αν βαλουμε τις διαγνωσεις στο βιογραφικο περναμε κ χωρις οντισιον.....
Printable View
Λολ κοπελάρα λολ.....Τίποτα..Βέβαια όλα αυτά είπαμε θέλουν με το μαλακό...Γιατί αν αρχίσουμε να πετάμε \"Καίγεται η Ρώμη,καίγεται η Ρώμη\" ή για πράκτορα της Αλκάιντα θα μας μαζέψουν ή σε σουίτα στου Συνούρη.....Αυτή που πουλάει είναι η δημιουργική τρέλα....Να σκεφτώ τι έχει πέραση προς τα έξω κόβοντας από εμένα;Η υπερβολική μου χαζοχαρά....Πόσοι γκόμενοι δεν μου κοπάνισαν δε,είσαι περίεργη και έχεις κάτι που με έλκει και θέλω να τ\'ανακαλύψω;-Άσε πρόλαβε άλλος....(ο ψυχίατρος)...Αλλά αυτή την χαζοχαρά και τον διαχέων παρορμητισμό μου οι άλλοι τον βλέπουν ως δική τους διασκέδαση ενώ εγώ το κάνω από άμυνα...Και μερικές φορές με κουράζει.Μου λένε είσαι κοινωνική..Με ρωτήσατε αν ήθελα να είμαι τόσο κοινωνική;Την ανασφάλειά μου ή τη ευγένειά μου την κάνανε κοινωνικότητα ενώ εγώ θέλω να ρίξω ένα συχτίρι στους μισούς από αυτούς....Ο Κατέλης πουλάει.Καθυστερημένος αλλά τα λεφτά λεφτά......Τέλος πάντων στον χώρο του θεαματος πρέπει να προσέχουμε και πολύ την εκμετάλλευση..Δεν είναι λίγοι τρελοί και προβληματικοί που φιλοξενούσε η Τατιάνα ή η Λαμπίρη και τους εξέθετε για να γελάει ο κόσμος και να έχει τηλεθέαση.......Quote:
Originally posted by interappted
Παράδειγμα το οποίο στην αρχή με στενοχώρησε και στη συνέχεια με εξόργισε-γιατί σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να είμαι κι εγώ στη θέση του..Υπήρχε ένας άνθρωπος που είχε φιλοξενηθεί σε αρκετές εκπομπές ως ο Άγιος Πέτρος..Με πανό ελάτε να σωθείτε,φέρνω το μήνυμα του Ιησού και τέτοια.Ρώτησα τον ψυχίατρό μου περί τίνος πρόκειται και μου είπε περί σχιζοφρενή.Αντί λοιπόν να τον πάνε σε μια κλινική τον βγάζουν για να γελάνε οι κάθε αργόσχολοι και ο τύπος υποφέρει......Αν ήταν ο αδερφός τους ή κάποιος συγγενής τους έτσι θα του φέρονταν;;;;;;;;;;
Και συνεχίζω σε άσχετη-σχετική πορεία...Αν λοιπόν αυτός που υποστηρίζει ότι είναι ο Άγιος Πέτρος είναι σχιζοφρενής γιατί ο Ιησούς που σταυρώθηκε ως περίεργος ή απειλητικός να μην ήταν ένας σχιζοφρενής της τότε εποχής;;;;;;;;;;;;;Ξέρεις όταν ενασχολούμουν με το θείο-θρησκεία ήθελα να μοιάζω στους αγίους..Να μπορώ να κάνω θαύματα και τέτοια....Ίσως για να αποδείξω ότι όντως ένας απλός άνθρωπος θα μπορούσε να γίνει Άγιος.......Έτσι λοιπόν μου μπαίνει η ιδέα πως αν μια μέρα αρχίσω να πιστεύω ότι είμαι απεσταλμένη του Θεού και κάνω θαύματα να αρχίσω να ανησυχώ για σχιζοφρένεια;;;;
Τελειώνω με ένα σύνθημα:Δεν υπάρχουν Άγιοι στις μέρες μας.Μόνο σχιζοφρενείς....
(Από τότε που ανακαλύφτηκε η ψυχιατρική στερέψαμε από Αγίους και προφήτες)
ΟΡΙΑΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ:
Ένα πράγμα σαν το Kill Bill που ξαφνικά το μάτι της Ούμα αρχίζει να κοκκινίζει και να πέφτει η μουσική Τζζζζζζζ!!!!
Κάτι σαν το Danny the dog που βγαίνει το κολάρο και ακούγεται το Kill.Αυτή η απότομη αλλαγή προς το κακό.....
Η Ούμα μια γλυκιά και όμορφη γυναίκα που γίνεται σε δευτερόλεπτα η αδίστακτη και ανίκητη δολοφόνος.
Ο Ντάννυ που από υπάκουο-παθητικό ανθρωπόσκυλο!!γίνεται εργαλείο θανάτου....
