δικιο εχει το παιδι!!! ... αφου μας ξερει οοοολες!!!
Printable View
Τα ηρεμιστικά μπορεί να στα γράψει μόνο ψυχίατρος και νευρολόγος ή μπορεί και γενικός ιατρός;
Θα σβηστούν που θα σβηστούν (ελπίζω) τα περιττά μηνύματα, ας αποσπάσω και μια πληροφορία!
http://s29.postimg.org/705nlv4pf/851...49355036_n.png
gallowdance να μην σβηστουν για να ξερουμε τι τύποι-->η λέξη άνθρωπος του πέφτει βαριά και δεν την αξίζει κυκλοφορουν αναμεσα μας
Μιλάς για όλες, πότε πρόλαβες να τις μάθεις όλες; Κρίνεις από δέκα ηλίθιες που πέρασαν στη ζωή σου και σου έκαναν ζημιά; Τυχαίνει να συμμετέχεις σε ένα forum που τουλάχιστον το 50% των μελών είναι γυναίκες και μάλιστα οι περισσότερες από αυτές έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Δεν καταλαβαίνεις ότι προσβάλλεις και αυτές τις κοπέλες; Αν θες να βρίσεις τις γυναίκες, γίνε μέλος στο forum του cosmopolitan (και αν δεν την κάνεις σε μια ώρα από μόνος σου , εγώ να πάρω όλα τα στεντόν και ταβόρ μαζί !!!)
Θα συμφωνησω κι εγω οτι οι πουτανεσ ειναι καταπληκτικεσ γυναικεσ κι εχουν ψυχη κ ειναι τυχεροσ οποιοσ τισ παντρευτει εσυ που το ξερεισ αυτο δε μασ λεσ;θα συμφωνησω επισησ οτι υπαρχουν καταπληκτικεσ γυναικεσ μετα τριαντα που ξερουν μια δουλεια μεταξυ τριαντα κ σαραντα ειναι τα διαμαντια
το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
Γκαλοου κατσε εχεισ γνωρισει καμια εγω δυο τρεισ ηπιαμε καφε απλα καταπληκτικεσ κ οχι τωρα απο παλια ειχα αυτη τη γνωμη ασε τα κοινωνικα στερεοτυπα εχουν ψυχη κ ξερουν να κουμανταρουν ενα σπιτι οι περισσοτερεσ ζουν μονεσ κ ξερουνε ντυνονται παντα απλα κ ομορφα πιστεψε με εχουν αξια εγω την βλεπω μπορει να ειμαι ο χειροτεροσ αλλα την αξια τουσ την αναγνωριζω
Κρισ γτ ετσι φορτωμενοσ ρε φιλε
Δεν τα βάζω με τις κοπέλες που κάνουν αυτό το επάγγελμα, μου τη δίνει η στενομυαλιά μερικών ατόμων βρε elis μου. Ακόμα και για αυτές μιλάει σαν να είναι 'σκουπίδια' και του "χρωστάνε" και από πάνω, ποιός νομίζει ότι είναι τέλος πάντων;
Άντε και γαμήσου πια, αρκετά ασχοληθήκαμε!
Κότες και γυφτισες είναι αυτές που δέχονται ο άλλος να τους πληρώνει τα έξοδα.καμία αξιοπρέπεια
Ναι, εσένα περίμενα, γαμώ τη σκατομυαλια μου.......
Το ξερω το παραμυθι ολεσ γυναικεσ ειστε κ με δουλευετε λεσ κ τωρα βγηκα απο το αυγο θα βρειτε ολη μπελα ξερετε γτ σασ ειπα ολα τα μυστικα τ πλανητη εγω χεστηκα γ φυλακη ημουνα εσεισ θα τρεχετε οτι θεωρειται μαλακια ειναι ολα τα μυστικα τ πλανητη λεσ κι εγω γεννηθηκα χτεσ χασατε κυριεσ μου αυτα τα κολπα ειναι παλια
troll overdose σε αυτο το θεμα
Σιγά μην είναι τρολ.Ξέρεις πόσοι τέτοιοι κυκλοφορούν εκεί έξω; Για κάνε μια βόλτα στο fb και θα βρεις πολλούς σαν δαύτον και μάλιστα μερικοί έχουν likes και απο γυναίκες...
Ρε μαλακα κρισ νυσταζω πειναω ειμαι φτωχοσ ειμαι ασχημοσ ειμαι τρελοσ κ γενικα αμα με δεισ σαν αστεγοσ δυο τρια πραγματα θυμαμαι ακομα οτι ειμαι 190 κ 100 κιλα εχεισ καμια ορεξη να κοψω τα φαρμακα γτ εγω δεν εχω αμα εχεισ. Ομωσ πεσ μου
Κι εχω βαρυ χερι ετσι να σ ριξω μια φαπα να πηγαινεισ σκυφτοσ μια ζωη δε θελω να τα κοψω τα φαρμακα εσυ θελεισ εγω δε θελω πηγαινε αλλου
Ανεχτηκατε το γουαι να κι αυτοσ εμεισ φταιμε δε. Φταιει αυτοσ αυτοσ ειναι μαλακασ
Κι αμα θεσ σ λεω κ που μενω να ερθεισ να με δεισ ρωτα που ειναι η αρκουδα κ θα σ πουνε
Οσο παιρνω φαρμακα μη φοβασαι δε δαγκωνω αμα τα κοψω εχω υποψιν απο που να αρχισω ελα να με δεισ να ξερεισ εναν ψυχολογο θα τον πετουσα στη θαλασα κανονισε μην τα κοψω
Θα μαθεισ να μιλασ με τροπο αλλιωσ ελα να με δεισ θα σ λυθουν ολεσ οι αποριεσ θεσσαλονικη αθλητεσ τρελλοι δεν ειναι πολλοι γι αυτο ελα ρωτα με ξερουν ολοι τωρα παιρνω φαρμακα οποτε δεν υπαρχει λογοσ να μαλωσουμε οτι κ να κανεισ αμα τα κοψω ομωσ τραβα χαρτακι κ μπεσ στη σειρα