Δηλαδή για να καταλάβω,όταν είχες τα κιλά ούτε που τους ήθελες,ενώ τώρα που τα έχασες,θες αυτούς.
Άρα κάτι ξέρω και γυμνάζομαι για τις όμορφες κυρίως,τι λες?
Printable View
χμ... μαγκακι, περιποιημενη και στηθος! χαχα αυτα κραταμε απο προσοντα, και αυτοπεποιθηση.
να σε ρωτησω, για να φτιαξω εικονα, τι υψος εχει περιπου και ποσα κιλά?
επισης σπουδαζει? βγαινει? μενει μονη της ή με τους γονεις της? οικονομικά πώς είναι??
ολοκληρη ανακριση... κουβεντα κανουμε, δεν ρωταω για παρεξηγησεις, απλα προσπαθω να φτιαξω το σκηνικο στο μυαλο μου
σε επιπεδο κατανοησης το ειπα, δεν το ειπα οτι τους γουσταρα!
οτι εχουν περισσοτερη κατανοηση απεναντι σε μενα απο αλλους με κιλα και κοιλιτσα.
Καλά κανεις και γυμναζεσαι για τον εαυτο σου πρωτα. Αν βρεις και μια κοπελα, ακόμη καλύτερα! Εγω λυπαμαι για τα τοσα χαμενα χρονια απο αποψη αθλησης...
Λογικα θα εχεις αντιστοιχο τοπικ που θα εξηγεις γιαυτο φανταζομαι....πακετο εχεις φαει κι εσυ ρε ανθρωπε...Τι να πω! Ειναι δυσκολες οι σχεσεις παιδια ας το παρουμε αποφαση ολοι μαζι να πιαστουμε απο τα χερακια να χορεψουμε το χορο του Ζαλογγου λοιπον που ελεγα πριν :p
Ε ρε κοίτα που θα τους κοσκινισουμε τους ανθρώπους λολ :P
Δεν νιώθω ωραία με αυτό αλλά νταξ...ας φτιάξουμε εικόνα σα παράδειγμα, ανώνυμοι είναι ούτως ή άλλως εδώ. Ή κοπελα εχει μία απλή δουλιτσα "τεχνική" ας πούμε, του ιεκ, μένει με γονεις από οικονομικά meh οπως όλοι λίγο πολύ. Βγαίνει. Ακριβώς τα ίδια και αυτός. Προικοθηρα δεν τον λες σε καμία περίπτωση.
οκ αυτο σκεφτομουν. Μηπως αυτη ειναι πλουσια, κινειται σε αλλους κυκλους και αυτος διπλα της στοχευει σε γνωριμιες.
ε τοτε μαλλον τον κερδισε επειδη ειναι μαγκακι και εχει τα πλουσια προσοντα που ανεφερες.
Ξερεις, οι αδυνατες θεωρουνται ιδανικες ΑΛΛΑ εχουν ενα μειονεκτημα που για καποιους αντρες ειναι σοβαρο, δεν εχουν στηθος.
να το πω πιο χυμα?
οι αντρες θελουν απο μια γυναικα νορμαλ προσωπο, και πλουσια προσοντα σε στηθος-γλουτους. Αν και το ποδι ειναι γυμνασμενο ακομη καλυτερα. Και για κερασακι στην τουρτα, την ηρεμια τους.
Οι γυναικες νομιζω κοιταμε πιο φευγατα πραγματα. Αερα, αυτοπεποιθηση, τροπους, χιουμορ. Ασφαλεια που σου εμπνεει ο αλλος. Από εμφανιση εγω προσωπικά δεν κοιταζω τουμπανα αλλά ουτε και αδυνατους-καλαμια, μια μεση κατασταση.
Kι εγω θελω λυση στο προβλημα μου αλλα δε τη βλεπω να ερχεται... :p
Παιδια οι τυποι που ειναι με κατι ελεφαντες σπανια ειναι επειδη οντως τους αρεσει αυτος ο τυπος γυναικας.
Συνηθως δε βρισκουν κατι καλυτερο,ή η αλλη εχει λεφτα,ή εγινε ετσι μετα τις εγκυμοσυνες κλπ
Οι αντρες δεν ειναι χαζοι ωστε να μην καταλαβαινουν οτι μια 100 κιλα δεν ειναι παχυσαρκη επειδη βαφεται,εχει αυτοπεποιθηση και δε ξερω και γω τι.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης ( off topic)
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης ( off topic)