Originally Posted by
Lolita
Ιωάννα μου γεια σου. Θα σου πω για τη δική μου εμπειρία καθώς μας χωρίζουν 10 χρόνια και θυμάμαι σας εχθές που ήμουν στο σχολείο. Από το γυμνάσιο θυμάμαι να ''συμπαθώ'' περισσότερο τα κορίτσια, δεν μπορούσα να το προσδιορίσω κάπως διαφορετικά, απλά αυτό, τα συμπαθούσα περισσότερο. Μιλούσα με αγόρια χωρίς να κάνω ουσιαστικά κάτι, το πρώτο μου φιλί το έδωσα στην α λυκείου να φανταστείς, αργά σχετικά, ήταν λες και φιλούσα τοίχο!! Και αυτό όχι επειδή το ήθελα ουσιαστικά αλλά επειδή αυτό έκαναν όλα τα κορίτσια της ηλικίας μου, έπρεπε να το κάνω και εγώ. Και στο λύκειο μια από τα ίδια ''συμπαθούσα'' τα κορίτσια, ''συμπαθούσα'' τις καθηγήτριες, φοιτήτρια ερωτεύτηκα μια συμφοιτήτρια κτλ. Πρώτη φορά σεξ έκανα στα 20 με έναν τύπο, γιατί απλά έπρεπε να κάνω, απαίσια εμπειρία. Και στα 21 μου γνώρισα την πρώτη μου κοπέλα, και όταν έγινε απλά κατάλαβα ότι αυτό είμαι, αυτό θέλω, νιώθω πράγματα για κοπέλες και είμαι οκ με αυτό. Βέβαια τώρα τελευταία γλυκοκοιτάω ένα παλικάρι στη δουλειά, δεν ξέρω τι ακριβώς μου συμβαίνει αλλά είμαι και με αυτό οκ χαχαχα . Αυτό που θέλω να σου πω είναι να πράττεις όπως νιώθεις. Και δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις άσχημα αν σε ελκύουν κοπέλες. Και να σου πω κάτι; Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Είναι φυσιολογικό να νιώθεις πράγματα για κάποιον άλλον, είναι υγιές να δίνεις, να μοιράζεσαι, να εκφράζεσαι. Το φύλο δεν έχει καμιά σημασία. Να κάνεις αυτό που σε εκφράζει και σε κάνει να νιώθεις εσύ καλά και ελεύθερη. Και να μην αφήσεις κανένα να σου κάνω υποδείξεις για το τι είναι σωστό και τι όχι, αυτή την απάντηση θα την δώσεις μόνο εσύ, είναι η ζωή σου και τους κανόνες τους βάζεις εσύ και μόνον εσύ. Είσαι μικρούλα ακόμη και έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου να ανακαλύψεις τον εαυτό σου. Γι΄αυτό κοίτα να τα δώσεις όλα στις πανελλήνιες και να ζήσεις μια σούπερ φοιτητική ζωή γεμάτη όμορφες εμπειρίες! :)