Originally Posted by
carrie
Αυτα που λες μου ακουγονται σα θεωριες συνωμοσιας!!! Χαχαχαχα! Σιγα μην καθονται να στηνουν τετοιες πλεκτανες οι αντρες!! Εγω παντως 27 χρονια τωρα εχω γνωρισει φρουτα και φρουτα, αλλα τετοιον αντρα σαν αυτον που εχεις περιγραψει σε διαφορα ποστ δεν εχω γνωρισει ποτε!!!!!!!!!! Αρα ή εγω πεφτω σε εξαιρεσεις, ή εσυ μιλας για εξαιρεσεις!
Οπως και ναναι καθενας ελκυεται και ελκυει και δεν ελκυει/ελκυεται απο συγκεκριμενους ανθρωπους γαι διαφορους λογους. Ετσι οι αντρες όπως και οι γυναικες. Δεν υπαρχει σωστο και λαθος. Ειναι ό,τι εχεις μαθει, ο,τι σου λειπει, ο,τι μοτιβο γινοταν στην οικογενεια σου, κλπ κλπ. Ως ενηλικας μπορει να διορθωσεις καποια θεματα, π.χ. οπως το να μην μπορεις να αγαπηθεις επειδη ειχες απορριπτικους γονειςς και μετεπειτα ασυνειδητα επιλεγεις απορριπτικους συντροφους. Αλλα δεν υπαρχουν οι ωραιοι συνωμοτες αντρες με στρατηγικα πλανα αποπλανησης γυναικων που λες. Ουτως ή αλλως οι ωραιοι οπως και οι ωραιες εχουν ουρα φαν κλαμπ και συνηθως δεν εχουν επενδυσει στο μυαλο τους, γιατι απο μικροι εχουν μαθει να αγαπιουνται για την εμφανιση τους και σε αυτην επενδυουν και αυτην χειριζονται προς αποκτηση συντροφων και θαυμαστων, οποτε δεν μπορουν να κανουν τα στρατηγικα πλανα που λες, κι αν γινεται κατι τετοιο που βλεπεις εσυ ειναι ασυνειδητο! Και παλι προσεξε, ειναι αυτο που για διαφορους λγοους μαθανε να κανουνε, δε μπορεις να κρινεις τους ανθρωπους ετσι, καλυτερα λοιπον να ασχοληθεις με τον εαυτο σου και να λυσεις εσυ τα ζητηματα που αντιμετωπιζεις, και ασε τους αλλους!!