Καλημέρα! Κουράγιο BettyG!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...T9F/weight.png
Printable View
Καλημέρα! Κουράγιο BettyG!
Βetty μου,δεν είσαι η μόνη..
63,4 χειρότερα κι απο χελώνα πάω..
σχετικα με το βαρος.... πριν απο ποσες μερες βλεπουμε να ανεβαινει οταν ερχεται η περιοδος....?
νομίζω 1-2 μερούλες πρίν.!
68,000
-700 αλλά δυστυχώς ξέχασα σήμερα τα λιποτόξ και φοβάμαι μήπως χαλάσει η διαίτα
αν δεν πηρες πρωι, απλα συνεχισα τα υπόλοιπα που εχεις μεσασ τη μερα +τη διατροφη που λεει....
καλημέρα elpida, θέλω την παρηγοριά σου, βλέπω ότι ξεκινήσαμε απ'τα ίδια κιλά αλλά εσύ βλέπω έχεις φτάσει τον δικό μου στόχο..σε πόσο καιρό τα έχασες και τί διατροφή ακολούθησες; αχ τα έρμα πότε θα φύγουν;;;Quote:
Originally posted by elpida1989
δυστυχώς 7 θα είμαι σπίτι..οπότε θα πάρω μόνο τα βραδινά και το φακελάκι...αγχώθηκα τώρα...Quote:
Originally posted by mtsek85
αν δεν πηρες πρωι, απλα συνεχισα τα υπόλοιπα που εχεις μεσασ τη μερα +τη διατροφη που λεει....
μην αγχωνεσαι!!!
απλα μη χαλασεις τη διατροφη σου!
Quote:
Originally posted by semie
δυστυχώς 7 θα είμαι σπίτι..οπότε θα πάρω μόνο τα βραδινά και το φακελάκι...αγχώθηκα τώρα...Quote:
Συγνώμη για την καθυστέρηση bomo μου,αλλά τώρα το είδα!Quote:
Originally posted by bomo
καλημέρα elpida, θέλω την παρηγοριά σου, βλέπω ότι ξεκινήσαμε απ'τα ίδια κιλά αλλά εσύ βλέπω έχεις φτάσει τον δικό μου στόχο..σε πόσο καιρό τα έχασες και τί διατροφή ακολούθησες; αχ τα έρμα πότε θα φύγουν;;;Quote:
Κοίτα επειδή τα κιλά είναι πολλά μην περιμένεις να τα χάσεις πολύ γρήγορα.Εγώ τα έχασα σ' εναν χρόνο,αλλά δεν κατάλαβα πότε πέρασε γιατί έβαζα μικρούς και εφικτούς στόχους.Αν το εφαρμόσεις αυτό θα δεις οτι θα χάσεις τα κιλά σου χωρίς να το καταλάβεις.Δηλαδή θα μπορούσες αρχικά να βάλεις σαν στόχο το Πάσχα.Πχ μέχρι τότε να έχεις χάσει 2 κιλά..μετά το καλοκαίρι κοκ
Μ αυτόν τον τρόπο ο καιρός περνάει εύκολα..άσε που μετά τα 10 πρώτα κιλά δεν θα μπορείς να σταματήσεις τη δίαιτα γιατί θα βλέπεις διαφορά στον εαυτό σου και δεν θα σ' αφήνει η χαρά να σταματήσεις χιχι.
Τώρα όσο για την διατροφή..το έχω πει πολλές φορές οτι δεν έκανα κάτι συγκεκριμένο.5 γεύματα την μέρα..συνήθως το πρωί κονφλέικς ολικής αλέσεως με γάλα χαμηλών λιπαρών ή 2 φρυγανιές και δεκατιανό κανένα φρούτο.Το μεσημέρι τώρα δεν είχα κάτι σταθερό..ότι μου έκανε όρεξη το έτρωγα,μέχρι και παστίτσιο είχα φάει,απλά πρόσεχα πολύ όταν το μαγείρευα..ένα κομμάτι δλδ που κανονικά έχει 700 θερμίδες το έκανα να έχει 450..έτρωγα και μια σαλάτα μαζί(απαραίτητη σε κάθε γεύμα) και ήμουν μια χαρά.Αυτό αν μπορέσεις να το εφαρμόσεις στην ζωή σου θα σε διευκολύνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ,γιατί δεν θα σου λείπει τίποτα και θα χάνεις και κιλά.Πολλές απ' τις μέρες πάντως είχα στο μεσημεριανό μου κοτόπουλο(θαυματουργό για την δίαιτα κατα την γνώμη μου).Το απόγευμα τώρα έπινα κανένα ποτήρι ή έτρωγα κανένα φρούτο.
