ναι ο ενδοκρινολόγος που με παρακολουθεί. Δε με έβαλε να κάνω ειδικές εξετάσεις όταν τα ξεκίνησα, γιατί ούτως ή άλλως κάνω εξετάσεις κάθε 6μηνο.
Printable View
ναι ο ενδοκρινολόγος που με παρακολουθεί. Δε με έβαλε να κάνω ειδικές εξετάσεις όταν τα ξεκίνησα, γιατί ούτως ή άλλως κάνω εξετάσεις κάθε 6μηνο.
kleio έχω την εντύπωση ότι όταν παίρνεις reductil μαζί με άλλα χάπια, χάνει τη δράση του. Εγώ δύο μέρες που παίρνω κάποιο άλλο φάρμακο μαζί με το reductil είναι σαν να μην το πήρα. Να σε ρωτήσω των 15μγ σου έκαναν παρενέργειες?
Όχι καμία παρενέργεια, ευτυχώς γιατί είχα φοβηθεί, ιδίως αφού διάβασα αυτά που έγραψε η gourounitsa! Γιατί παρακολουθώ τις προσπάθειες σας πολύ καιρό! Πρέπει να ρωτήσω το γιατρό μου πάντως για αυτό, για το συνδυασμό εννοώ.
Πάντως, έτσι για να ξέρετε, αυτή τη φορά είπα στο γιατρό να μου γράψει το κουτί που έχει τα 56 δισκία, και τελικά ήταν ελάχιστα πιο ακριβά από αυτό των 28 δισκίων, δηλαδή 10 με 15 ευρώ περίπου, η αρχική τιμή, όχι η συμμετοχή.
Τα πήρες πρόσφατα μέσω κάποιου ταμείου?
Επειδή είναι πολύ ακριβά, δεν τα έχω πάρει ποτέ χωρίς ταμείο.
Το τελευταίο των 15 το αγόρασα πριν 10 μέρες περίπου φαντάσου.
ʼναρωτιέσαι για αυτό που είπατε προηγουμένως ότι θα τα κόψουν από τα ταμεία?
Ναι, γιατί και εγώ με το ΙΚΑ τα πήρα και επειδή θα ξαναπάω τώρα να μου γράψει ο γιατρός νέο κουτάκι, δεν ξέρω αν μπορεί ή όχι.
Φαντάζομαι δε θα υπάρχει πρόβλημα. Πάντως από το φαρμακείο δε μου είπαν τίποτα. και έχω την εντύπωση ότι για το τι καλύπτουν τα ταμείο έχουν καλύτερη εικόνα οι φαρμακοποιοί από τους γιατρούς, για αυτό ρώτα και στο φαρμακείο σου αν έχουν ιδέα τι θα γίνει.
πάντως χωρίς συνταγή τα φαρμακεία δεν το δίνουν
αυτό δεν το ξέρω...
kamia fora ta dinoun k etsi alla den leei na riskareis .kai pisteuo oti otan perneis alla farmaka ta reductil xanoun thn drash tou.to epa8a kiegw.ade p[ den kanei na ta pernoume mazi me alla farmaka.
Αποφάσισα να πάρω των 15mg, μάλλον δεν μου κάνουν τίποτα των 10 πια. Ελπίζω να μην πάθω τίποτα.....
Απο μόνη σου χωρις να στα δωσει γιατρός;;;
oxi an den sto eipe o giatros sou.kodepsa na pa8w megalh zimia me ta 15 exoume k paidia p mas exoun anagh .kane ipomonh ligaki 8a deis exeis katakrathsh ygrwn h apla sou anoikse h oreskh gia ligo kai go to pa8ena arxika.
Θα πάω σήμερα να μου τα γράψει. Γουρουνίτσα εσύ ίσως να το έπαθες επειδή δεν έτρωγες τίποτα. Η pearl που τα παίρνει από την αρχή δεν είχε καμία παρενέργεια. Δεν ξέρω μου άνοιξε πάλι η όρεξη και κοντεύω να τρελαθώ...
Αυτα τα πέρνετε μια φορά τη μερα;;;;
kai mena m anoikse tora pou den pernw reductil kai trow ton agleora pira ena kilo eidh.efaga mia kommatara galaktoboureko.sorry koritsia p sas to lew etsi oma auto p efaga alla den krath8ika.thn deytera 8aa arxisw malon thn 8erapeia
Μην τα πάρεις είναι κρίμα.... Σου άνοιξε η όρεξη πέραν του φυσιολογικού, δηλαδή έκαναν ζημιά τα χάπια ?
antigonaki ναι μία φορά τη μέρα τα παίρνουμε.
oxi den m anoikse ka8olou alalumaki.eixa na faw gliko kai paxidika 3mhnes.prosexo para poli akoma k tora kai 8a skekinisw kai power yonga pou einai 10 fores pio sklirh gymnastikh apo thn kanonikia.to kanei mia filh mou me diaita kai exei xasei 34 kila.
