Σιγα μην απαντω στην καθε μαλακια που μου γραφει ο καθενας εδω μεσα... Απαντω μονο εκει που πιστευω οτι χρειαζεται.
Printable View
Σιγα μην απαντω στην καθε μαλακια που μου γραφει ο καθενας εδω μεσα... Απαντω μονο εκει που πιστευω οτι χρειαζεται.
YΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ :DQuote:
Originally posted by Woman
Αργείς πολύ να απαντήσεις πάντως.. Μάλλον δεν σε βολεύει... γι αυτό!!
Αυτό σίγουρα. Αλλά επίσης και ότι υπάρχουν άνθρωποι που επιχειρηματολογούν μόνο σε ό,τι τους βολεύει..! :PQuote:
Originally posted by MANTHES
YΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ :DQuote:
Originally posted by Woman
Αργείς πολύ να απαντήσεις πάντως.. Μάλλον δεν σε βολεύει... γι αυτό!!
ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ; ΓΕΜΑΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ :cool:
σωστο.Quote:
Originally posted by picker
οπως επισης λυνεις και τα προβληματα που πιστευεις οτι πρεπει να λυθουν.
:D
Ασε που μπορείς κιόλας αν ουτε με τον εαυτό σου δε θές διάλογο (για επιχειρήματα και αηδίες είμαστε τώρα) να βάλεις 20 ευρώ στην τσέπη σου και να μη παρακαλάς και καμία γκόμενα..........Quote:
Originally posted by MANTHES
ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ; ΓΕΜΑΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ :cool:
πίκερ, πες κι ένα γεια.δεν κρατάω κακίες ( δικές σου! ) αλλά σάλτα και και πήδα ρωσιδάκια!και μην παρακαλάς γκόμενες!όμορφε!στο μυαλό, εννοώ.
Aυτο κανω αγαπη μου, πηδαω τα καλυτερα Ρωσιδακια και ειμαι περηφανος που το λεω. Επαναλαμβανω οτι καμια γκομενα δεν αξιζει να της δινει κανεις αξια, ειναι κατωτερη σε ολους τους τομεις απο ενα μεσο αντρα. Πεφτουμε θυματα της φυσης μας και του απωτερου σκοπου μας που ειναι η αναπαραγωγη.Quote:
Originally posted by arktos
πίκερ, πες κι ένα γεια.δεν κρατάω κακίες ( δικές σου! ) αλλά σάλτα και και πήδα ρωσιδάκια!και μην παρακαλάς γκόμενες!όμορφε!στο μυαλό, εννοώ.
Να σου πω κατι? Στα παπαρια μου αν αφησω απογονους ή οχι. Ειναι ενα λαθος αυτη η ζωη απο την αρχη ως το τελος. Προσπαθουμε να περναμε καλα με θεους και δαιμονες, σκοτωνομαστε στη δουλεια και την προσπαθεια για να παρουμε στο τελος 2 μετρα γη.
Ειναι τραγικο να τα εχουν οι γυναικες ολα ετοιμα στο πιατο, ενω ο αντρας να ειναι καταδικασμενος μια ζωη να παλευει να κερδισει την εκτιμηση τους. Να ερθουν αυτες σε μενα, σιγα μην τους κανω τη χαρη οπως οι αλλοι. Εχω πλεον σκληραγωγησει αρκετα τον εαυτο μου στη μοναξια και οσο για το σεξ... ευτυχως πουτανες υπαρχουν πολλες!
λοιπον μου εφτιαξε την μερα αυτα που γραφεις,
και δεν αντεχεται η προκληση να μην απαντησω....
Quote:
Aυτο κανω αγαπη μου, πηδαω τα καλυτερα Ρωσιδακια και ειμαι περηφανος που το λεω.
το γραφεις αυτο λες και εχεις κανει καμια σπουδαια δουλεια.
οποιος κανει κεφι, μπορει να πηδαει οτι του γυαλισει το ματι εφοσον πληρωσει.
Δεν καταλαβαινω για πιο λογο εισαι περηφανος...
Αν πεις ευχαριστημενος το καταλαβαινω.
Επαναλαμβανω οτι καμια γκομενα δεν αξιζει να της δινει κανεις αξια, ειναι κατωτερη σε ολους τους τομεις απο ενα μεσο αντρα.
καλα αμα τα πιασουμε ενα προς ενα θα δεις οτι εισαι εντελως φαουλ.
