-
NADINE μου καλημερα!! τι να πω! ειμαι μονιμως με το ακουστικο κολλημενο στο αυτι εχει παθει αγκηλωση το χερι μου χαχαχα, ολα τα αλλα ειναι ετοιμα εξετασεις τονα ταλλο χαχα περιμενω αυτο το αγιο τηλεφωνημα!!! ΖΩΗΤΣΑ μου καλημερουδια, να παω απο εκει .. χμμ.. ναι ευχαριστως αλλα να παω και να παρω μια απαντηση οχι να κανω ταξιδι κερκυρα-αθηνα και να μου πουνε τι θες εσυ εδω, γιατι θα αρχισω να δαγκωνω ! :D
-
Δυναμική κοπέλα,μουά;Καλό κι αυτό!
Να τρέχω τώρα στην Αθήνα να σηκώσω ένα τηλέφωνο,δε λέει...
ʼσε που θα πρέπει να καλώ 6 ώρες από το κινητό,όσο ταξιδεύω...
Ήθελα να'ξερα αφού αυτή είναι η δουλειά,για την οποία πληρώνονται,
γιατί δεν την κάνουν;Μπας και φορουμιάζονται κι αυτές,
σαν μερικές μερικές σκληρά εργαζόμενες δικές μας!
-
Εσύ μπισκοτάκι, δυστυχώς πρέπει να περιμένεις..
Αλλά αν πας και εισπράξεις άθλια συμπεριφορά, δώσε τους μια γερή δαγκωνιά κι από μένα!
-
Τα χάλια του Ελληνικού Δημοσίου είναι γνωστά..
Γιατί να καταλάβει η σκληρά εργαζόμενη κοπελίτσα ότι κάποια θέματα επείγουν?
Σε κάποιες υπηρεσίες πάντως που πήγα, είδα άτομα να εργάζονται τόσο σκληρά που τα λυπήθηκα! Καφέδες, σάντουιτς, κουσ κους, άντε πού και πού και καμιά σφραγίδα! Μην πιαστεί και το χεράκι τους...
Το πως κρατήθηκα, ένας Θεός το ξέρει!
-
Mπισκοτάκι μου,έλα να τηλεφωνούμε ανελέητα!
Θα τους τα σπάσουμε τα νεύρα,σίγουρα ναιιιιιιιιιιιι!
Έλα στον ρυθμό αυτό:--->:)
-
ω ναι ω ναι! σιγουρΑ ΝΑΙ!!! παω να φορτισω το κινητο!!!! χαχαχαχα εγω ξεκιναω παντος!!!!! :D
-
Κοριτσια,δεν θελω να σας απαγοητευσω,αλλά αν το σηκώσουνε να με.......φτύσετε(χα!χα!χα!)
Σιγά μην απλώσουν το χέρι να σηκώσουν το τηλεφωνο.....το πολυ-πολυ να το βγάλουνε απο την πριζα γιατι τους ενοχλει!!!!!
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!!
-
εχε χαρη που μενω μακρυα.. ΖΩΗΤΣΑ ΜΠΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
-
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑ!!!!!! καλημερα! ποιο καλο κοριτσακι/αγορακι θα με βοηθησει λιγο?! Οσοι εχουν κανει γαστρεκτομη στομαχου (SLEEVE) κατα προτιμιση :D :D ΦΙΛΙΑΑΑ
-
Έστω με δύο μέρες καθυστέρηση... --->ΗΑPPY BIRTHDAY!
Happy Sleeveday,Basia!
-
οφειλω να σας ομολογησω πως αυτην την μερα την περιμενα σαν οπως οταν ημουν μικρη τα γενεθλια και κυριως την γιορτη μου.
φετος στα γενεθλια μου δεν ενιωσα καμμια διαφορετικη αισθηση, αλλα σε αυτα εδω τα γενεθλια, ειχα τετοια ανυπομονησια που λες και ημουν 10 χρονων.