Ποσο δικιο εχεισ Κασουλινι μου...Quote:
Originally posted by kassi_21
Λολ κοπελάρα λολ.....Τίποτα..Βέβαια όλα αυτά είπαμε θέλουν με το μαλακό...Γιατί αν αρχίσουμε να πετάμε \"Καίγεται η Ρώμη,καίγεται η Ρώμη\" ή για πράκτορα της Αλκάιντα θα μας μαζέψουν ή σε σουίτα στου Συνούρη.....Αυτή που πουλάει είναι η δημιουργική τρέλα....Να σκεφτώ τι έχει πέραση προς τα έξω κόβοντας από εμένα;Η υπερβολική μου χαζοχαρά....Πόσοι γκόμενοι δεν μου κοπάνισαν δε,είσαι περίεργη και έχεις κάτι που με έλκει και θέλω να τ\'ανακαλύψω;-Άσε πρόλαβε άλλος....(ο ψυχίατρος)...Αλλά αυτή την χαζοχαρά και τον διαχέων παρορμητισμό μου οι άλλοι τον βλέπουν ως δική τους διασκέδαση ενώ εγώ το κάνω από άμυνα...Και μερικές φορές με κουράζει.Μου λένε είσαι κοινωνική..Με ρωτήσατε αν ήθελα να είμαι τόσο κοινωνική;Την ανασφάλειά μου ή τη ευγένειά μου την κάνανε κοινωνικότητα ενώ εγώ θέλω να ρίξω ένα συχτίρι στους μισούς από αυτούς....Ο Κατέλης πουλάει.Καθυστερημένος αλλά τα λεφτά λεφτά......Τέλος πάντων στον χώρο του θεαματος πρέπει να προσέχουμε και πολύ την εκμετάλλευση..Δεν είναι λίγοι τρελοί και προβληματικοί που φιλοξενούσε η Τατιάνα ή η Λαμπίρη και τους εξέθετε για να γελάει ο κόσμος και να έχει τηλεθέαση.......Quote:
Παράδειγμα το οποίο στην αρχή με στενοχώρησε και στη συνέχεια με εξόργισε-γιατί σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να είμαι κι εγώ στη θέση του..Υπήρχε ένας άνθρωπος που είχε φιλοξενηθεί σε αρκετές εκπομπές ως ο Άγιος Πέτρος..Με πανό ελάτε να σωθείτε,φέρνω το μήνυμα του Ιησού και τέτοια.Ρώτησα τον ψυχίατρό μου περί τίνος πρόκειται και μου είπε περί σχιζοφρενή.Αντί λοιπόν να τον πάνε σε μια κλινική τον βγάζουν για να γελάνε οι κάθε αργόσχολοι και ο τύπος υποφέρει......Αν ήταν ο αδερφός τους ή κάποιος συγγενής τους έτσι θα του φέρονταν;;;;;;;;;;
Και συνεχίζω σε άσχετη-σχετική πορεία...Αν λοιπόν αυτός που υποστηρίζει ότι είναι ο Άγιος Πέτρος είναι σχιζοφρενής γιατί ο Ιησούς που σταυρώθηκε ως περίεργος ή απειλητικός να μην ήταν ένας σχιζοφρενής της τότε εποχής;;;;;;;;;;;;;Ξέρεις όταν ενασχολούμουν με το θείο-θρησκεία ήθελα να μοιάζω στους αγίους..Να μπορώ να κάνω θαύματα και τέτοια....Ίσως για να αποδείξω ότι όντως ένας απλός άνθρωπος θα μπορούσε να γίνει Άγιος.......Έτσι λοιπόν μου μπαίνει η ιδέα πως αν μια μέρα αρχίσω να πιστεύω ότι είμαι απεσταλμένη του Θεού και κάνω θαύματα να αρχίσω να ανησυχώ για σχιζοφρένεια;;;;
Τελειώνω με ένα σύνθημα:Δεν υπάρχουν Άγιοι στις μέρες μας.Μόνο σχιζοφρενείς....
(Από τότε που ανακαλύφτηκε η ψυχιατρική στερέψαμε από Αγίους και προφήτες)
...αστα.. εκει εξω ειναι η πιο αδιστακτη ζουγκλα...και το χειροτερο...δεν εχει καν υποτυποδεισ κανονεσ....
...
οσο για τουσ αγειουσ που λεσ... διαβαζα για τον παπα τον 2ρο που μεσα σε μια μερα ανακυριξε λεει κατι εκατονταδεσ αγειουσ... με σκοπημοτητα παντα... να στρεψει τουσ πιστουσ προσ την εκκλησια...και να περασει μυνηματα... τυπου...πχ εναντια στην αμβλωση και τετοια αναλογα την περιπτωση...
.......εγω δεν ειμαι σιγουρη αν πιστευω στουσ αγιουσ..αλλα σηγουρα πιστευω στουσ καλουσ ανθρωπουσ...:):)
μακια..
kassi lol.......ο δολοφονος με το αγγελικο προσωπο....το βασικο ενστικτο κτλ...πισω απο το αθωο χαμογελο....βρισκονται 2 βαμπιρικα δοντια.....μιαμι...πισω απο τα μαυρα γυαλια το ματι γυαλιζει επικινδυνα....
θα μας κλεισουν μεσα!!!!!!!!!κ ειμαστε κ αθωοι
Πρέπει να δω ρε πούστη αυτό το βασικό ένστικτο....Να δω περί τίνος πρόκειται και είναι τόσο διάσημη αυτή η ταινία....
ασο kassi αστο κοποελια μου....αρκετα κακες ειμαστε με το αντιθετο φυλο...ειλικρινα καλυτερα να βλεπουμε αισθηματικες ταινιες μπας κ..
...Κατάλαβα.......Ναι..Καλύτερα να διαβάζω τα ροζουλί ρομαντικά πόστ της Adzik........μπας και κάνω καμιά σχέση της προκοπής.....γιατί γίναμε Jack ο εντεροβγάλτης....
Αγάπη σε ήθελα να με γνώριζες πως ήμουν τέσσερα περίπου χρόνια πριν στις αρχές της ψυχοθεραπείας.....Μήτσος ο υδραυλικός....Μόνο η φόρμα του Μπόμπ του μάστορα μου\'λειπε....Τότε θα με έλεγα παρά ταύτα αθώα με το αντρικό φύλο..Τώρα έχω τις κακές μου......Οπότε Adzik κάνε παιδί μου τη δουλειά σου με τις καρδούλες και τα τρυφερά σου μηνύματα...γιατί ενώ τα βλέπω και λέω πως γίνεται να λένε καλά λόγια για τον έρωτα;πρέπει να εμπνευστώ από κάτι λιγότερο βίαιο....
Καλη μου Κασσυ..χεχε...νιωθω λιγο σαν χαζο ετσι οπωσ το περιγραφεια...ροζουλι..με τισ καρδουλεσ... ...αλλα πραγματικα ειμαι ρομαντικη... και νομιζω ειναι κομματι τησ φυσης μου... ειμαι απολυτα ειληκρινεισ... οτι λεω το πιστευω...
εννοειται πωσ εχω φαει τα χαστουκια τησ πραγματικοτητασ με το κουταλι.... απογοητευσεισ να δεισ.... αλλα οταν καποτε αποφασισα να αλλαξω....να κοιταω μονο την παρτη μου ((ναι περασα και μια τετοια φαση)) ..ειπα....\'δεν θα αφησω ΠΟΤΕ ξανα κανεναν να με πληγωσει\".....εγινα ψυχρη.... δεν ενιωθα τιποτα.... τρομαξα ..αυτο αρχισε να με μπερδευει και να μην το νιωθω καλα... δεν ημουν εγω....ενιωθα πωσ δεν ημουν εγω.... οποτε προτημησα να ειμαι εγω..κι ασ ειμαι λιγο \"αθωα\" με την πραγματηκοτητα....
