Χαλόοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυ υ...... έλειψα λίγες μερούλες.... Ναντινάκι, Ναντινάκι μου τι κάνεις..... πόσο χαίρομαι που σε έχουμε και πάλι εδώ!!!!! (τι να πω είναι και πρόεδρος?.), πλάκα κάνω?. Λοιπόν καταρχήν να σου πω ότι το Σάββατο δεν σε πήρα τηλέφωνο γιατί ο μικρός ήταν με 40 πυρετό και τρέχαμε στο γιατρό, έπαθε οξεία ωτίτιδα και ρήξη τύμπανου και γενικά έτρεχα. Τώρα είναι καλά μόλις πήρε αντιβίωση έπεσε ο πυρετός?. Χάρηκα πάρα, πάρα πολύ που σε είδα και ας ήταν για λίγο? και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια (είναι επειδή με αγαπάει, μη ζηλεύετε)?
Sabe, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ 6??.ΜΠΡΟΣΤΑ, αχ πόσο σε ζηλεύω, θα το ξαναδώ ποτέ????? Μπράβο, μπράβο, μπράβο σου κουκλίτσα μου?.. εύχομαι πρώτα απ? όλα στη διατήρηση του και μετά σε κατώτερα?
Απ΄ εδώ και πέρα παρακαλώ την πρόεδρο να μη διαβάζει?.
Λοιπόν έφαγα σαν μικρό γουρουνάκι, και η ζυγαριά με έδειξε 86,8 δηλαδίς +1,3, αλλά από χθες (Τρίτη) ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ ΤΕΛΟΣ, 40 μέρες για το Πάσχα?. Ξανάρχισα και τα χάπια (ναι τα έχω κάνει λίγο γιο-γιο, πάρε-σταμάτα), και έχω γίνει
το καλό κορίτσι που ήμουν πέρυσι?ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ, ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ?
Πρόεδρε, εδώ ξαναδιαβάζεις?
Εχω πολύ δουλειά αυτό τον καιρό αλλά θα μπαίνω στο forum γιατί δεν μπορώ χωρίς εσάς?? Ναντινάκι θα σε πάρω τηλ?.. να σε ακούσω?.Αλήθεια ξαναβρεθήκατε το ΣΚ ? Hannellaki θα συνέλθεις ή θα σε δείρουμε?. Που είσαι ?