συλλυπητηρια μεσα απο την καρδια μου φιλε Σαββα....
Printable View
συλλυπητηρια μεσα απο την καρδια μου φιλε Σαββα....
Σάββα......
Δεν ξέρω αν έχει καμιά σημασία για σένα τώρα πια, αλλά αυτές τις δυο μέρες που έλλειπες πολλοί από μας, είχαμε όλη μέρα το φόρουμ ανοιχτό περιμένοντας νέα σου.
Το τσατάκι μας δεν άφηνε την κουβέντα σου. Όλοι ευχόμασταν να μπεις και να φέρεις ευχάριστα νέα. Από κάποιες ώρες και μετά είμασταν σχεδόν σίγουροι για το άδικο τέλος. Δεν εισαι από αυτούς που θα μας στερούσε τη χαρά μιας ευχάριστης είδησης που ήξερες πως περιμέναμε.
Λόγια παρηγοριάς δεν υπάρχουν. Φαντάζομαι πως άκουσες πολλές ανούσιες ευχές μετά την τελετή.
Μόνο δύναμη σου εύχομαι, τίποτε άλλο.
Μόνο δύναμη να αντιμετωπίσεις αυτόν τον εφιάλτη που δεν άξιζε ούτε σε σένα ούτε στην οικογένεια σου.
Σαββα, δυναμη κ κουραγιο....σε σενα κ τα παιδια σου ευχομαι....
Οχι ρε γαμωτο οχι ελεος!!!Λυπαμαι Σαββα παρα πολυ ...........:(
krima krima pou einai o 8eos?:(:(
Ta silipitiria moy sabb ponesa para poli apo meres tora eixa katalabei.....prospa8ise na koitakseis ta pedakia kai eidika to mikro krima poli krima.ti soi arostia pernei enan neo anun8ropo toso grigora?
Σάββα θερμά συλλυπητήρια...
Τι να πω... κουράγιο...
Σου εύχομαι να βρεις τη δύναμη τόσο εσύ όσο και τα παιδάκια σου...
Σαββα τα θερμα μου συλλυπητηρια.πρεπει οσο κι αν πονας να φανεις δυνατος για σενα και τα παιδια.να ειστε καλα και να παιρνεις μονο χαρες απο τα καμαρια σου.σιγουρα ο αγγελος σας απο ψηλα σας προστατευει και δεν θελει να σας βλεπει να υποφερετε.
σαββα συλληπητηρια, κ τη σιωπη μου.
Συλλυπητηρια Σαββα..
:(
Τα συλλυπητήρια μου Σάββα.....
κι ειχε μια βροχη ολη μερα ... πραγματικα...
τελικα, υπαρχει- δεν υπαρχει θεος, τι να το κανεις... δικαιοσυνη παντως, δεν υπαρχει....
δεν ξερω τι θα εκανα αν εχανα εναν συντροφο τοσο αδικα και τοσο νεο, σιγουρα δεν θα εβρισκα καμια μεταφυσικη παρηγορια, καθως, του κλαμπ κι εγω....
δεν ξερω που να σου πω να ψαξεις κι εσυ για παρηγορια, αν την βρεις να μου την πεις κι εμενα..
ισως στα ματια των παιδιων σου, εκει που θα βλεπεις την φυσικη της συνεχεια και την κοινη σας δημιουργια, να μπορεσεις καποτε να βρεις παρηγορια.
δεν ξερω αν αποφασισες τελικα να κανεις τον δυνατο, εδω μπορεις να εισαι οσο αδυναμος θελεις παντως κι αν σου κανει την παραμικρη ανακουφιση η παρεα μας, να ερχεσαι να τα λεμε οποτε θελεις.
σάββα, θα είναι το αγγελάκι που θα σας κοιτάζει κ θα εύχεται κ θα θέλει να σας βλέπει ευτυχισμένους.
να βρείτε τη δύναμη κ το κουράγιο να προχωρήσετε στη ζωή, στηρίζοντας ο ένας τον αλλο...
λυπάμαι....
