ναι θα περασουν συντομα...υπομονη κι επιμονη!
δαμασκηνα για την κοιλια κ ακτινιδια!
κ για την πεινα φρουτα...σου φτιαχνουν κ τη διαθεση οταν το εχεις κοψει...
Printable View
ναι θα περασουν συντομα...υπομονη κι επιμονη!
δαμασκηνα για την κοιλια κ ακτινιδια!
κ για την πεινα φρουτα...σου φτιαχνουν κ τη διαθεση οταν το εχεις κοψει...
lbp εννοειται οτι δεν θα τρωω μια ζωη 1400 θερμιδες γι `αυτο χρειαζομαι αυτα τα 2 κιλα περιθωριο!!!
bad μια ερωτηση:η if που κανουμε πως δρα ως προς τη δυσκοιλιοτητα???διαβασα τις αρχικες σελιδες οτι ισα ισα που βοηθαει....
Ας μας πουν ολα τα κοριτσια που ξερουν καιτι πανω σε αυτο....
Εν τω μεταξυ εχουμε μπλεξει ολα τα θεματα μεταξυ τους σε ενα ασχετο θεμα!!!
A ok.
η ΙΦ δεν ειναι διαιτα αλλα χρονικος περιορισμος...οποτε παιζει ρολο το αν τρως σωστα μεσα στις ωρες που πρεπει να τρως...θα τα πουμε στο αλλο θεμα...δε λεει εδω και αυτο χεχε
Εμενα παντως με βοηθα ααφου "χωνευω" το βραδυ οσα εφαγα ολη μερα κ το πρωι παω ρολοι τουαλεττα...αλλιως α εχω φαει γευμα αρργα το πρωι δεν...
καληνυχτα ομορφες! καλη βδομαδα να εχουμε!
μμμμ,καταλαβα!!!αρα σκ@τ@(!!!!) τα εκανα σημερα,εφαγα μονο 2 γευματα μαζεμενα(14.00-16.00 μετα απο 16ωρη νηστεια)με σκοπο να ξεκινησω νορμαλ νηστεια και να τρωω σχεδον απο το πρωι που ξυπναω....αχ,τι αγχος και αυτο πια!!!
Εγω παντως σε λιγο,μιας και ειμαι στο σωστο θεμα,θα παω για στεπ!!!
χαχαχαχαχ εγω λεω να μη βιαστεις ναποφασισεις τι νηστεια θα κανεις τωρα που εκοψες το τσιγαρο κ να ερθεις να το συζητησουμε εκει απο αυριο...
οκ κουκλα!!εχεις δικιο!!καλο βραδυ κοριτσια,παω για το στεπ και μετα νανι!!τα λεμε αυριο!!!
ante me παρακινησες παω κ γω για διαδρομο ενω πλενει το πλυντηριο...
χτες εκανα μια υπεροχη βολτα με τα ποδια που διήρκεσε 3,5 ώρες.
Ολη μερα ήμουν μες στην τρελή χαρα!
χθες το γυμναστηριο ηταν κλειστο...
γιαυτ το λογο ειαπεμ με τον αντρα μου να περπατησουμε λιγακι, οποτε βγηκαμε εξω και πηραμε τους δρομους!! 40' περπατημα με γρηγορο βημα, καλα ειμαστε... σημερα γυμναστηριο και παλι!!!
εγω ηθελα να ξεκινησω κολυμβητηριο αυριο... αλλα πρωι πρωι μου ηρθαν επισκεψεις..... απο Ρωσια....... :p πφφ εκτος και αν παω παρασκευη .... μεχρι τοτε λογικα θα μπορω..
σκεφτομαι και εγω να αρχισω γυμναστηριο, αλλα επειδη ειναι ανοιχτο αυτο που ειναι στην περιοχη μου θα περιμενω να φτιαξει λιγακι ο καιρος, προς μεσα Απριλι το βλεπω να πηγαινω... :) ζωητσα ξερεις τα δικαιολογητικα που θελει? γυναικολογο, δερματολογο... θελει κα λλο γιατρο? :)
Τελειωσα και σημερα απο Curves...
