katerina pare ta bari guriseta 3 fores pano k gyro apo to kefali sou kai dws tous mia na ta stileis sto diasthma.kala ta pas.
Printable View
katerina pare ta bari guriseta 3 fores pano k gyro apo to kefali sou kai dws tous mia na ta stileis sto diasthma.kala ta pas.
Σωστήηηηηηηηηη!
Μου φαίνεται αν πετάξω τα βάρη πετάω και τη μάνα μου, κάπως έτσι, την προδίδω από τον τρόπο συμπεριφοράς που μου μαθανε οι γονεις, δεν ξερω αν το θετω σωστα.Σαν να μην τους αγαπω
Ασε που θελει "ποντικια" να τα σηκωσεις κια να τα πεταξεις. Ειναι και τοσα κιλα ε?
τους αγαπας και οσα κανανε για σενα τα κανουν και αλοι γονεις.
ναι, σωστα το θετεις.Quote:
Originally posted by katerina71
Σωστήηηηηηηηηη!
Μου φαίνεται αν πετάξω τα βάρη πετάω και τη μάνα μου, κάπως έτσι, την προδίδω από τον τρόπο συμπεριφοράς που μου μαθανε οι γονεις, δεν ξερω αν το θετω σωστα.Σαν να μην τους αγαπω
μια χαρα...
προδιδεις τις τον ενοχικο τροπο που σε μαθανε να ζεις οι γονεις σου....
που θα πας χωρις τις ενοχες που σου φορτωσαν οι αλλοι?
ειναι πολυ επικινδυνο.
μπορει ακομα και να γινεις ευτυχισμενη αν συνεχισεις να προσπαθεις...
προς Θεου...
katerina ειμαι 9 χρονια πιο μικρη σου κ ειμαι χωρισμενη με μωρο παιδι εχω τραβιξει τα πανδυνα.οι συνβουλες(απο πειρα) π σου εδωσα πυστευω ειναι οι πιο σωστες.ειμαι σιγουρη 8α τα καταφερεις.παρε κουραγιο απο μενα π τα καταφερα.ειμουν 23 χρονων οταν χωρισα με μωρο στην αγκαλια .εσυ αν το 71 ειναι η ημερ.γενν σου εισαι μεγαλυτερη αρα πιο δυνατη!!!παλεψε!!
Ελα ντε........... (απάντηση στην 2sweet..)
και μην ακους κανεναν.οσοι δεν τα εχουν περασει δεν ξερουνε.απο μακρια μπορουν να γελανε....
Ακριβώς όπως το λές.
Και δεν έχει σχέση η ηλικία αλλά τι έχεις περάσει, πόσο "σκαλισμένος" και "σφυρηλατημένος" είσαι.
Όντως οι συμβουλές σου gourounitsa μου είναι πολύ σωστές.
Quote:
Originally posted by gourounitsa
κατερινα οχι να μην νιο8εις τυψεις οταν εισαι ευτιχησμενη γιατι εχεισ κα8ε δικαιωμα να εισαι.κ στο κατω κατω ολοι οι γονεις που αγαπανε τα παιδια τους τα δινουν ολα γιαυτα.δεν τους πιεσε κανεις κ αν μιλαγες ασχημα λιγο στον πατερα σου αν8ρωποι ειμαστε κανουμε λα8η δεν εισαι ρομποτ να εισαι τελεια.μονο που νιο8εις τυψεις αυτο κ μονο διχνει ποσο αγαπουσες τους γονεις σου κ ποσο ευεσ8ητη και ψυχουλα εισαι.οι γονεις σου αν ζουσαν 8α ηταν περιφανοι για σενα κ 8α χεροντουσαν που εισε ευτιχησμενη.μην νιο8εις κα8ολου τυψεις εχεις το διακιωμα να εισαι ευτιχησμενη.δεν στερεις σε κανεναν τπτ με το να εισαι χαρουμενη.και να ξερεις οτι αν σε βλεπανε να νιο8εις ετσι κ να εισαι δυστιχισμενη δεν 8α χεροντουσαν.Κατερινα αυτοι φυγανε εσυ εμεινες κ ετσι ειναι το σωστο να φευγουν οι γονεις πρωτα .Αξιζεις κ εχεις κα8ε διακιωμα ευτιχιας να το καταλαβεις πριν ειναι ......αργα.!!Σε νιο8ω οτι ειναι παρα πολυ μα παρα πολυ βαρυ που εχασες τους γονεις σου τοσο νεα αλλα 8α το ξεπερασεις.και κοιτα να δωσεις στο παιδι σου οτι εσυ στερι8ικες να μην περασει κ αυτο τα ιδια.οι σωστοι γονεις τα δινουν ολα για ολα στα παιδια τους χωρις ανταλαγμα κ συνχορουν τα παιδια τους οτι κιαν κανουνε.κ να 8θμασε οτι οι γνεις πρεπει ν α φευγουν πρωτα και οχι εμεις τα παιδα τους.κουραγιο.