Αυτό είναι το καλύτερο δίαιτα και γυμναστική, μακάρι να είχαμε τη δύναμη να το κάναμε όλοι.....
Πάντως και η mama που είχα διαβάσει ότι έπαιρνε των 15 δεν είχε καθόλου παρενέργειες....
Καλησπέρα σ'όλους παιδιά!!
Πολύ χάρηκα που στην προσπάθειά μου να ενημερωθώ για τον δαχτύλιο,ανακάλυψα αυτό το site!!
Κατ'αρχήν να σας πω πως όπως οι περισσότεροι εδώ έχω δοκιμάσει τα πάντα!!!Εκτός εγχείρησης!
Τα reductil...φρικτά!!Με έστειλαν με 18 πίεση στον γιατρό και να παρακαλάω μη πάθω τίποτα κι αφήσω το παιδάκι μου
ορφανό..Τα xenical?Σιχαίνεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό...Το acomplia?μετά από δεκάδες αεροπορικά ταξίδια,έπαθα κρίση πανικού στο αεροπλάνο..και 4 μήνες έπαιρνα φάρμακα για να συνέρθω!!!
Γι αυτό κι αποφάσισα πως δεν πάει άλλο και πρέπει να κάνω κάτι για να με βοηθήσω!
Αγαπάω την ζωή και δεν αντέχω να ζω με τον φόβο του τι μπορεί να συμβεί όσο περνάνε τα χρόνια!!
Είμα 43 χρονών με ύψος 1,71 και βάρος 108 κιλά!!
Επισκέφτηκα ήδη έναν γιατρό κι απογοητεύτηκα...αυτός όλα τα σφάζει,όλα τα μαχαιρώνει!!
Στις 7 Απρίλη θα πάω σε άλλον και κάτι μου λέει πως όλα θα πάνε καλά μ'αυτόν!!
Και μόνο ο τρόπος που μου μίλησε η γραμματέας του μ'έκανε να νοιώσω καλά!!Μου ζήτησε να έχω αρκετό χρόνο στη διάθεση μου,γιατί θα με δει ομάδα γιατρών κι όχι μόνο ο χειρούργος!
Αυτά τα πολλά...από μένα και χάρηκα που βρέθηκα εδώ μαζί σας!!
Καλή δύναμη σ'όλους μας!!
maryana mipos eixes piesh kai prin pareis ta xapia?egw exo ipotash k opote metraga thn piesh mou ka8e ebdomada eixa 11 diladi kalh.
Καλημέρα!
Απ'όσο ξέρω όχι!Ούτε τώρα έχω πιά!!Όμως ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός αποό τον άλλον!!!
Το ότι εγώ έπαθα ό,τιέπαθα δεν σημαίνει πως θα το πάθουν όλοι!!Στο κάτω-κάτω αν δεις πως σε πειράζουν
τα σταματάς!!Καλή επιτυχία σου εύχομαι και μην αγχώνεσαι...ό,τι σου λέει ο γιατρός σου!
nai vre ta eperna k gw ta 10mg kai den eixa provlima.mono sta 15 mg adimetopisa provlima giati den etroga tipota kai lipo8imisa.
κοριτσαρες μου τι κανετε?Εχω παρει και xenical kai reductil!Ταπρωτα αποβαλλουν το λιποσ μεσω τησ κενωσης και τα δευτερα εχουν ωσ στοχο το ΚΝΣ(ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ)ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΕΙΤΕ ΣΕ ΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΚΑΤΘΛΙΨΗ ΒΟΥΛΙΜΙΑ Η ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕς ΝΟΣΟΥΣ.Προσωπικα εμενα τα ρεδθψτιλ μ οθ εδιναν θαρρος και αυτοπεποιθηση μου εκοβαν την ορεξη μεσεσ ακρες επειδη εκαναν ακριβως αυτο το πραγμα σου φτιαχνουν την διαθεση βλεπεισ αλλιωσ τα πραγματα....ετσι χανεισ τα κιλα....
katerina me ta reductil posa kila exases k se poso diasthma???
Γεια σας παιδιά!
