-
πολλοι τροποι, αν θες να σου δωσω κολπα δεν ειμαι καλος.... δεν φημιζομαι για τα καμακια μου νηφαλιος :P
τρικ υπαρχουν και πρεπει να τα σκηνοθετησεις.... βαλε φαντασια η γυναικα στο φλερτ θελει τρελο παιχνιδι και το ξερει και το γουσταρει τρελα να την φλερταρουν !
Αλλα δωσε προσοχη σε 2 πραγματα και βαλτα καλα στο μυαλο σου.
1)Δεν θα βγεις ποτε σου εξω για να χτυπησεις γκομενα.... ΠΟΤΕ!Παντα θα βγαινεις γιατι εισαι ενας μαγκας, αλητης , αγυρτης και γουσταρεις να περνας καλα με η χωρις την παρεα σου.Οσοι λενε βγαινοντας οτι θα χτυπησουν γκομενακι και ετσι.... λενε παπαρες μεγαλες .Πολλα κερασια μικρο καλαθι...
και το 2ο... Μην κρυβεις τον εαυτο σου ουτε να αλλαξεις για Κ Α Ν Ε Ν Α!Αυτος εισαι και σε οποιον αρεσεις ρε!Και το πιστευω οτι αρεσεις σε πολλες ακομη και αν μοιαζεις στον κουασιμοδο.
Θα φας τα μουτρα σου, πιθανον να πιεις και καμια φορα ρε συ, ψιτ.... σιγα! ποσοι δεν φαγαμε χυλοπιτες? τα μουτρα μας? ποσες φορες επεσα εξω οταν πιστευα οτι κυνηγουσα την σουπερ-ιδανικη-τελεια γυναικα και τελικα η που δεν μου εκανε η εγω δεν ειμουν για αυτην?
ΠΟΛΛΕΣ!
Θα ερθει μονο του.... οι πιο γλυκοι ερωτες για μενα ερχονται με το καιρο και οχι με 1-2 ραντεβου, με τετοιες κοπελες εχω παθει την πλακα μου... ( αυτο ειναι υποκειμενικο και προσωπικο σε σενα μπορει να λειτουργει αλλιως)
-
Αφού σου άρεσε και την ερωτευτηκες πάλεψε το! Κράτησε επικοινωνία μαζί της, κίνησε της το ενδιαφέρον ώστε να την κάνεις να σ ερωτευτεί κι αυτή, μόνο μην την πρήξεις θέλω σχέση και τετοια, ρίχνε κανα υπονοούμενο ότι κατα κει το πας, δείξε ειλικρινές ενδιαφέρον γι αυτήν, οδήγησε τα πράγματα μεθοδικά, με υπομονή και χωρίς να πτοείσαι από μικροαπογοητεύσεις εκεί που θες. Μη σε απασχολεί το ότι σου είπε πως έχει κι άλλες προτάσεις, μπορεί να το πε για να σου το παίξει δύσκολη, ουτε το ότι την γνωρισες μέσω νετ ή επειδή βγήκατε με παρέα, δεν παίζουν ρόλο αυτά. Κάπως έτσι.... να το χειριστείς.
Μόνο μην κρατάς την προσοχή σου όλο στραμμένη πάνω της για να μην πληγωθείς στο τέλος αν δεν γίνει κάτι, παράλληλα κοίτα κι αλλού μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Και μη φοιβάσαι πως όταν τη δεις θα κομπλάρεις και θα τα κάνεις μούσκεμα, να σαι ο εαυτός σου και μη χανεις την αυτοπεποίθηση σου, μην φοβάσαι. Για να φέρεις τα πράγματα μέχρι εδώ τα πήγες πάρα πολύ καλά και πιθανόν το λάθος να ναι σ αυτήν στο τι θέλει να κάνει και όχι σε σενα. Στη χειρότερη περίπτωση πειραματίστηκες και τα πήγες καλά και πάνω απ όλα έκανες ήδη ένα πολύ μεγάλο βήμα στις σχέσεις. Πάλι κερδισμένος είσαι δλδ.
-
Δεν προκειτε να κοψω τελειως επικοινωνια... Στο κατω κατω ειναι ενας τροπος να γνωρισω νεο κοσμο. Τωρα αν στην πορεια αλλξει γνωμη ειναι δικη της ευθυνη να κανει καποιο βημα ...
Ευχαριστω για τις συμβουλες