Και σχετικα με τα οσοα τραβιξε ο πατερας σου ειμαι σιγουρη οτι δεν εφταιξες εσυ σε τπτ.Τους ξεχνας που εισαι δυστιχισμενη οχι χαρουμνη κατερινα.
Ειδικά αυτό το post!!Το διαβάζω καθε μέρα από προχθές που μου το έγραψες gourounitsa μου.
katerina οποτε νιω8εις ασχημα να το διαβαζεις 8α σου κανει καλο.οταν εχεις πονεσει σε βα8μο να τρελενεσε νιο8εις τον αλλο αν8ρωπο.εγω βλεπω οτι εισαι πολυ δυνατη μεσα σου ολα 8α πανε καλα.δεν χροστας τπτ που8ενα.
θέλω να μου κοπεί η όρεξη μια για πάντα... να τρώω για βραδινό μαρούλι σαλάτα...
να μην ξανακρύψω το γλυκάκι στην τσάντα... και να φωνάξω...
δεν πεινάωωωω... στον διαιτολόγο μου θα πάωωωωω....
θα κάνω λιπομέτρηση να δω πως πάωωωω.... γιεεε, γιεεε...
Να είσαι καλά boubou μου έφτιαξες το κέφι!!!!
Σήμερα είμαι με πονοκέφαλο όλη μέρα και ούτε να συγκεντρωθώ δεν μπορώ! αλλά τουλάχιστον γέλασα
Βέβαια από μια άλλη άποψη ας μη το πάρω σοβαρά γιατί για λιπομέτρηση θα μου πάρει κανά τετράμηνο να πάω χιχιχιιχιχιχιχιχιιχ
χτυπάει έτσι το κινητό μου και το τραγούδι αυτό είναι διαρκώς στο μυαλό μου (μετά τη σκέψη του τι να φάω να χαλαρώσω)
Γέλασα και εγώ με την χελώνα σου... αργή αλλά σταθερή αξία...!!!
ti einai h lipom,etrish?
Αγαπημένο μου ημερολόγιο...
Είμαι μπουμπού και μου αρέσει...
Την είδα αλλιώς. Να το ξέρεις θα αρχίσω να σκέφτομαι θετικά για τον εαυτό μου, θα τον αγαπήσω για να μπορέσω να τον φροντίσω όπως του αξίζει πια.
Για να τα πω αυτά λέω αλήθεια έφαγα ένα σαντουιτσάκι πριν...
Ντρέπομαι, μα είναι η αλήθεια...
Το μυαλό μου σκέφτεται διαρκώς τι να φάει...
Ανυπόφορη κατάσταση.
Γι' αυτό είμαι εδώ. ʼλλη μια νέα αρχή θα ξεκινήσει.
posa kila eisai?
105,8
τον τελευταίο μήνα έβαλα τα 5,8
sou euxomai na ta xaseis na mhn se barenoun :)
http://www.ketoforum.de/diaet-ticker...oss/30551/.png
Βάζω-βγάζω... ξαναβάζω - ξαναβγάζω... τι πράμα είναι αυτό ρε παιδί μου.
Ώρες - ώρες νιώθω σαν καρότσα ντάτσουν , πότε φορτωμένη, πότε άδεια.
Πιστεύω πως πρέπει να τελειώσουν τα ψέματα με την πάρτη μου.
