εμένα πάντως με κρατάνε σε μία σειρά..δεν μπορώ να πω ότι έχουν βοηθήσει τόσο στην απώλεια βάρους, όσο στην κατακράτηση υγρών όπως είπε και η ελένη, αλλά εφόσον είναι φτηνά και ακίνδυνα τα συνεχίζω...έχω πάντως μία φοβερή αίσθηση "ξεφουσκώματος"...
Printable View
εμένα πάντως με κρατάνε σε μία σειρά..δεν μπορώ να πω ότι έχουν βοηθήσει τόσο στην απώλεια βάρους, όσο στην κατακράτηση υγρών όπως είπε και η ελένη, αλλά εφόσον είναι φτηνά και ακίνδυνα τα συνεχίζω...έχω πάντως μία φοβερή αίσθηση "ξεφουσκώματος"...
kalimera...kainouria edw,kainouria prospatheia gia diaita...thelw na xasw 9 kila kai skeftika na dokimasw kapoio simplirwma diatrofis(dn exw ksanaparei)...gia peite mou vre koritsia,ontws voithane ta kilokiller?skeftomai na ta ksekinisw...
Πήγα να ανοίξω καινούριο τόπικ.. αλλά βλέπω υπάρχει ήδη.. καλησπέρα σ΄όλους..
ξεκίνησα σήμερα kilokiller... είδα μερικές είχατε πολύ καλά αποτελέσματα.. άντε να δούμε και εγώ...
τα παίρνει κανείς άλλος αυτόν τον καιρό?
τελικα κανουν δουλεια????σκεφτομαι να τα παρω....(κανω ατκινς)
Κι εγώ ατκινς κάνω και έλεγα να τα πάρω...τα πήρε κανείς πρόσφατα να μας πει αν κάνουν τίποτα?
Εγώ παιδιά είμαι στη δεύτερη μέρα... και νιώθω ήδη ξεφούσκωτη.. σε 5 μέρες που θα ζυγιστώ θα σας πω τι αποτελέσματα είχε σε μένα..
Το πρωινό και το μεσημεριανό αναβράζον είναι πάρα πολύ ωραία.. το βραδινό όμως.. με κλειστή μύτη :PP
χαχα τόσο χάλια το βραδυνό?καλα θα κάνουμνε υπομονη αρκεί να κάνει δουλειά! :wink2:Quote:
Originally posted by karen1985
Εγώ παιδιά είμαι στη δεύτερη μέρα... και νιώθω ήδη ξεφούσκωτη.. σε 5 μέρες που θα ζυγιστώ θα σας πω τι αποτελέσματα είχε σε μένα..
Το πρωινό και το μεσημεριανό αναβράζον είναι πάρα πολύ ωραία.. το βραδινό όμως.. με κλειστή μύτη :PP
karen κανεις παραλληλα διαιτα?
αρτε ποσο καιρο κανεισ ατκινς?
πανω κατω στα ιδια ειμαστε
Δίαιτα με την έννοια της δίαιτας δεν κάνω...
το πρωί κανά τοστάκι με γαλοπούλα ή δημητριακά ολικής, το μεσημέρι ότι φαγητό έχουμε σπίτι αλλά σε λογική ποσότητα και το βράδυ κάτι πολύ ελαφρύ και ενδιάμεσα μπορεί να φάω και κανά ποπ κορν :P
Και γυμναστική 3 φορές την εβδομάδα...
Εγώ πάντως πήρα 2 κουτιά, είμαι αισιόδοξη... για να δούμε..!!
Δυστυχώς ναι το βραδινό είναι λίγο χάλια.. αλλά το παλεύουμε ..!!
κανω ατκινς 1 μήνα περίπου και έχασα 5 κιλα ισως και κάτι παραπάνω γιατι δεν ζυγίστηκα αμέσως μολις άρχισα,ζυγίστηκα μετα απο 2-3 μέρες.Quote:
Originally posted by LaLuna
karen κανεις παραλληλα διαιτα?
αρτε ποσο καιρο κανεισ ατκινς?
πανω κατω στα ιδια ειμαστε
Επίσης κάνω και γυμναστική,διάδρομο δλδ 3 φορες την εβδομάδα κι αυτο βοηθάει στους πόντους.
Πρώτη φορά πάντως κάνω ατκινς και μ'αρέσει.Εσύ πωσ τα πας?Ποσο καιρό κάνεις?
