για να μπορεσω επιτέλους να παω γυμναστηριο
Printable View
θελεις να χασεις βαρος για να πας γυμναστηριο η' να πας γυμναστηριο για να χασεις βαρος?Quote:
Originally posted by haris
εγω κανω στο σπιτι γυμναστικη,στατικο ποδηλατο μια ωρα κα8ε μερα.
bliss θέλω να χάσω βάρος και να μπορώ να πηγαίνω γυμναστ'ηριο αξιοπρεπώς με ευεξ'ια -χωρίς να χρει'αζεται να πονάει η μέση μου απο 10 κιλά plus -χωρίς λαχανιτό -κι ελπίζω να σταματήσω και το κάπνισμα
bre hari 74 kila adras eisai eisai liga kila oxi polla.gia adras eisia liga kila ti 8es na xaseis eleos.ti ipsos exeis?
harrisQuote:
bliss θέλω να χάσω βάρος και να μπορώ να πηγαίνω γυμναστ'ηριο αξιοπρεπώς με ευεξ'ια -χωρίς να χρει'αζεται να πονάει η μέση μου απο 10 κιλά plus -χωρίς λαχανιτό -κι ελπίζω να σταματήσω και το κάπνισμα
τα κιλα σου ειναι πολυ λιγα για να σε εμποδιζουν στην γυμναστικη....
κι εφοσον καπνιζεις, το λαχανιασμα ειναι σιγουρα απο το καπνισμα και οχι απο τα κιλα...
αφου σου αρεσει η γυμναστικη ειναι κριμα να την στερεισαι περιμενοντας να χασεις 10 κιλα, ειδικα αν σκεφτεις οτι αν ξεκινησεις απο τωρα , θα τα χασεις πολυ πιο ευκολα...
εαν εχεις ευαισθησια στην μεση, θα πρεπει να προσεχεις ετσι κι αλλιως κι ισως να διαλεξεις καποια ασκηση που δεν επιβαρυνει, οπως το πιλατες πχ...
να πας γυμναστηριο αξιοπρεπως? μμμ, ναι!!!! καλο και αυτο!!!
υποτιθεται οτι η γυμναστικη θα σε βοηθησει στον στοχο σου και μετα θα σε συντηρει.
επισης, δεν ξερω ατομο που να γυμναζεται σωστα και να μην λαχανιαζει.
οσο για το τσιγαρο, δεν καπνιζω, δεν εχω αποψη αλλα ακουω οτι ειναι πολυ δυσκολο να το κοψει καποιος οποτε εχειες 2 μεγαλους στοχους μπροστα σου.
ευχομαι να πανε ολα καλα! :)
σιγα βρε παιδια ......μου τη πεσατε ολοι μαζι. Ειμαι η Χαρις απο το χαρα κι οχι ο Χάρης. Είπα για το γυμναστήριο γιατί έχω σοβαρό πρόβλημα με τη μέση μου και δεν μου επιτρεπουν τα βαρακια.
εχω κι αλλους λόγους βεβαια τους οποίους ειχα αναφέρει παλαιοτερα ως Χαρά....ξέχασα το password κι αναγκάστηκα να αλλαξω ονομα
φιλακια\
ηλικρινα νομιζαμε οτι εισουν αντρας κ σκευτικα ποσο πια 8εσ να εισαι στα κιλα?αν εισαι κοπελα οκ τοτε.ιχιχιχχιχι
haris πρεπει να σε αποπαρουμε λιγο για το καλως ορισες με το καινουργιο nickname. χεχεχε! εδω θα ειμαστε να τα λεμε. καλη δυναμη! :P :P :P :P :P
γεια σε ολους.
Θέλω να αδυνατίσω γιατί με παραπανίσια κιλά νιώθω μεγάλη, συντηρητικιά, βαριά και πολύ υπό(=κατώτερη).και άσχημη.
Χάρηκα που σας βρήκα
φιλιά σε όλους
καλησπερα σε ολους. θαθελα την συμβουλη σας....
πριν 1 χρονο εκανα αυστηρη διετα και γυμναστικη και απο 107 κιλα που εφτασα 77-78 κιλα ( εχασα 30 κιλα)
Τωρα Ειμαι 24 ετων
Εχω υψος 1.74 και ειμαι 76 κιλα
νουμερο παντελονι φοραω 32 απο 40 - 42 που φορουσα
Ολοι μου λενε πως ειμαι μια χαρα αλλα εγω με τον καθρεφτη δεν εσθανομαι το ιδιο. πιστευω οτι πρεπει να χασω 4 κιλα τουλαχιστον....