Την Τετάρτη έχω ραντεβού... με την διαιτολόγο.
Καινούργια διαιτολόγος γιατί ντρέπομαι να πάω στον προηγούμενοοοο.
(Μα τι χάλι είναι αυτό!!!)
Όσο σκέφτομαι την προσπάθεια κάθε φορά που κάνω να ΄φτάσω τα 100 και μετά πως γίνεται και μεσολαβεί μια "ατυχία" βρε παιδί μου και να σου να 'μαι πάλι εκεί που ήμουν...
Quote:
ti einai h lipom,etrish?
Διαδικασία μέτρησης του ποσοστού του λίπους ανά συνολικό βάρος σώματος.
πχ: 15% λίπος σημαίνει ότι σε 100 κιλά σωματικό βάρος έχεις 15 κιλά λίπος.Πολύ καλή μέτρηση δηλαδή.
Αγαπημένο μου ημερολόγιο,
Ποτέ δε σου γράφω τίποτα γιατί δε θέλω να δω γραμμένο στο χαρτί αυτό που με φοβίζει ή με δυσαρεστεί...
kleanthis αντρας εισαι?Γραψε κ μεις 8α σε βοη8ησουμε κ μεις περναμε τα ιδια.:) http://www.ketoforum.de/diet-ticker/...oss/30551/.png
χαχα μαρω τι ερωτησεις ειναι αυτες? :PQuote:
kleanthis αντρας εισαι?
καλημερα σας!
Νομίζω πως είμαι.Και οι κλινικές μου ενδείξεις αυτό δείχνουν.Quote:
kleanthis αντρας εισαι?Γραψε κ μεις 8α σε βοη8ησουμε κ μεις περναμε τα ιδια.:) http://www.ketoforum.de/diet-ticker/...oss/30551/.png
Αν δεις και από τα μηνύματα μου, γράφω εδώ και κάμποσο καιρό.Απλά δεν γράφω όπου να'ναι και κοιτάζω πρώτα το θέμα για να συμπληρώσω κάτι. :)
looooooll σωστα υπε8εσα δλδ γιατι με την χαρης την πατησαμε την αλλη φορα για αντρα την περασαμε κ γυναικα μας βγηκε.Και το ονομα σου δεν το εχω ξανα ακουσει ποτε γιαυτο σε ρωτησα.
Φιλιά σε όλους/όλες.
από την περασμένη Πέμπτη σήμερα γύρισα στην δουλειά.
Πέμπτη και Παρασκευή ήταν άρρωστη η κορούλα μου με ίωση, μεσολάβησε σαββατοκύριακο και δευτέρα με χιόνια και σήμερα γύρισα. Ολες αυτές τις μέρες είπα ή θα είμαι σπίτι και θα μασουλάω όλη την ώρα ή θα κάνω κάτι διαφορετικό.
Προτίμησα λοιπόν το δεύτερο: με πολύ νερό κα λίγο φαγητό (με φρούτα και πολύ πολύ σαλάτα.) Και σήμερα που ζυγίστηκα η ζυγαριά έδειξε 64.400. Πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια περίπου και είμαι πολύ χαρούμενη, και το καλό είναι ότι δεν πεινάω συνήθισα.
Παιδιά εμένα με βοήθησε πολύ πολύ το νερό. Ετρωγα πολύ λιγότερο και δεν πεινούσα ενδιάμεσα. Δοκιμάστε το. Ισως σας βοηθήσει και εσάς.
φιλάκια
κατερίνα
και γω πινω πολυ νερο αλλα επειδη ειμε αρρωστη πολες μερες δεν ζηγιστικα πρεπει να εχασα ομως κατι τις.νιο8ω χαλια αγαπημενο μ ημερολογιο.μπορει να εχω χασει κιλο αλλα δεν εχω κα8ολου κεφια με τις ατιμες τις ιωσεις.ουφ!!!!
τα πάω πολύ καλά.Πλέον είμαι 64 κιλά από 76 που είχα φτάσει ΄και είμαι πολύ χαρούμενη!!!
Η διαιτολόγος μου με βοηθαέι πολύ!φιλάκια κούκλες.
