να σε ρωτησω κατι βρε χαμπ, εχεις παει με αλλη? την εχεις κερατωσει ποτε στο γαμο σας?
Printable View
να σε ρωτησω κατι βρε χαμπ, εχεις παει με αλλη? την εχεις κερατωσει ποτε στο γαμο σας?
Το μόνο πιο άσχημο πράγμα σε αυτόν το κόσμο από μία αποβολή είναι μία έκτρωση. Στην απόφαση για την οποία μάλλον εγώ είχα το μεγαλύτερο μερίδιο.
Αν ενοείς πράξη όχι. Αν ενοείς σκέψη ναι. Και για την απόλυτη αλήθεια σε όλα τα bachelor όλο και κανα χεράκι άπλωνα. Στο δικό μου το μυαλό αυτό δεν μετράει αυτό για πράξη. Και προς επίγνωση όλων των γυναικών ΟΛΟΙ οι άντρες σε bachelor απλώνουν το χεράκι τους. ΟΛΟΙ.Quote:
Originally posted by gramle
καλα μωρε εννοειται, δεν εννοουσα κατι τετοιο.
Σορυ για ολες αυτες τις ερωτησεις αλλα ηθελα να βγαλω καποια συμπερασματα δικα μου. Εσυ τι πιστευεις αντιστοιχα για την γυναικα σου? οτι το εχει κανει? εκτος του πλατωνικου ερωτα στο ιντερνετ
Gramle καλά κάνεις και ρωτάς. Και εμένα με βοηθάς να σκεφτώ ίσως πιο σωστά από ότι αν σκεφτόμουν μόνος. Γιαυτό το αγάπησα αυτό το forum (thx dodoni) και όσους συμετέχουν (μεγαλύτερο thx σε όλου σας).
Καλά το διατύπωσες πάντως. Τι πιστεύω. Γιατί ως γνωστόν τελευταίος πάντα το μαθαίνεις. Η απάντηση μου λοιπόν είναι ότι βαθύτατα πιστεύω ότι δεν έχει κάνει τίποτα με κανένα ως πράξη. Τα χειρότερα με εμένα τα έκανε στο cyber (αλλά το ότι δεν το ήξερε ποιος ήταν στην άλλη πλευρά και ήμουν εγώ με πλήγωσε πολύ). Και το cyber μπορεί να μην είναι πράξη αλλά ξεπερνάει το επίπεδο τω σκέψεων. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να φτάσει στα επίπεδα που φτάσαμε
Η αιτιολογία της κατάθλιψής της είναι μεν υπαρκτή αλλά δεν θα αποτελέσει ποτέ δικαιολογία. Ναι ρε γμ...το. Ένα συγνώμη για όλα αυτά θα το απαιτήσω από την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου. ΟΧΙ όμως τώρα
Στο cyber sex ηταν οπως ειναι μαζι σου οταν το κανετε? Δεν ξερω αν με εννοεισες....
Ποσο συχνα το κανετε τωρα? χτυπατε παλι 4μηνα?
ωχ...Quote:
Originally posted by husband
Το μόνο πιο άσχημο πράγμα σε αυτόν το κόσμο από μία αποβολή είναι μία έκτρωση. Στην απόφαση για την οποία μάλλον εγώ είχα το μεγαλύτερο μερίδιο.
αν ησουν δικος μου χασμπαντ, κι εγώ θα σε μισουσα. Φυσικά αυτό δε θα με δικαίωνε, όμως κάποιες γυναίκες έχουμε -μπορει και λογω βιολογικών χαρακτηριστικών- μια υπερευαισθησια στα θεματα τα σχετικα με τη μητροτητα. Το έχετε συζητησει και εξαντλησει σε σχεση με τα μεριδια ευθυνων σας και το ποσο την επηρεασε στη μελαγχολια της;
Αυτό ήταν που με έκανε να πονέσω. Αφενός ήταν εντελώς απελευθερωμένη στα όσα εβγαζε, αφετέρου μόνο όταν ανέβενε με το cyber (πάντα χωρίς να ξέρει ότι ήμουν εγώ) έκανε πράξη με εμένα, και τρίτον κόπηκε το cyber κόπηκε και το realQuote:
Originally posted by gramle
Στο cyber sex ηταν οπως ειναι μαζι σου οταν το κανετε? Δεν ξερω αν με εννοεισες....