Το βράδυ,δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα..τις περισσότερες φορές φρούτα ή καμιά μαρουλοσαλάτα με ξύδι.
Μην απελπίζεσαι πάντως..όλα θέμα θέλησης είναι.Η αρχή είναι δύσκολη..έτσι όμως και καταφέρεις ν' αρχίσεις τ' άλλα θα είναι παιχνιδάκι και θα δεις με τα πρωτα κιόλας κιλά που θα φύγουν πόσο ωραία θα αισθάνεσαι!!!
Α,και κάτι επίσης πολύ σημαντικό...αν κάποια μέρα ξεφύγεις απ' το προγραμμά σου ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ!!!Συνέχισε σαν να μην τρέχει τίποτα.
Αυτα....ελπίζω να βοήθησα αρκετά bomo Μου!Οτι άλλο θέλεις ή όποια άλλη απορία έχεις εδώ είμαι εγώ!
elpida
και εγώ έτσι τα έχασα τα 40 κιλά! Πρωί μεσημέρι κανονικά και το βράδυ σαλάτα. Μάλλον ανακαλύψαμε τον τρόπο για την καλύτερη δίαιτα:)
Είναι αυτό που λες βασικά, ότι σου δίνει την ελευθερία να τρως ότι θες το μεσημέρι. Εγώ μέχρι και καρμπονάρα είχα φτιάξει με μακαρόνια ολικής, ζαμπόν άπαχο και κρέμα με 2%.
Βλέπω στα 5 τελευταία και πιο επίμονα είμαστε και οι δύο:)
Πολύ χαίρομαι για σένα
μπορεί και μια εβδομάδα πρίν και μία μετά, ειδικά το μετά με έχει τσακίσει αν θες το πιστεύεις! Μετά από μια εβδομάδα επανέρχομαι!Quote:
σχετικα με το βαρος.... πριν απο ποσες μερες βλεπουμε να ανεβαινει οταν ερχεται η περιοδος....?
Ακίνητη και σήμερα η ζυγαριά μου, κορίτσια , 76.400 :(
Nα 'σαι καλά Δανάη μου!Σ' ευχαριστώ πολύ!Quote:
Originally posted by Danai20
elpida
και εγώ έτσι τα έχασα τα 40 κιλά! Πρωί μεσημέρι κανονικά και το βράδυ σαλάτα. Μάλλον ανακαλύψαμε τον τρόπο για την καλύτερη δίαιτα:)
Είναι αυτό που λες βασικά, ότι σου δίνει την ελευθερία να τρως ότι θες το μεσημέρι. Εγώ μέχρι και καρμπονάρα είχα φτιάξει με μακαρόνια ολικής, ζαμπόν άπαχο και κρέμα με 2%.
Βλέπω στα 5 τελευταία και πιο επίμονα είμαστε και οι δύο:)
Πολύ χαίρομαι για σένα
Και σενα είναι πολύ εντυπωσιακή η απωλειά σου,μπράβο σου!Πολύ χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που έχει χάσει τόσα κιλά και
ευχομαι και ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλες πολλεεες!!!!
Πάντως όντως πιστεύω οτι αυτός ο τρόπος που ακολουθήσαμε εμείς για να χάσουμε τα κιλά μας είναι ο πιο σωστός και ο πιο αποτελεσματικός.Εχω κάνει πολλές
δίαιτες,αλλά καμία δεν μ' έκανε να πλησιάσω τόσο τον στόχο μου.Το πολύ πολύ έχανα 9 κιλά και μετα πάλι τα ίδια.
