Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
Νικ μη το συνεχιζεις εσυ τουλαχιστον...αμα δεις και στα αλλα θεματα ολο κατι τετοια γραφει. Αστο.
Απλα βρες κι εσυ αλλη φορα καμια καλυτερη προσβολη απο "ομοφυλοφιλος"...αυτοι δεν φταινε σε τιποτα.
Το τραγουδι που εβαλες πριν το ακουσα. Τι ακριβως θες να πεις; Εγω απλα εξελαβα οτι δεν ησουν καλος μαθητης -_-
Παρατα το λεμεεεεεε...ζολταρ παρατα το κι εσυ.
Μπορω να σ πω οτι λυκειο περασα τελεια βεβαια αργοτερα οπως αποδειχτηκε μετανιωσα μονο που δεν διαβαζα για πανελληνιες.
Γενικα εμενα και την παρεα μ οι καθηγητες με το που μπαιναμε μεσα μας ελελγαν να φυγουμε(χωρις απουσιες)στην 3 λυκειου,επειδη το ξεφτιλιζαμε το μαθημα.Καθε μερα αρχιζαμε τα τσιπουρα απο τις 10 τοπρωι και μετα μας ακολουθησε ολο το λυκειο οταν σχολαγαμε και το καιγαμε.
Το εκλεισα δυο φορες για καταληψη μια μονος μ γιατι κοιμοντουσαν ολοι. και απειρα σκηνικα που μπορω να σ λεω ωρες,αλλα νομιζω οτι θα βαριεσαι να διαβαζεις πανω κατω σ αυτα.
Εσυ στο λυκειο για πες?ησουν φλωρακι να φανταστω
Ναταλία έχεις πει τι έχεις σπουδάσει?
Με τη φιλοσοφικη σχολη το πετυχες. Το τμημα δε στο λεω ειναι μυστικο :P Αν και ειναι φως φαναρι πλεον. Εσυ cube?
Cube Πες και εσυ τι σπουδαζεις ολοι ειπαμε και μετα το σβηνεις.
..........................
...............................
.........................
Ρε νικ το αντέγραψες κιόλας? Ε σβήστο, πλιζ!!!
Δεν διαβαζα πολυ οσο και αν τσατιζει αυτη η δηλωση καποιους οταν την ακουν απο σχετικα καλο μαθητη :P
Διαβαζα αλλα επειδη και οσο μου αρεζε, χαλαρα. Και δεν ειναι κατι για να περηφανευτω, ισα ισα αν δεν ημουν τεμπελουλα σε αυτο θα τα ειχα παει καλυτερα.
Ησυχη ημουν απο τη φυση μου και συνεργασιμη, γουσταρα μαθημα :P Στο ντουκου η απαρατηρητη δεν περνουσα παντως, ειχα αισθητη παρουσια. Σε συγκριση με οσα περιγραφεις εσυ οκ ημουν φλωρος :P Αλλα υπηρχαν και πολυ χειροτερα.
Κιουμπ δε προλαβα να δω να παρει χαχα...δε πειραζει.
Α ευχαριστώ.......