Μονο βιολογικα αν το πιασεις θα δεις οτι η γυναικα ειναι πιο ανθεκτικος σαν ον αλλα και ζει περισσοτερο.
Πχ εχεις ακουσει πολλες φορες καποιον να ειναι χηρος και να παιρνει συνταξη απο την γυναικα του??
Πεφτουμε θυματα της φυσης μας και του απωτερου σκοπου μας που ειναι η αναπαραγωγη.
εδω μερικως εχεις δικαιο.
Αλλα απαντησε μου κατα ποσο μπορεις να πας εναντια στην φυση σου???
Εχεις δει πως κανουν οι γατες οταν εχουν οιστρο???
περνουν φορα και κοπανανε το κεφαλι τους στο τοιχο....
Να σου πω κατι? Στα παπαρια μου αν αφησω απογονους ή οχι.
σωστος, ουτε εμενα με ενδιαφερει.
Ειναι ενα λαθος αυτη η ζωη απο την αρχη ως το τελος. Προσπαθουμε να περναμε καλα με θεους και δαιμονες, σκοτωνομαστε στη δουλεια και την προσπαθεια για να παρουμε στο τελος 2 μετρα γη.
ε ναι καπως ετσι ειναι.
αν και μπορω να σου απαντησω οτι αμα εχεις μυαλο που δουλευει μπορεις να κανεις πραγματα.
Υπαρχουν περιπτωσεις ανθρωπων που η μιζερια τους, τους εχει ηδη θαψει κατω απο 2 μετρα γης και ας ζουν.
Προσεξε γιατι κινεισαι προς τα εκει.
Ειναι τραγικο να τα εχουν οι γυναικες ολα ετοιμα στο πιατο, ενω ο αντρας να ειναι καταδικασμενος μια ζωη να παλευει να κερδισει την εκτιμηση τους.
τραγικο???
δεν νομιζω βολικο ναι, αλλα τραγικο???
Και αντε ειναι αισχος, τι προτεινεις να τις μαστιγωσουμε για να πατσισεις???
Να ερθουν αυτες σε μενα, σιγα μην τους κανω τη χαρη οπως οι αλλοι.
οταν σου χτυπησουν το κουδουνι, ενημερωσε μας...
Εχω πλεον σκληραγωγησει αρκετα τον εαυτο μου στη μοναξια
στο αγιο ορος θα βρεις αρκετους συμπαθουντες στο επαγγελμα. Εδω εξω οι υπολοιποι εχουμε πεσει στην αμαρτια....
και οσο για το σεξ... ευτυχως πουτανες υπαρχουν πολλες!
μωρε ευτυχως δεν λες τιποτα....
αλλιως τις γειτονισες σου δεν θα τις εβλεπα και με πολυ ασφαλεια.
Θα με ενδιεφερε να συνεχιζαμε την ιδια κουβεντα μετα απο δεκα χρονια....
:cool:
Quote:
Aυτο κανω αγαπη μου, πηδαω τα καλυτερα Ρωσιδακια και ειμαι περηφανος που το λεω. Επαναλαμβανω οτι καμια γκομενα δεν αξιζει να της δινει κανεις αξια, ειναι κατωτερη σε ολους τους τομεις απο ενα μεσο αντρα. Πεφτουμε θυματα της φυσης μας και του απωτερου σκοπου μας που ειναι η αναπαραγωγη.Quote:
Originally posted by arktos
Συγκρινεις τα μηλα με τα πορτοκαλια και θεωρεις οτι αληθευει το συμπαρασμα?
Απωτερος σκοπος ολων, αντρων και γυναικων η αναπαραγωγη λοιπον! Να κι ενα κοινο σημειο. Αν ωστοσο καταλαβα, εννοεις οτι τα ενστικτα της αναπαραγωγης καθοδηγουν με την βοηθεια της τεστοστερονης και αλλων ορμονων τη συμπεριφορα των ανθρωπων(εχουν κι οι γυναικες καβλες) και πεφτουμε θυματα αυτης της εντονης επιθυμιας.
Ξερεις, σε αυτο καποιοι, ανεξαρτητως φυλου, ειναι πιο ανθεκτικοι αλλοι οχι. Οι αντοχες του καθενος στην αποχη απο το σεξ , διαφερουν.
