Τα μπροστινα , κι εγω τα καταφερνω , τα πισω , πως τα καταφερνεις ? για πες , βαριεεεεεεεμαι τον κουρεα .........ακομη κι κουρεις , δεν κουρευονται μονοι ............ χαρισμα , κληρονομικο θαχεις .......
Printable View
Λες αληθεια τωρα η για να με ξεφορτωθεις; :P
Χαχα αν λες αληθεια χαιρομαι...οπως και να εχει σκοπος δεν ειναι να σε πιεσω, συζητηση κανουμε...
Αν ομως οντως βρηκες κατι που για τον α η β λογο δεν θες να μοιραστεις πολυ ωραια...βαλε μπρος λοιπον και προχωρας ενα βημα τη φορα μετα :)
Οχι δεν το λέω για να σε ξεφορτωθώ... Ναταλίαααα, σ' ευχαριστώ που παρ' όλα τα προσωπικά σου προβλήματα κάθεσαι με τέτοια υπεράνθρωπη υπομονή και ασχολείσαι με μένα!!! Δεν το κάνουν αυτο για μένα κάθε μέρα ξες ..
Τώρα ναι, βρήκα κάτι, που για να ολοκληρωθεί πρέπει να περάσω αρκετούς ενδιάμεσους στόχους. Αν τα καταφέρω θα δούμε παντως και πάλι απ' αυτό τώρα που το σκέφτομαι πώς θα κάνω σχέση δεν καταλαβαίνω, τεσπα.
Αμα ειναι πολυεπιπεδοι οι στοχοι και αυτο που θες να καταφερεις σε εμπνεει και θα σου δωσει την δυναμη να επιμεινεις ακομα καλυτερα! Θα εχεις περισσοτερα κινητρα καθε μερα. Απλα πρεπει να επιμεινεις ακομα και τις στιγμες που κατι θα σου φαινεται ανουσιο σε καθε ενδιαμεσο στοχο οραματιζομενος τον βασικο σου στοχο. Να εστιαζεις σε ενα μικρο κομματι τη φορα αλλα αν θελησεις να τα παρατησεις να θυμασαι το βασικο σου "στοχο"...Και ελπιζω το" να κανω σχεση" να μην ειναι ο βασικος σου στοχος ετσι; :P Μιλαμε για κατι που θα κανεις καθαρα για ΕΣΕΝΑ μονο.
Το να κανεις σχεση δεν μας απασχολει σε αυτο το σταδιο, μας απασχολει το να βρεις το "μοτζο" σου, να ανεβει η διαθεση σου, να χτισεις την εμπιστοσυνη σου στον εαυτο σου και τις δυνατοτητες σου βασισμενος σε πραγματικα, απτα επιτευγματα η και να μαθεις απο αποτυχιες, δρωντας ομως. Να ξεκουνηθεις βρε παιδακι μου. Να μαθεις ξανα (η απο την αρχη), πως ειναι να εισαι κύριος του εαυτου σου.
Οταν αρχισει να γινεται αυτο θα βρεις και την αυτοπεποιθηση, και το κουραγιο και τροπους να προσεγγιζεις γυναικες. Αστο αυτο σε δευτερο πλανο για την ωρα...τωρα κοιταμε πως θα ανεβασεις τη ψυχολογια σου σιγα σιγα και σταθερα. Ετσι το βλεπω.
Σε αυτό ο βασικός στόχος δεν είναι να κάνω σχέση (και το αντικείμενο του όλου εγχειρήματος εντελώς άσχετο).
Είναι για μένα.
Απλά είναι χρονοβόρο (αλλά δεν με νοιάζει για το συγκεκριμένο, ας πάρει όσο καιρό χρειαστεί).
Τελεια...βαλε μπρος για μια πιο ποιοτικη και ωραια ζωη καθαρα για εσενα. Καλο κουραγιο!
Ναταλία, σ' ευχαριστώ! Ειλικρινά, να σου πάνε και σένα κατ' ευχήν τα πράγματα στη ζωή σου! :)
Εεεμ να σαι καλα μην ευχαριστεις αλλα εχω αρχισει μα τρομαζω γιατι δεν ξερω τωρα τι σε εχω παροτρυνει να κανεις :P
Ειναι νορμαλ ε...;
Δεν είναι πρακτική δραστηριότητα, με μελέτη έχει να κάνει περισσότερο.
Α οκ ωραια καλο ακουγεται. Μπορω να ρωτησω πανω σε τι;
Σε ας πούμε ακαδημαϊκού επιπέδου θέματα (το υπόβαθρο το έχουμε), ένα είδος self-study.
Ήθελα να το ξεκινήσω νωρίτερα, αλλά όπως έχεις μάλλον καταλάβει είμαι της αναβολής γενικότερα...... Αλλά βλέπω ότι το πλήρωσα τόσο ακριβά! ( και τα χρόνια περνούν νερό!)