Σήμερα ξύπνησα από τις 4.30 με πονοκέφαλο!!!! Οπότε μάλλον δεν ξεκίνησε καλά η μέρα, το φεγγάρι φταίει!!!! Τουλάχιστον είδα και την έκλειψη!!!! Υπέροχη και δεν είχε καθόλου σύννεφα που λέγαν....
Το μόνο ενθαρυντικό ήταν ότι το πρωί ζυγίστηκα 97,5!!! αν σκεφτείς ότι μέχρι την Κυριακή δεν είχα κρατήσει καθόλου την δίαιτα είναι καλά, απλώς δεν έχω καθόλου διάθεση να το "χαρώ".
Ελπίζω εσείς να έχετε καλύτερη διάθεση και να "ανέβω λίγο"
Φιλιά
σήμερα δεν είμαι καλά.
Βρε zacharoula και gouroynitsa μπας και είναι κολλητικό? (Πως είσαι?)
Το κεφάλι και ο λαιμός μου με πονάει. Και ψυχολογικά είμαι κάπως. Δουλεύω και το μυαλό μου συνέχεια σε κάποια από τις φάσεις τις παλιές. Και ταυτόχρονα να πρέπει να δουλεύω να απαντάω στα τηλέφωνα. Το μυαλό μου θα καεί στο τέλος από την υπερλειτουργία? Καλά πως γίνεται αυτό? ΤΑυτόχρονα τα παλιά και να δουλεύεις?Και όσο το αφήνομαι στις σκέψεις με πιάνει κάτι σαν πανικός. Σας έχει τύχει? Ξέρει κανείς τι είναι αυτό?
φιλάκια
κατερίνα
στεναχωρήηθκα που δεν μου απάντησε κανένας!
Αλλά τα ίδια και τα ίδια τα βαριούνται όλοι.
Σήμερα είμαι καλύτερα κια προσπαθώ να σκέφτομαι φυσιολογικά.
Τα κιλά μου κατέβηκαν. Σήμερα το πρωι 64.100 και αυτό με βοηθάει πολύ.
φιλάκια
κατερίνα
Κατερινούλα οι αστρολόγες είπανε πως αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για όλα τα ζώδια!
Μην απελπίζεσαι! Κάνε μια βολτίτσα 5 λεπτών έξω και απόλαυσε τον ήλιο! είναι τέλεια!
katerina71 εγω δεν γραφω γιατι πηρα ενα κιλο ειμαι ντροπιασμενη.κανω ιπομονη μεχρι να φυγει ο μηνας να δω ποσα εχασα.
ειμαι τημωριμενη δεν βαζω δεν 8ελω να το βλεπω ενα κιλο παραπανο.αχ με ποναει και η κοιλια μου.ουφ!!
Γουρουνίτσα μου και εγώ έψαχνα να βρώ το τικεράκι σου!!! μην σκας θα φύγουν μαζεμένα!!!!
γουρουνιτσα πουλακι μου
δεν εισαι τιμωρημενη, ξεκολλα!!!
τα πας περιφημα, ακολουθεις οπως πρεπει το προγραμα σου, κι ολοι εχουμε καταληξει οτι το ρημαδοκιλο οφειλεται σε κατακρατηση...
δεν χρειαζεται να απαρνηθεις το τικερακι σου αν σου αρεσει να το βλεπεις, ουτε χρειαζεται να προσθεσεις αυτο το κιλο μεχρι να δουμε τι γινεται!
εχε πιστη στον εαυτο σου, τα πας μια χαρα και το κιλο θα εξαφανιστει>!
καλημέρα,
χθές δεν μπορούσα να μπω μετά γιατί κατάφερα και μπλόκαρα το μηχάνημα!!! Γουρουνίτσα μου, και γω μια από τα ίδια και χθές και σήμερα. Πονάω τόσο που ούτε τα βολταρέν δεν με πιάνουν σήμερα. Θα φτιάξω ένα τσάι μπας και ηρεμήσω λιγάκι.
πάντως πιστευώ ότι μέχρι αύριο μεθαύριο το πολύ το κιλάκι θα έχει εξαφανιστεί. χιχιιχ έκανε και ρίμα