Originally Posted by
Χριστίνα*
Παιδιά δεν παίζει σε καμία περίπτωση να φύγω από το Forum επειδή έτυχε να μου μιλήσουν κάποια άτομα απότομα!!! Αφήστετες να λένε ότι θέλουνε…!! Pad έχω αναλύσει αρκετά το πρόβλημα μου και πιστεύω ότι δεν τίθεται θέμα για περισσότερο ανάλυση, αλλά χρειάζομαι να μου προτείνετε λύσεις που θα με κάνουν να νιώθω καλύτερα. Εν πάση περιπτώσει θα σας απαντήσω σε κάτι τελευταίο. Ήταν μία ροή πραγμάτων φυσικά. Δεν ήταν μόνο ο άθλιος χαρακτηρισμός «λεσβία». Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Είχε αλλάξει όλη τους η συμπεριφορά. Είχαμε χωριστεί σε στρατόπεδα, αλλά στο τέλος κατάλαβα ότι στο στρατόπεδο μου ήταν μία «ρουφιάνα». Ειπώθηκαν και άλλα πολλά, όπως ότι δεν ήμουν μία φίλη όπως όλες τις άλλες και ότι δεν τις στεκόμουν. Είναι πάρα πολύ απλό το θέμα. Τις είχα φερθεί τόσο καλά, που δεν έβρισκαν κάποιο ψεγάδι και δημιουργούσαν ψέματα και ανακρίβειες. Αλλά το πρόβλημά μου δεν κόλλησε – σταμάτησε σε αυτές τις τότε φίλες μου, αλλά γενικά στην ζωή μου ότι υπήρξα άτυχη. Αν θέλει κάποιος να μου πει κάτι, θα ήθελα μόνο να μου προτείνει κάποιες πρακτικές λύσεις για να νιώσω καλύτερα.