Να σου πω κατι? Στα παπαρια μου αν αφησω απογονους ή οχι.
Κι οχι μονο στα δικα σου τα παπαρια αλλα και σε πολλων αλλων. Πολλοι καναν την παπια οταν η φιλη τους εμεινε εγκυος επειδη το ζευγος ηθελε να απολαυσει τον ερωτα χωρις προφυλαξεις, πολλες εκαναν εκτρωση, πολλες πηραν χαπι, πολλοι εκσπερματωσαν εκτος της γυναικας.Πολλοι οταν ζευγαρωνουν μονο την αναπαραγωγη δεν σκεφτονται.
Ειναι ενα λαθος αυτη η ζωη απο την αρχη ως το τελος.
Ωραια η φιλοσοφια σου, πολυ βαθυστοχαστη!
Προσπαθουμε να περναμε καλα με θεους και δαιμονες, σκοτωνομαστε στη δουλεια και την προσπαθεια για να παρουμε στο τελος 2 μετρα γη.
Οταν λες προσπαθουμε, αναφερεσαι σε ολους τους ανθρωπους ή τους Ελληνες μονο? Εσυ τους εκπροσωπεις και συγουρα, πρεσβευεις την αντικειμενικη αληθεια. Ποσες φορες θα το πουμε να μην γενικευεις?
\"Λυπαμαι\" που θα στο πω αλλα δεν ειναι ολων οι ζωες ετσι. Ουτε ειναι ολοι τοσο παθητικοι μοιρολατρες απεναντι στα πραγματα.
Ειναι τραγικο να τα εχουν οι γυναικες ολα ετοιμα στο πιατο
Οι γυναικες τα εχουν ολα ετοιμα, για αναλυσε το λιγο. Μπορει να γινεις μαζι με εμας κι εσυ ο ιδιος μαρτυρας του παραλογισμου σου.
, ενω ο αντρας να ειναι καταδικασμενος μια ζωη να παλευει να κερδισει την εκτιμηση τους.
Αναφερεσαι σε ολους τους αντρες? Υπαρχουν ανθρωποι που ζουν αγαπημενοι και ευτυχισμενοι με την συντροφο τους και δεν εδωσαν καμια τετοια παλη σε πληροφοορω. Ερμηνευεις τα παντα , οπως σε βολευει.
Να ερθουν αυτες σε μενα, σιγα μην τους κανω τη χαρη οπως οι αλλοι.
Εδω ειναι λες και ακοουω ενα τριχρονο να μιλα!... εχεις μεινει χροοονια πισω στο συναισθημα με πολλα πολλα παραπονα κι απωθημενα που καλο ειναι να δουλεψεις. Καλες οι αντοχες σου στην μοναξια, καλη και η καλυψη των ορμων σου αλλα για ποσο?
Εχω πλεον σκληραγωγησει αρκετα τον εαυτο μου στη μοναξια και οσο για το σεξ... ευτυχως πουτανες υπαρχουν πολλες!
Δεν ηθελα να απαντησω αλλα επειδη εισαι λιγο ανοητος - ή ισως βολεψακιας παραμυθιαζοντας τις γκομενες για την αξια τους - σε παραπεμπω στο ακολουθο link:Quote:
Originally posted by krino
Μονο βιολογικα αν το πιασεις θα δεις οτι η γυναικα ειναι πιο ανθεκτικος σαν ον αλλα και ζει περισσοτερο.
Πχ εχεις ακουσει πολλες φορες καποιον να ειναι χηρος και να παιρνει συνταξη απο την γυναικα του??
http://www.gophergas.com/funstuff/womenlivelonger2.htm
Quote:
Δεν ηθελα να απαντησω αλλα επειδη εισαι λιγο ανοητος - ή ισως βολεψακιας παραμυθιαζοντας τις γκομενες για την αξια τους - σε παραπεμπω στο ακολουθο link:
http://www.gophergas.com/funstuff/womenlivelonger2.htm
δεν παραμυθιαζω κανενα οπως επισης στην φυση μου ειναι να μην παρακαλαω κανενα,
ομως σε ρωτησα,
Quote:
και δεν απαντας...
:P
Δεν ειδες την απαντηση μου με το link που εδωσα? Οι γυναικες ζουν κατα μεσο ορο 5 χρονια περισσοτερο γιατι καπνιζουν λιγοτερο, πινουν λιγοτερο, επιδιδονται σε λιγοτερο επικινδυνες συμπεριφορες και κανουν λιγοτερο επικινδυνες δουλειες.Quote:
ομως σε ρωτησα,
Quote:
και δεν απαντας...
