οκ θα παθεις πλακα μιλαμε.:)
Printable View
οκ θα παθεις πλακα μιλαμε.:)
η αληθεια ειναι οτι επαθα!!!!:)τρελο φατσονι το μικρο!!
Σταμάτα να πανικοβάλεσαι,δεν κερδίζεις τίποτε. Το αν είσαι καλή μάνα το ξέρεις εσύ και το παιδί σου. Εντάξει δύσκολοι οι καιροί για δουλειά αλλά κάπου σπάει ο διάολος το ποδάρι. Κάνε ότι σου αρέσει βγές λίγο έξω, βρες σύντροφο (αν δεν έχεις) βρες παρέες. Απλά και σίγουρα βήματα για αρχή
αμαν βρε σκοπευτη!
μονο "ΓΙΝΕ ΠΛΟΥΣΙΑ!" δεν της ειπες...
λες να υπαρχει κανεις που πανικοβαλεται γιατι τον διασκεδαζει?
λες να πανικοβαλεται γιατι δεν τον συμβουλεψε κανεις να σταματησει????
ολο το θεμα ειναι το πως να σταματησει να πανικοβαλεται, το οτι πρεπει να σταματησει το ξερει κι απο μονη της...
Ναι ρεμ εχω γινει πια ψυχολογος με τους διαολο πανικους που εχω.Αλλα πρωτα θα αποκλεισω παθολογικα αιτια οπως θυριδοηδη πως λεγεται λολ και υγμοριτηδας.
χμμμ το πως θα καταφερει κανεις κατι τετοιο δυσκολη υποθεση...συνηθως παντως ειναι δυσκολο να εντοπισεις μονος σου τι κανεις λαθος κ να βρεις τροπο να το αλλαξεις..ισως με τη βοηθεια ενος ειδικου ειναι καλυτερα γιατι οσο να ναι δεν μπορουμε ολα να τα ξερουμε κ να τα λυσουμε απο μονοι μας..
γμτ, πρέπει να μοιράσω ξανά μανά αλλού φήμη προτού δώσω στη Ρεμ. Αλλά το λέω, αυτό το μήνυμα με έκανε να πέσω στα πατώματα. ΛΟΛ ρεμ!
Ρειν μου εγω μονο μια φημη μπορω να μοιρασω σε καθε ατομο γμτ.
Αν σου περισευει καμια δωσε και μενα λολολ.:cool:
χαχααα, άντε, θα μας διαβάσει ο admin και θα πάθει εγκεφαλικό με τις μαλακίες μας, λολ
Ναι και εγω μονο σε εναν μπορω να δοσω.Και εγω λακρι σου εδωσα αλλα δεν με αφηνει να σου δοσω αλλη καραμελα λολ