Όχι..Το ροζουλί το είπα με κάθε καλή πρόθεση και χωρίς να σε αποκαλώ εμμέσως χαζή.Το ροζ είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα και παλιά τα περισσότερα ρούχα μου είχαν ροζ αποχρώσεις....Νομίζω άλλωστε για να καταλαβαίνει κάποιος την ροζ σου διάθεση την έχει κάπου βαθιά μέσα του.......Μου αρέσουν άλλωστε και εμένα οι καρδούλες κατά καιρούς-όταν τρώω αναλαμπές....
Adzik εισαι οντως η ροζ ρομαντικη νοτα του forum!καλο ειναι να εχει κ ποκιλια το πραγμα:φρικες,τρελλα,ξενερ� �ματα,χαπια,κρισεις κ τσουπ ερχεσαι κι εσυ με τις καταχωρησεις να μας θυμιζεις καρδουλες,συννεφακια κ ρομαντισμο και σου ταιριαζει μια χαρα κι ειναι κ ωραιο γιατι ειναι κ γνησιο...χαζο θα ηταν πχ να εγραφα εγω τετοια που θα ηταν σαν να λεει η Μενεγακη τις ειδησεις στο κεντρικο στις 8
χαζο θα ηταν πχ να εγραφα εγω τετοια που θα ηταν σαν να λεει η Μενεγακη τις ειδησεις στο κεντρικο στις 8 [/quote]
Πω καταπληκτικός παραλληλισμός.....
Πάω να γράψω κάτι για αγάπη σε κάποιο καινούριο μου ποίημα και αισθάνομαι κάπως..Λέω ρε γελοία θα σε κοροϊδεύει ο ντουνιάς.Γιατί αν έχετε δει όλα μου τα ποίηματα βγάζουν μια πικρία και μια απογοήτευση..Να σου πω κάτι λοιπόν που δεν ζω θα ήταν όντως σαν την Μενεγάκη στων 8.....
Θα προσπαθήσω όμως κι αν βγει...
Αγαπούλα μου,πόσο γλυκά με φιλάς στου πρωινού την χαραυγή..Νιώθω τ\'αστέρια τ\'ουρανού να λάμπουν στην καρδιά μου.Σε περιμένω νοσταλγικά τα βράδια,να κουρνιάσουμε στη μικρή μας φωλίτσα....(Μπλιάχ)Έρωτα μου,καρδιά μου σε αγαπώ με όλη την δύναμη της ψυχής μου...(Αυτό μαλάκα το έλεγε η Παολίνα στο La Usurpadora-ένα μεξικάνικο σήριαλ και δεν μπορούσα να το βλέπω..Αισθανόμουν κάπως...)
Αν πραγματικά με μισείς και θες να με ξεφτυλλίσεις βάλε με να λέω τέτοια....
Πω..Φρίκαρα....Τον εμετό τώρα;Ομολογώ πως δεν μπορώ να τα πάω και πολύ καλά με το πιο θηλυκό μου κομμάτι......Ειλικρινά θα ρωτήσω την γιατρό γιατί δεν ήμουν καλή στα ερωτόλογα....Με αποκαλούσε ένας τύπος πάνω στην χαρά του \"Πουλάκι μου\" και δεν ήξερα πως να κρύψω την αηδία από το πρόσωπό μου...
Σαν ανάλυση αυτά με τις μεγάλες αγάπες τα σνομπάρω γιατί αν τα πιστέψω θα πιστεύω πως έγινα πλέον το κορόιδο που χλεύαζα..Αυτό που επίσης δεν αντέχω είναι να κλάψω μπροστά σε γκόμενο....Με τίποτα..Ειδικά στην περίπτωση που με έχει απορρίψει....Μου έλεγαν κάτι ιστορίες του τύπου \'Αχ,το λυπήθηκα το κακόμοιρο το κοριτσάκι..Έκλαιγε....που έφευγα\"Γκρρρρ!Δεν θα ήθελα να λένε τα ίδια για εμένα..Θα προτιμούσα κάτι σε \"μη μου ξαναμιλήσεις γι\'αυτή τη *******\"
kassi lol!!!κι εμενα τα ερωτολογα μου ηταν παλλικαρε,ντερντεβερι, αγοραρε κ το καλυτερο καμαρι μου(στα τσακιρ του ερωτα)για ουρανους κ αστρα ανοιγα συζητησεις περι αστρονομιας!στα ηλιοβασιλεματα εξακολουθουσα να φοραω γυαλια ηλιου,σε βολτεσ στην ακροθαλασια βουτουσα τελικα μεσα κ παντα τους χαλαγα τα ερωτικα τραγουδια πχ \"το σχημα του κορμιου σου στο κρεβατι μου εχει μεινει κι εγω στο πατωμα κοιμαμαι..\"-αμα παθεις κανα λουμπαγκο... εκει εσυ στο πατωμα!!! μη χαλασουμε κ τη ζαρα στο σεντονι....το μονο που μου αφιερωσαν ειναι το αχαριστη κι αλλητισσα..κι εγω ρε kassi ντιπ ασχετη να μιλαω για τετιοια...
Ομολογώ πως σαν άτομο όταν κάποιος μου άρεσε ήμουνα μούγκα.Μου κοβόταν η λαλιά και αυτό λαμβανόταν ως αδιαφορία...Δεν έχω ευκολία στο να εκφράζομαι συναισθηματικά..Πάντα ήταν μείον μου...Παλιά να φανταστείς ότι μου άρεσαν οι ταινίες με κάστρα,ιππότες και πριγκίπισσες..Κοίτα ρομαντική είμαι αλλά μέχρι ένα σημείο..Θυμήθηκα την ταινία \"Εφτά ευχές\",την φάση στην οποία ο πρωταγωνιστής είχε μετατραπεί σε έναν ελεεινά ρομαντικό και ευαίσθητο τύπο και δεν μπορούσε να αντικρύζει το ηλιοβασίλεμα γιατί δάκρυζε......Η Adzik μας όμως κατέχει το Bachelor σε αυτόν τον τομέα ενώ εγώ κυνηγάω ένα έρμο Diploma.....
