Σιλικονη ειναι, αλλα καμια σχεση με το υλικο/κατασκευη των προσθετικων στηθους. Μην ανυσηχεις. Εχω κανει κ μαγνητικη τομογραφια κ εχω ταξιδεψει με αεροπλανο Κρητη. ;)
Printable View
Σιλικονη ειναι, αλλα καμια σχεση με το υλικο/κατασκευη των προσθετικων στηθους. Μην ανυσηχεις. Εχω κανει κ μαγνητικη τομογραφια κ εχω ταξιδεψει με αεροπλανο Κρητη. ;)
καλημέρα Κάστανο,
αύριο χειρουργήσε λοιπόν!
και στο διάστημα μπορείς να ταξιδέψεις και παντού :D
είναι από.. μασίφ σιλικόνη :D άκου κει να σκάσει ..λολ :D
Καλά έχω πάθει μεγάλη πλάκα. Δεν τολμάω να κλείσω τα μάτια μου και βλέπω διάφορα: οτι ξυπνάω από την νάρκωση και είμαι 20κιλά πιο κάτω... ότι ταξιδευω με αεροπλάνο και σφιγγεται το στομάχι μου γιατι η σιλικόνη ετοιμάζεατι να σπάσει... :D Του απιστεύτου... Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι όλα θα πάνε καλα... Πάντως είναι πολύ αστείο το τι παιχνίδια μπορείνα σου παίξει το μυαλό...!!!
ευχάριστα και αναμενόμενα όνειρα (αυτά για τα -20) όλοι τα κάναμε! μόνο που αυτή τη φορά
δεν θα μείνουν μόνο όνειρα! πήγαινε πάρε σήμερα ένα κουτί σκόνη πρωτείνη (θα βάζεις ένα σκουπ σε ένα ποτήρι γάλα
0% ή σε ένα ποτήρι χυμό και θα πίνεις 1 με 2 ποτήρια τη μέρα! θα σε βοηθήσει να νοιώθεις ευεξία ειδικά τις
πρώτες μέρες και θα σου κόβει και την πείνα..
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. σε όλους πήγαν καλά! άρα θα πάνε και σε σένα!
φιλιά!
Καλό αυτό. Δεν το ήξερα. Από που μπορώ να το αγοράσω? Από φαρμακείο? Πως θα το ζητήσω? Bionic, σ' ευχαριστώ πολύ για όλα! Και όλους τους άλλους φυσικά.
Α! Bionic, το χειρουργείο είναι την Πεμπτη, όχι αύριο... Οπότε θα με ανεχθείτε μια μερα ακόμα :)
μπορείς να το αγοράσεις από μαγαζί με είδη γυμναστηρίου, ή από κανένα γυμναστήριο,
στα φαρμακεία έχουν μόνο κάτι υποκατάστατα γεύματος με λίγη περιεκτικότητα σε πρωτείνη
και με πολλές θερμίδες. εγώ το πίνω σαν milk shake, χτυπημένο στο μπλέντερ του καφέ με παγάκια
γεύση σοκολάτα και μόνο 106 θερμίδες το σκουπ.
να σαι καλά :)
Super!
Δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά άλλαξα την "διάθεση" μου! Ελπίζω η επόμενη να είναι: I am already lighter!!!
Κάστανο προχώρα ακάθεκτη.
Δεν είναι τίποτε το τρομερό. Εγώ είμαι στην 5η μέρα σήμερα κι όλα πάνε καλά.
Μη φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά και για σένα και μια μέρα θα τα θυμόμαστε και θα γελάμε :)
Νίκη μου, σ'ευχαριστώ για την ενθάρυνση. Ευχομαι να βρεθώ κι εγώ πολύ σύντομα σε θέση να δίνω κουράγιο σε αυτούς που πρόκειται να το κανουν!
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΑΝΟQuote:
Originally posted by kastano
Καλημέρα σε όλους. Μία και σήμερα.... :)
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ
Πέμπτη είναι αύριο? πάει ο Λάκης τα καψε :P :P
ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΓΕΥΣΗ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑQuote:
Originally posted by bionic
μπορείς να το αγοράσεις από μαγαζί με είδη γυμναστηρίου, ή από κανένα γυμναστήριο,
στα φαρμακεία έχουν μόνο κάτι υποκατάστατα γεύματος με λίγη περιεκτικότητα σε πρωτείνη
και με πολλές θερμίδες. εγώ το πίνω σαν milk shake, χτυπημένο στο μπλέντερ του καφέ με παγάκια
γεύση σοκολάτα και μόνο 106 θερμίδες το σκουπ.
να σαι καλά :)
ΗΡΕΜΑ LAKI ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΠΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΕΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ?:D:D:D
ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΩΡΑ ,ΕΙΝΑΙ 01:35 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΑΥΡΙΟQuote:
Originally posted by bionic
Πέμπτη είναι αύριο? πάει ο Λάκης τα καψε :P :P
:D:D
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΑ 10000 ΤΕΜΑΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.