Και το μυστηριο εχει χαθει και το κυνηγητο ποσες φορες εχω κυνηγησει και μου εχουν κατσει αμεσως....τι να το κανω εγω αυτο εαν δεν με εξιταρει να τον κηνηγησω
Printable View
εμεις ειμασταν πάντα μπιτσις... οι χυλοπιτες και οι απορριψεις ειναι μεσα στο παιχνιδι... οι αντρες τα θελουν ολα ολο και πιο βολικα, αυτο με ανησυχει σοβαρα. ειναι λιγοι αυτοι που πλεον σηκωνουν τα μανικια και λένε- πάμε, θα βουτηξω τωρα και οτι γινει θα το παλέψω.. αν το παρατηρησεις πιο συχνα γινετε απο γυναικες αυτο..
ε και? καποια θα σε πει λυγουρη και καποια αλλη φαντασμενο
αλλα... και καποια αλλη θα σε πει αγαπη μου και θα σε κανει θεο της και οτι αλλο μπορεις η δεν μπορεις να φανταστεις ... ειναι το τιμημα που πρεπει να πληρωσετε για να διεκδικησετε καποιες στιγμης ευτυχιας..μερικες αρνητικες κριτικες αγνωστων ανουσιων γυναικων.. και τι εγινε?
αν δεν υπαρχει προσωπικη επαφη δεν λεει ... Στο φεις μπουκ ειναι τελειως ψυχρο ... ναι μπορει να γινει μαι πρωτη επαφη ισως αλλα μεχρι εκει... Και παλιοτερα δεν υπηρχε χρονος και αλλα ολο αυτο το παιχνιδι γινοταν
giang τη μια την κοτσανα την παραβλεπεις το θεμα ειναι το γενικο και το στυλακι που θα ερθει ο αλλος τι ειναι αυτο που εκπεμπει σε εσενα ... Οχι μια κοτσανα δεν ειναι αιτια απορριψης αλλα ειναι οι αιτιες
giang
αν η αλλη δεν σε ψησει και λιγο πως ? ε μα στο πιατο το θες και εσυ? χαχ
περίμενε στην στον γάλατα στην γωνιά από πίσω....
αχ αυτη η χηρα με τα πεντε ορφανα τι μας κανει.... χαχαχαχα
κι εγώ σου είπα μέτριο αν το καλό ψησης χάνει τα ζουμιά του
και στην χύτρα μια χαρά γίνετε....