καρεν ρωταω για να ξερω αν η απωλεια σου θα ειναι απο τα χαπια η τη διαιτα...αλλα μαλλον καπως συνδυαστικα λειτουργουν αυτα...
αρτε ξεκινησα 76,6 πριν 10 μερες και τωρα ειμαι 74,2
μια χαρα!είσαι στην πρώτη φάση ακόμα δλδ...κι εγω εκει είμαι αλλα έλεγα σιγα σιγα να μπω στη δεύτερη φάση για να τρώω και κανένα ξηροκάρπιο αλλα ακόμα δεν έχω αποφασίσει.Quote:
καρεν ρωταω για να ξερω αν η απωλεια σου θα ειναι απο τα χαπια η τη διαιτα...αλλα μαλλον καπως συνδυαστικα λειτουργουν αυτα...
Δεν μπορώ να κρατήσω δίαιτα πάνω από μια εβδομάδα.. προσπαθώ να το σώσω με λιγότερη ποσότητα τροφής, γυμναστική και τώρα τα kilokiller..Quote:
Originally posted by arte
μια χαρα!είσαι στην πρώτη φάση ακόμα δλδ...κι εγω εκει είμαι αλλα έλεγα σιγα σιγα να μπω στη δεύτερη φάση για να τρώω και κανένα ξηροκάρπιο αλλα ακόμα δεν έχω αποφασίσει.Quote:
το 2007 ήμουν 105 κιλά, έχασα 20 κιλά απόλυτα προσηλωμένη στο στόχο μου για 6 μήνες αλλά μετά το 2010 έγινα χειρότερα 120..
στον ευατό μου η στέρηση δεν κάνει καλό.. προτιμώ να τρώω απ όλα και να χάσω αργά και σταθερά τα κιλά :)
καρεν ευτυχως η ατκινς δεν εχει στερηση ασε που εχουμε ενα σωρο συνταγες.....
αρτε εγω θα μεινω στην πρωτη μεχρι τα 68-69 κιλα....
Αν και το σκ δεν πρόσεξα τις 2 πρώτες μέρες του kilokiller έχασα μισό κιλό.. που να πρόσεχα δηλαδή.. παίρνω θάρρος από αυτό το αποτέλεσμα και συνεχίζω.. :)
κορίτσια εκτός από αναβράζοντα δισκία βγαίνει και σε καψουλες οι οποιες υποθετω θα είναι αγευστες. Σκέφτομαι να ξεκινήσω αυτεςQuote:
Originally posted by arte
χαχα τόσο χάλια το βραδυνό?καλα θα κάνουμνε υπομονη αρκεί να κάνει δουλειά! :wink2:Quote:
δεν το ήξερα οτι βγαινουν και σε κάψουλες.. για να δω σε τι τιμή παιζουν.. αν δοκιμάσεις περιμένουμε εντυπώσεις..!!
Η τιμή είναι ακριβώς ίδια. το παρήγγειλα και το περιμένω από στιγμή σε στιγμή να μου το φέρουν.Quote:
δεν το ήξερα οτι βγαινουν και σε κάψουλες.. για να δω σε τι τιμή παιζουν.. αν δοκιμάσεις περιμένουμε εντυπώσεις..!!
Όσο για τις τιμές έχω παρατηρήσει ότι γενικότερα έχει ξεκινήσει μία τάση ότι παραγγέλνεις από το σπίτι μέσω ιντερνετ να είναι αισθητά πιο φτηνό από την αγορά στο μαγαζί.
το kilokiller είχε αγορά μέσω ιντερνετ 16,99 και αν πήγαινα εγώ στο ίδιο φαρμακείο 25!!!!!!! ο άντρας μου κάνει για χρόνια καθημερινά γυμναστική και παίρνει συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνες και πρωτεινες και απο εκέι που αγόραζε την μεγάλη συσκευσία 95 ? τώρα την βρήκε μέσω ιντερνετ 65 με αποστολή στο σπίτι!
βρε παιδια συστατικα εχει κοιταξει κανενας?μην παθουμε και τιποτε δηλαδη.....
paidia to xw dokimasei kai tipota...katalava meta apo xronia oti ta xapia adunatismatos den kanoun tipota dustuxws...t apotelesmata pou eida me diatrofi kai gumnastiki ap tn proto mina kiolas den emfanizodai pote ap t xapia...nomizw pws ena proion p voithaei padws einai to gslim
kali epituxia se oles:bisou:
αληθεια???ποσο καιρο τα επαιρνες????κοιτα κανενα χαπι δεν βοηθα αν δεν κανουμε και μια υποτιπωδη διαιτα, το θεμα ειναι να μας βοηθα να χανουμε παραπανω κιλα....το gslim το κανει ακριβως?