Εχει παρατηρηθει τα τελευταια χρονια αρκετα σημαντικη μειωση της διαφορας στο προσδοκωμενο επιβιωσης ακριβως γιατι οι γυναικες υιοθετουν ολο και περισσοτερο τις αλλοτε καθαρα ανδρικες επικινδυνες συμπεριφορες.
Picker αληθεια νομιζεις οτι μια γυναικα εχει μεγαλυτερη αναγκη να παραμυθιαστει απο εναν άντρα? ειναι θέμα φύλου δλδ?
Δεν εχει αναγκη το παραμυθι, απλα ο αντρας αναγκαζεται να πουλησει παραμυθι επειδη ειναι πολυγαμικος και γενικα εχει αναγκη το σεξ πολυ περισσοτερο. Η γυναικα δεν μπορει να κατανοησει και να δεχτει την αναγκη αυτη του αντρα, ετσι ο αντρας καταφευγει στο παραμυθι. Ειναι τοσο απλο...Quote:
Originally posted by Sofia
Picker αληθεια νομιζεις οτι μια γυναικα εχει μεγαλυτερη αναγκη να παραμυθιαστει απο εναν άντρα? ειναι θέμα φύλου δλδ?
μοιαζει να το \"εχεις\" ολο το θέμα....σαν να γνωριζεις τα παντα σε σχεση με τα 2 φυλα κ τις συμπεριφορες τους.σαν να μην εχεις την αναγκη να μαθεις τπτ αλλο...σαν να μη μενει τπτ άλλο να δεις στις σχεσεις. κι ομως λες οτι εχεις κανει 2 σχεσεις μικρες....τί σου δινει λοιπον αυτη την απύθμενη γνωση κ τη σιγουρια οτι τα ειδες ολα? εισαι αλλωστε μικρος για να καταληξεις σε τετοιες παγιες αποψεις...δε νομιζεις?
πάντως ειλικρινα δεν μπορω να δω ολους τους αντρες ιδιους (ή τις γυναικες)...κάθε άλλο. Πέρα απο την πρώτη \"αναγνωση\", που μπορει να υπάρχουν κοινα χαρακτηριστικα (π.χ. αναγκη επιδειξης δυναμισμου, σεξουαλικοτητας-ανδρισμου κλπ) ειναι παγιδα κ βολεμα να \"βλεπεις\" ολους ιδιους. σαν να λες: ελα μωρε....που να τρέχω τώρα...ολα τα ιδια ειναι.....
Πραγματι, νομιζω οτι εχω εμβαθυνει πολυ στο θεμα. Χαιρομαι που το καταλαβες.Quote:
Originally posted by Sofia
μοιαζει να το \"εχεις\" ολο το θέμα....σαν να γνωριζεις τα παντα σε σχεση με τα 2 φυλα κ τις συμπεριφορες τους.σαν να μην εχεις την αναγκη να μαθεις τπτ αλλο...σαν να μη μενει τπτ άλλο να δεις στις σχεσεις.
Λυπάμαι που τα βλέπεις έτσι....εύχομαι να ταρακουνηθεις κ να αλλαξεις ματιά...Quote:
Πραγματι, νομιζω οτι εχω εμβαθυνει πολυ στο θεμα. Χαιρομαι που το καταλαβες.
Πως και αργησες τοσο να κανεις σχεση? Απο οτι θυμαμαι εκανες σε πολλη μεγαλη ηλικια. Και κατι αλλο. Αλλο οι γκομενες κι αλλο οι πουτανες, με βαση τα πιστευω σου στις δευτερες αξιζει η εκτιμηση των ανδρων σωστα?
Φιλε Πικερ, δεν σε συμπαθω αλλα σε συμπονω κι επιπλεον ειναι η πρωτη φορα που διαβαζοντας ενα θεμα εχω ξεκαρδιστει στα γελια- οχι οτι συμφωνω με τον χλευασμο, αλλα δεν το κρυβω οτι με πολλες ατακες γελασα.
Ηθελα να σου δειξω το εξης ενδιαφερον που βρηκα.
