τουλαχιστον ηταν διαιτητικο?
(το κλαμπ λεω... )
Printable View
(το κλαμπ λεω... )
εννοειται ρε ειχε μαρουλι μεσαQuote:
Originally posted by smart
(το κλαμπ λεω... )
α, οκ τοτε!!!
μη μασας, ειχε το μαρουλι νερο :p
φιου..........
ησυχασες ε?
πιες κ το νερο σου τωρα ρε!!!!
μολις μουπες οτι ειχε νερο το μαρουλι σταματησα να πινω!
ε ηταν αφυδατωμενο!!!
ξαναπινε :p
1200 με τα χιλια ζορια..............
1 λιτρο+
ξεκινησα με μισο ποτηρι λογω μισου χοτ ντογκ
συνεχισα με 1 ποτηρι λογω παρολιγου λιποθυμιας μεσα σε μαγαζι. απειρου καλλους σημερα.........
μου ρθε περιοδος αρκετα νωριτερα αποτι περιμενα, δεν ειχα φαρμακα, ημουν μακρια απο το σπιτι, αλλα αγυριστο κεφαλι. καθομουν και τα υπεμενα, μη χαλασω το "προγραμμα".
μεχρι που αρχισα να χανω το φως μου, βουλωσαν τα αυτια μου και λιγο πριν λιποθυμισω, βρηκαμε να κατσουμε... βρηκαμε και φαρμακα απο τυχη, εφαγα, ηπια νερο και συνηλθα. τελοσπαντων, απο δω και περα να ξερω να μη με ωθω στα ακρα...
πιτσα διαιτης
1 λιτρο νερο!!!
η πιτσα εκανε το θαυμα
διψαω ακομα και συνεχιζω να πινω
τα φιλια μου
γκουντναητ και απο δω :)
Αχ βρε Κλικακι! Προσεχε!!!
1200 παλι σημερα. Τελικα το ποτηρακι μου με εχει σωσει!:starhit:
1 λιτρο νερο!!!
η πιτσα εκανε το θαυμα
διψαω ακομα και συνεχιζω να πινω
Πάλι καλά που φτιάχνω ψωμί μόνη μου γιατί το βλέπω εγώ θα γκρεμίστηκε ο φουρνος της γειτονιάς.
Παρακαλώ η 9η φεβρουαρίου να χαρακτηριστεί ημέρα εθνικής αργίας. "Η μέρα που διψασε η κλικ":bigsmile::bigsmile:
1 λίτρο μέχρι τώρα, καφέ και τσάι
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
και πού να δεις οταν μαθεις να κανεις quote τι εχει να γινει!!
ΟΛΕΣ οι φιλαρμονικες της Κερκυρας για παρτη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ρε ξέρω να κάνω quote μη μου βγάζεις το όνομα απλά το κάνω για λόγους συντομίας. Αντε κοπελιά αμέσως να μου βγάλεις το όνομα. Και σιγά που θα τη βγάλεις μόνο με τη φιλαρμονική της Κέρκυρας. Βιέννης και πάνω παλιοτσίπισα
ναι ρε πιο γρηγορο ειναι το copy paste απο το μπατον του κουοτ :P
ρε ΟΛΕΣ τις φιλαρμονικες της Κερκυρας!
εχεις ιδεα τι σημαινει αυτο?
το καθε χωριουδακι εχει και απο μια.
βαλε και τις 3 μεγαλες που τα σπανε!!!!!!!!!
ποια Βιεννη και πρασινα αλογα :cul::bigsmile:
θα το δεχτώ μόνο με γιώργο κατσαρό στο σαξόφωνο και εσένα να μου τραγουδάς το κέρκυρα κέρκυρα με το ποντικονήσι που αν και κρητικιά τυγχάνει να ναι αγαπήμενο κινηματογραφικό κομμάτι.
Δούλεψε πάλι το μελάκι. Νερά πολλά νερά. Προσθέστε μισό λίτρο ακόμα
εγω θα τραγουδησω αν αντεχεις!:smilegrin:
500ml νερο
+αλλα 2 ποτηρια απο τη σουπα
Χτες ηταν κακη μερα μονο 600ml.
