προς το παρον παιρνω κιλα,
στοχος μετα την περιοδο (την δευτερη μερα της)
να ειμαι 84+ ωστε να εχω χασει 2 κιλα σε μια εβδομαδα...
Printable View
ο στοχος που θελω να πετυχω, αν και μακροπρόθεσμος, ειναι να ειμαι - 15 μεχρι τις 31 δεκεμβριου 2010.
μαλλον για μικρο στοχο πρόκειται σε σχεση με το πληθος των κιλων που πρεπει να χασω, αλλα ειναι μια καλη αρχη νομιζω.
αμ η περιοδος αυτη τη φορα δελεει να ερθει,Quote:
Originally posted by badgirl11
πριν ειχε ερθει 10 μερες νωριτερα,
τωρα θα με παιδεψει παλι?
δεν βαζω κανενα μικρο στοχο, ο,τι γινει.
πρωτη αυγουστου ομως θαμαι 80-81+
εστω 5 κιλακια...
ετσι θα δω κ 7 στο διαιτολογο!
έχω να σου προτείνω κάτι αν θες το ακούς αν πάλι θες το ξεχνάς!!
βάλε έναν βραχυπρόθεσμο στόχο ο οποίος θα είναι σε ένα μήνα να μπείς σε ένα πρόγραμμα διατροφής ...
στόχος σου τώρα θα είναι να διατηρήσεις τα όσα είσαι τώρα!!!
να τα κλειδώσεις πάνω στο κορμί σου...
νομίζω ότι επειδη 'εχασες πολλά κιλά είσαι πολύ κουρασμένη ...πρέπει να πάρεις μια ανάσα..
κα ναπείς για ένα μήνα θα είμαι στα 84 αν ξυπνήσω και είμαι 85 θα πρεπει σε 2 μέρες πάλι να είμαι 84.....
έτσι θα ξεκουραστελίς και θα απολαύσεις και αυτά που τρώς και θα φτιάξεις και ένα πρόγραμμα ..
π.χ το βράδυ θα βγώ για φαγητό
τότε το μεσημέρι ελαφριά!!
γνώμη μου πάντα!1
αυτοτο κανω 5-6 μηνες που λες...
μονο που πριν λιγους μηνες αρχισα κακη διατροφη, οχι απλα συντηρηση,
οποτε προσπαθουσα να ξαναρχισω διαιτα να ξεφυγω απο τ α κρουασαν κ τις σοκολατες κτλ.
τωρα τρεφομαι οπως πριν, οπως παντα,
λιγο απολα κ με ταση προς το πολυ φαγητο,
κ θελω να φυγω απο αυτα τα κιλα...
2-3 κιλα να χασω αλλαζω δεκαδα,
ας παω 75 κ ας κανω ο,τι θελω μετα. εκειθα νιωθω καλα μεμενα ...
πάρε μια ανάσα μια εβδομάδα......και ξεκίνα ...
δώσε ένα σπρώξιμο στον εαυτό σου ...!!!
κοίτα για να έχασες 20 τα 10 θα σου είναι παιχνιδάκι
εγώ ξέρεις τι κάνω βγάζω πρόγραμμα για 5 εβδομάδες ...
και όσα έχω χάσει μέχρι τότε!!
δηλ.5 6 η και τα 4 κιλά και μετά ανάπαυλα και κλείδωμα !!
την 5η εβδομάδα όμως ρίχνω ένα καλό τσιμπούση, έτσι ώστε αν έχω χάσει π.χ 5 στην ουσία να κλειδώνω τα 5!!
και τότε θα μου πείς γιατί ρε κοπελιά δεν χάνεις τα υπόλοιπα 5...και κλαίγεσαι και είσαι εδώ
γιατί έχω ψυχολογικό πρόβλημα....
τρώω όλο το σπίτι και απο αύριο δίαιτα
ανέβηκα στην ζυγαριά είδα τον αριθμό, και είπα πρέπει και θα το κάνω αλλά όχι τώρα μεσα στο καλοκαίρι που και την μπυρίτσα μου θα πιω και την ποικιία μου θα φάω ,...αλλά όχι άλλη υπερφαγία!!
ας είμαι αυτά αλλά μέχρι αυτά!!