καλα πας συνεχισε κ θα το βρεις :)
Ισως πισω απο τη συμπεριφορα αυτη κρυβεται ο φοβος της απορριψης. Π.χ.Quote:
kassi lol!!!κι εμενα τα ερωτολογα μου ηταν παλλικαρε,ντερντεβερι, αγοραρε κ το καλυτερο καμαρι μου(στα τσακιρ του ερωτα)για ουρανους κ αστρα ανοιγα συζητησεις περι αστρονομιας!στα ηλιοβασιλεματα εξακολουθουσα να φοραω γυαλια ηλιου,σε βολτεσ στην ακροθαλασια βουτουσα τελικα μεσα κ παντα τους χαλαγα τα ερωτικα τραγουδια πχ \"το σχημα του κορμιου σου στο κρεβατι μου εχει μεινει κι εγω στο πατωμα κοιμαμαι..\"-αμα παθεις κανα λουμπαγκο... εκει εσυ στο πατωμα!!! μη χαλασουμε κ τη ζαρα στο σεντονι....το μονο που μου αφιερωσαν ειναι το αχαριστη κι αλλητισσα..κι εγω ρε kassi ντιπ ασχετη να μιλαω για τετιοια...
Αν οντως ισχυει, ειναι κατι το οποιο οφειλετε να δουλεψετε.Quote:
Α!Και μην ξεχνάμε ότι η μοναξιά πηγάζει από την ανικανότητα που πιστεύουμε ότι έχουμε ως άτομα για να αγαπηθούμε.......
Απο την αλλη, οι αισθητικες επιλογες, το τι αρεσει στην καθεμια, συνιστα ζητημα ατομικης προτιμησης. Εχετε καθε δικαιωμα να ειστε τρυφερες με τον τροπο που εσεις θελετε και τις ωρες που εσεις προτιματε. Κανεις δεν μπορει να σας επιβαλλει να λειτουργησετε με βαση τα δικα του/της προτυπα. Αν 6 δισεκατομμυρια ανθρωποι γουσταρουν γλικαναλατα ιπποκοριστικα κ ψεφτικες αλιθιες, ειναι δικο τους θεμα. Ας προσεχαν! http://homepage.eircom.net/~bray/em/mswink.gif
Αλα επιδι σας συμπαθω, ιδου μια αφιεροσι (απο το http://anonimi.blogspot.com/2006/03/blog-post_29.html - κιμονο ο τιτλος, τα λεη ολα).
Για να βλεπετε τι γλιτοσατε http://homepage.eircom.net/~bray/em/msdelite.gif
ή αφτο:Quote:
Το φεγγαράκι και τ\' αστέρια, φαίνονται ακόμα πιο ωραία και ρομαντικά, όταν τα κοιτάζει κανείς αγκαλιασμένος και χαιδεύοντας κάποιο τρυφερό χεράκι....!!
μπλιαααααααααααχ!! Θα ξερασοQuote:
... άμποτε να βρεθείς σύντομα σε ζεστή αγκαλιά κοιτώντας το ολόγιομο φεγγάρι, ενώ θα σου χαιδεύουν το τρυφερό σου χεράκι, ψιθυρίζοντας στ\' αυτί, τα πιο γλυκά ερωτόλογα!
Πιστεύω τώρα να σου έφιαξα τη διάθεση.....:-)))
kanenas κι εσυ δικος μας εισαι ρε???προτομω χιλιες φορες να περπαταω σε μια παραλια μονη μου να κοιταω τη θαλαασα κ να χανομαι στις σκεψεις μου παρα να μου λεει ο αλλος παραμυθια...
ισως κακοπεσα αλλα εχω φαει πολυ προλογο η γυναικα κ μετα περνουσαν κατευθειαν στον επιλογο χωρις κυριως θεμα...κ θα γινω κ ρομαντικη????υστερικη μπορει...
δεν ξερω για την kassi αλλα εγω οσο και να ημουν καποτε τωρα...με το που ακουω να μου λεν πολλα κραταω μικρο καλαθι για να μη πω ανυπαρκτο!!!!!
κι οσο για την απορριψη μετα το σεξ παντα,ετσι???
σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε!!!!
Θυμάμαι τώρα κι έχω σκάσει στα γέλια έναν παλιό μου συμμαθητή τον οποίο τον είχε βαρέσει έρωτας με μία που γούσταρε φεγγάρι...Μου λέει σε κάθε μήνυμα μου γράφει κι ένα φεγγάρι μέσα οπότε κι εγώ,τι να κάνω;Το δουλεύω ανάλογα.Quote:
Originally posted by kanenas
Ισως πισω απο τη συμπεριφορα αυτη κρυβεται ο φοβος της απορριψης. Π.χ.Quote:
Αν οντως ισχυει, ειναι κατι το οποιο οφειλετε να δουλεψετε.Quote:
Α!Και μην ξεχνάμε ότι η μοναξιά πηγάζει από την ανικανότητα που πιστεύουμε ότι έχουμε ως άτομα για να αγαπηθούμε.......
Απο την αλλη, οι αισθητικες επιλογες, το τι αρεσει στην καθεμια, συνιστα ζητημα ατομικης προτιμησης. Εχετε καθε δικαιωμα να ειστε τρυφερες με τον τροπο που εσεις θελετε και τις ωρες που εσεις προτιματε. Κανεις δεν μπορει να σας επιβαλλει να λειτουργησετε με βαση τα δικα του/της προτυπα. Αν 6 δισεκατομμυρια ανθρωποι γουσταρουν γλικαναλατα ιπποκοριστικα κ ψεφτικες αλιθιες, ειναι δικο τους θεμα. Ας προσεχαν! http://homepage.eircom.net/~bray/em/mswink.gif
Αλα επιδι σας συμπαθω, ιδου μια αφιεροσι (απο το http://anonimi.blogspot.com/2006/03/blog-post_29.html - κιμονο ο τιτλος, τα λεη ολα).
Για να βλεπετε τι γλιτοσατε http://homepage.eircom.net/~bray/em/msdelite.gif
ή αφτο:Quote:
Το φεγγαράκι και τ\' αστέρια, φαίνονται ακόμα πιο ωραία και ρομαντικά, όταν τα κοιτάζει κανείς αγκαλιασμένος και χαιδεύοντας κάποιο τρυφερό χεράκι....!!