1400 σημερα! :starhit:
700ml ως τωρα, καλα ειναι δεν εχω παραπονο :P
1,5 λίτρο σήμερα. Κλικλίκου που είσαι μαρή. Πάλι απεργία νερού κάνεις?
:bigsmile: limit up τις τελευταιες 2 μερες.
πανω απο λιτρο!
σημερα παιζει να χω πιασει το 1μιση
Δηλαδή σε περίπτωση λειψυδρίας στη χώρα να ξέρουμε ποια ευθύνεται έτσι?Quote:
limit up τις τελευταιες 2 μερες.
Και δε μου λες πλέον έχεις αρχίσει να το αποζητάς ή πίνεις για να πιεις? Το πίνεις μιας και έξω μαζεμένο?
ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΤΑ 2 ΛΙΤΡΑ ΑΝΑ ΜΕΡΑ ( ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ 0,5Λ)...
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!!!!
1900 σημερα!!!!
2 λιτρα χθες! αρχισα κ πινω επιτελους! ωραιος διαγωνισμος! :yes:
μαρακι νωρις σου απανταω ε? σορρυQuote:
Originally posted by mariafc
Δηλαδή σε περίπτωση λειψυδρίας στη χώρα να ξέρουμε ποια ευθύνεται έτσι?Quote:
limit up τις τελευταιες 2 μερες.
Και δε μου λες πλέον έχεις αρχίσει να το αποζητάς ή πίνεις για να πιεις? Το πίνεις μιας και έξω μαζεμένο?
δεν το αποζηταω.
πιεζομαι για να πιω εκτος αν εχω φαει κατι αλμυρο, πχ ελιες
πηρα και στο σπορτς μπουκαλακι και για καποιο λογο με βοηθαει να πινω αρκετα περισσοτερο, κατεβαινει ευκολα λογω μπουκαλιου :shocked2:
καθημερινά πίνω 4 λίτρα... βαριέμαι να κάνω βόλτες στο λευκό οίκο! :cul:
ΈΛα καλέ με την ησυχία σου. Ή΄μάλλον όχι τιμωρία να πιεις ατάκα και επιτόπου 1 μπουκάλι νερό.Quote:
μαρακι νωρις σου απανταω ε? σορρυ
Παντως πέρα από την πλάκα τώρα έτυχε μετά που αναστήσαμε το εν λόγω τόπικ να διαβάσω διαφορα άρθρα για το νερό και για τη σπουδαιότητα του και όντως βρήκα κάποια πράγματα που παλιότερα δεν τα χα παρατηρήσει.
Για παράδειγμα διάβασα πως η έλλειψη νερού μπορεί να επηρεάσει την αυτοσυγκέντρωση, να δημιουργήσει εκνευρισμό.
Και όσο σκέφτομαι ότι επι ανορεξιας είχα κόψει το νερό για να μη φουσκώνω τρελαίνομαι με τη μαλακία που με δερνε. Όχι ότι τώρα όταν πίνω τα λίτρα δεν το σκέφτομαι αλλά τουλάχιστον έπαψα να κάνω το τραγικό λάθος να το στερούμαι.
Και εγώ έχω παρει μπουκαλάκια για να πίνω γιατί εχω το κακό συνήθειο να πίνω πολύ και γρήγορα και με τα μπουκάλια πίνω πιο αργά ενω το ποτηρι το κατεβάζω με μιας και μετά φουσκώνω τόσο λες και έχω φάει γουρουνόπουλο.
εγω με ποτηρι ειναι ζητημα να πιω 2 γουλιες
δε με εμπνεει
οταν τυχει να αλλαξετε/παρετε νεο ψυγειο ριξτε μια ματια σαυτα που...εχουν το βρυσακι με το νερο εξωτερικα.
Νομιζω ποτε στη ζωη μου δεν επινα τοσο νερο σπιτι.
ειναι μονιμα δροσερο αλλα οχι παγωμενο, η τελεια θερμοκρασια για μενα. (παει αναλογα με την ψυξη που εχετε ρυθμισει το ψυγειο).
Κατα ταλλα ειμαι λατρεις των μπουκαλιων κ μαλιστα των μεγαλων, σα ναμη μου φτανει το μικρο...