Ποσο συχνα το κανετε τωρα? χτυπατε παλι 4μηνα?
απιστευτο....
θα ελεγα οτι ισως κολλωνει μαζι σου, αλλα δεν ισχυει εφοσον μου λες πως οτι ελεγε στο cyber το εκανε και μαζι σου μετα στην πραξη
Δεν το έβγαλε τότε ρε ΑΝΙΤΑΚ δεν το έβγαλε τότε. Περάσαν 13 χρόνια περάσαμε πολλά αλλά όχι αυτό το θέμα είναι \"no cant touch this\" ούτε συζήτηση ούτε θέμα. Εγώ δεν τολμώ να της το ανοίξω αυτό το θέμα για να μην την πληγώσω. Και η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου στα όσα μου έχει σούρει στους όσους καβγάδες μας ποτέ μα ποτέ μα ποτέ δεν το έβγαλε ούτε σαν υπονοούμενο αυτό το θέμα. Δεν τολμώ να το ανοίξω, δεν θέλησα ποτέ να την ξύσω αυτήν την πληγή. Λάθος? Ναι. Τραγικό? Ναι. Πώς είναι δυνατόν να το κάνουν αυτό οι άνθρωποι? Σκωτόστε με. Αλλά μακάρι να καταλάβαινε η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου ότι δεν ήταν δικό της το λάθος και να με κατηγορούσε ανοιχτά.
Δεν εκφράστηκα σωστά gramle.
Δεν έκανε ΟΛΑ όσα έλεγε. Απλά ένιωθε την διάθεση και μαζί μου στο real και είχαμε sex. Πάντως έχεις και δίκιο. Είναι απίστευτο. Ηταν σαν (διαγραφή το σαν) ένας άλλος να την ανέβαζε και όπως έγραφε \"Θα σε σκέφτομαι τώρα που θα έρθει ο δικός μου και θα σε απολαμβάνω με το δικό του σώμα\" Και αυτό έκανε.
husb, σόρι που θα το πω, αλλά είναι προφανές πως δε θέλει να κάνει έρωτα ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Εγώ τουλάχιστον αυτό ένιωθα. Και, ναι, μετά απο cyber τρυφερότητες, ερχόταν όρεξη και για real thing με το σύζυγο.
υπήρχαν ελλείψεις στη σχέση μας. Δε διακιολογώ τον εαυτό μου- μαλακία μου που φέρθηκα έτσι- απλώς δεν έβλεπα διάθεση προσπάθειας και βελτίωσης από τη μεριά του.
Τα ξαναβρήκαμε αφού συνήλθα απο το σοκ. Αφού πέρασε η θλίψη, καταλάγιασαν οι πανικοί, είδα έναν άντρα που ερωτεύτηκα πολύ περισσότερο απ ότι στην αρχή. Δε με κατηγόρησε ποτέ, μου ανοίχτηκε, συζητήσαμε και γελάσαμε (ακόμα και με τη cyber σχέση μου), πειραματιστήκαμε στο σεξ, γενικώς βγήκαμε από το τέλμα.
Πώς έγινε? Δεν ξέρω. Απαραίτητη προυπόθεση να θέλει η γυναίκα σου. Αυτο που σου πα και πριν. Θα τα βρείτε μόνο άμα περάσει η κατάθλιψη και ανακαλύψει και η ίδια αν θέλει ή όχι να συνεχίσει να ζεί μαζί σου.
Προς το παρόν στήριξέ την, μη την κριτικάρεις, και - γνώμη μου- προσπάθησε να την κάνεις να γελάσει. Είναι αναζωογονητικό, θεραπευτικό, ελκυστικό.
Thank u για κάθε λέξη. Με κάθε φορά που διαβάζω τι γράφεις βλέπω και κάτι που δεν το είχα σκεφτεί ακριβώς έτσι. Και είναι αυτό ακριβώς που χρειάζομαι. Να σκεφτώ ότι δεν έχω σκεφτεί (ή τουλάχιστον δεν έδωσα την πρέπουσα βάση) μέχρι τώρα.
husband....έχεις σκεφτεί να πάτε μαζί σε ειδικό; Πώς σου ακούγεται αυτό;
Το θέμα που την ενοχλεί είναι σαφώς αυτό το πολύ άσχημο που ανέφερες.