Καλημέρα και χρόνια πολλά!
Δανάη, Ελπίδα, Μπέττυ μάς δίνετε ελπίδα!
:) :) :)
Aυτο θέλουμε και εμείς murcielago!!!Quote:
Originally posted by murcielago
63 ακριβώς!Επιτέλους ξεκόλλησα!
Quote:
Aυτο θέλουμε και εμείς murcielago!!!Quote:
Originally posted by murcielago
63 ακριβώς!Επιτέλους ξεκόλλησα!
κοριτσια δηλαδη προτεινεται ισορροπημενο πρωινο και μεσημεριανο και το βραδυ μονο σαλατα???????
αχ ποσο μουχει λειψει το ζυγισμα κοριτσια...μολις επιστρεψω θα ζυγιστω κ επανερχομαι! καλες καθοδους ναχετε!!
ομολογω ομως οτι η κοιλια μου εχει μαζευτει καπως, παροτι διατροφικα δε τα παω ακομα καλα...
γιατι καλε ζυγαριες δεν εχετε εκει?
petalouditsa
σε μένα αυτό δουλεύει. Επειδή δεν μπορώ να μετράω θερμίδες όλη την ώρα, όπως επίσης να τρώω αηδίες του τύπου μισό κουλούρι και 30γρ τυρι (!). Τρώω 2 κανονικές μερίδες πρωί και μεσημέρι και το βράδυ σαλάτα. Αυτό όμως που έχω κόψει εντελώς είναι τα άσπρα αλεύρια κι τη ζάχαρη.
Τώρα που είμαι στα 5 τελευταια προσπάθησα να δοκιμάσω και καμιά άλλη δίαιτα, αλλά πάντα σε αυτή γυρνάω τελικά και είναι η μόνη που μπορώ να κρατήσω.
καλημέρα και χρόνια πολλα!!!
Κορίτσια πείτε καμια καλή ζυγαριά να αγοράσω γιατι αυτη που εχω κατι έχει πάθει και δεν δουλευει!!! :-(
Semie, κυκλοφορούν κάτι ζυγαριές πολύ ντιζαϊνάτες, χρωματιστές, ψηφιακές... μούρλια!
Εδώ κοιτάξτε πώς κάνω κι εγώ τώρα που συγκρατούμαι να μην φάω γλυκά!:
http://www.greektube.org/content/view/102818/2/
[quote]Originally posted by murcielago
Semie, κυκλοφορούν κάτι ζυγαριές πολύ ντιζαϊνάτες, χρωματιστές, ψηφιακές... μούρλια!
Εδώ κοιτάξτε πώς κάνω κι εγώ τώρα που συγκρατούμαι να μην φάω γλυκά!:
http://www.greektube.org/content/view/102818/2/
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wRTqT9F/]
βασικα ψαχνω καμια μάρκα που να χει κ λιπομετρητη και να καλη,μην μου βγαζει βλακειες δλδ για αυτο δυσκολευομαι!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...kim/weight.png
+1,1 kg
Παρα πολυ κακα αλλα χτες το βραδυ μετα το βραδυνο ταραξα το ψυγειο...
ευχαριστώ πολύ κορίτσι , να σαι καλά. Αχ αυτή η ανυπομονησία είναι που μου ρίχνει την ψυχολογία. και πριν 7-8 χρόνια έχασα 35 κιλά με το δικό σου διατροφικό μοντέλο, ξέρω πώς είναι. Απλά ρώτησα μήπως και είχες κάνει κάτι περισσότερο θαυματουργό και λιγότερο βαρετό, χα χα!Quote:
Συγνώμη για την καθυστέρηση bomo μου,αλλά τώρα το είδα!Quote:
Originally posted by bomo
Κοίτα επειδή τα κιλά είναι πολλά μην περιμένεις να τα χάσεις πολύ γρήγορα.Εγώ τα έχασα σ' εναν χρόνο,αλλά δεν κατάλαβα πότε πέρασε γιατί έβαζα μικρούς και εφικτούς στόχους.Αν το εφαρμόσεις αυτό θα δεις οτι θα χάσεις τα κιλά σου χωρίς να το καταλάβεις.Δηλαδή θα μπορούσες αρχικά να βάλεις σαν στόχο το Πάσχα.Πχ μέχρι τότε να έχεις χάσει 2 κιλά..μετά το καλοκαίρι κοκ
Μ αυτόν τον τρόπο ο καιρός περνάει εύκολα..άσε που μετά τα 10 πρώτα κιλά δεν θα μπορείς να σταματήσεις τη δίαιτα γιατί θα βλέπεις διαφορά στον εαυτό σου και δεν θα σ' αφήνει η χαρά να σταματήσεις χιχι.