τελικα τα γιορτασα οπως τους αξιζαν, με αρκετο φαγητο για τα δικα μου δεδομενα, και αρκετο λαθος φαγητο(το παρτυ του υδατανθρακα δηλαδη)
το μενου ειχε πιτοειδη, γλυκοειδη, ξηροκαρποειδη και λιγο φαγητο.
δεν θα σας πω ποσο ζυγιζα μετα το σαββατοκυριακο μιας και επειδη δεν προλαβα να τα φαω ολα το Σαββατο, συνεχισα και την Κυριακη, μη σου πω και μεχρι το μεσημερι της Δευτερας οπου τελειωσαν και ησυχασα.(το εκανα τριημερο εορτασμο)
και για να δικαιολογηθω ακομα παραπανω αδιαθετησα κιολας,
αλλα το Σαββατο το πρωι ημουν 67,3.
τωρα μαλλον θα κανω καιρο να το ξαναδω αυτο το νουμερο, αλλα σημασια εχει πως το ειδα.
ηταν ο καλυτερος χρονος της ζωης μου, το συστηνω ανεπιφυλακτα, και ευχομαι η ζωη μου να ειναι ωραια για παντα..............
-
ναταλια μου σ'ευχαριστω πολυ για την τουρτιτσα
τελεια,
να ηξερα πως δουλευει αυτο το μαραφετι, για να σου χαριζα και εγω μια σημερα, αλλα δεν πειραζει, θα την φας εσυ ετσι και αλλιως με τις Αθηναιες........
-
βασουλινι μου χαρηκα πολυ για το 67,3 και ακομη περισσοτερο γιατι εισαι ευτυχισμενη. μακαρι να εισαι τοσο ευτυχισμενη καθε μερα της ζωης σου απο εδω και περα και του χρονου να τα γιορτασεις αυτα τα γενεθλια με 67,3 και αγκαλια τα διδυμα που επιθυμεις.....
-
Χρόνια Πολλά καταρχήν Βάσια και συγχαρητήρια για όσα κατάφερες!
-
το Σαββατο εκλεισα 13 μηνες σληβατη,
στην προσπαθεια μου να εχω ενα καλυτερο αποτελεσμα και να μπορεσω να φαω ανετα το ΣΚ προσπαθησα να το παω λιγο εντατικα 3 μερες, και μου γυρισε μπουμεραν φυσικα, καθως την Παρασκευη εκτος του οτι πεινουσα ολη την μερα, την νυχτα δεν υπηρξε κατι που να μην το φαω στο σπιτι, πολυ τσιμπολογημα, αδικαιολογητο και καθαρα ψυχολογικο.
απογοητευτηκα, δεν γινεται να γλιτωσω με τιποτα.
το Σαββατο το πρωι ζυγιζα 67. πολυ καλα δεν λεω, αλλα ποσο ευκολα μπορει να ανεβει........
στοχος μου γιαυτον τον μηνα ειναι να διατηρηθω στα ιδια, μιας και εχουμε και Πασχα, να κανω πολυ γυμναστικη μιας και εχω να πατησω στο γυμναστηριο 2 εβδομαδες και να τρωω καθε 3 ωρες, ετσι θα προσπαθω να φαω αρκετα καθε φορα που θα εχω γευμα, και δεν θα χρειαζεται να τσιμπαω καθε μιση ωρα.
δεν θα ξαναστερησω τιποτα απο τον ευατο μου ξανα, θα φαω και την πιτσα που με κερασανε το Σαββατο, θα φαω και το κομματι κεικ που μου εδωσε η πεθερα μου το πρωι, αλλα οχι δεν θα φαω το δευτερο κομματι που μου εδωσε ετσι για να το φαω αργοτερα,
γενικα πρεπει να τρωω οτι θελω μιας και δεν θα φαω πολυ, ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ?, που στερουμαι ακομα τα παντα και μετα ονειρευομαι φαγητα. φτανει πια
αυτα, τα ειπα και ξεθυμανα,
παμε δυνατα..................
