σε ευχαριστω, πολυ.
εσυ, καθολου :)
Printable View
αντι να διαβαζω για την εξεταστικη καθομαι στο πσ. ... Γ@@μω την βαρεμαρα που με δερνει δλδ
σκεφτομαι ενα ζευγαρακι (φιλικο). αντι να ταλαιπωρειται μπες - βγες αλλαξε ξαναλλαξε 3-4-5-6 και να καμαρωνει τον εαυτο του, μηπως να δοκιμαζε πατιναζ στον παγο για ζευγαρια?
πιο δημιουργικο οσο να πεις...
Ακριβώς αυτό.. και εγώ με το ζόρι τα διαβάζω αλλά μετά κάθομαι 2 βδομαδούλες :D
τωρα θυμιθηκα μια φαρσα που ειχαν κανει καποτε εκει που μηλαγε ενας στο τηλεφωνο σε ενα περιπτερο πηγενε ενας με ενα τεραστιο ψαλιδι κηπουρικης κ εκοβε το καλοδιο του τηλεφωνου κ του ελεγε συγνωμη κοψαμε το τηλεφωνο επιδη δε το πληρωνε ο ιδιοκτητης χαχαχα....
σκεφτομαι...ποσο ηλιθιοι ειναι αυτοι οι Ιταλοι κατασκευαστες!!!πολυ υπουλη αυτη η ταπα!!!
http://i690.photobucket.com/albums/v...119_203451.jpg
Τι να κανεις,πως περνας,αν εισαι καλα,αν με σκεφτεσαι αν αν αν ........αν ξεχασες,αν τα εσβησες ολα...
Σκεφτομαι οτι εχεις προχωρησει τοσο ευκολα και αναρωτιεμαι ποσο καιρο να συνεβει αυτο ταυτοχρονα με εμενα!!!
Σκεψεις....που τις αφηνεις πισω και προσπαθεις να πας παρακατω!!!Και καποιες φορες τα καταφερνεις και αλλες γυρνας πισω και πονας,και ολα σου φαινονται "τιποτα"
Και λες δεν γ@$#$#ται; δεν αξιζε τιποτα απο εμενα και εκει δυναμωνεις παλι και συνεχιζεις!!!
Ποσο καιρο θα κρατησει ολο αυτο;απλα σκεφτομαι!!!
Γιατί να μια γνωριμία που θέλω να μου εξελιχθεί σε σχέση να ξενερώνει μετά το 3ο -4ο ραντεβού?
Γιατί ενω βλέπω πως οδεύει προς τελος ζω με τη ψευδαίσθηση ότι πάνε όλα καλα?
Όμως όταν στα ραντεβού δεν μου δινει το πρασινο φως για να κανω κατι πιο τολμηρό πως προχωρώ?
Μήπως το ότι στα αρχικά σταδια (20 μερες μετα τη γνωριμια δλδ) σχεδόν καθημερινά παίρνω τηλ ή στελνω μηνυματα (μια επικοινωνια δλδ κι οχι απανωτα) θεωρείται πίεση?
Και ειναι απ τις καλές λίγες περιπτώσεις.... κρίμα να τα κάνω σκατα και να τη χασω!
Δεν ειναι σαν τις αλλες που όλο μου αναβαν πράσινα φωτα, που ήταν πρόθυμες για τα πάντα αλλά εγώ δεν τις γουσταρα και την έκανα με ελαφρα πηδηματάκια.
Πως το παλεύω δλδ για να μην έρθει το τελος σε κατι που πραγματικα αξίζει...
[QUOTE=ioannis2;521892
Όμως όταν στα ραντεβού δεν μου δινει το πρασινο φως για να κανω κατι πιο τολμηρό πως προχωρώ?
Μήπως το ότι στα αρχικά σταδια (20 μερες μετα τη γνωριμια δλδ) σχεδόν καθημερινά παίρνω τηλ ή στελνω μηνυματα (μια επικοινωνια δλδ κι οχι απανωτα) θεωρείται πίεση?
Γιαννη , καλημερα . Αν δεν δου δινει το πρασινο φως εξ αρχης , το πας με το μαλακο . Οχι επιθεση κατα μετωπο . Δεν μου φαινεται να ειναι και το στυλ σου . Νομιζω οτι οτι στα αρχικα σταδια , η καθημερινη προσπαθεια επαφης ειναι ενα ειδος πιεσης , αραιωσε λιγο . Ασε και στην ιδια να παρει καμμια πρωτοβουλια . Τωρα βεβαια υποθεσεις κανω , γιατι αν δεν σε δει καποιος εν δρασει , δεν μπορει να βγαλει ασφαλη συμπερασματα .
Καλη κριση εχεις , μπορεις να ψυχολογησεις κι εσυ ο ιδιος . Φιλικα . Αγγελος .
