καπως ετσι θα γινει αν γινει... ας δουμε τα σημερινα......!!!!!!!! αν θα ειναι καλο το παντελονι... αχ εχω ενθουσιαστει επειδη μαρεσε το σχεδιο και βλεπω να μη μου κανει και να ξενερωνω με τη ζωη μου!!!!!
Printable View
καπως ετσι θα γινει αν γινει... ας δουμε τα σημερινα......!!!!!!!! αν θα ειναι καλο το παντελονι... αχ εχω ενθουσιαστει επειδη μαρεσε το σχεδιο και βλεπω να μη μου κανει και να ξενερωνω με τη ζωη μου!!!!!
στοιχημα οτι θα σου κανει?? ;)
μεσα! αν δε μου κανει τι χανεις????? χαχαχα
εγω τα λεφτα μου :Ρ
Quote:
Originally posted by loukoumaki
στοιχημα οτι θα σου κανει?? ;)
αν δε σου κανει θα μπω στον κοπο να σου βρω αλλο με τις ιδιες προδιαγραφες :D
Σημερα πηγα M&S και μπηκα σε νουμερο 10. WOOOHOOO!
λουκουμακι μου...
δεν ηρθαν τα ρουχα χθεςςςςςςςςςςςς
σνιφ σνιφ σνιφ
βασικα ηρθαν σπιτι, αλλα χτυπησαν σε αλλο κουδουνι και ετσι δεν εγινε η παραδωση...
σημερα εχω παλι ραντεβου... ελπιζω να μη γινει παλι κατι... σνιφ...
Quote:
αν δε σου κανει θα μπω στον κοπο να σου βρω αλλο με τις ιδιες προδιαγραφες :D
καλημερα mtsek μου, χμμμμ συμβαινουν κι αυτα μη μου αγχωνεσαι, παντως πριν διαβασω το μνμ σου ειχα την αγωνια να δω τι απεγινε, δεν πειραζει, περιμενουμε σημερα :)
χαχα οτνως περιμενουμε κλαι σημερα... 5μισι θα ξερω που θα γυρισω σπιτι!!!!!!!!!!!!!
ας μιλησω για ρουχα, κ συγκεκριμενα για το τζιν που φοραω, που τοχω απ'οταν ημουν στα ιδια κιλα παλια κ πλεον το βγαζω χωρις να το ξεκουμπωσω...
μα ποσο παχυα ημουν πριν ρε παιδια? τοση διαφορα...κ γω εχω κ παραπονο κ στεναχωριεμαι κ τρωω κ φαυλος κυκλος...
Σορυ αλλα δεν ξερω καν πως ειναι να βγαζω ενα παντελονι χωρις
να το ξεκουμπωσω!!!
Και ειδικα τζιν!
Εχω να βαλω τζιν απο τον καιρο του Νωε νομιζω.
bad μου ολο τρως τρως τρως αλλα τα κιλακια φευγουν!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ!!!!!!!!!!! ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ!!!! το τζιν εχει τελεια εφαρμογη, ειναι τζαστ το νουμερο μου και ειναι απλα σουπερ!!! εχω ενθουσιαστει!!!!! φαντασου πως βαση διαστασεων επρεπε να εχω χασει και 2 ποντους για να μπει, αλλα τελικα ειναι καλο!!!!!!!!!!!! αχ το κοιταζα στον καθρεφτη κ ελεγα... γιατι να ειναι 48 και οχι 44...???? ελπιζω συντομα να ειμαι σε αυτο το νουμερο... και πραγματικα θα το ξαναπαρω το τζιν και σε πιο μικρο.... τοσο σουπερ ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
τελεια mtsek μου!!!!! στα λεγα εγω, εδω μιλαμε για γκουρου χαχαχαχαχαχα!!! πρεπει να με ανακηρυξουν επιτιμη πελατισσα χιχιχι....αντε, και εις κατωτερα ευχομαι, μακαρι να ξαναμπω κι εγω καποτε στο 48 και στο 46 που ισα ισα ειχα παρει τη χαρα του.. (κλαψ..) κι αφου ηρθαν τα καλα νεα που περιμενα, παω να την πεσω με το στομαχι να παιζει ταμπουρλο αλλα πολυ χαρουμενη και ικανοποιημενη :) αυριο πρωι πρωι εγερτηριο!!! φιλακια σε ολη την παρεα, καληνυχτα!!!
ναι τελικα αυτο το κανω διαιτα τη μια δεν κανω την αλλη ισως ναναι το μυστικο...Quote:
Originally posted by mtsek85
bad μου ολο τρως τρως τρως αλλα τα κιλακια φευγουν!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως. Παλια νομιζα ηταν μονο οι νηστειες που αδυνατιζα αλλα τωρα ποσο καιρο δεν κανω νηστειεσ...
φευγουν πολυ αργα ομως βρε μτσεκ μου οταν δεν προσπαθεις συνεχομενα...
μεγεια τα ρουχα μτσεκακι , νασαι καλα να τα χαιρεσαι! κ ναδυνατισεις να ταλλαξεις!
