paidakia mo ukapoios uparxei pou na mek aei add?den upoferetai kai polu leme:):))baremara atonia kai pniksimo ...asta na paneeeeeeee....ti wra einai kai gw kanw gurobolies sto net...
Printable View
paidakia mo ukapoios uparxei pou na mek aei add?den upoferetai kai polu leme:):))baremara atonia kai pniksimo ...asta na paneeeeeeee....ti wra einai kai gw kanw gurobolies sto net...
γεια σου αννυ μου και καλη χρονια..
ειμαι λιγο καλυτερα, πηγα σε ωρυλλα στο νοσοκομειο αλλα με το απλο κοιταγμα που μου εκανε ειπε οτι τα αυτια μου ειναι πεντακαθαρα.. αν θελω μου ειπε να κανω αξονικη που μπορει να κοιταξει τον λαβυρινθο, αλλα εγω στη φαση που ειμαι δεν μπαινω ουτε σε μαγνητικο ουτε σε αξονικο τομογραφο.. πιστευω οτι ειναι απο το αγχος αλλα επειδη ολα αυτα τα τρελα σωματικα συμπτωματα δεν σταματουν και προκυπτουν ολο και καινουργια, εχουμε γινει ολοι λιγο πολυ υποχονδριοι, αλλα το θεωρω φυσιολογικο στην παρουσα φαση.. και θα προσπαθησω να τα αγνοησω και αυτα οσο και αν κρατησουν και νομιζω οτι θα υποχωρησουν.. που θα παει? ποσα αλλα θα βγαλει το σωμα μεσω του αγχους? καποτε θα τελειωσουν και εγω θα εχω νικησει.. απλα, σε αλλους κρατανε πιο λιγο και σε αλλους περισσοτερο, η ψυχοθεραπεια σταδιακα θα με βοηθησει αλλα θελω να ασχοληθω και με το ρεικι, γνωριζει κανεις κατι και κατα ποσο μπορει να βοηθησει? φιλια:)ρε
ρε xristo, προσπαθησε να κοιμηθεις και λιγο, παρε κανα φυτικο ηρεμιστικο αν δεν μπορεις, η αυπνια μονο καλο δεν θα σου κανει και το ιντερνετ δε θα σε κανει να ξεχαστεις αλλα να παρατυνεις την ολη κατασταση.. κανε οτι εκανες και πριν, θα εκπλαγεις ποσο ευκολο ειναι να το κανεις και ποσο ολα αυτα θα παψουν να σε ενοχλουν.. και αν σου βγει κατι σε σχολη, αστο να κανει τη δουλεια του, χαμογελα οπως μου εχει προτυνει και ενας φιλος και αυτο θα φυγει.. φαντασου οτι εγω πηρα το πτυχιο αγγλικων με αριστα και με κριση πανικου σε ολη τη διαρκεια των εξετασεων!! και ημουν σιγουρος οτι δεν ειχα περασει καν! αυτα τα πραγματα βγαινουν μονο για να μας τρομαζουν, οταν συνειδητοποιησουν οτι δεν μας κανουν τιποτα, εξαφανιζονται.. και αφου κουβαλας και λιγη τρελα οπως λες, εσυ μπορεις πιο ευκολα να τα κοροιδεψεις, δοκιμασε το!
πτυχιο αγγλικών ακουω...συγχαρητηρια!και εγω θα δωσω σε λιγο καιρο.ελπιζω ν μην εχω και εγω κριση πανικου γιατι τουλαχιαστον στο listening δεν θα μπορω να συγκεντρωθω με τιποτα.μπραβο σου που τα καταφερες.τωρα για το βουητο τι να πω?ελπιζω να φυγει συντομα.φανταζομαι θα ειναι πολυ ενοχλητικο.παντως χαιρομαι πολυ που σε ακουω τοσο αισιοδοξο..
αυτό που έχω κατά καιρούς είναι ακράτεια.
με απασχολεί αρκετά διότι είμαι ενήλικη και βρέχω το κρεββάτι μου. και πρέπει παράλληλα να φοράω σερβιέτες.
ομιλώ με την ψυχίατρο μου, απλά είναι κάτι που δεν μπορώ ακόμη να το ελέγξω.