Όταν κοιτάζει ένας άντρας ένα γυναικείο στήθος, του αυξάνεται η σωματική υγεία αλλά και ο μέσος όρος ζωής του. Αυτό προκύπτει ύστερα από επιστημονικές έρευνες που έγιναν στην Γερμανία.
Ύστερα από έρευνα που έγινε σε πάνω από 200 άντρες, διαπιστώθηκε ότι κοιτάζοντας ένα γυναικείο στήθος γύρω στα 10 λεπτά την ημέρα, είναι τόσο υγιές όσο μισή ώρα γυμναστικής. Ενώ πέφτει η πίεση, λιγοστεύουν οι πιθανότητες για καρδιακό επεισόδιο και μειώνονται οι παλμοί της καρδιάς.
Η σεξουαλική διέγερση που προκαλείται κοιτάζοντας ένα ωραίο γυναικείο στήθος, κάνει τους άντρες να ζούνε περισσότερο, σε σχέση με αυτούς που δεν σηκώνουν το κεφάλι τους να δούνε. Ο μέσος όρος ζωής τους αυξάνεται 4 με 5 χρόνια κατά μέσο όρο.
Οπότε μην φοβάστε να κοιτάζετε μια γυναίκα στο στήθος επίμονα, αν σας κάνει παρατήρηση υπάρχει πλέον και επιστημονική απάντηση: θα ζήσω περισσότερο όσο σε κοιτάζω …
http://www.hotstation.gr/article292.html
Quote:
Δεν ειδες την απαντηση μου με το link που εδωσα? Οι γυναικες ζουν κατα μεσο ορο 5 χρονια περισσοτερο γιατι καπνιζουν λιγοτερο, πινουν λιγοτερο, επιδιδονται σε λιγοτερο επικινδυνες συμπεριφορες και κανουν λιγοτερο επικινδυνες δουλειες.Quote:
ομως σε ρωτησα,
Quote:
και δεν απαντας...
Εχει παρατηρηθει τα τελευταια χρονια αρκετα σημαντικη μειωση της διαφορας στο προσδοκωμενο επιβιωσης ακριβως γιατι οι γυναικες υιοθετουν ολο και περισσοτερο τις αλλοτε καθαρα ανδρικες επικινδυνες συμπεριφορες.
τι να σου πω τωρα...
κοψε το καπνισμα και το πιωμα και εσυ.
Απο την αλλη,
τι θα βγαλεις με το να κατηγορεις τις γυναικες??
δηλαδη εννοω, αντε και ειναι ολες πουτανες....
Θα μεινει ο καθενας με τις διαπιστωσεις του.
Εσυ με τις δικες σου και οι .... πουτανες (οι γυναικες εννοω) με τις δικες τους.
Εβγαλες καμια σοβαρη ακρη ετσι?
Εκτος του οτι (επι του παροντος) εχεις αποφασισει να γινεις ασκητης?
Επισης φιλε, διαβασε το εξης, νομιζω σε αφορα. Απαγορευεται η αντιγραφη του, σου παραθετω καποια σημεια.
Εθισμός στο σεξ: Αυτά που πρέπει να ξέρετεΣχετική ιστοσελίδα: http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1064
Ο εθισμός στο σεξ είναι μια πραγματική ψυχική διαταραχή η οποία μπορεί να επηρεάζει σοβαρά την κοινωνική, οικογενειακή και επαγγελματική ζωή των ατόμων που υποφέρουν.
…….
Το άτομο υποφέρει πραγματικά και η προσωπική και οικογενειακή του ζωή κινδυνεύουν να καταστραφούν από τις συνέπειες της ψυχαναγκαστικής σεξουαλικής συμπεριφοράς.
Υπολογίζεται ότι 3% έως 5% των ενηλίκων πάσχουν από ψυχαναγκαστική σεξουαλική συμπεριφορά. Η διαταραχή αυτή παρουσιάζεται περισσότερο στους άνδρες παρά στις γυναίκες
………………….
Τα κυριότερα σημεία και συμπτώματα της ψυχαναγκαστικής σεξουαλικής συμπεριφοράς είναι τα ακόλουθα:
• Η σεξουαλική συμπεριφορά γίνεται προβληματική διότι συνοδεύεται από έμμονες ιδέες, επηρεάζει τις καθημερινές δραστηριότητες, επηρεάζει τις σχέσεις με τους άλλους
• Ύπαρξη πολλαπλών σεξουαλικών συντρόφων ή εξωσυζυγικών σχέσεων
• Σεξουαλικές επαφές με σειρά από άγνωστους συντρόφους συμπεριλαμβανομένων και των κοινών γυναικών
……………………………….