μπλιαααααααααααχ!! Θα ξερασοQuote:
... άμποτε να βρεθείς σύντομα σε ζεστή αγκαλιά κοιτώντας το ολόγιομο φεγγάρι, ενώ θα σου χαιδεύουν το τρυφερό σου χεράκι, ψιθυρίζοντας στ\' αυτί, τα πιο γλυκά ερωτόλογα!
Πιστεύω τώρα να σου έφιαξα τη διάθεση.....:-)))
\"Πρόσεχε αγάπη μου απόψε.Να βάλεις μπουφάν.Το φεγγάρι είναι ολόγιομο.\"
Παράδειγμα μηνύματος..
Και του λέω ρε μάγκα καλά τα υπόλοιπα αλλά το μπουφάν τι σχέση έχει με το φεγγάρι;;;;
Αχ,αν μου έστελνε άντρας κάτι τέτοια ευτυχώς που δεν θε έβλεπε τη φάτσα μου απ\'το κινητό....Είχα πετύχει δε και την αγγλική εκδοχή του γλυκανάλατου.Wumpkin pumpkin.....Ρωτάω τι σημαίνει αυτό που μου έγραψες;Και τι μου απαντάει ο αθεόφοβος;Κάτι σε \"κολοκυθάκι μου\"-Πιάσαμε τα ζαρζαβατικά...
Κοίτα όσο το αν είναι θέμα φόβου απόρριψης,το να δείχνουμε σκληρές έχει να κάνει με αυτόν τον φόβο ναι.....Αλλά κολοκυθάκι μου;;;;;;;;
Αν σε εννοώ μου είχε τύχει ένας που μου πούλησε παραμύθι για σταθερές σχέσεις και πίπες,μ\'έριξε στο κρεβατάκι και μετά μου βγήκε λέει φλου...Α!Το άλλο που μου τσαμπούνισε είναι ότι δεν γουστάρει να πει ότι έχει σχέση γιατί αν πει μπορεί και να χωρίσει...Καλοοοοό;Μετά από ένα μήνα με θυμήθηκε ξανά για να μου πει ότι είναι πιο αραχτός...Μπλέχτηκε μήπως με τα καράβια;;;;Είναι άσχημη η απόρριψη μετά το σεξ.Αφού δηλαδή σε κατακτούν σε πετάνε σαν στυμμένη λεμονόκουπα..Αφού πήραν ότι ήθελαν,σε έβαλαν στη λίστα των ******άτικών τους μετά αισθάνονται φλου.....Φου ρε!!!Quote:
κι οσο για την απορριψη μετα το σεξ παντα,ετσι???
σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε!!!!
ακριβως kassi ετσι,ετσι....μετα το πρωτο κρεβατι απλα την βλεπουν λιγο παραπανω δικαινεται ο αντρισμος ενα πραγμα!μετα το δευτερο κοιμουνται τρων κανα γλυκο,ετσι σεχ γλυκο κ νανι στην πορεια εχουν κανει ατακα :δεν ειμαι σε θεση να κανω σχεση(κ με ριμα η ατακα,ετσι??????)οκ λες εσυ και ξεχνας...αναλογα με το λιμπιτο θα σε θυμηθουν ....εμπλεξα σε κατι δουλεις..θυμασαι εκεινο που σου χα πει οτι θα εκανα?γαμησετα !παμε για κανα ποτο?αν εχεις βεβαιωθει οτι εισαι για τον φουτσο απαντας οχι μωρο μου μου ηρθε περιοδος..μη μας νομιζει οτι το ποτο=ξεπετα δεν το εχουμε πιασει....
Αυτοι ειναι τα fb βγαλανε και λογοτυπο να πουμε.....Αυτο kassi ου το περνουσα απο τα 16 μου!Τωρα που δεν ψαχνομαι δεν εχει γυρισει ο τροχος πλησιαζουν για να δουν κατα ποσο εβαλα λουκετο!!!!
Είχα χτυπήσει σε έναν τύπο είμαι αδιάθετη αυτές τις μέρες και μαλάκα περίμενα μήνυμα να βγούμε κι αυτός μετρούσε πότε θα\'ρθει η πέμπτη μέρα για να στείλει..Λολ..Οπότε καταλαβαίνεις με πόση αγάπη με έβλεπαν.....Τα καλά παιδιά μπορούν και περιμένουν....Μας βλέπουν αντικείμενα..Σήμερα μπορώ να την γαμήσω,αύριο δεν μπορώ......Και το θεωρούν και πολύ ιν.Έχω λέει ελεύθερη σχέση....Μπράβο ρε....Ή,ένας τύπος για τον οποίο έκοβα φλέβα και τον έκοβα και καλό παιδί-τρομάρα μου-μου είχε στείλει στο τέλος\"Εγώ δεν υποσχέθηκα τίποτα.Εγώ θέλω αυτή την περίοδο να περνάω καλά\".Έτσι το λέμε τώρα το θέλω μόνο να γαμάω....
φτύστε την, θα μου την ματιάξετε:PQuote:
Originally posted by Adzik
Καλη μου Κασσυ..χεχε...νιωθω λιγο σαν χαζο ετσι οπωσ το περιγραφεια...ροζουλι..με τισ καρδουλεσ... ...αλλα πραγματικα ειμαι ρομαντικη... και νομιζω ειναι κομματι τησ φυσης μου... ειμαι απολυτα ειληκρινεισ... οτι λεω το πιστευω...
εννοειται πωσ εχω φαει τα χαστουκια τησ πραγματικοτητασ με το κουταλι.... απογοητευσεισ να δεισ.... αλλα οταν καποτε αποφασισα να αλλαξω....να κοιταω μονο την παρτη μου ((ναι περασα και μια τετοια φαση)) ..ειπα....\'δεν θα αφησω ΠΟΤΕ ξανα κανεναν να με πληγωσει\".....εγινα ψυχρη.... δεν ενιωθα τιποτα.... τρομαξα ..αυτο αρχισε να με μπερδευει και να μην το νιωθω καλα... δεν ημουν εγω....ενιωθα πωσ δεν ημουν εγω.... οποτε προτημησα να ειμαι εγω..κι ασ ειμαι λιγο \"αθωα\" με την πραγματηκοτητα....