αννυ μου μην ανησυχεις για το πτυχιο, θα τα καταφερεις μια χαρα οπως και εγω.. και εμενα στο listening με επιασε και δεν ακουγα τιποτα, κι ομως τα καταφερα, λειτουργησε το υποσυνειδητο! αρα μην σε ανησυχει τιποτα και καλη επιτυχια:)
siga_siga με τα λογια σου συνειδητοποιω για ακομα μια φορα οτι το αγχος στον καθενα λειτουργει διαφορετικα και βγαζει διαφορετικα ψυχοσωματικα αλλα πιστευω οτι με την ψυχιατρο και με υπομονη ολα θα γιατρευτουν σταδιακα.. καλη δυναμη και εσενα!
παιδια, συνεχιστε εδω να καταθετετε οοοοολα τα ψυχοσωματικα που βγαινουν, ειναι παρηγορια για πολλους και ανακουφιση προς αποφυγη πανικου και τρεξιμο σε νοσοκομεια ολη την ωρα, εμενα αυτο με εσωσε..! να μαστε ολοι καλα.........
παρεπιπτοντως Σπυρο μιλουσα με μια φιλη μου που ειχε και αυτη βουητο στα αυτια και προερχοταν επειδη οταν κοιμοταν εσφιγγε πολυ δυνατα τα δοντια της η τα ετριζε και αυτο της δημιουργουσε προβλημα στη γναθο και στα αυτια..για κοιτα μηπως εχεισ κατι τετοιο.
οκ αννυ μου, συμφωνω οτι μπορει να προκληθει και απο τετοιες καταστασεις.. εγω πως θα καταλαβω ομως αν σφιγγω και τριζω τα δοντια μου κατα τη διαρκεια του υπνου? προβλημα με τη γναθο μου παντως δεν αισθανομαι να εχω.. υπαρχει αλλος τροπος να το καταλαβεις?
δεν ξερω να σου πω πως θα το καταλαβεις.θα ρωτησω την φιλη μου και θα σε ενημερωσω.την φιλη μου παντως εγω οταν κοιμομαστε μαζι την ακουω που τριζει τα δοντια της.θα μαθω και θα σου πω!
..γεια σας παιδια, μια ερωτηση σχετικα με πονους..!
αληθεια, ποσοι απο σας λογω αγχωδους διαταραχης βιωνουν για μεγαλα χρονικα διαστηματα(και ποσο ειναι αυτα) πονους σωματικους και συνεχομενους και σε ποια σημεια? και δεν εννοω τη ζαλαδα και την ατονια, αλλα πραγματικους πονους που αποδεδειγμενα τελικα προερχονται απο ολα αυτα και δεν ειναι προβλημα υγειας..
και πως σε αυτες τις περιπτωσεις μπορεις πραγματικα να πεισεις τον εαυτο σου να παψει να ανησυχει για προβλημα υγειας?
εγω, παρολη την προσπαθεια, και το παλευω πολυ ρε γαμωτο, εχω συνεχεις πονους για μηνες σε τοσα διαφορετικα σημεια, και καποια πρηξιματα και το μυαλο μου δεν μπορει να καθυσηχαστει, γιατι μου φαινεται υπερβολικο ολα αυτα να προερχονται μονο απο το αγχος και οχι απο κατι αλλο.. ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας και κουραγιο σε ολους:)
lupus kai gw to idio skeftomai polles giati na ta ex ola auta??kai sony kai kala prepei na nai psixologiko re paidi mou???pathologika toses fores pou ekana eksetaseis tipoa ola kthara kai ekei katafeugw...stis atonies ponokefalous diatesi bareti fobos antikoinwnikothta stomaxi ligo kai pnisimo kompos ssto laimo ....ase kai shmera i dika ....me osa akouw kai blepw ..ena pragma re paidi mou oti kouw na fobama na mi mou sumbei emena etsi???shmer amia fili mou as poume eixe paei me tous dikous tis gia pswnia kai eblepe ena kurio pou pswnize..mia stigmh perimene sto tameio kai autos o kuros itan apo pissw kai paleue me ton eautou tou...gurnaei i koliti mou kai to n blepeei na xaropaleuei kai na bgazei aima apo t a matia tou kai pethane o anthrwpos s ta ksafnika..ax xriste mou...kai pro lig paw sti kouzina kai blepw to patera mou...mou kanei an den ekana emto isws na pethaina kiolas pnigik amou leei..kai kanw afou de se akousa ti les mou kanei gurise i glwssa kapws kai ekana emeto...kai tou kanw re mpampa i glwssa apo anakopi de gurizei ti mou les???:OS:OS:OS:OS paidia exw kourastei para polu to mualo mou paei na spasei dhladh ti trexei den antexw.............................lupus msn i kapoios kapoia alli den exte na ta leme na ksespame ligo axxxxxxx...polla filiaa :-*******
καλημερα σε ολους
απο χθες το απογευμα, εχω μια φουντωση στο προσωπο και κυριως στα μαγουλα τα οποια κοκκινιζουν και νιωθω πολυ ζεστη γενικα στο κεφαλι. φοβαμαι μηπως μου ανεβαινει η πιεση και παθω τιποτα...
