Originally Posted by
dazed
Savatage, δεν τον πείσαμε στη φάση που είχε ξεφύγει.Τον μάζεψε η αστυνομία κ νοσηλευτηκε.Οταν τα μυαλά ήρθαν στη θέση τους είχε καταλάβει ότι πρέπει να συνεχίσει.Παραπονιεται καμιά φορά για τις παρενέργειες και του λέω αν θες κόψε τα άλλα όχι μόνος σου γιατί δεν κάνει να κόβεις απότομα. Νομίζω επειδή νιώθει ελεύθερος οτι είναι στο χέρι του τελικά δε τα κοβει. Επίσης δουλεύει και η ψυχοθεραπεία σιγά σιγά.
Anares, έχω διαβάσει πως στο εξωτερικό δίνουν τη δυνατότητα επιλογής αν θα πάρεις φάρμακα.Ειναι και ανάλογα την περίπτωση αν γίνεται να την παλεψεις. Κάνε ψυχοθεραπεία όσο μπορείς μήπως το γλιτώσεις. Και κυρίως ψάξε για γιατρό που μπορείς να εμπιστευτείς.Να ξέρεις αν σου πει ότι πρέπει να πάρεις φάρμακα ότι έχει εξαντλήσει τις επιλογές.
Οφείλω να ομολογήσω ότι και στη δική μου περίπτωση θα ήθελα να κάποια στιγμή να τα κόψει τα φάρμακα. Δε θα σου πω ψεμματα. Αλλα ας περάσει ένας κύκλος θεραπείας πρώτα ,Να περάσει δλδ καιρός από το επεισόδιο και να έχει ισχυροποιηθεί με τη ψυχοθεραπεία ώστε να δοκιμάσει. Στην Αθήνα υπάρχουν γιατροί που ανάλογα την περίπτωση προωθούν την απεξάρτηση από τα φάρμακα.Απλα είναι νωρίς ακόμα για τέτοιες κινήσεις πιστεύω. Και στην τελική δεν είναι δικιά μου απόφαση.