γιατι βρε κασσι μου...:P:P:P:P ειναι γλυκο το κολοκυθακι......χεχεχεχε...
kassi fb με λεει ο αλλος τι ειναι αυτο καλο μου λεω εγω?fuck bodies!τι λες ρε?τοσο κλασικη εγινα?μην ξερω τη συντομογραφια της μοδας?δεν ενημερωνομαι για τα δρωμενα της μοδας?κυριλε εγω?κι ομως προχωρησαν τα πραγματα και να που βρεθηκα να ειμαι παλιο μυαλο!!!
σιχτηρ
Ώστε κατηγοριοποιηθήκαμε;fuck bodies e?
Μου θύμισε τις γκρούπις(αν το λέω καλά)που ήταν λέει τύπισσες φαν διαφόρων μουσικών γκρουπ και προσφέρανε δωρεάν τις υπηρεσίες τους και το\'χαν τιμή και καμάρι.
Εγώ θα πάρω το LH which stands for Love heart...Αγάπα την καρδιά μου κι άσε τα κουλά σου απ\'το μπούστο μου..
Κοίτα εγώ λέω πια Σου έδωσα τα αισθήματά μου κι εσύ προτίμησες να πάρεις το σώμα....Αυτό πιστεύω λέει πολλά...
οχι!!!!προκειμενου να γινω fb προτιμω τη μοναξια μου!!!!περιττο να σου πω οτι στον συγκεκριμενο επεσε ενα χαστουκακι εμπροσθεν κοσμου..ηταν η εξηγηση για το οτι δεν θελει σχεση...ειναι μελισσουλα λεει...κι απο την αλλη εγω ειμαι ενα ψυχολογικο με ποδια..
απο την αλλη μετα απο την αντικουκου διαθεση μου...τωρα που το σκεφτομαι θα μπορουσα κι εγω να τους κανω fb...δεν ειναι μονο αυτοι μαγκεςςςς και εμεις η συνηθες εκτονωση της καυλας τους ...να ειναι κ αυτοι....τι φεμινισμος μου βγηκε ξαφνικα???σεξουαλικος φεμινισμος!!!!!ας μην ειμαστε εμεις οι τρυπες ας γινουν κι αυτοι πουτσοι με το συμπαθειο...
Δεν θα μας πειραζε και πολυ να ξερεις γιατι εμεις τα αγορακια βλεπεις εχουμε διαφορετικη νοοτροπια:D
ναι η αληθεια ειναι οτι το κατω κεφαλακι το υπακουτε πολυ πιο ευκολα!!!:P
πήγα να γράψω κάτι αλλά άσ\'το. ας πω ένα γειά απλά.
ε μας αφηνεις με την περιεργια...κ καθε αντρικη αποψη για το θεμα ειναι πολυτιμη!!!!
Μια χαρά τα λες..αλλά μας έρχεται και ο Κηπ να αντιταχθεί...Χμμ,άμα ερωτευτείτε θα πείτε το ψωμί ψωμάκι....Έχω ακούσει τον \'\'αρχιπηδίκουλα\" φίλο μου να μου λέει ότι παλιά παρ\'ότι η γκόμενα ήταν ερωτευμένη με άλλον αυτός την κρατούσε γιατί έλεγε Μπορεί μια μέρα να με δει αλλιώς καθώς και το σκηνικό που μία την είχε πιάσει με τους 2 καλύτερους φίλους του...Ατς,ατς πονάει ε;;;Ποια θα έρθει σήμερα Δημήτρη;Μία για μια ξεπέτα είναι μωρέ,αλλά κατά τ\'άλλα ολες οι γυναίκες είναι πουτάνες...Συν τρύπα και πούτσος κίνει....Δηλ.όταν τις πηδάς είναι καλές,μετά είναι πουτάνες.Τις πουτάνες όμως πηδάς αγάπη μου άρα κι εσένα να σε πω ζιγκολό;Με το συμπάθειο,πάντα.....Τέτοια απαξίωση πια για το γυναικείο φύλο αλλά και για τον κόσμο όλο;;;Κάτσε...Και μου το παίζει και μια κατάσταση πως εγώ έχω καύλες επί 24ωρο...Σιγά ρε έμψυχο Viagra!Εγώ το προσπάθησα να ακολουθήσω το σε βλέπω για το σεξ αλλά δε μου βγαίνει.Είναι να το έχεις αγάπη μου,,άλλωστε δεν γεννήθηκα τόσο ζώο και είναι προς τιμή μου,όχι μείον μου....Παλιά το έβλεπα έτσι.Γιατί οι άντρες να μας έχουν έτσι και να μην μπορώ να το κάνω κι εγώ;Αλλά πλέον σέβομαι τον εαυτό μου..Γιατί ο καθένας με τις ανάγκες του!Quote:
απο την αλλη μετα απο την αντικουκου διαθεση μου...τωρα που το σκεφτομαι θα μπορουσα κι εγω να τους κανω fb...δεν ειναι μονο αυτοι μαγκεςςςς και εμεις η συνηθες εκτονωση της καυλας τους ...να ειναι κ αυτοι....τι φεμινισμος μου βγηκε ξαφνικα???σεξουαλικος φεμινισμος!!!!!ας μην ειμαστε εμεις οι τρυπες ας γινουν κι αυτοι πουτσοι με το συμπαθειο...
τουλαχιστον ο κηπ το παραδεχτηκε με τη μια.Δε με χαλανε αυτοι που λενε θελω να το κανω μαζι σου με χαλανε αυτοι που εχουν μαθει απο εξω ερωτικες ατακες εχουν κανει απειρες προβες στον καθρευτη για να παρουν το πιο ερωτευμενο βλεμμα,βγαζουν αναστεναγμους ερωτα οταν σε αγγκαλιασουν σου φαινονται ως το επιτελους αλλο μισω κ μετα αρχιζουν τα κουλα περνει κανενας κολλητος τηλ.ελα ρε με την ιωαννα ειμαι σπιτι μου(φανταζομαι τον κολλητο τη γαμισες? )-ναι ρε οκ θα τα πουμε σε 10 λεπτα για καφε,ντυνονται βιαζονται,εξαφανιζονται μεχρι την επομενη καυλα και μετα σου λενε σορυ μωρε που χαθηκα δουλειες με το μαγαζι ηρθε το σοι απο την τουμπαη κτλ,,σε ταχαμ πειθουν επαναλαμβανεται το σεναριο 5-10 φορες και μετα ξερεις δεν ειμαι σε φαση να κανω σχεση,δεν νομιζω οτι σου δειξα κατι τετοιοκτλ.....τοσο χαζη μοιαζω η μηπως τους ειπα να παντρευτουμε....cool babe...γιατι αμα ξεcool εγω θα το σκεφτεις πολυ να ξαναπας με γυναικα χωρις να το πληρωσεις με ψυχολογικα αποθυμενα
Ένα τραγούδι για λίγη αγάπη...