Είμαι καινούργια..ʼπειρες φορές έχω προσπαθήσει να χάσω κιλά και τίποτα.Στην αρχή ήταν 10 παραπάνω και μετά έγιναν 20,30 ώσπου σήμερα έφτασαν τα 60!!Έχω απελπιστεί πια.Όλο αυτό έχει επίπτωση στη ζωή μου-δε θέλω να βγαίνω,δε θέλω να κάνω τίποτα και ντρέπομαι σε οτιδήποτε κι αν κάνω.Χάρηκα τόσο που βρήκα αυτό το site. Ελπίζω σε υποστήριξη..Τα φιλιά μου σε όλους και καλή δύναμη όσα κιλά κι αν έχετε να χάσετε,είτε 5 είτε 105.
Γεια σας και θα τα λέμε..:)
miss butterfly kai gw ta idia psiloenio8a k nio8w akoma.den eisai h monh.oso xanw kila ginome alos an8rwpos pio koinwnikia kai pola alla.kouragio........
gourounitsa τι κάνεις, πως πας τώρα πήρες καθόλου βάρος ή είσαι σταθερή, εγώ ξεκίνησα των 15, έχω λίγες ζαλάδες μόνο αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν πεινάω καθόλου, νομίζω ότι είναι όπως των 10μλ, δεν έχω δει καμία διαφορά, τα παίρνω 2 μέρες θα δούμε??μου φαίνεται ότι αυτή η όρεξη μου δεν κόβεται με τίποτα!!!!!!!!!!!!
pearl χάθηκες τι έχεις κάνει ζυγίστηκες τελικά ή όχι?
miss_butterfly καλωσήρθες μην νομίζεις ότι είσαι μόνη οι περισσότεροι εδώ κάπως έτσι νοιώθουν, κάνεις τώρα κάποια προσπάθεια?
katerina πες μας πόσο καιρό παίρνεις τα reductil? και ποιά παίρνεις των 10mg ή 15mg?
paidia ta 15 mg meta apo mia ebdomada arxisan na me pianoun alla emena mou ekopse tetlios thn oreksh isos epidi den eimoun pleon pola kila mou ir8an baria.
alalumaki nai pira 1,5 kilo apo tote p ta stamathsa alla aurio me8airio ksekinaw pali ta 10 mg.den 8a perimenw na ta paro kai ta 8 kila k meta na ksekinisw.o giatros m eipe ok .
έτρωγες παραπάνω ή πρόσεχες και τα πήρες, και τι εννοείς σε πιάσαν μετά από μιά εβδομάδα αφού με το που θα ξεκίνησες έλεγες ότι δεν πεινάς καθόλου, εγώ πάντως 2 μέρες που θα παίρνω πεινάω.....
Quote:
Originally posted by alalumaki
έτρωγες παραπάνω ή πρόσεχες και τα πήρες, και τι εννοείς σε πιάσαν μετά από μιά εβδομάδα αφού με το που θα ξεκίνησες έλεγες ότι δεν πεινάς καθόλου, εγώ πάντως 2 μέρες που θα παίρνω πεινάω.....
etroga parapano.apo tote p eperna kai ta 10mg m eixe koph simadika h oreksh.kai meta 15 kopike edelos
τι κανετε κουκλια?συγνωμη που αργω να απαντησω και για την ορθογραφια μ επισησ αλλα συνηθωσ γραφω με λατινικουσ χαρακτηρες και μπερδευομαι χαχαχχαεπαιρνα των 15mg sti ζουλα μ τα εδινα ο φαρμακοποιοσ γιατι ειμαι βουλιμικη και κανω αγωγη με ladose δεν μ δημιουργησαν καμια παρενεργεια καμια ζαλαδα τιποτε απολυτως...περυσι το καλοκαιρι ημουν 78 κιλα οπου και τα επαιρνα και μεσα στο καλοκαιρι εφτασα 64 σε καποια φασι μετα μολισ τα εκοψα 68 οπου και ειμαι τωρα..Δυστυχωσ δεν μπορω να σασ πω με σιγουρια να αυτα με βοηθησαν γιατι εκανα παραλληλα αγωγη με τα ladose!μοθ εφτιαχναν την διαθεση και ειχα φοβερη αυτοπεποιθηση!Αυτα απο εμενα!φιλακια κοριτσαρεσ μου!
ΜΠΡΑΒΟ Κατερινάκι που τα κράτησες, τα 4 κιλά δεν είναι πολλά, κράτησες τα περισσότερα.... Πόσο καιρό τα έπαιρνες και έχασες 14 κιλά? Πείναγες όταν τα έπαιρνες ή μόνο εγώ πεινάω. Το μόνο που μου έκοψε είναι η λαιμαργία να φάω τον κόσμο όλο......
ti einai ta ladose??katerina egw me ta reductil 10 exasa 8 kila me auta eixa elaxistes parenergies.me ta 15 eixa arketes alla epeidh den trefomoun swsta malon htan.eixa na faw kreas 3 mhnes.alalumaki kai mena m ekopsan thn lemargia.pos pas me ta 15??