Τώρα όσο για την διατροφή..το έχω πει πολλές φορές οτι δεν έκανα κάτι συγκεκριμένο.5 γεύματα την μέρα..συνήθως το πρωί κονφλέικς ολικής αλέσεως με γάλα χαμηλών λιπαρών ή 2 φρυγανιές και δεκατιανό κανένα φρούτο.Το μεσημέρι τώρα δεν είχα κάτι σταθερό..ότι μου έκανε όρεξη το έτρωγα,μέχρι και παστίτσιο είχα φάει,απλά πρόσεχα πολύ όταν το μαγείρευα..ένα κομμάτι δλδ που κανονικά έχει 700 θερμίδες το έκανα να έχει 450..έτρωγα και μια σαλάτα μαζί(απαραίτητη σε κάθε γεύμα) και ήμουν μια χαρά.Αυτό αν μπορέσεις να το εφαρμόσεις στην ζωή σου θα σε διευκολύνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ,γιατί δεν θα σου λείπει τίποτα και θα χάνεις και κιλά.Πολλές απ' τις μέρες πάντως είχα στο μεσημεριανό μου κοτόπουλο(θαυματουργό για την δίαιτα κατα την γνώμη μου).Το απόγευμα τώρα έπινα κανένα ποτήρι ή έτρωγα κανένα φρούτο.
Το βράδυ,δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα..τις περισσότερες φορές φρούτα ή καμιά μαρουλοσαλάτα με ξύδι.
Μην απελπίζεσαι πάντως..όλα θέμα θέλησης είναι.Η αρχή είναι δύσκολη..έτσι όμως και καταφέρεις ν' αρχίσεις τ' άλλα θα είναι παιχνιδάκι και θα δεις με τα πρωτα κιόλας κιλά που θα φύγουν πόσο ωραία θα αισθάνεσαι!!!
Α,και κάτι επίσης πολύ σημαντικό...αν κάποια μέρα ξεφύγεις απ' το προγραμμά σου ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ!!!Συνέχισε σαν να μην τρέχει τίποτα.
Αυτα....ελπίζω να βοήθησα αρκετά bomo Μου!Οτι άλλο θέλεις ή όποια άλλη απορία έχεις εδώ είμαι εγώ!
αλλά έτσι είναι, αν το έραβα λίγο το στόμα δεν θα χρειαζόταν να ξαναχάσω για 2η φορά 35 κιλά.. ευχαριστώ πολύ πάντως;)
καλώς την! πρωινή πρωινή..Quote:
α! και φυσικά καλώς μας ήρθες γιατρέ μου! αυτό με την φτέρνα που έπαθες δεν ξέρω τί είναι ακριβώς, αλλά εγώ μετά από 6μηνη απάθεια και καθισιό και πρόσθήκη πολλών κιλών, όταν ξεκίνησα να περπατήσω γρήγορα σαν αεροβική, στα 50 μέτρα ένιωθα τα πόδια μου πόλύ αδύναμα, έτοιμα να αρχίσουν να τρέμουν. φυσικά σταμάτησα και σηκώθηκα και πηγα σπίτι απ΄την τρομάρα μου...Quote:
-400 σήμερα, 76 στρογγυλά παρ΄όλο που ξέφυγα χθές.
Καλημέρα σε όλους!!