Τετη μου ειναι ελαστικο τζιν αν αυτο σε παρηγορει...ε οχι κ λαστιχο αλλα οχι κ τα σκληρα τα levis
Παντως ειλικρινα εχει αρχισει να μου τη δινει η φαση με τα ρουχα...
δεν εχω ρουχα :( κ φοβαμαι να παρω αλλα κιολα! πηρα 500 ευρω εσωρουχα κ ξεδωσα, ελπιζω αυτα ακομα κι αν χασω κι αλλο να μου κανουν...
μηνα του μελιτος δε θελω να παω τωρα, αν εχει ζεστη δεν εχω καλοκαιρινα...
καλημερα καλημερα!!!
σας ευχαριστω κοριτσακια μου!!!!
τελικα ενα ρουχαλακι πως σου αλλαζει τη διαθεση ε....?
εκανα και μια μετρηση με ενα απο τα παλια μου τζιν....
ειναι 4 ποντοι η διαφορα... με ενα απο τα πιο μεγαλα μου μεν αλλα παλιο και πιο στενο δε!!!!!! για να δουμε....
Quote:
τελεια mtsek μου!!!!! στα λεγα εγω, εδω μιλαμε για γκουρου χαχαχαχαχαχα!!! πρεπει να με ανακηρυξουν επιτιμη πελατισσα χιχιχι....αντε, και εις κατωτερα ευχομαι, μακαρι να ξαναμπω κι εγω καποτε στο 48 και στο 46 που ισα ισα ειχα παρει τη χαρα του.. (κλαψ..) κι αφου ηρθαν τα καλα νεα που περιμενα, παω να την πεσω με το στομαχι να παιζει ταμπουρλο αλλα πολυ χαρουμενη και ικανοποιημενη :) αυριο πρωι πρωι εγερτηριο!!! φιλακια σε ολη την παρεα, καληνυχτα!!!
Ξεχασα να γραψω οτι την Παρασκευη ειχα παει Μ&S στο Mall και δοκιμασα ενα τζην σωληνα νουμερο 10 και οχι μονο μπηκα μεσα αλλα ηταν και σχετικα ωραιο. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ και ενθουσιαστηκα...
εγω εχω φοβερο προβλημα χανω τα κιλα κ δεν μου στρωνουν τα παντελονια κλαψ κλαψ
τι εννοεις? γιατι χειροτερα ποδια απο μενα αποκλειεται να εχεις
κι ομως εχω γονατα ιποποταμου μπουτια φοραδας κ γαμπες αστο καλυτερα δεν χανω απο τα ποδια τπτ
ρε συ πραγματικα δεν γινεται σου λεω... Τι υψος εχεις?Εγω 1.60
166 αλλα..... εχω χοντρα ποδια κ αδυνατο επανω κορμο ολο το βαρος μου ειναι εκει
χμμμ εγω παιρνω ποδια και χερια
Χτες ειπα να δοκιμασω ενα καινουριο τζην που το αγορασα επιτηδες δυο νουμερα μικροτερο για να το εχω σαν στοχο.
Οταν το αγορασα ανεβαινε ισα πανω απο τα γονατα.
Χτες ανεβηκε κανονικα μεχρι πανω , αλλα δεν κουμπωνε ακομη.
Ελπιζω την επομενη φορα που θα το δοκιμασω να κουμπωνει...
Εχω τοσα ομορφα ρουχα, ανυπομονω να τα βαλω ρε γμτ.
Και αποφασισα να σταματησω για ενα διαστημα να αγοραζω ρουχα και να μετατρεπω τη ντουλαπα μου σε καταστημα. Ολα τα ρουχα σε διαφορα νουμερα. Ελεος πια!
Την επομενη φορα που θα κανω επιδρομη στην αγορα θα ειναι τις εκπτωσεις το καλοκαιρι .
Ειναι κι αυτος ενας στοχος , δεν μπορειτε να πειτε.
Quote:
Originally posted by DALIA
Και αποφασισα να σταματησω για ενα διαστημα να αγοραζω ρουχα και να μετατρεπω τη ντουλαπα μου σε καταστημα. Ολα τα ρουχα σε διαφορα νουμερα. Ελεος πια!
Την επομενη φορα που θα κανω επιδρομη στην αγορα θα ειναι τις εκπτωσεις το καλοκαιρι .
Ειναι κι αυτος ενας στοχος , δεν μπορειτε να πειτε.
+1000
Καλημερα κουκλιτσες μου! Εγω παλι μια ζωη λιγουρευομαι τη ντουλαπα της αδερφης μου (172 υψος με ανωτερα κιλα που εφτασε ποτε τα 61), εχει γινει ονειρο ζωης απιαστο! Τεσπα :( ας φτασω εγω εκει που ημουνα και βλεπουμε, δε βαζω ανεφικτους προς το παρον στοχους! Παντως ειναι φοβερο, δεν εκανε ποτε της διαιτα, εχει απιστευτο σωμα και κανει τρελες καυσεις! Ετσι ηταν και η μαμα μου, μονο εγω βγηκα μοσχαριτσα, ααααχ ατιμη φυση γιατι κανεις τετοιες αδικιες? :D
Γλυκο μου λουκουμακι, σου ευχομαι ολοψυχα να καταφερεις καποια στιγμη να δανειζεσαι ρουχα απο τη γκαρνταρομπα της αδελφης σου.
Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΤΑΛΙΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕΥΧΟΜΑΙ! ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΛΑ! ΠΑΝΤΩΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΗ 14 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ! ΟΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΣ!
Ναι, πραγματι ειναι ισχυροτατο κινητρο...μεχρι τωρα φυλαγομουν να βγαζω προσεκτικες φωτογραφιες μαζι του , ε οχι ρε γμτ, δεν του αξιζει τετοιο πραγμα, ουτε κι εμενα ομως.
Ο δικος μου ειναι 20 μηνων και καθε μερα μαζι του ειναι μια διαρκης περιπετεια!
Να μας ζησουν λοιπον τα σκαθαρακια μας!
NA MAΣ ΖΗΣΟΥΝ ΝΤΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΙΝΙΑ ΤΟΥΣ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΣ!!!
Εγώ πάλι βολέβομαι με τζινάκια XD
μπλούζες λίγο φαρδιές με 'δέσιμο' κάτω από το στήθος
ή κοντομάνικες πάλι λίγο φαρδιές =/
και ζακέτες, πουκάμισο ζακέτα κτλ.
εγώ θέλω να αδυνατίσω και να βάλω κανένα σορτσάκι τώρα που είναι καλοκαίρι =(
και πεθαίνω να βάλω ένα φορεματάκι που είδα σε ένα μαγαζί...
οκ θα γίνουν κι αυτά σε λίγο καιρό =Ρ
Ολα θα γινουν , αμα χαθουν τα ρημαδοκιλα.
Τα τζην xd που λες που τα βρισκεις;
Δεν ψωνιζω τωρα, απλα να ξερουμε (τελικα μονο η μανια για shopping μπορει να συγκριθει με τη μανια για μασα!)
β'αζω 42 νούμερο
τα τζιν μου τα πήρε η μάνα μου από ένα κατάστημα στην θεσσ/νίκη
και έχω πάρει και από τα σπρίντερ
Δηλαδη ειναι μαρκα xd? ή μηπως ηθελες να γραψεis νουμερο xl?
Τελος παντων, το θεμα ειναι πλεον απο δω και περα να ψωνιζουμε ρουχα σε μικροτερα νουμερα.
Χιχι , χασμα γενναιων! Το XD ειναι και καλα φατσουλα που χρησιμοποιει η νεολαια στο γραψιμο της,οχι μαρκα!:PQuote:
Δηλαδη ειναι μαρκα xd? ή μηπως ηθελες να γραψεis νουμερο xl?
Τελος παντων, το θεμα ειναι πλεον απο δω και περα να ψωνιζουμε ρουχα σε μικροτερα νουμερα.
Χμ...το καταλαβα οταν ειδα να το επαναλαμβανει σε αλλο post της ,αλλα ειπα μηπως ειναι ιδεα μου!
Προτιμω την κανονικη γραφη παντως κι ας δειχνω ντεμοντε.
Παρεπιπτοντως , δεν ειμαι και τοσο μεγαλη!
Φιλικα παντα
χεχε
φατσούλα είναι όπως αυτές -> =) :D κτλ. υπάρχει κι αυτή XD
Στην αρχή δεν κατάλαβα την ερώτηση για αυτό δεν απάντησα
Aπαξ και ειμαστε πανω απο 16 ειμαστε μεγαλοι για να καταλαβουμε αυτη την γραφη :PQuote:
Χμ...το καταλαβα οταν ειδα να το επαναλαμβανει σε αλλο post της ,αλλα ειπα μηπως ειναι ιδεα μου!
Προτιμω την κανονικη γραφη παντως κι ας δειχνω ντεμοντε.
Παρεπιπτοντως , δεν ειμαι και τοσο μεγαλη!
Φιλικα παντα
Καλα, ολα τα λεφτα ο παραπανω διαλογος!
Κοριτσια γραψατε!
Παντως σε ολοκληρο τον κοσμο θα υπαρχουν τζιν μαρκας XD δεν μπορει....Χαχαχα
Να δω ποσο θα συνεχιστει το δουλεμα...
Εχει αρχισει και με πειραζει και δε φταιτε εσεις, φταιει που ειμαι υπερ-ευαισθητη!
Εκανα λαθος λοιπον που ανοιξα διαλογο με ενα νεο μελος, αλλη φορα θα ρωταω την ηλικια του πρωτα !
Νομιζα πως βρηκα ενα χωρο να μπορεσω να μοιραστω τις ανησυχιες μου και τους προβληματισμους μου, αλλα διαψευστηκα.
Δεν πειραζει, να ειστε καλα παιδια. Και παντα να βρισκετε τοσο ωραιους λογους να γελατε εις βαρος καποιου!
Ελα ρε Νταλια τωρα...