λεπον..ακου με προσεκτικα sfrdakla..αυτο που περιγραφεις ετισ ακριβως..εχω κ γω.
οι κρισεις πανικου αν δεν επεξεργαστουν απο ειδικο κ σενα , καταληγουν σε γενικευμενη αγχωδη διαταραχη που κ αυτη απλη ειναι μη σε τρομαζει, απλα ειναι συνεχομενο το στρες κ αφορητο..ολα οσα περιγραφεις ειναι απο αυτο.καρδια δεν παθαινεις με τιποτα που να κωλοχτυπιεσαι!
αυτο που μπορεις να παθες μονο ειναι απλα ολα αυτα που νιωθεις ηδη.γι αυτο ξεκολλα.
τα φαρμακα θα σε βοηθησουν παρα πολυ.οι ανθρωποι με γενικευμενη αγχωδη διαταραχη δυσκολευονται πολυ να κανουν αλλαγες.ειναι λογικο κ αναμενομενο να σε επιασε οταν σου εγινε προταση στο εξωτερικο.κ γω ετσι παθαινω κ γι αυτο το δουλευω τωρα για να καταφερω να δεχομαι πιο σωστα τις αλλαγες.
το αλλο που επισης μπορουμε να κανουμ ειναι ΑΠΟΔΟΧΗ. οταν αποδεχεσαι τον εαυτο σου με αυτα που εχεις τοτε κ αυτες οι αδυναμιες εξασθενουν.
το πρωτο πραμα που πρεπει να κανεις ειναι να αποδεχτεις τωρα οτι δεν εισαι καλα , δηλαδη λεγε απο μεσα σου "δεν ειμαι καλα ΤΩΡΑ, οχι για παντα..οκ..περναω μια δυσκολη φαση κ εχω αυτην την αντιδραση αυτην την στιγμη, ομως ξερω οτι θα ειμαι καλα σε λιγο καιρο".
αυτο ειναι ενα πολυ μεγαλο πρωτο βημα για να αποφορτισθεις. μην αντιστεκεσαι σοτν εαυτο σου..ακουσε τον τι θελει να σου πει, ειναι πιεσμενος.δωστου λιγο χρονο κ σεβασου τον κ βοηθησε τον.