Ζαλίζομαι μόνο που και που, αλλά προσέχω τη διατροφή μου και παίρνω και βιταμίνες. Αλλά πεινάω δεν μου έχουν κόψει εντελώς την όρεξη όπως έλεγες εσύ, βέβαια χορταίνω εύκολα. Εχω χάσει 5,5 κιλά σε 20 μέρες και τις τελευταίες μέρες έκανα και βλακείες. Για να δούμε θα βάλουμε κανένα ρουχαλάκι της προκοπής το καλοκαίρι??????
Miss_butterfly καλώς ήρθες στην παρέα !!!
Και εγώ καινούρια είμαι σχετικά, αν και διάβαζα τα νέα των παιδιών εδώ και καιρό. Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ έχω πολλά κιλά να χάσω και άρχισα να το παλεύω από σήμερα πάλι !!!
Όμως να σου πω κάτι, παρόλο που και γω ντρέπομαι, και τελικά έχω κόψει κάποιες δραστηριότητες που μου άρεσαν, δεν κλείστηκα μέσα !!!!! Το ξέρω πως παντού μας κοιτάζουν σαν εξωγήινους, έχουμε προβλήματα χώρου (πχ καρέκλες) αλλά και ύψους (πχ μεγάλα σκαλοπάτια)... όμως ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ !!!!!! Αντίθετα, μπορούμε να τους σπάσουμε και τον τσαμπουκά !!! Ξέρεις πως με κοιτάνε όταν βγαίνω με μπικίνι στην παραλία ??? Ανταποδίδω και εγώ με βλέμμα δολοφόνου και συνεχίζω, ΧΑΧΑΧΑ !!!! Σιγά μην χάσω τα μπάνια μου !!!
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ :
Όλα είναι στο μυαλουδάκι μας, το μόνο που μας χρειάζεται είναι η καλή ψυχολογία για να πετύχουμε και να διατηρήσουμε τους στόχους μας !!! Πάνω τους παιδιά και τους φάγαμε (τους στόχους μας εννοώ) !!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ
Quote:
Originally posted by bsmandy
Miss_butterfly καλώς ήρθες στην παρέα !!!
Και εγώ καινούρια είμαι σχετικά, αν και διάβαζα τα νέα των παιδιών εδώ και καιρό. Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ έχω πολλά κιλά να χάσω και άρχισα να το παλεύω από σήμερα πάλι !!!
Όμως να σου πω κάτι, παρόλο που και γω ντρέπομαι, και τελικά έχω κόψει κάποιες δραστηριότητες που μου άρεσαν, δεν κλείστηκα μέσα !!!!! Το ξέρω πως παντού μας κοιτάζουν σαν εξωγήινους, έχουμε προβλήματα χώρου (πχ καρέκλες) αλλά και ύψους (πχ μεγάλα σκαλοπάτια)... όμως ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ !!!!!! Αντίθετα, μπορούμε να τους σπάσουμε και τον τσαμπουκά !!! Ξέρεις πως με κοιτάνε όταν βγαίνω με μπικίνι στην παραλία ??? Ανταποδίδω και εγώ με βλέμμα δολοφόνου και συνεχίζω, ΧΑΧΑΧΑ !!!! Σιγά μην χάσω τα μπάνια μου !!!
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ :
Όλα είναι στο μυαλουδάκι μας, το μόνο που μας χρειάζεται είναι η καλή ψυχολογία για να πετύχουμε και να διατηρήσουμε τους στόχους μας !!! Πάνω τους παιδιά και τους φάγαμε (τους στόχους μας εννοώ) !!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ
exeis dikio kapou alla egw proswpika 8elw na adynathsw perissotero gia na aresw ston eauto mou.pote den eimoun paxia 8elw na ginw opws prwta..
bsmandy,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Ν'ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΓΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΝ...Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΤΟΣ!ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΛΗΓΩΝΟΜΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ!...
Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΚΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟ(ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ Α.Μ.Ε.Α ,ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΤΛΠ),ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΥΤΕ Σ'ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ...
ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ Σ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ! ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΤΟ "ΣΥΜΜΕΡΙΣΤΟΥΝ" ΚΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ
KAI GIATI VRE KORITSIA NA KLINOMASTE MESA AFOU mporoume na to alaksoume auto?