τα χάπια είναι φυτικά.. και δεν είναι ακριβώς χάπι αδυνατίσματος.. συμπλήρωμα διατροφής .. φυτικό επαναλαμβάνω..
προσωπικά εγώ επειδή δεν παίρνω τα φυτικά στοιχεία που χρειάζομαι μου κάνει καλο :)
βοηθάει και στο ξεφούσκωμα.. σε καμιά εβδομάδα θα έχω ολοκληρωμένη άποψη
λοιπόν είναι καθαρά φυτικό.. Έχει βιταμίνες c,e και όλο το σύμπλεγμα. Β. Έχει μαγνησιο κ εκχυλίσματα από φρουταφυτα κ λαχανικά...Quote:
βρε παιδια συστατικα εχει κοιταξει κανενας?μην παθουμε και τιποτε δηλαδη.....
Σου ήρθαν τελικά? πότε σκέφτεσαι να ξεκινήσεις?
απο που να τα παραγγειλω χωρις μεταφορικα????στα φαρμακεια ποσο εχουν?
καλησπερα laluna....μπορεις να τα παραγγειλεις στο pharmacy4u η στο thpharmashop.gr, to-pharmakeio.gr και pharmapoli.com...ειναι καποια απο τα site που εχουν...η τιμη του ειναι απο 13+κατι μεχρι 16+κατι συν εξοδα αποστολης...στα φαρμακεια απο οτι διαβασα εχει 25.... ελπιζω να σε βοηθησα :):)
εγω απ'οτι διαβασα λίγο πρίν εχει μια ουσία που διογκώνει το στομάχι και ετσι δε θες να φας παραπανω. και βοηθάει στην κινητικότητα του εντέρου. νομίζω αν δε κανω λαθος φυτικό ειναι.Quote:
το gslim το κανει ακριβως?
120 καψουλες, 5 χαπια τη μερα..
* εγω οταν σκεφτομαι 5 χαπια τη μερα με κουραζει .....πφ.....
OK κι αν είναι φυτικά τι έγινε; Η κοκαϊνη φυτικό προϊόν δεν είναι;
http://www.to-pharmakeio.gr/product....untehoj0uke0a0 εγώ το πήρα από εδώ. δεν έχει μεταφορικά, είναι οι τιμές που γράφει στην ιστοσελιδα του. επιπλέον πήρα τηλ για να πάω να το πάρω εγω και μου είπαν ότι είναι άλλες οι διαδικτυακες τιμες και άλλες αν πάω από εκεί οπότε έκατσα σπίτι μου κ περιμενα αν μου το φέρουνQuote:
απο που να τα παραγγειλω χωρις μεταφορικα????στα φαρμακεια ποσο εχουν?
το παρήγγειλα στισ 12 το μεσημέρι και μου το εφεραν στις 5.30 (είπαν 4-6)
Λοιπόν ξεκίνησα σήμερα kilokiller με βάρος 83,8.... Θα δούμε σε μία εβδομάδα....Το πολύ πολύ να είναι βιταμινες...:tumble:
Quote:
Originally posted by filipparas
OK κι αν είναι φυτικά τι έγινε; Η κοκαϊνη φυτικό προϊόν δεν είναι;
είπαμε να ξεκινήσουμε από τα ελαφριά :spin::spin::spin:
πλάκα κάνω.... βασικά το πιο πιθανό είναι να μην κάνει απολύτως τίποτα, αλλά έστω και την παραμικρή ώθηση να δίνει στο μεταβολισμό κάτι είναι κι αυτό. ιδίως για άτομα όπως εγώ που δεν χάνω από μόνη μου ούτε ένα κιλό τη βδομάδα. Οπότε λες φυτικό είναι, βιταμινες και εκχυλίσματα βοτάνων και φρούτων έχει, πόσο κακό μπορεί να κάνει αν όχι καλο; αυτο....α! και για κάποια που είχε ρωτήσει νωρίτερα δεν έχει καφεινη
περιμενω αποψεις και θα το παρω κι εγω....
λοιπον.... σημερα -300 :puzzled: ευχαριστα περιεργο για τα δεδομένα μου.... βεβαια 1 μέρα τα εχω παρει μονο.... θα δειξει την αλλη τριτη....
