Αμελι hi !! :) Τα πραγματα πανε πολυ καλυτερα εχω ξεπερασει σχεδον πληρως το μανιακο επεισοδιο, ειμαι πολυ πιο ηρεμη κ συνειδητοποιημενη, εχω βεβαια λιγο πεσμενη διαθεση αλλα οχι σε βαθμο καταθλιψης, νιωθω περισσοτερο ηρεμια, απαθεια κ ασφαλεια...το δευτερο μου επεισοδιο μολις εληξε κ ελπιζω να μην εχω αλλο παρομοιο γιατι τωρα που εχω ηρεμησει κ εχω συνελθει καταλαβαινω οτι ηταν παθολογικα αφυσικα ολα οσα ενιωθα κ εκανα στη μανια, κ για ολα σχεδον εχω μετανιωσει αφανταστα, ντρεπομαι πραγματικα ωρες ωρες ακομα κ τη μουρη μου να δω κ μου ρχεται να μου χωσω καμια μπουνια, προσπαθω να μην σκεφτομαι τις μαλακιες που εκανα γιατι με πιανουν οι τυψεις κ οι ενοχες θελω να παγωσω τη σκεψη κ τα συναισθηματα μου τελειως, για να μη νιωθω κ να μην σκεφτομαι....
ευτυχως κρατησε λιγο περιπου μια βδομαδα οπως κ το προηγουμενο ευτυχως που δεν κρατησε περισσοτερο κ δεν χρειαστηκε να νοσηλευτω, μιας κ εχω τραυματικη εμπειρια απο διμηνη νοσηλεια στα 17 μου κ στο προηγουμενο στο τσακ τη γλιτωσα πιστευω λογω κ του οτι επαιζε κ η διατροφικη διαταραχη στη μεση κ κατα καποιο τροπο με επικαλυψε....
πραγματικα εχω συγκλονιστει με ολα οσα εχω ζησει διαβαζω εντομεταξυ τα προηγουμενα μου ποστς κ εχω ψιλοφρικαρει απ τη μια μου ερχεται να γελασω κ απ την αλλη να κλαψω με τις μαλακιες που βλεπω διατυπωμενες απο μενα σε μια φαση που δεν ειμουν καν εγω, δεν ειχα αισθηση κ επιγνωση της καταστασης , απενεντιας μ αρεσε κ ηθελα να το ζησω κι ολας τρομαρα μου...το εζησα λοιπον κ τωρα που πλεον μπορω κ το βλεπω απο εξωτερικη οπτικη γωνια με πιανει κατι δεν ξερω τι κ σκεφτομαι να στειλω στη διαχειριση να σβηστει το θρεντ αλλα σκεφτομαι μηπως να τα αφησω μηπως βοηθησουν καποιον αλλον που πασχει απο διπολικη διαταραχη...
χαιρομαι που παω καλυτερα κ πιστευω ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο πλεον μπορω να ελεγξω τον εαυτο μου γιατι παιζει πολυ μεγαλο ρολο ο ελεγχος , το να μαθεις δηλαδη να αναγνωριζεις τα προειδοποιητικα σημαδια κ να μην δεχεσαι ερεθισματα κ να το αφηνεις να κρατησει μεχρι καποιο σημειο χωρις να γινεις δυσλειτουργικος κ να ξεπερασεις τα ορια...
:)