-
ελεος ρε παιδια!!αν υπαρχει θεος..τα χω δει ολα..ποσο κακια υπαρχει??ειναι να παμε στην συναυλια των bon jovi αγοραζω εγω εισιτηρια για 2 και μου λεει τωρα οτι μονο αυτο που θελω εγω γινεται και δεν θα ρθει γιατι χθες δεν πηγα να κοιμηθω σπιτι του μετα θα πηγαινε μετα τις 12..δλδ επρεπε να περιμενω μεχρι τις 12 σπιτι μου σφου δουλευα ομως κι εγω και ημουν πτωμα ,να μεινω ξυπνια και στις 11.30 να ξενινησω να παω απο ηλιουπολη πειραια για να κοιμηθω..και επειδη δεν πηγα σημερα δεν μου μιλαει..και ειναι κανονισμενο να παμε στην συναυλια..παλι μονη μου θα τρεχω ..α ρε τρελα...εμεινα και αμανατι με ενα ειστιτηριο ..ελεος!!
-
Να ερθω εγω αντι γι αυτον??? :D
-
Μα καλά γτ καθεσαι μαζι του? εγω θα τον ειχα σκοτωσει τον αχρηστο που ελει να σου βγει και απο πανω.. α ρε αντριλα ο τυπος! Μαγκας ρε φιλε!
-
ελα χριστινακι..προσπαθουσα να ηρεμησω λιγο..
-
και παλι ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον..αντε ελα στη συναυλια..!!
-
χμ... μην με προκαλεις γτ θα ερθω! :P
-
χα χα χα..γι αυτο στο λεω..πλακα θα χει..θα γνωριστουμε κιολας..
-
Χε χε δεν κολλαω με αυτα..
-
πες μου γτ θα φυγω..μην το χασω κιολας//χιχι
-
ποσο το δινεις το εισητηριο??? :D
-
65 το χω παρει.βασικα μακαρι να σου το κανα δωρο αλλα εχω στενοτητα..αντε για σενα κατι θα κανω..
-
hahaha θα σου σε κανενα μισαωρο..
-
ειμαι εκτος αθηνας και θα φυγω βρε συ δεν μπορω να περιμενω..σορυ..αν ειναι πρεπει να το πουλησω..καποιον θα βρω
πρεπει να παω στο οακα.δεν πειραζει αστο..εκτος αν θες να αποφασισεις πιο γρηγορα..
-
καλημερα..πολυ ζορικα τα πραγματα..μαλλον μονη μου τα κανω σκ..λοιπον ηρθε ο κυριος στη συναυλια ζητωντας μου συγγνωμη,ηταν μες τα μουτρα ενω εγω περασα τελεια αφου ειδα το μουσικο συγκροτημα που με συνοδευε στα παιδικα μου χρονια και ηταν ενα ονειρο για μενα..μου ειπε οτι σιγα την συναυλια στο τελος ,δεν περασε καλα..τωρα δεν ξερω γτ ηρθε ..εγω δεν το επεβαλλα..και απο τοτε ειναι και καπως ..εγω τραγουδαγα ..διασκεδασ ,περασα τελεια και εκεινος ηταν σαν πηγαινε σε κηδεια..τι αμαρτιες πληρωνω???α και αντε πες οτι δεν σαρεσει το συγκεκριμενο συγκροτημα ρε φιλε αφου συνοδευεις την κοπελλα σου και της αρεσει χαλαρωσε λιγο..για διασκεδαση προκειται ...ουφ!!!κουραστηκα ...εγω πως του κανω τα χατηρια και παω σε μερη που του αρεσουν με το χαμογελο παντα??πως???παλι χαζη ειμαι ε???ε ρε μπλεξιμο ....
-
Καλησπερα Αντριανα!Αφου τα βλεπεις απο μονη σου και απαντας μονη σου στις ερωτησεις σου και απορω γτ καθεσαι και σκας ακομα! Πλεον αναγνωριζει και ξερεις την κατασταση και δεν προκειται να αλλαξει τπτ.. Γιατι βασανιζεις τον εαυτο σου χωρις λογο?