όχι και άλλα
ε το ιδιο προβλημα εχουμε :D
σπρωξιμο εδωσα, πολυ καλα παω διατροφικα αυτο τον καιρο,
κανω τις καλυτερες δυνατες επιλογες τροφης οταν εχω διαθεση
κ οταν δεν εχω ή δεν μπορω να με τιθασευσω κ παλι δεν τρωω ανεξελεγκτα αλλα κοντρολαρω σε καποιο βαθμο την κατασταση.
για την ακριβεις ειμαι πολυ ευχαριστημενη,
η κοιλια μου εχει εξαφανιστει,
το σωμα μου ειναι αναλαφρο,
τα νευρα μου ομως δεν αντεχουν αλλο στα ιδι ακιλα κ περιμενω να αδιαθετησω μηπως κ πεσει λιγο ακομη η ζυγαρια...
keep going τότε...
θα φύγουν αλλά σιγά σιγά!!!
ναι σαυτο κατεληξα κ με το διαιτολογο,
σιγα σιγα κ αν σταματησω νασχολουμαι τοσο.
αλλα πως γινεται κ το ενα κ το αλλο? xaxaxaxa
ασε ειμαι 2 κιλα πανω περιμενοντας περιοδο κ εχω φρικαρει,
δειχνει κ η ζυγαρια 3 πανω απτου διαιτολογου,
δε θελει κ πολυ ναρθει η απογοητευση!
παω δουλεια κ αν ξεκλεψω χρονο γυμναστηριο...
"θα ξεκινήσω από Δευτέρα"..
..είναι η φράση που δείχνει οτι όλα θα πάνε στραβά. Όχι γιατί φταίνε οι Δευτέρες, αλλά γιατί όταν ξεστομίζουμε την φράση αυτή φαίνεται και σε εμάς και στους γύρω μας ότι προχωράμε με τα ματια κλειστα και οδεύουμε προς την αποτυχια.
γιατί θα ρωτάτε..
είναι πολύ απλό
1. αν ξέρω ότι πρέπει να αλλάξω κάτι στη διατροφή μου και έχω συνειδητοποιήσει ότι θα μου κάνει καλό, τότε δεν περιμένω απλα ξεκιναω
2. αν το αφήσω για άλλη μέρα είναι 100% σίγουρο ότι μέχρι την περιφημη αυτή Δευτέρα θα φάω κάθε είδους παχυντικό σνακ και λιπαρό φαγητο γιατί θα νομίζω οτι δεν θα τα ξαναδω στη ζωη μου
3. αφου εχω φαει άσχημα μέχρι την Δευτέρα αποφασίζω να το ξεκινήσω απο την επόμενη Δευτέρα, για να είμαι πιο ελαφρια
4. αφού το πραγμα παει ετσι απο Δευτερα σε Δευτέρα πέφτω ψυχολογικά και πιστεύω ότι δεν έχω τη δυναμη να ξεκινησω καθολου
και οι μερες περνανε...
καλό είναι λοιπον να μπουμε σε αυτόν τον φαύλο κύκλο.
αντι για τα παραπάνω πείτε: "ξεκινάω από το επομενο γεύμα"
ξεκινήστε τώρα το διατροφικό σας ταξίδι κάνοντας μικρές αλλαγές, φτιάξτε νέες υγιεινές συνήθειες μέρα με την ημέρα:
*διαλέξτε καλής ποιοτητας φαγητά
*προτιμήστε τα ψητά ή βραστά ή μαγειρευτά
*συνοδεψτε τα με φρουτο η σαλατα
*αγοραστε ψωμι και μακαρονια ολικης αλεσης
*μειωστε σταδιακα τα λιπαρα και την ποσοτητα στα γαλακτοκομικα σας
και τέλος ξεκινήστε κάποια δραστηριοτητα που σας ενδιαφέρει.
(εστω 20 λεπτάκια την ημέρα κάνουν θαύματα στην υγεια και την ψυχολογια μας)
καλή αρχή! :starhit:
απο το kathari-diatorfi.blogspot.com
αμα χρειαζονταν μονο αυτα τοτε θαχαμε σωθει χρυσα!Quote:
Originally posted by chryssa
"θα ξεκινήσω από Δευτέρα"..
..είναι η φράση που δείχνει οτι όλα θα πάνε στραβά. Όχι γιατί φταίνε οι Δευτέρες, αλλά γιατί όταν ξεστομίζουμε την φράση αυτή φαίνεται και σε εμάς και στους γύρω μας ότι προχωράμε με τα ματια κλειστα και οδεύουμε προς την αποτυχια.