σντε αντε καλη συνεχεια.....!!!!
ευχαριστω....Quote:
σντε αντε καλη συνεχεια.....!!!!
πηγα σημερα στο φαρμακειο να ρωτησω ποσο κανουν....ο φαρμοκοποιος μου ειπε να μην τα παρω γιατι μπορει να μου κανουν κακο γιατι λεει οταν χανεις αποτομα κιλα απελευθερωνονται τοξινες στο αιμα και μπορει να παθεις ζημια....προτεινω να κανουμε μια περεταιρω αναζητηση....επισης καποια κοπελα που τα εχει παρει ας κανει εναν κοπο να μου γραψει τα συστατικα pleaseeeee
Ε καλά μην φανταστεις οτι χανεις αποτομα κιλα!!!!! ουσιαστικα σε βοηθαει (αν βοηθαει) να ξεκολλησεις... Εγω για παραδειγμα χανω 0,5 κιλο την εβδομαδα κ αν κανω έστω και μικρες αποκλισεις απο την διατροφη μου δεν χανω τιποτα... οποτε ευελπιστω να καταφερω να φτασω στο 1-1,5 κιλο την εβδομαδα.αν το καταφερω αυτο θα ειμαι υπερευχαριστημενη... παω να φερω το κουτι να γραψω τα συστατικαQuote:
πηγα σημερα στο φαρμακειο να ρωτησω ποσο κανουν....ο φαρμοκοποιος μου ειπε να μην τα παρω γιατι μπορει να μου κανουν κακο γιατι λεει οταν χανεις αποτομα κιλα απελευθερωνονται τοξινες στο αιμα και μπορει να παθεις ζημια....προτεινω να κανουμε μια περεταιρω αναζητηση....επισης καποια κοπελα που τα εχει παρει ας κανει εναν κοπο να μου γραψει τα συστατικα pleaseeeee
Kilokiller πρωί
Σορβιτόλη,βιταμινες C,E, εκχυλίσματα από πράσινο τσάι, Φυτό ΜΑΤΕ, κυνοροδο-μαλτοδεξτρίνη, μίσχους κερασιου-μαλτοδεξτρίνη, αγριοπανσε-μαλτοδεξτρίνη, κοινη τεφρα-μαλτοδεξτρίνη, πρασινο καφε-μαλτοδεξτρίνη, ελιά-μαλτοδεξτρίνη, σπειραια-μαλτοδεξτρίνη, βιταμινες Β3, Β5, Β6, Β2, Β1, Β9, Β8, Β12, άλατα μαγνησιου
Ανα δίσκιο C,E,Β3, Β5, Β6, Β2, Β1, Β9, Β8, Β12 -> 100% ΣΗΔ (συνιστωμενης ημερησιας δοσης)
Kilokiller μεσημέρι
Σορβιτόλη,πηκτίνη μήλου, σκόνη από ξύδι μηλίτη-μαλτοδεξτρίνη, πηκτίνη κίτρου- κίτρο λεμόνι, κόμμι γκουαρ, άλατα μαγνησίου
Kilokiller βράδυ
Σορβιτόλη, εκχυλίσματα από ανανά-άμυλο καλαμποκιού-σακχαρόζη, παπάγια-μαλτοδεξτρίνη, απόσταγμα σταφυλιού-μαλτοδεξτρίνη, φλοιό πορτοκαλιού-μαλτοδεξτρίνη, κακάο, άλατα μαγνησιου, χλωριούχο χρώμιο
Ανα δίσκιο χλωριούχο χρώμιο -> 62,5% ΣΗΔ (συνιστωμενης ημερησιας δοσης)
παιδια εγω νομιζω ειχα χασει σε 2 βδομαδες 2 κιλα και ηταν ολα νερο....τρομερη απατη το killokiller
το gslim ειναι σιγουρα καλυτερα....και σου κοβει την ορεξη χορταινεις με πολυ λιγοτερες θερμιδες....δεν συγκρινονται
ευχαριστω κονινα μου....!!!!θα το ψαξω και αν εχω νεοτερα θα σας πω...παντως θεωρησα οτι επρεπε να το μοιραστω, ετσι για να εχουμε μια υποψια....
Γειά σας! θα ήθελα να μου πείτε εάν πήρε κανένας το kilokiller καιάν είχε αποτελέσματα πρέπει να χάσω 20 κιλά άμεσα. Ευχαριστώ!