Εγώ από όλο αυτό ένα συμπέρασμα έβγαλα... ο susperia είναι bi ;)
Printable View
ενταξει καταλαβαινεις πιστευω τι θελω να πω, αμα ο αλλος ειναι ζηλιαρης σε καθε σχεση του τοτε ειναι ζηλιαρης γιατι \'\'ή στραβος ειναι ο γιαλος, ή εσυ στραβα αρμενιζεις\'\'. Αν ομως εκανε μια σχεση και μονο σε αυτη και οχι σε αλλες ειναι ζηλιαρης, τοτε πολυ πιθανον να μη φταιει αυτος γιατι πχ η γκομενα ειναι κουνιστρα. Σιγουρα βλεποντας τα πραματα απο μια οπτικη γωνια δε βγαζεις συμπερασμα. Και πρεπει να τον γνωριζεις και κααποιο καιρο τον αλλον, εδω δεν μπορω να πω με σιγουρια πραματα για ατομα που ξερω απ τα δημοτικο, θα μιλησω με σιγουρια για καποια που ή καποιον που ξερω 2-3 μηνες?Quote:
Originally posted by Kleiw
Susperia , όλος ο κόσμος μπορεί να λέει σε κάποιο άτομο οτι έχει το τάδε πρόβλημα και εκείνο να μην το βλέπει . Αν θέλει , μπορεί να βρεί εναν τρόπο να ερμηνεύσει τις καταστάσεις και τα μηνύματα και τα περιστατικά , ώστε να δικαιολογηθεί στον εαυτό του .
Επιπλέον ο τρόπος που επιλέγουμε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους γύρω μας , είναι πολλές φορές για να μας δώσουν αυτήν την πολυπόθητη επιβεβαίωση και να μην έρθουμε στο δύσκολο σημείο να παραδεχτούμε τα ελαττώματα μας .
Καθημερινά παρατηρώ ανθρώπους που βλέπουν τα πράγματα μόνο απο μια οπτική γωνία και πιστεύουν οτι βλέπουν την πραγματικότητα .
βρε ουστ!Quote:
Originally posted by imagine
OYΣΤ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ ΒΙ. ΚΑΘΑΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΕΙΝΑΙ :cool:
ευτυχως που εχω και σενα να διαφυλλασεις την υποληψη μου! ουστ και σε σενα!
χαχαχαχ... Απολαμβάνω την \"συζήτησή\" σας!!
Η Θεοφανία μου, έχει ώρα να φανεί..! :)
Παιδιά συγνώμη που διακόπτω αυτές τις ρομαντικές στιγμές, αλλά νομίζω ότι ο ΜΑΝΤΗΕS εννοούσε κάτι διαφορετικό.
Ένα άτομο που έχει ανάγκη στήριξης και προκειμένου να την βρει υποκρίνεται συναισθήματα που δεν έχει.
Αν είναι αυτό και δεν κάνω λάθος, πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη αθλιότητα απέναντι σε έναν άλλον άνθρωπο....
Όσο για τα ελλατώματα, σίγουρα δεν μπορούμε να τα λέμε με το που γνωριζόμαστε, γιατί τα περισσότερα από αυτά που έχουμε, δεν τα ξέρουμε ούτε εμείς οι ίδιοι!
Πολλά χρόνια-ελπίζω- ότι θα ζήσω Woman μου!
Ούτε παραγγελία να με είχες!
Πολλά φιλιά!
Τώρα θα παρεξηγηθούμε και μεις!
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΠΡΙΝ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΟΥ
WOMAN ΜΟΥ
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ;
MATHES
Ειναι αυτό που είπα;
Υ.Γ. Μόνο εσύ με τον susperia δηλαδή θα κάνετε ζευγαράκι?
Πειράζει που κάποια άτομα, σε αυτό το foroum, τα εκτιμώ πολύ?? Πειράζει MANTHES????????????Quote:
Originally posted by MANTHES
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΟΥ
WOMAN ΜΟΥ
χιχιχιχιχι.... πες τα Θεοφανία \"ΜΟΥ\".Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Σε λίγο θα τσακωθώ με τον ΜΑΝΤΗΕS, που σε αποκαλεί κι εκείνος \"Θεοφανία μου\"!!!
Υ.Γ. Πότε πρόλαβες και το διόρθωσες, MANTHES??
Ευχαριστώ Woman....Εσύ και...με το ζόρι άλλος ένας....