-
και εγω πλεον τωρα αρχιζω να καταλαβαινω γιατι μου ελεγε ο γιατρος να τρωω μικρα και συχν γευματα...
οταν κανω πολλες ωρες να φαω πειναω πολυ, ετσι πεφτω με τα μουτρα, ναι μεν δεν τρωω πολυ αλλα τρωω πολυ γρηγορα και νοιωθ απιστευτο φουσκωμα μετα... πλεον εχω καθιερωσει ανα τρεις ωρες νατρωω κατι. και εδω στο γραφειο το εχω γεμισει με μανταρινια και κρακερακια.. ετσι να τσιμπαω κατω και να μην εχω λαιμαργιες μετα..
-
βασουλινι μου εχθες θυμηθηκα οτι το σαββατο γιορταζες ενα μηνα ακομη.
ολα στο προγραμμα ειναι. το μυαλο μας το εχουμε τρελανει και δεν αντεχει αλλο. καλα θα κανεις να ηρεμησεις. να τρως λιγο απο ολα και συχνα. εχεις και υποχρεωσεις. κοιτα να καις θερμιδες και οχι να μη παιρνεις θερμιδες. πηγαινε στο γυμναστηριο σου να σου ανεβει και λιγο το ηθικο.... και επισης ξερω τι αλλο σου λειπει. αυτο που μου λειπει κι εμενα....
ενα καφεδακι με γυναικοπαρεα-οχι οποια κι οποια ομως οκ?-, μια βολτα στα μαγαζια, ενα κατι ρε παιδι μου. το κακο ειναι οτι χανω 2 ωρες στο πηγαινε ελα και ετσι θελω μιση μερα. αλλά αυτο το σβ δεν θα μας ξεφυγει, οκ??? απο τωρα το εβαλα στο προγραμμα. εστειλα και το συζυγο να δει μπαλα εχθες να μη γκρινιαζει....ολα τα δρομολογησα....
-
-
και μενα ο αντρας μου απο εχθες μου ειπε για τον αγωνα αρης παοκ την επομενη Κυριακη, οποτε μπορουμε να το κανονισουμε για Κυριακη με παιδια
-
-
Βασια να ρωτησω κατι???μετα απο τοσο καιρο με την σληβ αλκοολ επιτρεπε να πινεις????κ αν ναι απο πιο μηνα κ μετα????Κ νερακι μπορεις να πινεις πολυ ή ακομη μικρες ποσοτητες??? ασχετο βεβαια με τις τωρα συζητησεις σας αλλα το εχω απορια.....
-
Καλά εδώ μιλάμε για συναντήσεις και άλλα
κι εσύ γίνεσαι off topic και ρωτάς για sleeve;
Κανένας σεβασμός στη θεματολογία!Ντροπή!
-
ε τι να κανω ρε κοριτσια αυτο μου ηρθε....αν τελικα ειμαι θεσ/νικη το ΣΚ θα ρθω αυθημερων για τον αγωνα...οποτε πιειτε εσεις καφεδακι κ θα τα πουμε την επονη φορα...τι να κανω εχω μια αδυναμια κ γω που ακουει στο ονομα ΠΑΟΚ!!!!!!κ προς θεου μην θεωρησετε οτι σας γραφω....αλλα το χω κανονισμενο απο πριν αν κ δεν ειναι σιγουρο 100%....
-
Εκτός αν θέλεις να κάνουμε τη συνάντηση εκεί κάπου στο γήπεδο...
Δεν έχω πάει στο Χαριλάου...αλλά όλο και κάποιο κυλικείο,καφέ,κάτι θα έχει...
Δε φαντάζομαι να είναι επικίνδυνο για μας και τα παιδιά των κοριτσιών...
Σιγά μωρέ!ʼρης-Παοκ παίζει!Συμπολίτες είναι..σιγά μην έχει επισόδεια...