χτες:30λεπτα στεπ+κοιλιακοι!!!
1,5 ώρα κολύμπι
2,4 km στο διαδρομο
περπατημα τουλαχιστον 20-25 λεπτα το πρωι για δουλειες,διακεκομενο(εντος 2 ωρων) αλλα πολυ γρηγορο
30 λεπτα στεπ,κοιλιακοι και 2 ασκησεις ποδια!
χτες και σήμερα curves...
σήμερα curves
Curves και σημερα...
περασα να δηλωσω οτι σημερα δεν εκανα γυμναστικη κ ειμαι καλα! πριτς που θα σκασω! :D
Curves και σήμερα
για πείτε βρε κοριτσια, τι ειναι αυτο το curves?
εγω πηγα γηπεδο για τρεξιμο σημερα αλλα μετα απο 5 γύρους (2 km) επιασε ψιχαλα και γυρισα σπιτι.
οποτε στο καπακι πηγα γυμναστηριιο. τέλεια!
1,5 ώρα κολύμπι σήμερα
γυμναστηριοQuote:
Originally posted by device
για πείτε βρε κοριτσια, τι ειναι αυτο το curves?
εγω πηγα γηπεδο για τρεξιμο σημερα αλλα μετα απο 5 γύρους (2 km) επιασε ψιχαλα και γυρισα σπιτι.
οποτε στο καπακι πηγα γυμναστηριιο. τέλεια!
παιδια εχει καμμια κοπελα προβλημα να πληγωνουν τα χερια τις απο τις λαβες των οργανων με βαρη? ειναι πολυ επωδυνο κ κμαλιστα τρεχει κ αιμα κ δε μπορω αλλο...
εκει στον αντιχειρα ειδικα ειμαι σημαδεμενη...ο γυμναστης μου ειπε να βαζω τα ειδικα γαντια ή να παρω σφουγγαρακια να βασταω...κ τα δυο δε μαρεσουν σαν λυση..
τα σφουγγαρακια θ ατα χανω, τα δε γαντια δεν ειναι toomuch για γυναικα? ουφ
Τρέξιμο 3 χιλμ.
δεν εχω ακομη προβλημα, λιγο με πονάνε, αλλα νολις αυξησω λιγο ακομη τα κιλά που σηκώνω θα πάρω γαντακια.Quote:
Originally posted by badgirl11
παιδια εχει καμμια κοπελα προβλημα να πληγωνουν τα χερια τις απο τις λαβες των οργανων με βαρη? ειναι πολυ επωδυνο κ κμαλιστα τρεχει κ αιμα κ δε μπορω αλλο...
εκει στον αντιχειρα ειδικα ειμαι σημαδεμενη...ο γυμναστης μου ειπε να βαζω τα ειδικα γαντια ή να παρω σφουγγαρακια να βασταω...κ τα δυο δε μαρεσουν σαν λυση..
τα σφουγγαρακια θ ατα χανω, τα δε γαντια δεν ειναι toomuch για γυναικα? ουφ
πολυ μ αρέσουν!!!!!!!!!!!
δε σηκωνω πολλα κιλα βρε δevice απλα οι συνεχομενες επαναληψεις επι 2' στην κοπηλασια πχ μεχουν κατακρεουργησει!
Πχ εχω να κανω 4 σετ των 2' το καθενα κωπηλασια, μονο με 5 κιλα σε καθε χερι(τωρα θα μου αλλαξει προγραμμα). Δηλαδη αν πληγωνει στα 5 κιλα στα επομενα τι θα γινει...
Κ οχι μονο αυτο αλλα την τριβη που την βαζεις σε ολα τα αλλα μηχανηματα που παλι εχω τρελες επαναληψεις...
τελικα η μονη λυση ειναι γαντια ε...θα πεταχτω το απογευμα να δω αν βρω...σε καταστημα με αθλητικα υποθετω?