πιανω τα μαγουλα μου και καινε. το εχει νιωσει κανεις αλλος?? θελω να αποφυγω παλι την επισκεψη σε γιατρο. εχω παει 2 φορες ηδη μεσα στο μηνα για τις ζαλαδες...
και εκει που τοσους μηνες ανυσηχουσα μηπως απο τις ζαλαδες εχω υποταση και κυκλοφορουσα με το πιεσομετρο γιατι ολο ειχα τασεις λιποθυμιας, τωρα μου γυρισε αναποδα..
φουντωματα και φοβαμαι για υπερταση... και παλι με το πιεσομετρο καταληγω...
Angelina μου αυτό το παθαίνω πολύ συχνά κι εγώ.Νιώθω ζεστό το πρόσωπο μου και το κεφάλι μου γενικά σαν να έχω 40 πυρετό.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανησυχείς.Εχω ρωτήσει αρκετούς γιατρούς και για αυτό το σύμπτωμα και μου έχουν πει ότι και αυτό είναι ψυχολογικό και να μην το δίνω σημασία.
Φιλοι μου εμενα μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι οταν ειμαι στο σπιτι ειμαι μια χαρα και οταν βγω εξω νοιωθω χαλια βουιζουν τα αυτια μου, νοιωθω το κεφαλι μου εκατο κιλα μονιμα ζαλισμενος λες και ειμαι μεθυσμενος, και νομιζω οτι τα ποδια μου δεν με κρατανε πλεον.Τοτε ειναι που δεν ξερω τι να υποθεσω τι σοβαρη παθηση μπορει να εχω.
PAKOR,
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ.. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ.
ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ...
ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΣΠΙΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.. ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Κ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ, ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ... ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..
ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΔΗΛ ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ (ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΤΕ ΑΡΡΩΣΤΗ).
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ
ΚΑΤΙ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ...
ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ Κ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΠΙΤΙ,ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟ.
ΑΛΛΑ ΠΑΛΕΨΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΝΙΚΗΣΟΥΝ...
γεια σας παιδες εν τη καμινω..
αντζελινα αυτη η φουντωση ειναι καθαρα ψυχολογικη, την εχω και εγω, ερχεται και φευγει, και οχι μονο σε προσωπο αλλα παντου! επομενως ασε το πιεσομετρο κατω, μονο κακο θα σου κανει και το γνωριζεις πλεον...
pakor φιλε μου και εμενα τα συμπτωματα για καθαρη αγοραφοβια μου κανουν και η λυση ειναι μια.. σταδιακα να κινεισαι ολο και περισσοτερο και απλα να μην δινεις σημασια σε οτι σε πιανει.. ειναι δυσκολο, το ξερω, αλλα και εγω ετσι το καταπολεμω, αγνοωντας τα συμπτωματα και πηγαινω πολυ καλυτερα σε αυτον τον τομεα.. πραγματικα τιποτα δεν ειναι! και να σου πω και μια τεχνικη που πραγματικα αποδιδει: \"πεισμωσε\", και εννοω οταν εισαι εξω και σε πιανουν αυτα, κοιτα τους γυρω σου που ειναι καλα, χαμογελουν, αδιαφορουν, και \"παρτα\" με το γεγονος οτι δεν μπορει ολοι αυτοι να ειναι καλα και εσυ να μην εισαι ενω δεν εχεις τιποτα πραγματικα.. δουλευει, δοκιμασε το και θα δεις αποτελεσμα..
καλη δυναμη σε ολους μας, δεν θα λυγισουμε, ας βγει εδω ο εγωισμος........