Δεν έχει άμεση πρόσβαση στον υπολογιστή μου, απλά φοβόμουν μήπως μου έχει στείλει κάποιο κατασκοπευτικό πρόγραμμα..
Printable View
Δεν έχει άμεση πρόσβαση στον υπολογιστή μου, απλά φοβόμουν μήπως μου έχει στείλει κάποιο κατασκοπευτικό πρόγραμμα..
gypsy να μην εχεις προβλημα. εγω ανησυχουσα αλλα πια δε με νοιαζει.ποιος με στηριζει σ οτι περναω?
Kokoa thankies very very much για τις πληροφοριες κ τα links που παρεθεσες!! Πολυ χρησιμα κ κατατοπιστικα!!
(Τα linux προσωπικα τα βρισκω δυσχρηστα, αλλα εχω ακουσει απο πολλους να λενε οτι ειναι τα καλυτερα..)
Gypsy Cello αμα εχουν κ αλλα ατομα προσβαση στον υπολογιστη σου διεγραφε τουλαχιστον ιστορικο περιηγησης οπωσδηποτε.. Κ βαλε κ καποιο καλο antivirus απο αυτα που σου προτειναμε!! :)
Παιδιά δεν το έκανα ακόμα, θα σας πω. Γαμώτο αισθάνομαι σαν να με καταδιώκει η CIA! :mad:
όχι ρε συ. Αλλά είναι computer expert!
Αν ήξερα hacking θα σε είχα χακάρει πάντως γιατί τα θέλει ο κωλαράκος σου :p
Εντομάκι τι λες???
Ρε γαμώτο, προσπαθώ να εγκαταστήσω το AVG και δεν τα καταφέρνω. Kάτι μου λέει για proxy server. Βοήθεια παίδες again!
nai sothikes! kai mporo ego nomizeis na kano format?
άσε το avg,βάλε avast , είναι καλύτερο!
Γεια σου Τζιπισι!
προβλημα με το AVG? Ρωτα αυτον που σου το προτεινε:)
Κοιτα προφανως αυτο που σου λεει για τον proxy εχει να κανει με τις ενημερωσεις που θα κανει στο μελλον(updates).Δλδ αν χρησιμοποιεις καποιον proxy για την πλοηγηση σου να το δηλωσεις.Εσυ δεν χρησιμοποιεις,οποτε δεν δηλωνεις κανεναν και προχωρας στην εγκατασταση.
Το απογευματακι θα ξαναμπω κι αν εχεις προβλημα το κανουμε μαζι βημα βημα,απο το παρον τοπικ και γιατι οχι να δουμε και την ασφαλεια του δικτυου σου - προφανως χρησιμοποιεις on telecom- ή οτι αλλο θες(ευχομαι να μην καταχρωμαστε την φιλοξενια και τους πορους του σαιτ)
Παντως θα συμφωνησω με την Claire για το avast.
Εδω ειναι καποιες υπηρεσιες δωρεαν online ελεγχου για ιους:
F-Secure Antivirus
Κaspersky Antivirus
BitDefender Antivirus
Και για adware/spyware:
eTrust PestScan Antispyware
Απλα κανεις κλικ στους συνδεσμους.ακολουθεις τις οδηγιες και εισαι ετοιμη:)
αχ βρε Gypsy Cello ησουν μικρη κι αθωα κι εσυ. αν το προβλημα σου ειναι οτι υποψιαζεσαι πως καποιος παρακολουθει τις σελιδες που μπαινεις, τοτε δε χρειαζεται τοσο ακραια λυση. κανωντας φορματ χανωνται ολα τα αρχεια και προγραμματα σου, οτι εχεις στον υπολογιστη σου! ασε που για να κανεις φορματ θα πρεπει να εχεις και cd των windows για να τα ξαναεγκαταστησεις μετα. εφοσον ο υπολογιστης σου δεν ειναι γεματος ιους, trojans, spywares, κι αφου ανησυχεις μονο για το αν βλεπει τις σελιδες που επισκεπτεσαι, προτεινω να κατεβασεις mozilla και να επιλεξεις να ΜΗΝ κραταει ιστορικο (που μπορεις να το σβηνεις και μονη σου αν θελεις). ετσι καθε φορα που κλεινεις τον υπολογιστη, μετα που θα ξαναμπαινεις δε θα δειχνει τιποτα, σαν να μην εχεις επισκεπτει καμια ιστοσελιδα.