Χθες εβαλα χαρτομαντιλο η καυμενη αλλα ετσουζε κ παρατριχα κ να κολλησει στην πληγη...το δε χανζαπλαστ φευγει...
σημερα:1 ωρα συνολο(30' στεπ,κοιλιακοι,ποδια και λιγο χερια).
παρε γυναικεια γαντια απο nike η pumaQuote:
δε σηκωνω πολλα κιλα βρε δevice απλα οι συνεχομενες επαναληψεις επι 2' στην κοπηλασια πχ μεχουν κατακρεουργησει!
Πχ εχω να κανω 4 σετ των 2' το καθενα κωπηλασια, μονο με 5 κιλα σε καθε χερι(τωρα θα μου αλλαξει προγραμμα). Δηλαδη αν πληγωνει στα 5 κιλα στα επομενα τι θα γινει...
Κ οχι μονο αυτο αλλα την τριβη που την βαζεις σε ολα τα αλλα μηχανηματα που παλι εχω τρελες επαναληψεις...
τελικα η μονη λυση ειναι γαντια ε...θα πεταχτω το απογευμα να δω αν βρω...σε καταστημα με αθλητικα υποθετω?
Χθες εβαλα χαρτομαντιλο η καυμενη αλλα ετσουζε κ παρατριχα κ να κολλησει στην πληγη...το δε χανζαπλαστ φευγει...
Curves και σημερα...
νασαι καλα πενελοπε! τελικα βρηκα κατι nike τελεια! εγω νομιζα θαμαι σαν φρικιο με μαυρα δερματινα γαντια χαχαχαQuote:
Originally posted by penelope1985
τελικα ειχε ωραια γυναικεια παροτι επαρχεια...
με πρωτη οικονομικη ευκαιρια θα παρω κ την ζυγαρια που ειπες...
μήπως σου βάζει υπερβολικά πολλές επαναλήψεις?
εμενα οι γυμναστες που εχω ακουσει μιλάνε το πολυ για 12 επαναληψεις.
απλα αν τις βγαζεις ευκολα, ανεβαζεις κιλα.
τιποτα...Quote:
νασαι καλα πενελοπε! τελικα βρηκα κατι nike τελεια! εγω νομιζα θαμαι σαν φρικιο με μαυρα δερματινα γαντια χαχαχαQuote:
Originally posted by penelope1985
τελικα ειχε ωραια γυναικεια παροτι επαρχεια...
με πρωτη οικονομικη ευκαιρια θα παρω κ την ζυγαρια που ειπες...
badgirl11 να χαρώ εγώ νέο ζουζουνιάρικο τικεράκι!
55 λεπτά ελλειπτικό
Από βδομάδα βλέπω να κόβεται και αυτό.
Και είμαι και σούπερ χαρούμενη σήμερα γιατί το Πάσχα θα έρθουν οι γονείς μου και ο αδελφός μου!!!
εξαρταται ποιον γυμναζεις καθε φορα...καυση λιπους κανω, πολλες επαναληψεις ελαχιστα κιλα, τωρα που δε με δυσκολευουν ιδιατερα τα κιλα θα γινουν περισσοτερα κ θα ειναι ελαφρως λιγοτερες οι επαναληψεις.
Επισης στο κωπηλατικο που εχουμε οπως κ στα combo ground base στο βαζει με τα λεπτα κ οχι τις επαναληψεις...αλλα τετοια μηχανηματα δεν ειδα αθηνα, google it...εσυ επιλεγεις τον ρυθμο αναλογα πως νιωθεις...
τα κιλα ειναι αναλογα το μηχανημα, στα δικα μας βαζεις ξεχωριστα κιλα σε δεκσι κ αριστερο χερι...πχ 2.5 στο ενα, 2.5 στο αλλο, 5 sτο ενα 5 στο αλλο ή 7.5 και 7.5...κτλ
εκανα και 10 λεπτα airwalker πριν να πεσω για υπνο...
πριν κανα μισαωρο ετρεξα αργα αργα 6 χιλιόμετρα.