Bomo μου, bomo μου σ' έφτασα στα κιλά (κοιτούσα το τίκερ σου γιατί ξεκινήσαμε περίπου από τα ίδια)- άντε να δούμε ποια θα γίνει πρώτη διψήφια να τραβήξει και την άλλη στην κατηφόρα!! :)
Υ.Γ. Η φτέρνα μου είναι κάπως καλύτερα τώρα που ελάφρυνα έστω και λίγο και φυσικά με το αντιφλεγμονώδες κάθε μέρα απαραιτήτως
Bomo τώρα τι γυμναστική κάνεις; Εγώ ξεκίνησα λίγο ποδήλατο (στατικό) που δεν επιβαρύνει τις αρθρώσεις και νομίζω ήταν καλή επιλογή! Βάζω μέτριες αντιστάσεις και κάνω τώρα για 10 μέρες 5 λεπτά μόνο- θα το αυξήσω σταδιακά. Στόχος είναι να μην κουραστώ και τα παρατήσω και παράλληλα να ξυπνήσω λίγο το μεταβολισμό μου που κοιμάται ύπνο βαθύ.
Διότι αυτό με τη φτέρνα έτσι το έπαθα: ξεκίνησα πριν ένα μήνα περπάτημα με το πάθος του νεοφώτιστου και πήγαινα παντού ποδαράτο, κάθε μέρα. Έλα όμως που τα κοκκαλάκια μου δεν ήταν φτιαγμένα να κουβαλούν 2 ανθρώπους αλλά μόνο έναν! Και διαμαρτυρήθηκαν εντόνως...
-900. Ηρθα παλι στα κανονικα. Αλλα θα συνεχισω μεχρι και την Κυριακη αυστηρα...
Είμαι πλεόν 67.200! δλδ -3.800!και -14 πόντους συνολικα!
Επόμενος στόχος -1.5 μέχρι το Πάσχα!
Καλημέρα! :)
...αλλά +300 γραμμάρια. Γιατί ζυγαριούλα μου; Επειδή χθες στις 11 το βράδυ έφαγα μια μπάρα δημητριακών των 150 Kcal; Δεν θα το ξανακάνω! :)
67,6 -100 γρ δλδ
Καλημέρα!
Το είδα εγώ το όνειρο... +200 γρ. ακόμα! Ελπίζω να σταματήσει εδώ το... regain! Τουλάχιστον δεν οφείλεται σε διατροφικά ατοπήματα αλλιώς θα με έτυπτε η συνείδησή μου με ολέθρια αποτελέσματα... (αλυσιδωτές αντιδράσεις: τύψεις--> άγχος--> παρηγοριά μέσω πρόσληψης υδατανθράκων... κλασική συνταγή καταστροφής)
Πενέλοπε μια και είσαι από πάνω μου να σου πω κι εγώ συγχαρητήρια για τα 16 χαμένα κιλά και υπομονή να χάσεις και τα 3 τελευταία- θα βγεις στην παραλία κούκλα! :)
Ας μετρηθώ κιόλας να δούμε τι λέει και η μεζούρα:
Μπράτσο: 33,5 cm (ήταν 34,5!)
Στήθος: 115 cm (σταθερό αλλά δεν με χαλάει! :) )
Μέση: 100 cm (σταθερή κι ας ήταν η πρώτη που περίμενα να μικρύνει μια και εγώ ποτέ δεν είχα κοιλιά...)
Περιφέρεια: 128 cm (ήταν 130!)
Μηρός: 70 cm (ήταν 74!)
Γάμπα: 47 cm (ήταν 48!)
Χαιαιαιαίρομαι! :) :) :)
Υ.Γ.: Πρώτη φορά κάνω δίαιτα που διαρκεί πάνω από μισή μέρα και είμαι περήφανη για τον εαυτό μου!
Καλημερα! + 400 γρ. 68
[/quote]
63,3 10 ημέρες μετά...πάλι καλά...
Καλημέρα σε όλες![/quote]
62,8 σήμερα
84.0 κ αρχιζω!