μαγκ
ασε το θεμα του ανθρωπου και κανε εδω δοκιμες.
οταν κανεις παραθεση, απλα πατας το "απαντηση με παραθεση" και γραφεις απο κατω απο ΟΛΟ το κειμενο που θα εμφανιστει, τα δικα σου.
το κειμενο που εμφανιζεται ως παραθεση θα πρεπει να περιεχει ενα αρχικο συμβολο και ενα τελικο. και ενδιαμεσα να ειναι η παραθεση. ΧΩΡΙς ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΓΚΥΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ.
...η πολλή ευγένια και τα μηνύματα κάθε λίγο και λιγάκι, "καλημέρα, καλησπέρα, τι κάνεις, σου πέρασε το ποδαράκι που πονούσε" και άλλα τέτοα μη τα προτιμάς.
Επίσης, άσε να στείλει και εκείνη κάτι και το κυριότερο μη της λες από τη Δευτέρα τι σχέδια έχεις για το Σάββατο ;)
Ευχαριστώ Θεοφανία για το ενδιαφερον αλλα.... δεν μιλαμε σε τετοιο βαθμό ευγενεια και μηνυματα! Απλά ένα μηνυμα μετα το απόγευμα προς βραδυ ή τηλέφωνο και προφανώς ποτέ δεν της είπα για σχέδια για το Σαββατο κλπ συναφή. Δεν μου εχει στειλει μεχρι στιγμης μηνυματα η ίδια αλλά πάντα απαντά και με καλό τρόπο.
Προς το παρόν ουτε κουβεντα για σχεσεις ούτε ... πέσιμο. Το προσπαθω να εξελιχθει προς εκεινη την κατευθυνση.
Ξέρω πως συμφωνούμε πως με τα δεδομενα αυτα γενικά είναι χλωμό το τοπίο! Ειναι και λίγο πιο ψηλη (10 εκ περιπου) αν παιζει κι αυτο ρόλο...
Αυτα που αξιζουν δύσκολα αποκτώνται ή καθόλου και ποτε!
[QUOTE=Macgyver;521898][QUOTE=
Γιαννη , καλημερα . Αν δεν δου δινει το πρασινο φως εξ αρχης , το πας με το μαλακο . Οχι επιθεση κατα μετωπο . Δεν μου φαινεται να ειναι και το στυλ σου . Νομιζω οτι οτι στα αρχικα σταδια , η καθημερινη προσπαθεια επαφης ειναι ενα ειδος πιεσης , αραιωσε λιγο . Ασε και στην ιδια να παρει καμμια πρωτοβουλια . Τωρα βεβαια υποθεσεις κανω , γιατι αν δεν σε δει καποιος εν δρασει , δεν μπορει να βγαλει ασφαλη συμπερασματα .
Καλη κριση εχεις , μπορεις να ψυχολογησεις κι εσυ ο ιδιος . Φιλικα . Αγγελος .[/QUOTE]
Ευχαριστώ Άγγελε.
Δεν ξερω αν η ίδια θα πάρει πρωτοβουλία. Μαλλον στα αρχικά σταδια την πρωτοβουλία την παιρνει αυτος που επιδιώκει να εξελιχθει μια κατασταση ώστε στη συνέχεια να υπάρξει συνδεση των δυο και συνεπώς να παίρνει και ο άλλος πρωτοβουλίες. Συμφωνω με τα περί πίεσης. Όμως ουτε το να αραιωσει κανεις τις επαφες ειναι το καλύτερο επειδη μετα το πραγμα ξενερωνει.
Στις σχεσεις δεν υπάρχουν συνταγες. Συνηθως αμα κατι δεν εξελιχθει θετικά από πολύ νωρίς δυσκολο να συμβει αυτο στη συνεχεια.
Ιωαννη, καλησπερα.
αυτο με το υψος, μην το βαζεις πολυ στο μυαλο σου , για να μην επηρεαζεσαι.
οσες κοπελες ξερω εγω που δεν εχουν κανενα προβλημα με το υψος και καποια που το προτιμαει κιολας να ειναι ψηλοτερη, ειναι ολες ψηλες γυναικες.
οποτε μην σε απασχολει. εφοσον μπαινει σε διαδικασια μια κοπελα, σημαινει οτι της αρεσεις.
απο εκει και μετα, δες τι θα κανεις
...πήγαινε το χαλαρά, μπορείς να μη στείλεις και κανά δυο μέρες, να της δώσεις χώρο μήπως και πάρει πρωτοβουλία.
Αυτό με το ύψος, μη το σκέφτεσαι καν.
Οι γυναίκες με προσωπικότητα δεν εξετάζουν τους άντρες στους πόντους, αλλά στο μυαλό και την ψυχή.
