ΕΙΣΑΙ ΔΩ?
Printable View
ΕΙΣΑΙ ΔΩ?
Επαιρνα τα risperdal τοτε...
ΝΑΙ ΠΕΡΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙς ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙς
ΜΕ ΤΑ ΡΙΣΠΕΡΔΑΛ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΘΑΣΗ
ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙς
Ναι και μενα ηταν μειωμενη...σαν να εκανα αγγαρεια τωρα ολα ειναι τελεια.
ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ? ΑΡΓΕΙ ΤΟ ΦΟΡΥΜ
ΚΑΙ ΜΕΝΕ ΤΟ GEODON EINAI SAN ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΩ ΤΙΠΟΤΑ
Λινα πρπει να φυγω τωρα...τα λεμε καποια αλλη φορα....ισως μεσω chat οταν το φτιαξουν να λειτουργει ή σε ενα παλιο chat που υπαρχει...θα ποσταρω το link οταν ξαναρθω.
Να σαι καλα.
ΦΙΛΙΑ
Ρε που φτάσαμε........να μιλάμε μέσα απο τα topics........Ευελπιστώ να φτιαχτεί γρήγορα το forum γιατί θα ακολουθήσουμε τη μέθοδο των lina-keep και θα γεμίσουμε χιλιάδες σελίδες........:(:(
Anyway........υπομονή!;)
XAXAXAXAXAXA wraia i olga
Ε τι να κάνουμε,κάπου πρέπει να μιλήσουμε κι εμείς,να πούμε τον πόνο μας.Κι αφού δεν φτιάχνεται αυτό το chat...
νταλια το τσατ εχει μεταφερθει σε αλλη διευθυνση αν μπειται στα γενικα θα το βρειτε
Δυστυχώς Maria μου ..........αυτό το <<γενικά>> του forum είναι που μπερδεύει........Περιμένουμε να γίνει κάποια στιγμή <<ειδικά>>............χε.....� �ε:)
Τι να πω ρε συ perpatontas................:P:P - Ρε συ μήπως περπατάει μαζί σου και το forum και δεν μας το λες??:P:P
Ναι το χω παρει παραμάσχαλα και πάω :P
poy ειναι το chat? σας εχω αναγκη να μιλαμε γιατι δεν με καταλαβενει κανεις
λίνα στο παλιό τσατ δεν πατάει κανένας. άνοιξε ένα δικό σου θέμα και μιλάμε από εκεί αν θες.
δεν ειμαι καλα οπου κ να πιασεις δουλεια ζητανε χαρτι απο ψυχιατρο καινουργια μοδα πρεπει να αρχισω να γραφω τα φαρμακα σε αλλο βιβλιαριο
εισαι εδω?εχετε η/υ σπιτι να βαλω ιντερνετ στο σπιτι να μιλαμε?
τι χαρτί;
οτι εισαι ψυχικα υγιεις
όταν γράφει on-line είμαι εδώ, να βάλεις ναι
σε ποια δουλειά ζητάνε τέτοιο χαρτί;
δεν ειμαστε καλα καλα εγω οταν δουλευα δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε με τουσ συναδερφους μου ουτε με την δουλεια μου περυσι δεν μου ζητησαν χαρτι απο ψυχιαρτο φετος ζητανε
τι δουλειά κάνεις;
eimai επαγγελματιας υγειας αλλα εχω αρρωστησει βαρια τωρα ειμαι καλα γιατι να μην παω για δουλεια?επειδη περνω χαπια?κ εμεις ττι θα απογινουμε που περνουμε χαπια δηλαδη κλεφτεσ θα γινουμε?
μεγαλος ρατσισμος ρε παιδι μου με αυτεσ τις παθησεις
τι επαγγελματίας ακριβώς και από τι πάσχεις;
εσυ εχεις προβλημα κ μπαινεις εδω?
έχω διπολική διαταραχή.
δεν θελω ακριβως να σου γραψω την δουλεια μου γιατι το ιντερνετ το βλεπει ολοσ ο κοσμος περνω γεοδον ειμαι λιγακι ψυχωτικη εχω χρονια πουειμαι πολυ καλα πηρα πτυχια πηγα για δουλεια ζω φυσιολογικοτατα
τι ειναι η διπολικη διαταραχη?
τωρα θα βγουν κατι θεσεις για το δημοσιο κ χρειαζομαι χαρτι απο ψυχιατρο ακου να δεις τι κρατοσ ειναιτουτο ?
εχεισ ιντερετ στο σπιτι?
ναι θέλεις να τα πούμε από μεσσεντζερ;
εισαι απασχολημενος?
τι ειναι το μεσσεντερ ναι εξειγησε μου τι ειναι κ ναι
είσαι σε καφέ;
α εννοεισ μαιλ?
ναι σε ιντερνετ καφε ειμαι