E αυτό πάλι....... Δεν αντέχω θα γράψω εδώ στο άσχετο
Αγαπητέ dodoni μου μου πείς ότι και εσύ ξέχασες τον κωδικό σου?????
χααααααααααααα
Printable View
E αυτό πάλι....... Δεν αντέχω θα γράψω εδώ στο άσχετο
Αγαπητέ dodoni μου μου πείς ότι και εσύ ξέχασες τον κωδικό σου?????
χααααααααααααα
Αχαχαχα....Αγαπητέ Dodoni εμένα μου αρέσει το νέο νικ...NikosD...Βρίσκεται όπως και τα άλλα νικ ανάμεσά μας αλλά υπογραμμισμένο και λέω κάποια αξία θα έχει αυτός ο NikosD.......Ξεχάσατε τον κωδικό σας κύριε Νίκο;;;;
Ρε μία για εμένα στα ψυχοτράγουδα μία για το αστεράκι μία στο εκτός θέματος το βγάζεις το ταλέντο σου.....Αγαπητέ μου αναλόγως πως τοποθετείτε το εκτός.....Στον ύπνο μου είδα λέει ότι μου κάνανε βουντού......Πόσο εκτός είμαι;;;;Να αυξήσω την αγωγή;;;Ξύπνησα και είδα το κρεβάτι μου τίγκα στις καρφίτσες.....Τι λέει γι\'αυτό ο Καζαμίας;;;Quote:
Originally posted by ex_hus
Προς πάντες τους εν διακοπές ευρισκόμενους
Εκεί που είστε θάρθουμε και εδώ εσείς θα ρθείτε,
μέχρι το φθινώπορο να \'ρθεί κι οι διακοπές ολονών να έχουν τελειώσει.
Και τότε πάλι θα εύχομαι η χαρά των διακοπών να μας γεμίζει
και κάθε χρώμα φθινοπωρινό σαν σκιά \'π το παρελθόν μοναχά να μας αγγίζει
Και αν η ευχή μου βγεί αληθινή κι η άκρη του καθενός φανεί μπροστά του
τότε στο πάρτυ από τώρα σας καλώ, θα\' χε φαί, πιοτό γλέντι χοντρό που δεν θα τελειώνει
ΥΓ1 Θέλω διακοπέεεεεεεεεεςςςςςςςςς ςςςς ΤΩΡΑ
ΥΓ2 Αυτό το θέμα το \"Εκτός Θέματος\" το βρίσκω τελικά απαραίτητο να υπάρχει. Γιατρέ μου είμαι εκτός???
Μπορειτε να μου πειτε γιατι το πληκτρολογιο του λαπτοπ υπολογιστη μου εγινε ξαφνικα σκληρο?
Δεν μπορω να καταλαβω...μηπως φταιει η θερμοκρασια? Υποφερω για να γραψω.
μηπως δεν εγινε το πληκτρολογιο σκληρο αλλα μαλακωσαν τα δαχτυλα σου?:Ρ
λολ remedy:)))))
Αν σου πω πηγε και το μυαλο μου και εκει:P
Οχι πιστευω οτι εχουν μια μεμβρανη μεσα και αυτη κατα καποιο τροπο σκλυρηνε το πιο πιθανο λογω θερμοκρασιας,αλλα εγινε απο τη μια μερα στην αλλη...δεν ξερω ισως να ειχε κολλησει κατι στον υπολογιστη και δουλευε υπερωριες για ωρες και θερμαινοταν γιατι δεν τον βγαζω απο την πριζα.
Δεν ξερω αν μπορω να κανω κατι για αυτο κανας γνωστης?
μηπως να τον βγαλεις απ την πριζα? :)
ρε σεις.ξερω οτι ειναι πολυ ασχετο μερος,αλλα..πηρα ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ!
Εχει wi-fi?
αμε!!!
αλλα δεν ξερω πως να ρυθμισω τον εξπλορερ του για να ανοιγει σελιδες οταν ειναι με γουαι φαι.
επισης οτι δικτυο βρω, ειναι κλειδωμενο:(
ξερεις εσυ μηπως για τον εξπλορερ?
Δεν ξερω πως λειτουργει το κινητο σου,η καθε συσκευη εχει τα δικα της.
Οταν εισαι σε καφετερια που το wi-fi ειναι για πελατες απλως ζητας το κωδικο.
A και οι κωδικοι WEP σπανε αλλα δεν ειναι επι του παροντος:P
οχι, να τα λεμε αυτα.... :Ρ
ασε τους κωδικους προς το παρον.
οτι κινητα εχω δει που μπαινουν στο ιντερνετ ειτε εχου γουαι φαι ειτε οχι, εχουν 3-4 ρθ8μισεισ ιντερνετ.τις ιδιες συνηθως , που αλλαζουν μονο αναλογα το δικτυο του καθενα...εναν τετοιο λογαριασμο ιντερνετ κανεις προφανως και για οταν μπαινεις με γουαι φαι.