Μόλις σήμερα συζητούσαμε πώς ειδικότερα αν δεν είναι και επιλογή της γυναίκας τότε πονάει περισσότερο
και έχω και συγγενικό μου πρόσωπο που πέρασε ακριβώς το ίδιο (την ανάγκασαν) και εκείνη δεν κατάφερε να
κάνει και παιδιά όποτε δεν το έχει αποβάλλει πότε.
Είναι κομμάτι ΜΑΥΡΟ τι να λέμε...πιστεύω ότι χρειάζεστε και οι δύο στήριξη από κάποιον τρίτο ειδικό...
Όλα τα άλλα είναι συνέπειες αυτού του θέματος και η σεξουαλική απομάκρυνση και όλα
Σαφώς και πληγώθηκες (με το μσν) σαφώς. Αλλά προσπάθησε να μην επικεντρωθείς εκεί τώρα, όχι τώρα τουλάχιστον.
Έχετε άλλο ζήτημα να λύσετε. Δεν ξέρω με τι ύφος ακουγεται να τα λέω....δεν θέλω να σε κάνω χειρότερα, φιλικά πάντα
και συμπονετικά.
Φίλε perp και όσοι λοιποί έχετε καταφέρει να διαβάσετε μέχρι εδώ και να μην ζαλιστείτε από τα όσα γράφω με τόσο ακαθόριστο τρόπο. Όμως στο κεφάλι μου όλα μία τρικυμία έχουν γίνει και το ίδιο λυπάμαι αν δημιούργησα και σε εσάς. Θέλοντας λοιπόν να βάλω μία τάξη (σιγά και δεν θα καταφέρω να βάλω σε τάξη το μυαλό μου αλλά θα προσπαθήσω) και ορμόμενος από το τελευταίο posting ξεκαθαρίζω σαφώς και ρητώς ότι δεν γράφω εδώ γιατί έχω πληγωθεί. Γράφω εδώ γιατί ψάχω για ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ
Το έχω σκεφτεί και το έχω απορρίψει για δύο λόγουςQuote:
Originally posted by perpatontas..
husband....έχεις σκεφτεί να πάτε μαζί σε ειδικό; Πώς σου ακούγεται αυτό;
1) είναι αδύνατο να διώξω από την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου το μόνο στήριγμα που έχει. Δεν έχω δικαίωμα να φανώ αδύναμος. ΟΧΙ τώρα. (νομίζω το έχω ξαναγράψει???)
2) Νιώθω normal όσο normal μπορεί να νιώθει κάποιος που αν δεν τον δει και κανένας γιατρός δεν μπορεί ποτέ να ξέρει. Πάντως ναι περνάω θλίψη αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τα msn (αυτό είναι μία πληγή και της έδωσα μεγάλη έκταση γιατί πλήγωσε τον εγωισμό μου) . Η θλίψη μου είναι να μην μπορώ να ζήσω με την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου όπως μπορούμε να ζήσουμε γιατί ταλαιπωρείται αφάνταστα.
Και όμως δεν είναι αυτό. ο ΑΓΓΕΛΟΣ μας γιατί πραγματικά ΑΓΓΕΛΟΣ είναι και ο ερχομός του την βοήθησε και το ξεπέρασε. Και ζήσαμε αγαπημένα και ωραία. Και χαρήκαμε και βγήκαμε από εκείνη τη μπόρα. Ναι πιστεύω ότι μέσα της το έχει ξεπεράσει στο βαθμό που ένα τέτοιο γεγονός ξεπερνιέται. Αλλά δεν είναι αυτό η αιτία της κατάθλιψής της. (τώρα εγώ στρουθοκαμηλίζω ή όχι, δεν μπορώ να σας πώ. Πάντως με το γιατρό της το πήρα απόφαση και θα πάω να μιλήσουμε και το ιατρικό απόρρητο το έχω γραμμένο και ότι του έχει κρύψει θα του το πώ εγώ)Quote:
Το θέμα που την ενοχλεί είναι σαφώς αυτό το πολύ άσχημο που ανέφερες.
Μόλις σήμερα συζητούσαμε πώς ειδικότερα αν δεν είναι και επιλογή της γυναίκας τότε πονάει περισσότερο
και έχω και συγγενικό μου πρόσωπο που πέρασε ακριβώς το ίδιο (την ανάγκασαν) και εκείνη δεν κατάφερε να
κάνει και παιδιά όποτε δεν το έχει αποβάλλει πότε.
