Μου απαντησε κανεις??? χμμμμ μπα! ιδεα μου θα ηταν.. :D
Printable View
Μου απαντησε κανεις??? χμμμμ μπα! ιδεα μου θα ηταν.. :D
Δεν έχει σημασία αυτό! Αν κάτσεις και το σκεφτείς είναι τέλειο :-ρρρ! Είμαι 24 δια δύο 12 και 7, 19! Ο Ουτιδανός 45 δια δυο 22,5 και 7 29,5, 29 δηλαδή! Αν και θα πρεπε να γίνει μια διόρθωση, μετά τα 40 να διαιρούμαι μόνο με το δύο και με το τρία μη σου πω!
Πάντως η αλήθεια είναι ότι μια νεαρή γυναίκα θα κάτσει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με έναν ώριμο άντρα παρά το παιδαρέλι με την ώριμη και πάλι οι γυναίκες βγαίνουν μείον!
ΕΞΩ ΤΑ ΤΡΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ!!!
ΕΔΩ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ
παιδεραστια αγαπητε φιλε ειναι οταν η αλλη ειναι ανηλικη..μια κοπελα 20 και 25 οφειλει να ξερει με ποιον θα κανει σχεση και κανει τις επιλογες της...
και συμφωνω με militon!!
ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ!!!!!
συμφωνω με τον μαθηματικο τυπο.
μονον που επειδη η πραξη εγινε εν καιρω φαλλοκρατιας, ξεχασε ο μαθηματικος να ενημερωσει
ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ!!!
ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΧΟΧΟΧΟΟΧΟ!!!!
οσο για το σχολιο σου που εχω υπογραμμισει, περιμενω τα επιχειρηματα σου που το στηριζουν , γιατι διαφωνω κι εχω και αποδειξεις...
Το ποιόν του καθένα, καλά το λες, αλλά και ο βαθμός που χάνει λάδια από τον εγκέφαλο. Τι άλλο να συμπεράνω εφόσον με συνδέεις με τέτοια που εννοείς;;; Μάλιστα τη στιγμή που υπάρχουν δεκάδες κοινωνικά δίκτυα γνωριμιών, σε 10 λεπτά για να καταλάβεις μπορώ να φροντίσω απόψε να γαμήσω, και ήρθα εδώ να βρω μουνί που όλος ο κόσμος εδώ μέσα είναι φορτωμένος με ψυχολογικά και υπαρξιακά προβλήματα;;;
Κοίταξε το, άκου που σου λέω, κι εγώ έχανα λάδια κάποτε και το κοίταξα, το φρόντισα, και επιδιόρθωσα την διαρροή. Κοίταξε το.
Σας χρειαζόταν ένα τρολάκι για να επανέλθετε στο θέμα και να μην συνεχίζετε την ίδια πολεμική μανιέρα οι ίδιοι γνωστοί άγνωστοι πάντα! Μπράβο! Συνεχίστε την όμορφη συζήτηση σε πολιτισμένο κλίμα επιτέλους!
πρέπει να έχεις κάνει σοβαρή δουλειά με τον εαυτό σου, αν κρίνω από την ποιότητα των λέξεων που χρησιμοποιείς.
Κατα τα άλλα επιμένω πως ένας άνθρωπος 40 φεύγα δεν μπαίνει σε ένα φόρουμ ψυχολογίας ανεβάζοντας θέμα για το αν είναι παιδεραστής επειδή του αρέσουν οι 20αρες.
Ακόμη και με ένα κουκούτσι για μυαλό, καταλαβαίνει ο καθένας πως το θέμα αποσκοπεί αλλού.
Διότι αγαπητή μου, ο νεαρός θα πάει με την ΜΙΛΦΑΡΑ που λέει και η Broken και θα κάτσει μόνο αν έχει κανένα οιδιπόδειο άσε που θα ήταν απαγορευτικό και αυτοκτονικό μην σου πω να την παντρευτεί, ενώ η γυναίκα είναι διαπαιδαγωγημένη για την αποκατάσταση. Θα μου πεις βέβαια θα τον παντρευτεί, θα πάρει ότι μπορεί και μετά θα τον πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα! ******** γυναίκες!
Δεν πειράζει το γεγονός πως δεν παίρνει στροφές, πειράζει που γίνετε προσβλητικιά. Λες και είναι το κέντρο του κόσμου και νομίζει πως όλα και όλοι νοιώθουν και σκέπτονται με τον δικό της τρόπο. Αισ' χτίρ που έλεγε και ο Γιακόμπ... χοχοχο... χεχεχε... χιχιχι...