τι ρυθμισεις πρεπει να εχει ομως????
Εχω και εγω μια συσκευη,οχι κινητο αλλα για να εχω φορητο wi-fi.
To μονο που κανεις ειναι αναζητηση δικτυου.Σου βγαζει ολα τα wi-fi δικτυα,κλικαρεις αυτο που θες,βαζεις το κωδικο και πατας συνδεση.
Κατοπιν αν γινει η συνδεση,πας στον explorer και σερφαρεις.Λογικα δεν ξερω αν εχει καποια παραμετρο αλλα πρεπει να εχει για να θυμαται τα δικτυα που ηδη εχεις δωσει το κωδικο για να μη το ξαναδινεις.
Το καθε δικτυο εχει ενα ονομα πχ cafe-cafe οποτε θυματε τον αντιστοιχο κωδικο, και απλως πατας συνδεση.
Α και αν δεν κανεις αναζητηση δικτυου και πατησεις κατευθειαν συνδεση μαλλον θα παει να συνδεθει σε καποιο ηδη γνωστο δικτυο.
Θεωρητικα μιλαω παντα...ουτε καν τη συσκευη εχεις δεν ξερω.Δεν εχω πιασει ποτε στα χερια μου κινητο με wi-fi.
Αυτα για το wi-fi τωρα για internet με αλλους τροπους δεν εχω ασχοληθει θα χρειαζεσαι μαλλον καποιο λογαριασμο και θα πληρωνεις το σερφαρισμα φανταζομαι.
Και μιλαω απο πλευρας πελατη.Εσυ εισαι στην καφετερια και θες να συνδεθεις με wi-fi,οχι τι ρυθμισεις πρεπει να κανει ο ιδιοκτητης του wi-fi...σε περιπτωση πχ που θες να αξιοποιησεις το wi-fi ξερω γω του σπιτιου σου.
Οι ρυθμισεις ειναι dns,gateway,ip address δικτυου,subnet mask ολα αυτα τα περνει αυτοματα απο το εκαστοτε ρυθμισμενο δικτυο.
dns μπορεις να βαλεις 208.67.222.222 (προσεχε τις τελειες).
subnet mask αυνηθως 255.255.255.0
Gateway παιζει αλλα ειναι συνηθως τις μορφης 192.168.κατι.κατι.
Και ip δικτυου πρεπει να ειναι της μορφης 192(οπως gateway).168(οπως gateway).(οτι ειναι στο gatway).1-254 (απο 1 εως 254 αρκει να μη βαλεις το ιδιο με gateway ή να μη την χρησιμοποιει αλλος υπολογιστης).
οταν λεμε \"κατι κατι κατι\" βαζω οτι θελω?
Oxi to gateway ειναι συγκεκριμενο για καθε μαγαζι...αναλογως πως το εχουν ρυθμισει.
Δεν θυμαμε απ\'εξω να σου πω τις προεπιλογες των πιο συνηθισμενων router γιατι συνηθως δεν αλλαζουν τις προεπιλογες.
Εμενα ειναι 192.168.2.1
Α και για τους απανταχου χακερ απαξ και συνδεθειτε με το wifi μπορειτε με admin admin(αν δεν εχει αλλαξει το pass ο ιδιοκτητης) δινοντας την Ip του gateway στην μπαρα διευθυνσεων (χωρις www.) να μπειτε στiς ρυθμισεις του ρουτερ του μαγαζιου.Μερικοι δεν εχουν καν password.
Ελεος δηλαδη αν και στην Αθηνα φανταζομαι θα ειναι πιο υποψιασμενοι
Μπορει φυσικα να μην ειναι 192.168 αλλα 10.0.0.1 πχ το gateway (Πιο σπανια)
εσυ λες δλδ οτι αν εχω το κλειδι θα πρεπει να παιρνει αυτοματα αυτες τις ρυθμισεις και να μη θελει κατι..
ρωτωγιατι μπηκα δοκιμαστικα στον δικο μου λογαριασμο του σπτιου, με το κινητο κι ενω συνδεεται κανονικα δεν μου ανοιγει σελιδες στο ιντερνετ ενω αν μπω με την συνδεση του κινητου κανονικα σαν οτενετ, τις ανοιγει
Ναι αν εισαι σε καφετερια που εχει ρυθμιστει η wi-fi να εξυπηρετει τους πελατες...αλλα δεν εχω πιασει κινητο στα χερια μου ωστε να δω αν εχει κανα μικρο τερτιπι.
να στο δινα να το πιασεις αλλα εισαι και μακρια...
θνκς παντως :)
Στο σπιτι σου να πω μηπως...λεω τωρα για πηγαινε στις ρυθμισεις του ρουτερ σου στο web interface (ξερεις πως?)