Αν είναι καμία κενή τύπισα που κοιτάζει πρώτα αυτό και μετά το χαρακτήρα, τότε ούτε εσύ θα τη θες.
Βρε μπετελ , μεντυπωσιαζεις ! που ξερεις εσυ απο αυτα ? συμφωνω να μην πειραζουμε τους κινητηρες , παλια γινοταν, αλλα πλεον ειναι τοσο εξελιγμενοι ( ιδιως των μοτοσυκλεττων ) που δεν σηκωνει να βαλεις χερι .
Καλη επιτυχια στην αποφαση σου να γινεις μοντ . ,
Αγγελος .
[QUOTE=ioannis2;521927]
Συμφωνω Γιαννη , δεν υπαρχουν συνταγες στις σχεσεις ( συμφωνω καιμε Θεοφανια ) . Δεν ηξερα σε ποιο σταδιο βρισκοταν η σχεση σας , τωρα το καταλαβα . Το υψος αδιαφορο , προσωπικοτητα μετραει . Εσυ θα παρεις λοιπον πρωτοβουλια , και διαφωνω ελαφρως οτι αν κατι δεν εξελιχθει θετικα απ την αρχη , ειναι δυσκολο να συμβει στην συνεχεια . Εκτος βεβαια αν υπαρχει πληρης αδιαφορια . Και κατι τελευταιο , λες οτι αυτο που αξιζει , ειναι δυσκολο η αδυνατον να ταποκτησεις , διακρινω μια ελαφρα ηττοπαθεια . Τιποτα δεν ειναι δυσκολο , αν πιστευεις στον εαυτο σου , οσον αφορα τις γυναικες .( και οχι μονον )
Καλη επιτυχια .
Παρακαλείται η αποτυχημένη εγχείριση αλλαγής φύλου να έρχεται πιο συχνά να μας φτιάχνει την διάθεση :-)
Σκεφτομαι αυτοι οι πολιτικοι με τι μουτρα βγαινουν απο το καβουκι τους το γραφειο με την ζεστη τους τα εσπρεσο τους στους δρομους και στις καφετεριες με το φακελακι λεφτα για αυτα εχουν να ταισουν κανεναν φτωχο οχι εν οψη εκλογων αλλα γενικοτερα ειναι ανυπαρκτοι πουθεναδες και βγηκαν τωρα σαν τα στρουμφακια ολοι μαζι να μας πουν τι?? Ψηφηστε μας με απειλες πως αν ψηφησουμε αλλο κομα θα καταστραφουμε ωραια επιχειρηματα λες και τους νοιαζει τπτ αλλο εκτος την οικονομα.. Με τι θρασος ρε γ*** τν αντιχρηστο μου ενω μας κοψανε τα χερια και τα ποδια φερανε την μιζερια αυτοκτονιες υποκρητες φουλ μεχρι να παρουν αυτο που θελουν και μετα σε εχουν κλασμεμο που ειναι υπευθυνοι για την καταντια ξεπουλπντας τα παντα σαυτη τη χωρα στουσ ξενους που μας καναν ρεζιλι παγκοσμιος. Αλλα δυστιχως θυματα υπαρχουν που θα τους δωσουν παλι μια σφαιρα ακομα γτ την πρωτη φορα αστοχησαν... Δυσαρεσκεια μονο νιωθω τιποτα παραπανω.
Εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι ανορθοδοξη λυση , αλλα γιατι τρυπαει η σιδερενια ταπα ? το παραφλου δεν ειναι διαβρωτικο ( εκτος αν το ανακατευεις με νερο , εγω δεν το κανω ποτε ) , βεβαια αν τρυπησει η ταπα , αστα να πανε . Μην καταδικαζουμε ολα τα ιταλικα μηχανακια ( αν και ουτε και εγω τα εχω σε εκτιμηση ) , προτιμω τις bmw και τις honda βεβαια , αλλα και αυτες βγαζουν που και που προβληματα . Την φημη των πιο ζημιαρικων την εχει η ΚΤΜ και δικαιως , εχω προσωπικη πειρα .
το παραφλου δεν ειναι διαβρωτικο αλλα οι πιο πολλοι συμπληρωνουν νερο η για καποιο λογο στα σερβις δεν τους βαζουν την σωστη αναλογια νερου-αντιψυκτικου οποτε αραιωνεται πολυ.συν οτι το σιδερο ειναι πολυ ευπαθες στο νερο οποτε δεν θελει και πολυ!κανονικα δεν θα επρεπε καν να υπαρχει εκει ταπα και αντε αφου εισαι Ιταλος και θες να κανεις μ@@@@α καλα και σωνει,βαλε τουλαχιστον μια μπρουτζινη,οχι σιδερενια!Ενα πραγμα εχω να πω:Ιαπωνας,εγγυηση!!!