Quote:
Originally posted by persefoni
Πως γίνεται να κάνεις σεξ και να είσαι υπέρβαρος ή παχύσαρκος , δε γίνεται, δεν γίνεται !!! Δεν υπάρχουν άντρες που να μπορέσουν να σε δουν ερωτικά αν έχεις παραπάνω κιλά? πείτε μου σας παρακαλώ. Τόσα χρόνια το μόνο που βιώνω σε αυτόν τον τομέα είναι απόρριψη και απογοήτευση. Δε λέω φταίω και εγώ γιατί όταν κοιτάω στον καθρέφτη τις περισσότερες φορές αισθάνομαι απαίσια και ξέρω ότι δεν μπορώ να περιμένω τότε από τον άλλο να με ανεβάσει. Αλλά και όταν νιώθω όμορφα με τον εαυτό, έχω χάσει κάποια κιλά και νιώθω περισσότερο υγιής πάλι είναι τόσο δύσκολο να με πλησιάσει κάποιος. Δηλ αν δεν αποκτήσω ποτέ τις τέλειες αναλογίες που βλέπω στα περιοδικά θα μείνω για πάντα μόνη? Και δε μιλάω για το σεξ της μιας βραδιάς που ο άλλος πάει μαζί σου επειδή δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει, μιλάω για μια σχέση με ουσία και σεξ ,πως το βρίσκουμε αυτό? Έχω βαρεθεί να μου λένε τι καλή κοπέλα και τι καλός άνθρωπος και μαλακίες , αν δεν αδυνατίσω δεν πρόκειται να με δει κανένας ερωτικά !!! Συγνώμη για το ύφος αλλά ειλικρινά νιώθω έξαλλη . Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν βρει σύντροφο και ας είναι υπέρβαροι πως το έχουν καταφέρει όμως? μήπως θέλει τεράστια κωλοφαρδία?