-
Μην είσαι και πολύ σίγουρη!Εδώ αλλάξανε το χρώμα σε διαφήμιση σούπερ μάρκετ για να μην προκαλούν!!!
Συναντιέστε κιόλας κορίτσια;Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;
-
Πλάκα έκανα,nera μου!Ξέρω πολύ καλά τι θα πει έλληνας...φίλαθλος
και μάλιστα αναφορικά μ'αιώνιους μισητούς αντιπάλους!Ώστε έτσι η διαφήμηση,ε;
Στη γειτονιά εκεί μένεις;Οι αυναντήσεις μας γίνονται μηνιαία σχεδόν στη Θεσσαλονίκη.
Στην Αθήνα πολύ σπάνια.Πάντως,αν θέλεις να έρθεις παρεούλα,ρίχνε μια ματιά στο μπάνιο πού και πού.
-
χαχαχχαχχα ναταλακι αν ειναι να την κανουμε εκει να παρουμε κανενα θωρακισμενο τροχοσπιτο για να ειμαστε ανετα....αν κ πιστευω οτ ακομη κ αυτο σε περιπτωση επεισοδειων ΑΝΕΤΑ το κανουν φυλλο φτερο!!!!!!!!!
Ναι νερα απ οτοι ξερω συναντιουνται αλλα δεν μου ετυχε ακομη ν α ειμαι σε καποια απο αυτες τις συναντησεις....κ Αθηνα κ Θεσσαλονικη!!!
-
αλκοολ ανετα αρχισα να πινω απο τον Σεπτεμβριο,
μεχρι τοτε στις 3 γουλιες ζαλιζομουν, και αυτο γιατι το στομαχι ειναι πολυ μικρο και οι αναθυμιασεις απο το οινοπνευμα φτανουν πιο γρηγορα στην μυτη.
τωρα εχω πιει και 2 βοτκες σε ενα βραδυ.
με το νερο το μονοκοματο εχω θεμα ακομα, μεχρι 3 γουλιες. αλλα σιγα σιγα οσο θελεις
θεσσαλονικη γινονται οι συναντησεις, αν εισαι απο τα μερη μας σε περιμενουμε
-
ευχαριστω για τις πληροφοριες βασια....να ρωτησω κ κατι ακομη???? που χειρουργηθηκες εσυ???
-
Σαλλλονίκη είμαι κι εγώ,καλά θα 'ταν να μπορέσω να έρθω.
Θα ρίχνω ματιά στο μπάνιο λοιπόν!!!Να 'στε καλά!
-
στην βιοκλινικη στην Θεσσαλονικη απο τον Σκρεκα
νερακι τελεια, απο οτι βλεπω οχι αυτο το ΣΚ αλλα το επομενο σιγουρα θα βρεθουμε
-
μμμμμμαλιστα για εκει ειμαι κ γω.....με τον σκρεκα σιγουρα...αλλα οταν μπορεις κ εχεις χρονο εχω κανει ενα τοπικ για βιοκλινικη θεσσαλονικης θα ηθελα να μου πεις τις εντυπωσεις σου...η ακομη κ εδω....ΑΛΛΑ οταν εχεις χρονο μη σε βαζω σε δυσκολα... ευχαριστω
-
Συγχαρητήρια Βάσια, είσαι αστέρι!! Μακάρι να μπορώ να πω κι εγώ σε 6 μήνες (δεν πειράζει, ας πάρει και χρόνο!) ότι έφτασα σ'ένα "φυσιολογικό" βάρος. Εγώ ξεκίνησα 127.5 κιλά :( Τώρα, 6 βομάδες μετά είμαι 113.5 ποιος ξέρει πόσο θα κάνω να φτάσω τα 165 που είναι ο στόχος μου; Αλλά σημασία δεν έχουν τα νούμερα, για μένα σημασία έχει η υγεία.
-
ΟΥΠΣ! Τα 65 είναι ο στόχος μου, όχι τα 165!!! χαχαχα