Όσο περισσότερο το άτομο ψάχνει να λύσει τις ανάγκες του διαμέσου του σεξ, τόσο περισσότερο νιώθει ότι δεν μπορεί να το πετύχει.
Ο ασθενής νιώθει όλο και περισσότερο απογοητευμένος. Στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί το σεξ σαν ένα τρόπο για να ξεφύγει από άλλα προβλήματα που το βασανίζουν όπως η μοναξιά, η κατάθλιψη, το άγχος και το στρες.
………………..Τα ψυχολογικά τραύματα που πιθανόν ένα παιδί να έχει υποστεί, μπορεί να του δημιουργούν ντροπή ή το αίσθημα ότι δεν αξίζει τίποτα. Τα αισθήματα αυτά δυνατόν να προκαλούν στρεβλώσεις στις σχέσεις του παιδιού με τους άλλους όταν μεγαλώσει και παράλληλα να προκαλούν διαταραχές στη σεξουαλική του συμπεριφορά.
Τα άτομα που υποφέρουν από ψυχαναγκαστική σεξουαλική συμπεριφορά διατρέχουν διάφορους σοβαρούς κίνδυνους:
• Προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις, στην οικογένεια και στις συζυγικές σχέσεις
• Δημιουργία χρεών λόγω δαπανών που είναι αναγκαίες για την εκπλήρωση των σεξουαλικών αναγκών όπως για παράδειγμα για σκοπούς πορνείας, πορνογραφίας, τηλεφωνικών υπηρεσιών για σεξ και άλλων εξόδων
• Τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα όπως το AIDS, η γονόρροια, τα χλαμύδια, η σύφιλη απειλούν όχι μόνο το άτομο που πάσχει από ψυχαναγκαστική σεξουαλική συμπεριφορά αλλά και τους διάφορους συντρόφους που έχει κατά καιρούς
Η ψυχοθεραπεία είναι μια αποτελεσματική μέθοδος που συμβάλλει στη καταπολέμηση του προβλήματος. Η ψυχοθεραπεία μπορεί να είναι ατομική ή ομαδική.
Ειδικοί γιατροί μπορούν να βοηθήσουν τον ασθενή να αναγνωρίσει καλύτερα το ρόλο του σεξ σαν ένα μέρος μιας σχέσης αγάπης. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν τον ασθενή να αντιμετωπίζει καλύτερα τα ψυχικά τραύματα που έχει υποστεί κατά την παιδική ηλικία και που οδηγούν στην ψυχαναγκαστική σεξουαλική συμπεριφορά.
A, μην ανησυχεις, κανω σεξ καθε 3 μερες μεσο ορο... Και παντα με προφυλαξεις :-)
οκ weird,
το εσκισες και εσυ....
δηλαδη αμα μου σηκωνεται και κανω σεξ πρεπει να το ψαξω???
να τον βαλω στο παγο, τι να κανω ο κα(η)μενος???
Επισης, να σου πω οτι πολυ τον εξυπνο και τον παντογνωστη μας κανεις αχ! φιλαρακι φιλαρακι, διαβασε το σελιδακι, να δεις τι λεν και οι επιστημονες. ΠΑΝΤΑ φιλικα, αν και λιγο ειρωνικα:PP
Χαμηλή τεστοστερόνη αίματος: Σχετίζεται με μειωμένη διάρκεια ζωής των ανδρών
28-11-2007
Σχετική ιστοσελίδα: http://www.medlook.net/article.asp?item_id=2488
Σε άνδρες άνω των 40 ετών, τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα, σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο θανάτου λόγω καρδιακής προσβολής, καρκίνου και οποιασδήποτε άλλης αιτίας. Ο κίνδυνος θανάτου που προκαλεί η μειωμένη τεστοστερόνη στο αίμα είναι ανάλογος με αυτόν που προκαλεί η ψηλή χοληστερόλη αίματος και η υπέρταση.
Τα σημαντικά αυτά συμπεράσματα προέκυψαν από μεγάλη έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ σε 11.600 άνδρες ηλικίας 40 έως 79 ετών. Οι άνδρες στην αρχή της έρευνας δεν είχαν ιστορικό καρδιαγγειακής πάθησης ούτε καρκίνου.