Σ\' ευχαριστώ
ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΩ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΚΑΝΑ;
Έλα ντε...!!!Quote:
ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΩ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΚΑΝΑ;
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;Quote:
Ευχαριστώ Woman....Εσύ και...με το ζόρι άλλος ένας....
Σ\' ευχαριστώ
Για το πόσοι με συμπαθούν εδώ μέσα λέω....
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ; Ο ... ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ;
Δεν ξέρω....κάποιον υποψιάζομαι. Μάλλον εσένα MANTHES
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ... ΤΟ ΖΟΡΙ; ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ. Ή ΣΥΜΠΑΘΩ Ή ΟΧΙ. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ
Πιστεύω ότι ταιριάζουν οι απόψεις μας....(σε πολλά σημεία)...απλά με την Woman έτυχε να βρεθούμε σε ένα thread και να συμφωνούμε σε πολλά.
Όσο για το αν κάποιοι το παίζουν καλοί για να έχουν με το μέρος τους κάποιους, είναι ο λόγος που τσακώθηκα εδώ μέσα.
Προτιμώ μόνη μου και να λέω την άποψη μου, παρά να υποκρίνομαι κάτι που δεν είμαι και να κοροιδεύω πρώτα απ\' όλα ΕΜΕΝΑ.....
ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΤΟΤΕ. ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ
Ημουν σχεδόν βέβαιη ότι θα μείνω γεροντοκόρη, τώρα σιγουρευτηκα....
Εγώ σας συμπαθ\'ω όλους γιατί είμαι καλός άνθρωπος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:P
ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ.
Και ποιοι είναι αυτοί οι ύπουλοι καλοί που θελουν με το μερος τους κάποιους, και γιατί άραγε να τους έχουν?? Σε τι τους ωφελεί?? Τι παιχνίδια ενδοφορουμιακά παίζονται?? Ενημερώστε με pls
Quote:
MATHES
Ειναι αυτό που είπα;
Παιδια δεν ειναι αναγκη να τσακωνομαστε για το ποιος θα γινει ζευγαρακι με ποιον γιατι.... μου ρθε μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ! Γιατι δε γινομαστε ζευγαρακι οι 3 μας? Εγω, η Θεοφανια και η Woman! Ε? Τι λετε? :)Quote:
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΟΥ
WOMAN ΜΟΥ
ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΑ ΤΗΝ ΘΕΟΦΑΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΦΟΡΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΦΑΝΙΑ;
Και γω κουράστηκα MANTHES.
Άσε που ξημερωνόμαστε στα ξενοδοχεία και γινόμαστε ρεζίλι σε όλο τα τετράγωνο....
απ τις φωνες να υποθεσω?Quote:
Άσε που ξημερωνόμαστε στα ξενοδοχεία και γινόμαστε ρεζίλι σε όλο τα τετράγωνο....
Εννοείται....
MAΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ.
ΤΟ ΝΙΚ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ;
ειναι που λεει η διαφημιση \'\'αντρα με δοσεις ή...με χρυσες επιδοσεις?\'\' :coolQuote:
Εννοείται....
Member of the Day is Θεοφανία with 46 posts
http://www.e-psychology.gr/forum/stats.php
ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ. ΚΑΚΟΥΡΓΑ
Λες??? Θα σου άρεσε ε???Quote:
Originally posted by susperia
Παιδια δεν ειναι αναγκη να τσακωνομαστε για το ποιος θα γινει ζευγαρακι με ποιον γιατι.... μου ρθε μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ! Γιατι δε γινομαστε ζευγαρακι οι 3 μας? Εγω, η Θεοφανια και η Woman! Ε? Τι λετε? :)
ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
πήγαινε :
πίνακας ελέγχου/επεξεργασία προφίλ
και κοίτα αν το : Περιδιάβαση στα fora ως αόρατος/η
έχει κλικ ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ; ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ. ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ EMAIL ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.
Όταν λές \"ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ\" σημαίνει οτι ΑΚΟΜΑ δεν έχεις συνδεθεί .Quote:
..... ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ....
Για κάποιο λόγο δε μπορείς να κάνεις login . Σωστά ;
Όταν σου ξανα παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα δοκίμασε το εξής :
Κατά τη διαδικασία του login επέλεξε το check box : \"Ασφαλής σύνδεση αυξημένη ασφάλεια σε υπολογιστές δημόσιας χρήσης\"
και δες αν θα μπείς ...