Ιουυυ οι ταυροι κι αν δεν αναβουν!!!!! Μαινομενος ταυρος που λεμε !!!!!!!!
Printable View
Ιουυυ οι ταυροι κι αν δεν αναβουν!!!!! Μαινομενος ταυρος που λεμε !!!!!!!!
Εσύ όμως μου φαίνεσαι λίγο παρορμητική. Οι ταύροι είναι γήινοι τύποι γι' αυτό περισσότερο ήρεμοι. Έχω κολλήσει με τα ζώδια τώρα τελευταία...
oi tavroi einai malakes ekpaide3uomena onta kai kathodigoumena me tous tavromaxous...
kai tous skotwnoun an den einai mesa ekei...an den einai mesa sta plaisia twn taurwmaxwn...
Λολ κ εγω πολλες φορες κολλαω με τα ζωδια κ καποια χαρακτηριστικα αλλωστε δεν ειναι στανταρ σε ολους το ιδιο, ναι ειμαι περισσοτερο παρορμητικη κ εντονη προσωπικοτητα παρα ηρεμη....:p
επηρεάζει και ο ωροσκόπος περισσότερο απ' ότι φάνταζεσαι :p
ωροσκοπο εχω τοξοτη!!! τι σημαινει αυτο τωρα λολ??? :p
ε νάτο! δε σε είπα! από εκεί πηγάζει η παρορμητικότητα! πσσσ δεν πέφτω ποτέ έξω! :o
χεχεχεχεχε ε απο κει θα ειναι τοτε!!! οι τοξοτες εχουν χαρακτηριστικο την παρορμητικοτητα κ τον αυθορμητισμο κ την ενταση ε??? :p
ναι, εγώ έχω ιχθύ ωροσκόπο άρα γεμάτη αντιθέσεις! Άκου και αυτό για να μαθαίνεις από την κυρία αστρολόγο: Ο ωροσκόπος είναι η πρώτη εντύπωση που έχουμε για κάποιον όταν τον γνωρίζουμε. Το ζώδιο φαίνεται όταν καθίσουμε στο τραπέζι και αρχίσουμε να συζητάμε.
ρε ειναι γαματοι οι iron maiden !!!!!!!!!!!!!!!!! μπραβο petran!!!!!!!!!!!!!!
mayris δε μας ειπες ρε συ το blog αυτο δικο σου ειναι??? ωραια πραγματακια εχει παντως εε??? λολ!!!!!!!!!
(ρε κατι με χει πιασει μ αυτο το θρεντ, εντωμεταξυ εχει πιασει 6 σελιδες κ 1000 τοσες προβολες, ενω υπαρχουν δεκαδες σοβαροτερα θρεντς εδω μεσα.. ελεος..... ας μην το συνεχισει καποιος please σοβαρα μιλαω ας ειμαι εγω η τελευταια!!!!!!!!!!!!!)
ti mas les tora edo milame gia to telos {maybe-isos-who knows} kai les yparxoun pio sobara themata diabaste ligo epi toy thematos kai problimatistite ligo