Σαββα μου δεν σε ξερω αλλα θελω να σου πω οτι παρολο που δεν εχουμε μιλησει ποτε ,οτι αυτο για μενα δεν εχει καμια σημασια , εισαι ενας ανθρωπος διπλα μου ενας συνανθρωπος μου ,που ποναει για το χαμο τωρα του στηριγματος σου της συντροφου σου , της αγαπης σου που ολα αυτα τα χρονια πορευοσασταν μαζι ,και σε νιωθω τοσο πολυ
Οσο μπορουσα να παρακολουθησω την αγωνια σου αυτες τις μερες μεσα και απο την ενημερωση που ειχα και απο τα παιδια εδω μεσα στο φορουμ ,αφου δεν εχω νετ εδω στα ποταμια και στα λαγκαδια και στα βουνα που ειμαι , αλλα μονο περιστασιακα , και δεν ημουν σε θεση να παρακολουθω τα οσα γραφονται στο φορουμ γιατι εχω φυγει και γω στο πουθενα και στο οπου ναναι μετα απο τον θανατο του δικου μου συντροφου πριν ενα μηνα ,ειμαι στην πολη παλι για να σου στειλω την αγαπη μου το κουραγιο και την συμπαρασταση μου (ευχαριστω ειχα ζητησει να με ενημερωνουν ησασταν στη σκεψη μου ,και μονο δυναμη εστελνα ) Κουραγιο καλε μου .. Δεν μπορω να σου πω κατι αλλο τωρα ,οταν γυρισω πισω Αθηνα στην εδρα μου πιστευω να ειμαι καλυτερα να σου γραψω κατι παραπανω Λυπαμαι παρα πολυ μα τοσο πολυ .Ξερω την αισθηση του χανω και δεν θα ξαναδω τον ανθρωπο μου δεν θα τον ξανανιωσω διπλα μου και ποναει ολο αυτο τοσο πολυ .Να προσεχεις εσενα και τα παιδακια σου. Καλη δυναμη μεσα απο την ψυχη μου...
Δεν ημουν ποτε καλη σε αυτα..
http://www.youtube.com/watch?v=Dsz4z...eature=related
Αγαπημενε μου Saab,Το μονο που σκεφτομουν με το που μπηκα σπιτι ηταν να δω αν υπαρχουν νεα σου.
Και υπηρχαν.......
Saab, λυπαμαι, λυπαμαι πολυ μα παρα πολυ. Μπορει να περναω απο το μονοπατι του πονου σου αλλα δεν θα ηθελα κανεις μα κανεις να μου κανει τετοια παρεα σε τετοιο πονο.
Εγω σημερα κλεινω 2 μηνες και εσυ ξεκινας.
Καλο ταξιδι εσυ και ο πονος σου. Γιατι οσους και αν εχεις γυρω σου, θα εισαι εσυ και ο πονος σου Saab. Ακομα και τα παιδακια σου το βιωνουν διαφορετικα απο εσενα
Πες ενα αντιο και δυο και τρια, οσα και να πεις δεν ειναι αρκετα, και οσα και αν ειχε καταφερει να σου πει δεν θα σου εφταναν αυτη την ωρα.
Τωρα ειναι η Δυσκολη Ωρα, η πιο Μεγαλη Ωρα.
Δεν ξερω αν πρεπει να συνεχισω να σου μιλαω, τι να σου πω... τα λογια δεν φτανουν δεν καλυπτουν.
Σου λεω μονο οτι εχεις παρεα εμενα και εχω παρεα εσενα.
Καταραμμενη παρεα ειμαστε αλλα τι να κανουμε.
Καποια πριν λιγο στο δρομο μου ειπε.... μην την μελετας την δυστυχια. δεν την μελεταω, απλα μου ερχεται κατακεφαλα και δεν μπορω να την αποφυγω.
Κουραγιο, μαλλον το κουραγιο ειναι κενη λεξη ετουτες τις στιγμες.
Το μυαλο ακομα δεν χωραει τιποτα, ουτε καν τον ιδιο το γεγονος, ουτε το παρελθον μπορεις να θυμηθεις απολυτα ουτε το μελλον να υπολογισεις.
Αυτη η ωρα ειναι δικη σου και δικη της. Στον γιο σου και στην κορουλα σου θα πρεπει να πεις πολλα χαζα ακομα αλλα οχι τωρα.
Τωρα ασε τα δακρυα να τρεξουν και οταν καταφερεις να τα σκουπισεις θα ειμαστε ολοι εδω σου σταθουμε
Αχ βρε Σαββα, αχ βρε Σαββα.
Βγαινω απο τπ site γιατι παλι κλαιω και νιωθω τον πονο σου σαν δικο μου.
Σαββα, συληπητήρια :( λυπήθηκα πολυ όταν το διάβασα. δε σε ξέρω αλλα απο τα όσα γραφεις εδω κατα καιρους σε εχω συμπαθησει. Ήταν πολύ άδικο να φύγει η γυναίκα σου , σου εύχομαι καλό κουράγιο απο εδω και πέρα (δε ξέρω και τι λένε :\ )
Συλλυπητήρια Σάββα.
Λυπάμαι πολύ.
Κουράγιο και δύναμη.