Δεν με νοιάζει η ηλικία πάνω σε αυτό, η σχέση με τις γυναίκες με αγχώνει ηλικιακά..
Self-study? Δε ξερω ρε συ ποσο καλη ιδεα ειναι...ειναι καλο πραγμα η αυτογνωσια αλλα και το να αυτοσκοπουμε πολυ δεν ειναι οτι πιο υγιες...μπορει να σου βγει σε κακο πιο πολυ απο οτι σε καλο.
Οκ ναι ειναι καλο ειναι να παρατηρεις καποια πραγματα και καποιες αντιδρασεις σου αλλα μην αφιερωσεις ολη σου την ενεργεια εκει...για να παρατηρησεις επιτυχως την αλληλεπιδραση σου με το κοσμο και για να ειναι εποικοδομητικο αυτο πρεπει να αρχισεις να κανεις και πρακτικα πραγματα ετσι; Να εχεις βιωματα, εμπειρικα δεδομενα για να κανεις τις παρατηρησεις σου με ασφαλη τροπο και να μη πεφτεις στη παγιδα των γενικευσεων.
Και αντι να αυτοσκοπεις θα μπορουσες να ασχοληθεις με το κομματι της κοινωνικης ψυχολογιας που εξεταζει τις ανθρωπινες σχεσεις και αλληλεπιδρασεις πιο γενικα.
Αν και εγω επιμενω για να εχει οτιδηποτε απο αυτα νοημα πρεπει να κανεις πρακτικα πραγματα. Αλλαξε ρουτινα, ξεκινα υγιεινες συνηθειες, διατροφη, τρεξιμο, κοψε το τσιγαρο, κανε κανα μαστορεμα στο σπιτι σου, μαθε ξερω γω να μαγειρευεις αν δε ξερεις ηδη, κανε πραγματα με τα χερια σου και το σωμα σου...και κανε και πραγματα που θα σε βγαζουν απο το σπιτι. Παρε ενα ποδηλατο βρε αδερφε και κοβε βολτες τις κυριακες, κατι.
Οσο για το οτι σε αγχωνει η σχεση με τις γυναικες ηλικιακα, στο ειπα και χτες...αφου σε ζοριζει που σε ζοριζει το θεμα και δε βλεπεις που δε βλεπεις φως στο τουνελ γιατί να κλαις τη μοιρα σου; Ειτε αγχωνεσαι ειτε οχι ειναι ανυπαρκτες. Αρα εστιασε στο να εισαι εσυ καλα...και μολις αρχισεις να νιωθεις εσυ καλα ισως θα αρχισεις να εκμεταλλευσαι καποιες ευκαιριες λιγο καλυτερα.
Ετσι όπως το θέτεις, ο αυτοσκοπός δεν είναι απαραιτητα κακό.
Θα σου απαντήσω εκτενέστερα σε λίγη ώρα.
Η αυτοσκόπηση εννοεις; Το σκαλισμα του εαυτου; Χμ...δε ξερω...επιμενω πως ειναι ρισκο (μπορει να βγει σε καλο δηλαδη μπορει ομως να βγει και σε κακο) και επιλεον σιγουρα χρειαζεται πολλες αλλες ενεργειες/πραξεις για να ειναι εποικοδομητικο. Αλλα οκ πες μου το σκεπτικο σου οταν ευκαιρησεις.
Καλά, μπορεί να βάλω στο πρόγραμμα και λίγο τζιμ
Με το ζορι μη κανεις τιποτα, να ειναι πραγματα που θελεις πραγματικα...τεσπα. Θεωρω το εξαντλησαμε, δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω, καλη τυχη! :)
Σ' ευχαριστώ για όλα Ναταλία, και σε σένα καλή τύχη!
Και συγγνώμη.
:)
μη διαβαζεις στο ιντερνετ τι να κανεις για να βρεις γυναικα ή τι μπορει να φταιει και πώς να το λυσεις οπως επισης μην ακους την αποψαρα του καθενος που μιλαει απο προσωπικη πειρα. Σπανια μπαινει καποιος στη θεση του αλλου. Η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Κατα τη γνωμη μου, πρεπει να απευθυνθεις σε ενα ψυχολογο, γιατι μονο αυτος μπορει να διαγνωσει αν κανεις κατι λαθος, αν υπαρχει κατι σε σενα που απωθει και γενικα ειναι αρκετα πιο ειδικος απο το ιντερνετ και τους χρηστες εδω. Συνηθως οσο περισσοτερο καθυστερεις να ξεκινησεις σχεσεις τοσο πιο δυσκολο μετα, γιατι ο εγκεφαλος σου προσαρμοζεται στη λογικη οτι δε θα βρω ποτε γυναικα. Το μυαλο ειναι υπουλο και πολλες φορες μας κανει να βγαζουμε αυτη την ανασφαλεια και προς τα εξω. Χρειαζεσαι αλλαγη πορειας και γ αυτη θα σ καθοδηγησει μονο ενας ειδικος!