Είναι κομμάτι ΜΑΥΡΟ τι να λέμε...πιστεύω ότι χρειάζεστε και οι δύο στήριξη από κάποιον τρίτο ειδικό...
Θα το δεχόμουν αλλά όταν μία γυναίκα σου λέει θέλω να χωρίσουμε κλαίγοντας (και το πιστεύει) και την ίδια μέρα κάνει τον έρωτα της ζωής της μαζί σου έ τότε κάτι άλλο παίζει. Και αυτό το άλλο είναι ότι δεν αντέχει να ζεί έτσι όπως ζει. Θέλει να αλλάξει αυτό που περνάει. Θέλει να νιώσει ξανά δυνατή. Θέλει να πάψει να ταλαιπωρείται και να αρχίσει να ζεί. Και εγώ θέλω να την βοηθήσω. Πούντο ρε γαμ...το αυτό το ραβδί της νεράιδα να το κουνήσω και εγώ??Quote:
Όλα τα άλλα είναι συνέπειες αυτού του θέματος και η σεξουαλική απομάκρυνση και όλα
Σωστά και αν της έδειξα στο παρελθόν κάτι τέτοιο αυτή τη φορά δεν το έκανα (λίγο μυαλό έβαλα)Quote:
Σαφώς και πληγώθηκες (με το μσν) σαφώς. Αλλά προσπάθησε να μην επικεντρωθείς εκεί τώρα, όχι τώρα τουλάχιστον.
Πάλι σωστά και μην ανυσηχείς καθόλου. Το μόνο που δεν μπορεί να κάνει κάποιος από εσας σε εμένα είναι να με κάνει χειρότερα.Quote:
Έχετε άλλο ζήτημα να λύσετε. Δεν ξέρω με τι ύφος ακουγεται να τα λέω....δεν θέλω να σε κάνω χειρότερα, φιλικά πάντα
και συμπονετικά.
περιγράφω λοιπόν
Πάνω από ένα χρόνο το κλάμα της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ μου προέρχεται από το ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει κανονικά. Και επειδή χαπακώνεται δεν μπορεί να κάνει ένα μωράκι που το θέλουμε ( η ίδια το θέλει αφάνταστα και προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί αλλα φως δεν βλέπει). Και επειδή δεν βλέπει ΚΑΜΙΑ βελτίωση δεν έχει ελπίδα. Και επειδή εγώ (ο μοναδικός άνθρωπος στον οποίο στηρίζεται) δεν της δίνω την λύση απογοητεύεται περισσότερο. Και συνεχίζει να χαπακώνεται και να περιμένει. Ε βαρέθηκε να περιμένει. Περνάει από το μυαλό της και μου λέει κλαίγοντας \" είμαι άχρηστη, δεν μπορώ να κάνω ένα παιδάκι, δεν μπορώ να φροντίσω τον ΑΓΓΓΕΛΟ μας, δεν μπορώ να νιώσω τίποτα. Θέλω να πεθάνω. Αφήστε με ήσυχη να πεθάνω. Δεν αντέχω άλλο να πονάω και να μην ζώ. Δέν είναι ζωή αυτό.\" Πάω να την κρατήσω και με διώχνει έξω από το δωμάτιο. Πάω να της μιλήσω και μου λέει \"σώπα δεν αντέχω θέλω να τελειώνει αυτό θέλω το παιδί μου να μη με βλέπει άλλο έτσι και αφού έτσι είμαι θέλω να πεθάνω\". Σωπαίνω και μου λέει \"φύγε δεν μπορώ να σε βλέπω να μην κάνεις τίποτα και να μου λές ότι με αγαπάς. Αν με αγαπάς βρες μια λύση. Δεν είναι αγάπη αυτό. Να το βράσω, πρώτα με ξέζούμισες και τώρα μου λες ότι με αγαπάς. ΦΥΓΕ\"
Και κάποια στιγμή ηρεμεί και μου λέει \"σε χρειάζομαι, σε έχω ανάγκη, σε αγαπώ, λυπάμαι που σε στεναχωρώ αλλά δεν είμαι καλά. ΠΟΝΑΩ\"
ΥΓ 1 ΧΜ παλι την γέμισα την σελιδούλα έ?
ΥΓ 2 Τώρα δηλαδή έβαλα κάποια τάξη?