Κανω διαδρομο 4-5 φορες την εβδομαδα απο 35-40 λεπτα , και εδω και 2 εβδομαδες που εχω ξεκινησει παλι εχω χασει 2 κιλα. Πως πιστευετε οτι πρεπει να συνεχισω? θελω να φοραω νουμερο τζιν 30 και να σφιξει το σωμα μου γιατι τωρα ειμαι χαλαρος
πανος83 εγω πυστευω οτι εισαι μια χαρα.σε πολλες γυναικες αρεσουν οι γεροδεμενοι αντρες αλλα εσυ πυστευω εισαι αδυνατος δεν χριαζετε να χασες κιλα πυστευω.
PANOS83 ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΑΝΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΙΛΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΡΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ.
θα συμφωνισω με τις φιλες και συμφορουμιτισες πιο πανω...
πανο ενδεχομενος να χριαζεσαι καποια μυικη ενδυναμωση στο γυμναστηριο και τιποτα αλλο, εισαι μια χαρα...
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις?
Σίγουρα το πολύ δύσκολο κομμάτι πέρασε (τα 30 κιλά έφυγαν) τώρα απομένει ένα εξίσου δύσκολο κομμάτι το να καταφέρεις να μείνεις σε αυτά τα κιλά και να σφίξει το σώμα?.
Γιατί έχω ακούσει άτομα που έκαναν διετές κυρίως τύπου taste and diet, gilli diet κλπ που έχασαν τα κιλά πολύ γρήγορα και μετά από λίγους μήνες αφού σταμάτησαν τα ξανά πήραν. Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί σε λίγο διάστημα να είμαι πάλι με +30 κιλά?
Επόμενος στόχος μου είναι να φτάσω τα 73 κιλά να ρίξω ένα νούμερο στο παντελόνι ακόμα και να σφίξω το σώμα μου. Ελπίζω να τα καταφέρω
Εύχομαι και σε εσάς ότι στόχους έχετε βάλει να τους πραγματοποιήσετε, υπομονή και θέληση πρέπει να υπάρχει
Και μια συμβουλή μην ανεβαίνετε στην ζυγαριά μια φορά την εβδομάδα η κάθε 15μερες?. Μεγάλο λάθος. Να ζυγίζεστε κάθε μέρα το πρωί αφού ξυπνήσετε. Εκτός του ότι ελέγχετε την πρόοδο σας μέρα με την μέρα, παίρνεις μεγάλη δύναμη όταν κάθε μέρα βλέπεις ότι χάνεις έστω και 200 γραμμάρια.. παίρνεις δύναμη για να συνεχίσεις ακόμα περισσότερο.
Δεν συμφωνώ με το καθημερινό ζύγισμα Πάνο. Το έκανα για μεγάλο χρονικό διάστημα και τελικά με οδηγεί σε βουλιμικά και ανορεξικά επεισόδια. Μου γεμίζει άγχος τη ζωή και με οδηγεί σε ακρότητες. Με πολύ κόπο έχω κόψει το καθημερινό ζύγισμα. Προσπαθώ να ζυγίζομαι 2 φορές την εβδομάδα και σε λίγο σκοπεύω να το πάω στη μια φορά. Από τότε που μείωσα το ζύγισμα νιώθω πολύ καλύτερα ψυχολογικά και δεν με παίρνει συνεχώς από κάτω. Συνεχίζω να κάνω βέβαια δίαιτα γιατί θέλω να χάσω κιλά και προσπαθώ να είμαι ειλικρινής στην προσπάθεια μου.
Λοιπόν εγώ θέλω να χάσω κιλά για να ξαναφορέσω παντελόνια - κολάν και κοντές φουστίτσες με τακουνάκια.
Για να νιώθω χαρούμενη!
Για να κοιτάω στον καθρέφτη και να μου αρέσει αυτό που βλέπω!!!!
Για να φορέσω τα σέξυ εσώρουχά μου
Για να νιώθω ελαφριά σαν πούπουλο!
Για να ξαναβρώ διάθεση να φροντίσω το ευατό μου!
Για να νιώθω ωραία με το σώμα μου όταν ... κάνω σεξ!
αντ ποσα κιλα εισαι?
ΠΑΝΟΣ μια χαρα μανουλι δειχνεις ......ΧΜ ΧΜ xmmmmm
θελεις να κανουμε φλερτινγκ ......κοριτσια .....24 χρονων ......μμμμμμμ ο πανουλης ......πανο πλακα κανω ......καλη δυναμη .....