Στις επιλογες Lan του ρουτερ (το καθε ρουτερ τα δικα του interface) κοιτα το ip adress pool και δωσε start ip
οτι ειναι στο gateway.οτι ειναι στο gatway.οτι ειναι στο gateway.50
Και end ip οτι ειναι στο gateway.οτι ειναι στο gatway.οτι ειναι στο gateway.200 και κανε apply-save settings ή οπως ειναι οι επιλογες στο ρουτερ σου.
Τωρα μπορει να παιζουν και αλλα,αλλα για δοκιμασε αυτο.
Α μπα αφου συνδεεσαι κατι αλλο θα ειναι...τεσπα δεν εχω κανει τεχνικη υποστηριξη...αν ημουν κοντα θα το ελυνα:)))))
Σορρυ stefane για το off-topic ολος ο κοσμος αποριες εχει:)
Χεχε ωραια CeliaM γιατι δεν αισθανομουν πολυ καλα που παρασυρθηκα στο topic του stefanou:)
δυστυχωςQuote:
Originally posted by keep_walking
Στο σπιτι σου να πω μηπως...λεω τωρα για πηγαινε στις ρυθμισεις του ρουτερ σου στο web interface (ξερεις πως?)
Στις επιλογες Lan του ρουτερ (το καθε ρουτερ τα δικα του interface) κοιτα το ip adress pool και δωσε start ip
οτι ειναι στο gateway.οτι ειναι στο gatway.οτι ειναι στο gateway.50
Και end ip οτι ειναι στο gateway.οτι ειναι στο gatway.οτι ειναι στο gateway.200 και κανε apply-save settings ή οπως ειναι οι επιλογες στο ρουτερ σου.
Τωρα μπορει να παιζουν και αλλα,αλλα για δοκιμασε αυτο.
εχω χασει το σιντι του ρουτερ μου και θελω να του αλλαξω και κλειδι, αλλα δεν το βρισκω :)
Τι windows εχεις?
Για xp πας εναρξη,πατας εκτελεση-->γραφεις cmd και πατας enter
Πρεπει να ανοιξει ενα παραθυρο dos.
Γραφεις εκει ipconfig και πατας enter.
Βλεπεις ποια ειναι η τιμη της προεπιλεγμενης πυλης.
Γραφεις στον explorer αυτη τη διευθυνση χωρις www. μπροστα πχ 192.168.2.1 με τις τελειες και πατας enter...Λογικα πρπει να μπεις στο web interface του ρουτερ.
Για κανε αυτα και βλεπουμε...μετα ειναι λιγο μπερδεμενη η κατασταση...αν δεν βαριεσαι δηλαδη.
I have to go...τα θελες και τα παθες remedy να ξερεις να μη με ρωτας για υπολογιστες:P
το παρακανω παντα:)))))))))
Αν θελεις οντως να το δουμε καποια αλλη στιγμη γιατι δεν μπορω τωρα...δεν ξερω και κατα ποσο θα μπορεσω απο αποσταση.
cya:))))
οχι καθολου δεν το παρακανες.
απλα δεν εχω τα απαραιτητα να το ψαξω ουτε τις γνωσεις σου.θα μου παρει χρονο.
θενκσ και φιλακια
καλα να περασεις
αυτα που εγραψες μπορω να τα κανω.απλα οχι τωρα.
Παιδια χωρις παρεξηγηση.. αλλα γιατι δεν τα λετε καλυτερα μεσω μσν?
Ειναι και πιο αμεσο :))
Επισης για απομακρυσμενη διαχειριση υπαρχει και το Logmein και το teamviewer.
mariap εισαι εκτος θεματος, αλλα δε πειραζει στο σωστο θεμα βρισκεσαι!
Χαχαχαχα αφου ειμαι στο σωστο θεμα δεν πειραζει :p
Ναι σκεφτηκα και εγω την απομακρυσμενη διαχειριση αλλα το...απεβαλλα απο το μυαλο μου γιατιQuote:
Παιδια χωρις παρεξηγηση.. αλλα γιατι δεν τα λετε καλυτερα μεσω μσν?
Ειναι και πιο αμεσο :))
Επισης για απομακρυσμενη διαχειριση υπαρχει και το Logmein και το teamviewer.
1)Δεν εχω ασχοληθει ποτε..αν και δεν θα συναντησω ιδιαιτερες δυσκολιες.
2)Θα πρεπει να ανοιξουμε πορτες φανταζομαι , να ρυθμισουμε firewalls κλπ πραγμα που απαιτει αρκετο κοπο καλυτερα να παμε καλυτερα στην ουσια του προβληματος...δεν ξερω και τι φταιει ακομα.
Η καλυτερη λυση ειναι κανας φιλος/η με γνωσεις:)
Χαχα συνηθως οταν μου λενε real life για προβληματα στους υπολογιστες...κανω τον κινεζο,εχω τους λογους μου:)