\"Στα 79\",Καρβέλας-Βίσση
Στα 79 όταν θα\'σαι γιαγιά
τίποτα δε θα\'χει αλλάξει
σου τ\'ορκίζομαι ξανά
πως για\'μενα θα\'σαι πάντα 19.
Στα 79 όταν θα\'μαι γιαγιά
πιο πολύ θα σ\'αγαπάω
και λογάκια τρυφερά
στο αυτάκι θα σου λέω ψυθιριστά.
Στα 79 όταν θα\'σαι γιαγιά
θα σε παίρνω απ\'το χέρι
και μαζί σιγά σιγά
θα πηγαίνουμε τα βράδια σινεμά.
τα μαλλιά θα σου χαϊδεύω
και τις νύχτες αγκαλιά
θα θυμόμαστε όσα κάναμε παλιά.
σου τ\'ορκίζομαι μακριά σου
δεν θ\'αντέχω ούτε στιγμή
έτσι κάνω από τώρα μιαν ευχή.
Στο στερνό μας το ταξίδι
από τούτη τη ζωή ας γινόταν θέε μου να\'μαστε μαζί!!!!!
Πω σε γουστάρα πολύ γυναικάρα.Μια χαρά τα λες....έτσι,έτσι πάει.Ήμουν τώρα με έναν τύπο μετά από έξταση παίρνει ο κολλητός...έλα,ναι είμαι εδώ...με την....Θες να της μιλήσεις;;;Quote:
τουλαχιστον ο κηπ το παραδεχτηκε με τη μια.Δε με χαλανε αυτοι που λενε θελω να το κανω μαζι σου με χαλανε αυτοι που εχουν μαθει απο εξω ερωτικες ατακες εχουν κανει απειρες προβες στον καθρευτη για να παρουν το πιο ερωτευμενο βλεμμα,βγαζουν αναστεναγμους ερωτα οταν σε αγγκαλιασουν σου φαινονται ως το επιτελους αλλο μισω κ μετα αρχιζουν τα κουλα περνει κανενας κολλητος τηλ.ελα ρε με την ιωαννα ειμαι σπιτι μου(φανταζομαι τον κολλητο τη γαμισες? )-ναι ρε οκ θα τα πουμε σε 10 λεπτα για καφε,ντυνονται βιαζονται,εξαφανιζονται μεχρι την επομενη καυλα και μετα σου λενε σορυ μωρε που χαθηκα δουλειες με το μαγαζι ηρθε το σοι απο την τουμπαη κτλ,,σε ταχαμ πειθουν επαναλαμβανεται το σεναριο 5-10 φορες και μετα ξερεις δεν ειμαι σε φαση να κανω σχεση,δεν νομιζω οτι σου δειξα κατι τετοιοκτλ.....τοσο χαζη μοιαζω η μηπως τους ειπα να παντρευτουμε....cool babe...γιατι αμα ξεcool εγω θα το σκεφτεις πολυ να ξαναπας με γυναικα χωρις να το πληρωσεις με ψυχολογικα αποθυμενα
Ξέρεις τρίο ολέ.....Τι θα έπρεπε να πω εγώ αναρωτιέμαι;ναι γεια σου λέμε με τον φίλο σου να γαμηθούμε.Όταν τελειώσουμε θα σ\'ενημερώσουμε!Hold the line!!!!Κοίτα εγώ τύπο που θα μου πει χύμα θέλω να γαμήσω ναι μεν θα πω ότι ήταν ειλικρινής απ\'την άλλη το λιγότερο θα τον αποφύγω το χειρότερο-ανάλογα τα κέφια-θα του πω\"Υπάρχουν κι οι επαγγελματίες\".Το είχα αυτό πει σε αυτόν για τον οποίο είχα δείξει ότι έκοβα φλέβα και με είχε του χεριού του και με πολύ σνομπ αττάκες αντιμετώπισε το φλερτ μου και στο τέλος μου τσαμπούνισε\"Εγώ δεν σου υποσχέθηκα τίποτα.Αυτήν την περίοδο δεν είμαι για τέτοια.Θέλω να περνάω καλά και την μόνη φορά που πέρασα καλά ήταν τότε\"Μία φορά και ξερή με έβγαλε κι είχε κι άποψη!!!!!!!Ε,μα δεν τρώγονται.Εγώ τους ερωτεύομαι κι αυτοί είναι τόσο κουλ...Με σκοτώνει.Οπότε προφυλάσσομαι.....Δεν ζήτησα να με παντρευτείς αλλά βγάλε μια τρυφερότητα βρε κι εσύ....
Edit:Α,και στο πρώτο παράδειγμα ακούω τον κολλητό να λέει-δήθεν εγώ δεν το άκουσα-Στ\'αρχίδια μου ρε!!!!!
Άλλο ένα που μου\'ρθε..Είναι ένας \"φίλος\"με τον οποίο έχουμε βγει για κλάμπινγκ.Μαζί του ο κολλητός....Το παιδί δε,να το ξέρουν οι γονείς μου.Κάποια στιγμή λίγο πριν μ\'αφήσουν σπίτι ανακαλύπτω ότι έχω ξεχάσει τα κλειδιά μου και που να χτυπάω 4 τα ξημερώματα κουδούνια.....Λέω θα με φιλοξενήσεις σπίτι;Τέλος πάντων φιλοξενούμαι.Και να έχω στο αμάξι τον κολλητό να λέει Α!Θα πας σπίτι του και δεν θα κάνετε σεξ;Εγώ δεν θα το ανεχόμουν αυτό από γκόμενα......Τέτοιες μαλακίες -απευθυνόταν στον κολλητό-σου έχω πει να μην κάνεις.Φαντάζομαι το άλλο πρωί\"Έλα ρε τι έγινε;Την πήδηξες;\"
Ο άλλος τώρα για τον οποίο έκοβα φλέβα-για να δεις πόσο μαλάκες μπορούν να φανούν στη \"διπλωματική\" τους ερωτική προσέγγιση....Μπαίνω στο αυτοκίνητο.Με ενημερώνει ότι είναι του μπαμπά του στην αρχή.Προς το τέλος του ραντεβού με ρωτάει αν θέλω να το προχωρήσουμε και ανοίγει το ντουλαπάκι του συνοδηγού να βγάλει τα κομφόρ.Όταν όμως τρώει χυλόπιτα απαντάει Α,οκ.Μην παρεξηγηθείς,εγώ πάντα κουβαλάω προφυλακτικά στο αμάξι.
