Originally Posted by
white
Με έκανες και διάβασα όλα τα posts. Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, ξέχασε μαμάδες, μπαμπάδες, αδερφές, γαμπρό και playboys. Έχουν τα δικά τους ψυχολογικά,δικά τους σχέδια,τις δικες τους λάθος νοοτροπίες. Γιατί δεν ασχολείσαι με τα δικά σού.Θεωρώ αν δεν ξεπεράσεις τα δικά σου ψυχολογικά προβλήματα, μια ζωή θα περνάς άσχημα και θα σου φταίνε οι άλλοι.Πραγματικά διαβάζοντας εδώ,την μια στιγμή μιλάς σαν ένα κορίτσι με πολύ αγαθές προθέσεις και στο επόμενο post λες και το θέμα σχέσης/αντρών είναι απλά ένα deal που μπορείς να ωφεληθείς. Όσο το βλέπεις έτσι τόσο θα μπλέκεις με ανθρώπους που σκέφτονται σαν εσένα και δυστυχώς κάποιοι θα ξέρουν να παίξουν το παιχνίδι καλύτερα. Προσωπικά δεν έχω απατήσει ποτε,δεν με νοιάζει αν έχει δουλειά η σύντροφος μου,δεν έχω κακομεταχειριστεί άσχημα ποτε γυναικα και από τα δεκαπέντε μου που έκανα την πρώτη μου σχέση με όποια ήμουν πίστευα ότι θα είναι αυτή που θα παντρευτώ,άλλο αν διαψευτικα.Όμως...δεν θα έκανα ποτε σχέση με κάποια σαν εσένα.Το να τα βλέπεις όλα τόσο καχύποπτα,να μετράς τι σου έδωσε και τι δεν σου έδωσε να φας/πιείς και ενώ είσαι σε διαδικασία να ξεκινήσεις σχέση με κάποιον να "σκαναρεις" και να συγκρίνεις τον ξάδερφο σαν εναλλακτική είναι τουλάχιστον άρρωστο. Οι άντρες κάνουμε σχέσεις με αυτές που μας εμπνέουν ηρεμία, εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια.Νομίζεις ότι ο καλός σου δεν κατάλαβε τίποτα από αυτά που λες; Πολύ πιθανών να είναι ο πλέον ακατάλληλος αυτός που βρήκες. Πολύ πιθανών να σου έκλεψε τα λεφτά.Πολύ πιθανών οι γονείς σου να σε αδικούν. Αν όμως δεν ηρεμήσεις,δεν ξεπεράσεις τα ψυχολογικά σου προβλήματα,δεν αγαπήσεις τον εαυτό σου και δεν ξεκινάς μια σχέση με αγαθές προθέσεις, θα καταλήγεις να σε εκμεταλλεύονται και χαμένη. Ναι οι άντρες σκεφτόμαστε αρκετά το sex, ναι θέλουμε τις γυναίκες για αυτό, το θέμα είναι τι άλλο προσφέρει πέρα από αυτό.Εκεί γίνεται η διαφορα μεταξύ στο με ποια θα κάνουμε αρπαχτή,σχέση,γάμο.Το ότι βλέπεις κυνικά τα πράγματα πίστεψε με γίνεται αντιληπτό από όσους συναναστρέφεσαι.Ειδικά άμα δεν μιλάς πολύ,απλά ξινίζεις τα μούτρα σου την ώρα που βάζει χυμό να πιει και μόλις μπαίνει ο ξάδερφος τον κοίτα σαν λουκούμι ,δεν εμπνέεται κάποιος στο να του δημιουργηθούν συναισθήματα. Δεν είναι όλοι οι άντρες "λαλακες" όπως και όλες οι γυναίκες "τουτανες".Εκεί έξω υπάρχουν άντρες που πραγματικά θέλουν να βρούνε ένα καλο κορίτσι, με ειλικρίνεια, πιστό, να κάνουνε μια σχέση και μια μέρα να παντρευτούν.Προσπάθησε να γίνεις μια από αυτές για να βρεθεί κάποιος από αυτούς.
Μέσα σε κάθε κυνικό άτομο υπάρχει ένας απογοητευμένος ιδεαλιστής. George Carlin