ΠΑΝΟΣ μια χαρα μανουλι δειχνεις ......ΧΜ ΧΜ xmmmmm
θελεις να κανουμε φλερτινγκ ......κοριτσια .....24 χρονων ......μμμμμμμ ο πανουλης ......πανο πλακα κανω ......καλη δυναμη .....
κρυο καιρος για 2 που λενε! αντε παιδια, με τις ευχες μας... ποτε ο γαμος? :P
χαρις εμενα μ πεπτει μικρος παντος .....
μεγαλωσε η μυτη σου.... :P
γιατι κιαλο μεγαλωσε?αχα
κι εμενα μου πεφετι μικρος αν σκεφτεις οτι ειμαι 36 αλλα ο πανουλης ειναι σαν την ανοιξη δε τη νιωθεται που ερχεται .....ο λαος το λεει φουσκοδεντριες χαχαχαχαχχαχα......πλακα κανω να νεβαινουμε λιγο κι εμεις κι ο πανουλης ....πανουλη....πσιτ πσιτ
μολις ριξεις το νουμερο στο τζιν .....κοιτα το επομενο που θα αγορασεις να ειναι στενο :):)
και τωρα το ποιημα της λεπτεπιλεπτης......
περπατω μες σε δρομο με ζαχαρωτα ..τα ματια μου κλεινω και τιτιβιζω γλυκα...τιτιβι τιτιβι (δις)
μα τι προτυπα μας ταιζεις βρε τιβι ?
συνεχιζεται .....
παω για τσιγαρα εχω να σκεφτω πως θα κλεισω αυτο το αριστουργημα του παγκοσμιου ανθολογιου :)::):)
perimenoume tin synexeia ..............
http://www.ketoforum.de/diaet-ticker...oss/30551/.png
αχ ειμαι πολυ χαρωπη σημερα......ολα πανε ρολοι.γιουπιιιιιιιι
http://i248.photobucket.com/albums/g...zzle/happy.gif
σας αγαπαω ολουςςςςςς γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!
Δεν το ήξερα ότι το φόρουμ γυνεκοκρατείται ! πάντως διασκεδάζω με τα σχολεια σας!
Όσο για την ζυγαριά που είχα γράψει, έμενα προσωπικά με βοήθησε πολύ να ζυγίζομαι κάθε μέρα γιατί κάθε μέρα έχανα και από λίγο και έπαιρνα δύναμη για να συνεχίσω, τώρα μπορεί σε κάποιον άλλο να λειτούργει αντίστροφα αυτό.
ναι σε μενα πανο.μπορει να ζηγιστεις κ να σε διξει ξαφνικα 200γρ παραπανο κ να απογοιτευτεις κλπ.
pano σου πεταξαμε το γαντι και δε το συκωσες ......τι εγινε panos83?
http://www.ketoforum.de/diaet-ticker...oss/30551/.png
χαρωπα τα δυο μυ χερια τα χτυπω τακ!!τακ!!
δεν κατάλαβα... πιο γάντι μου ρίξατε?Quote:
pano σου πεταξαμε το γαντι και δε το συκωσες ......τι εγινε panos83?
sorry μαλλον εισαι πολυ σοβαρος και δε συκωνεις πλακες
so sorry
ειρηνη αγαπη
Όχι , μαρέσουν οι πλάκες, απλά δεν κατάλαβα πια ηταν η πλάκα, γιαυτο σε ξανά ρώτησα?
θες καβγα? για να λυθει η παραξηγηση και να αναψουν τα αιματα ..... ε? πες θελεις? πες μου pano83 θελεις? looolll
εσυ haris ποσον ετων εισαι?
αμα διαβασεις ολα τα προηγουμενα και ποσο χρονων ειμαι θα δεις και τη πλακα θα καταλαβεις ....φιλακια ....και στενα τζινακια lolo
Θελω να χασω βαρος για να φορεσω επιτελους στενο τζιν νουμερο 30
αυτό το στενό τζιν μου έχει γίνει εφιάλτης χαχαχα που θα παει θα φορεσω?
Πάντως βλέπω τα τζιν που φορούσα όταν ήμουν 105 κιλά και τα τζιν τώρα που είμαι 75 και νιώθω πολύ καλά το εύχομαι σε όλους που έχουν βάλει στόχο να χάσουν τόσα κιλά να τα καταφέρουν , αν κάποιος η κάποια θέλει ,μπορεί να μου στείλει πμ να τις δώσω τα στοιχειά του Ιατρού που πήγα εγώ και με βοήθησε και τα έχασα μέσα σε λίγους μήνες και χωρίς να πειναώ
sou egrapse kapia diaita pano?