Σημειωτέον,το αυτοκίνητο το είχε δανειστεί για σήμερα απ\'τον πατέρα του....Σκεπτικό:Άρα ο πατέρας του ξενοπηδάει....
Φαντάσου..Μπαμπά θέλω να δανειστώ σήμερα το αυτοκίνητό σου..Γιατί γιε μου;Εεεεε,θα βγάλω μια γκόμενα μπαμπά έξω..Καλή επιτυχία γιε μου..
Όταν γυρίζει σπίτι μετά το ραντεβού..Μπαμπάς:Πώς πήγε κανακάρη μου;Γαμήσαμε,γαμήσαμε;;;;
Να σου πω όμως και κάτι μερικές φορές δεν φταίνε και πολύ τα έρημα....Φαντάσου με ξημερώματα Πρωτοχρονιάς στο σπίτι της τότε σχέσης μου να παίζουμε χαρτιά με την μαμά του και οικογενειακούς φίλους..Και να έρχεται και ο αναμενόμενος φίλος τους και να ρωτάνε Που ήσουνα ρε;;;Και με νόημα και σκόρπιες λέξεις να δίνει στους παρευρισκόμενους να καταλάβουν ότι έζησε επετειακή πρωτοχονιά καθώς το κάνανε με την φίλη του και να του λένε τώρα οι δικοί σου Μπράβο.Τι παίρνει τώρα ο νεαρός άντρας και τότε φίλος μου μήνυμα;Πετυχημένος άντρας Πηδάει πρωτοχρονιές και το λέει δυνατά με καμάρι.....Σκεφτόμουν Πως περιμένεις μετά να φερθεί το κάθε αγόρι όταν τα ερεθίσματα από την οικογένειά του είναι αυτά;;;
κοιτα μετα ερχεται η γνωστη μας σωτηρια φιλη η υποτιμηση και κανει το θαυματακι της....να σου πω πως το βιωσα αρκετες φορες.Αυτο που ειπες μα εγω τους ερωτευομαι κι αυτοι????εκει ερχεται η πρωτη στροφη στο μυαλο....μετα το εγωιστικο μα γιατι δε με ερωτευτηκε?εμενα?συνανταει πολυ τοσο ψαγμενες γκομενες η γουσταρει ~τα μωρο μου ειμαι στα hondos κλεισε τυωρα γιατι δοκιμαζω ενα καινουργιο κραγιον.θα σε παρω μετα το κομμωτηριο...ελα μωρο μου δεν θα βρεθουμε τελικα γιατι βρεχει κ θα χαλασει το μαλλι!`~εκει μπορω να βγαλω απειρες κακιες για τις χαζογκομενες!!!
μετα κολλας ενα διαστημα γιατι απλα τον θεωρεις πιο πανω απο σενα αφου αυτος δεν σε ερωτευτηκε και μετα ανακαλυπτεις οτι ειναι πολυ μα πολυ μαλακας τελικα που δεν σε ερωτευτηκε σκαει μυτη η υποτιμηση και λες χεσε μας μαλακα....
Έχουμε το ίδιο σκεπτικό όμως;;;Που σε βρήκα αδερφή ψυχή;;;Εγώ πιστεύω ότι οι περισσότεροι γουστάρουν κάτι τέτοιες Λίπστικ,μανικιούρ Α!Και τα παιχνίδια....Στυλ ναι δεν θα έρθω σήμερα..Θα βγω με φίλες για να κόβει φλέβα ο γκόμενος ενώ αυτή κάθεται και τα ξύνει στο σπίτι της.....Ή κάτι σε πιο ανασφαλές...Μ\'αγαπάς μωρακουλίνι;;;;΄Τηλέφωνα κάθε τρεις και πέντε=Η γκόμενα είναι καψούρα,ενώ προηγουμένως μπορεί να έδινε τον αριθμό της και αλλού..Τις ξεκαθαρισμένες δεν τις θέλουν..Δεν έχουν σασπένς....και είναι δυναμικές λέει και τις φοβούνται...Το έχω καταλάβει Οι άντρες δεν θέλουν εμένα.Και παρ\'ότι εμφανίσιμη ψάχνουν μάλλον για καμιά χαζομπάρμπι........Ας το πάρουμε απόφαση Ιωάννα...χαχα....Quote:
κοιτα μετα ερχεται η γνωστη μας σωτηρια φιλη η υποτιμηση και κανει το θαυματακι της....να σου πω πως το βιωσα αρκετες φορες.Αυτο που ειπες μα εγω τους ερωτευομαι κι αυτοι????εκει ερχεται η πρωτη στροφη στο μυαλο....μετα το εγωιστικο μα γιατι δε με ερωτευτηκε?εμενα?συνανταει πολυ τοσο ψαγμενες γκομενες η γουσταρει ~τα μωρο μου ειμαι στα hondos κλεισε τυωρα γιατι δοκιμαζω ενα καινουργιο κραγιον.θα σε παρω μετα το κομμωτηριο...ελα μωρο μου δεν θα βρεθουμε τελικα γιατι βρεχει κ θα χαλασει το μαλλι!`~εκει μπορω να βγαλω απειρες κακιες για τις χαζογκομενες!!!
μετα κολλας ενα διαστημα γιατι απλα τον θεωρεις πιο πανω απο σενα αφου αυτος δεν σε ερωτευτηκε και μετα ανακαλυπτεις οτι ειναι πολυ μα πολυ μαλακας τελικα που δεν σε ερωτευτηκε σκαει μυτη η υποτιμηση και λες χεσε μας μαλακα....