Η συνεχεια στην σελιδα.
Επισης:
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άνδρες;
20-11-2004
Σχετική ιστοσελίδα: http://www.medlook.net/article.asp?item_id=207
Οι γυναίκες φαίνεται ότι είναι το ισχυρότερο φύλο όχι μόνο γιατί ζουν περισσότερο από τους άντρες, αλλά και γιατί είναι ανθεκτικότερες στις ασθένειες και αμύνονται καλύτερα εναντίον σημαντικών μολύνσεων του οργανισμού από βακτηρίδια, παράσιτα και άλλα μικρόβια.
πικερ,
βρηκα τι συμβαινει,
ο αντρικος πληθυσος εχει συνωμοτησει εναντιον σου για να σου την σπασει και να σου τρωνε τα φραγκα οι γυναικες....
Νομιζω οτι πρεπει να καταλαβεις πως εχει το πραγμα:
Οτι και να κανεις ειτε οι πουτανες ειτε οι γκομενες, θα σου φανε τα λεφτα.
Εσυ απλως διαλεξε που θα τα δωσεις.
Και μην μου πεις οτι το κριτηριο ειναι η τιμιοτητα γιατι αυτο ειναι μια μπουρδα....
:P:P:P
Φυσικα και δεν ανησυχω. Αυτο εσυ πρεπει να το κανεις. Τωρα τα περι τρεις μερες τ\' ακουω βερεσε, φιλαρακι φιλαρακι...:PP
Στο συγκεκριμενο θεμα οι αποψεις διιστανται, οπως επισης και στο θεμα της συγκρισης του IQ. Θα μπορουσα να δεχτω την αποψη που παραθετεις αν πρωτα μου απεκλειες την εκδοχη που εδωσα εγω.Quote:
Originally posted by weird
Επισης, να σου πω οτι πολυ τον εξυπνο και τον παντογνωστη μας κανεις αχ! φιλαρακι φιλαρακι, διαβασε το σελιδακι, να δεις τι λεν και οι επιστημονες. ΠΑΝΤΑ φιλικα, αν και λιγο ειρωνικα:PP
Χαμηλή τεστοστερόνη αίματος: Σχετίζεται με μειωμένη διάρκεια ζωής των ανδρών
28-11-2007
Σχετική ιστοσελίδα: http://www.medlook.net/article.asp?item_id=2488
Σε άνδρες άνω των 40 ετών, τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα, σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο θανάτου λόγω καρδιακής προσβολής, καρκίνου και οποιασδήποτε άλλης αιτίας. Ο κίνδυνος θανάτου που προκαλεί η μειωμένη τεστοστερόνη στο αίμα είναι ανάλογος με αυτόν που προκαλεί η ψηλή χοληστερόλη αίματος και η υπέρταση.
Τα σημαντικά αυτά συμπεράσματα προέκυψαν από μεγάλη έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ σε 11.600 άνδρες ηλικίας 40 έως 79 ετών. Οι άνδρες στην αρχή της έρευνας δεν είχαν ιστορικό καρδιαγγειακής πάθησης ούτε καρκίνου.
Η συνεχεια στην σελιδα.
Επισης:
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άνδρες;
20-11-2004
Σχετική ιστοσελίδα: http://www.medlook.net/article.asp?item_id=207
Οι γυναίκες φαίνεται ότι είναι το ισχυρότερο φύλο όχι μόνο γιατί ζουν περισσότερο από τους άντρες, αλλά και γιατί είναι ανθεκτικότερες στις ασθένειες και αμύνονται καλύτερα εναντίον σημαντικών μολύνσεων του οργανισμού από βακτηρίδια, παράσιτα και άλλα μικρόβια.
Ξερεις, ακομα και μεταξυ των επιστημονων υπαρχουν διαφωνιες σε απειρα θεματα.
Quote:
A, μην ανησυχεις, κανω σεξ καθε 3 μερες μεσο ορο... Και παντα με προφυλαξεις :-)
αντε ρε τσιπι απο εδω, κωλοτσιγγουνη!!!
Σε εφαγα, γιατι εγω το κανω αν οχι καθε μερα, πες μερα παρα μερα.
Κοψε το τσιγαρο ρε συ, να πηγαινεις καθε μερα.....
