Originally Posted by
popi80
δεν ξερω, τι ναπω....την συναντησα πριν 2μερες,,μου ειπε να περασω απτο μαγαζι του φιλου της για ναμου δινε κατι βιβλια που της ειχα δανεισει..ειχα νατην δω 2 μηνες...παλι μου φανηκε κουκλα,,με κοιταγε μεστα ματια,αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω τι ενιωθε...το χε παγωσει τοβλεμμα της...ενω ειχαμε ραντεβου προκαθορισμενο, ωστοσο μου ειπε οτι τα βιβλια τα ειχε στο αυτοκινητο της κ μου προτεινε να παμε παρεα να τα παρουμε.δεν ξερω αν ηταν τυχαιο αυτο...τελικα δεν πηγα μαζι της ομως..εμεινα κ την περιμενα.μου ταφερε κ μερωτησε ποτε θαφυγω διακοπες..κ μετα εφυγα//χαιρομαι που της τοπα,,,χωρις αυτο νασημαινει οτι δεν απογοητευτηκα που με ειπε ανωριμη κ με εφτυσε...δεν ξερω.περιμενα να μου πει οτι εστω καποια στιγμη κ εκεινη οτι με εβλεπε ερωτικα..πως μπορει ομως να προσποιειται τοσο πια οτι εκεινη δενμεβλεπε ερωτικα ποτε και τωρα με κανει νανιωθω λες κ της τα λεω απτο πουθενα κ να μελεει κ ανωριμη!δηλαδη ειναι ανωριμος οποιος αγαπαει κ κανει πραγματα?αμαν!με αφησε τοσον καιρο νατης λεω διαφορα που σιγουρα καταλαβαινε οτι την θελω κ τωρα που της τοπα μ ε ειπε ανωριμη?ποια ειναι επιτελους?