ααα και φυσικα χωρις προφυλαξεις, δεν μπορω τα προφυλακτικα, μου την σπανε.
Βλεπεις αμα εχεις μονιμη σχεση, εκτος του οτι με καταπιεζουν οι ατιμες οι γυναικες, εχει και τα λιγα καλα του....
Ναι, αλλα δεν εχεις ποικιλια... Και κατι αλλο: μην το κανεις και πολυ συχνα, μπορει να ξεμεινεις απο ενεργεια σχετικα νεος. Να ξερεις οτι η ιδανικη συχνοτητα ειναι καθε 3 μερες, γιατι τοσο χρειαζεται στο σπερμα να ανανεωθει πληρως.Quote:
Quote:
αντε ρε τσιπι απο εδω, κωλοτσιγγουνη!!!
Σε εφαγα, γιατι εγω το κανω αν οχι καθε μερα, πες μερα παρα μερα.
Κοψε το τσιγαρο ρε συ, να πηγαινεις καθε μερα.....
ααα και φυσικα χωρις προφυλαξεις, δεν μπορω τα προφυλακτικα, μου την σπανε.
Βλεπεις αμα εχεις μονιμη σχεση, εκτος του οτι με καταπιεζουν οι ατιμες οι γυναικες, εχει και τα λιγα καλα του....
Α ναι, επισης δεν καπνιζω ουτε πινω :-)
Quote:
Ναι, αλλα δεν εχεις ποικιλια...
Νομιζεις....
ασε, δεν κανει αλλο να επεκταθουμε στο θεμα.
Αν εχεις ποικιλια τοτε εισαι λαμογιο, αρα ερχεσαι στα λογια μου...Quote:
Quote:
Νομιζεις....
ρε βλακας εισαι η το βλακα κανεις???Quote:
Αν εχεις ποικιλια τοτε εισαι λαμογιο, αρα ερχεσαι στα λογια μου...Quote:
Quote:
Νομιζεις....
οταν εγω παω με αλλες γυναικες (η ποικιλια που λες) η γυναικα μου ειναι παρον.
Το μονο που δεν κανω ποτε μου, ειναι να κρυβω πραγματα απο την σχεση μου.
Αντε απο εδω κακομοιρη, που νομιζεις οτι ολος ο πλανητης εχει στραβωθει απο την μαλακια και εσυ εισαι ο μονος που κουβαλας το αγιο φως.
Ξεκαβαλα και θα δεις οτι δεν θελει κοπο, θελει τροπο.
Εεεεε μα πια!!!
Κρίνο είχες πει ότι δεν μπορεί κανένας εδώ μέσα να σε κάνει να νευριάσεις.Από ότι βλέπω ο picker κάτι πάει να κάνει..:P
Διαλεξε:Quote:
ρε βλακας εισαι η το βλακα κανεις???
οταν εγω παω με αλλες γυναικες (η ποικιλια που λες) η γυναικα μου ειναι παρον.
Το μονο που δεν κανω ποτε μου, ειναι να κρυβω πραγματα απο την σχεση μου.
Αντε απο εδω κακομοιρη, που νομιζεις οτι ολος ο πλανητης εχει στραβωθει απο την μαλακια και εσυ εισαι ο μονος που κουβαλας το αγιο φως.
Ξεκαβαλα και θα δεις οτι δεν θελει κοπο, θελει τροπο.
Εεεεε μα πια!!!
ή λαμογιο εισαι...
ή η γκομενα σου ειναι *******
Ενδιαμεσο δεν υπαρχει!
ΤΡΕΛΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ. ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ :D
Πέσ\' τα ρε Picker!
Αντέ και νομίζω ότι έχεις πρόβλημα αλλά όχι τόσο μεγάλο.
χαχαχαχαχ!! Νομιζω οτι η ποσοτητα του σεξ αγαπητε δεν ειναι το ΜΟΝΟ κριτηριο για την διαγνωση της διαταραχης, μην μου ταραζεσαι!Quote:
οκ weird,
το εσκισες και εσυ....
δηλαδη αμα μου σηκωνεται και κανω σεξ πρεπει να το ψαξω???
να τον βαλω στο παγο, τι να κανω ο κα(η)μενος???
γελατοθεραπεια κανω!!!Πικ, αρχιζω να σε συμπαθω, αληθεια.
Kαι τους υπολοιπους φυσικα..