γιατί θα ρωτάτε..
είναι πολύ απλό
1. αν ξέρω ότι πρέπει να αλλάξω κάτι στη διατροφή μου και έχω συνειδητοποιήσει ότι θα μου κάνει καλό, τότε δεν περιμένω απλα ξεκιναω
2. αν το αφήσω για άλλη μέρα είναι 100% σίγουρο ότι μέχρι την περιφημη αυτή Δευτέρα θα φάω κάθε είδους παχυντικό σνακ και λιπαρό φαγητο γιατί θα νομίζω οτι δεν θα τα ξαναδω στη ζωη μου
3. αφου εχω φαει άσχημα μέχρι την Δευτέρα αποφασίζω να το ξεκινήσω απο την επόμενη Δευτέρα, για να είμαι πιο ελαφρια
4. αφού το πραγμα παει ετσι απο Δευτερα σε Δευτέρα πέφτω ψυχολογικά και πιστεύω ότι δεν έχω τη δυναμη να ξεκινησω καθολου
και οι μερες περνανε...
καλό είναι λοιπον να μπουμε σε αυτόν τον φαύλο κύκλο.
αντι για τα παραπάνω πείτε: "ξεκινάω από το επομενο γεύμα"
ξεκινήστε τώρα το διατροφικό σας ταξίδι κάνοντας μικρές αλλαγές, φτιάξτε νέες υγιεινές συνήθειες μέρα με την ημέρα:
*διαλέξτε καλής ποιοτητας φαγητά
*προτιμήστε τα ψητά ή βραστά ή μαγειρευτά
*συνοδεψτε τα με φρουτο η σαλατα
*αγοραστε ψωμι και μακαρονια ολικης αλεσης
*μειωστε σταδιακα τα λιπαρα και την ποσοτητα στα γαλακτοκομικα σας
και τέλος ξεκινήστε κάποια δραστηριοτητα που σας ενδιαφέρει.
(εστω 20 λεπτάκια την ημέρα κάνουν θαύματα στην υγεια και την ψυχολογια μας)
καλή αρχή! :starhit:
απο το kathari-diatorfi.blogspot.com
εκτος κι αν δεν εισαι βουλιμικη κ απλα τρεφεσαι σωστα, ασκεισαι κ αδυνατιζεις.
αν δεις αλλα ποστ μου βουλιμικη ημουν και μαλιστα για χρονια, απο εκτη δημοτικου μεχρι και περυσι.
μιλαμε για παγωτα και μετα τυροπιτες, και μετα τοστ με τζατζικι και κετσαπ (τρελλος συνδυασμος ετσι τελειος μουρλα πραγματα), και μετα απο τυψεις και σοκολατα και μερεντα και αφου τα ειχα τελειως σκατωσει και ημουν ψυχολογικα ρακος τσιμπαγα τυρι σκετο και μετά γαλα κλπκλπκλπκλπκλπ:o
κοριτσια αν σας ενοχλουν τα ποστ μου απο το μπλογκ να τα σταματησω
εγω τα γραφω μια και καλη και για να μην απαναλαμβανομαι το κανω copy.
οταν εισαι βουλιμικη δεν χρειαζεσαι γυρω σου μονο ανθρωπους που το περνανε αλλα και ανθρωπους που το εχουν ξεπερασει.
δεν σου δινει δυναμη αυτο οτι καποιος σου λεει πως γινεται;
εσυ, απο περιεργεια, τι πιστευεις πως χρειαζεται για να το ξεπερασεις;;
παντα φιλικα,
χρυσα
εμενα παντως δε μ ενοχλουν τα ποστ σου,ισα ισα καλο ειναι να διαβαζουμε διαφορα τετοια,αλλους τους βοηθαει ισως αλλους οχι αλλα δεν βλεπω κατι κακο.
Σημερα 10/8 75,4... στοχος 17/8 τα 74,5
Σημερα 17/8... στα 75 ακριβως.
Νεος στοχος: Δευτερα 23/8... 74 κιλα! Για να με δω!!!
μεχρι τελος του μηνα 85
Γυρίζοντας απτις διακοπούλες μου παρατήρησα τη κοιλίτσα μου να χει φουσκώσει επικίνδυνα...Αλλά επειδή διστάζω ακόμη και να ανέβω στη ζυγαριά, θέτω ως μικρό στόχο τη Παρασκευή 20/08 να είμαι και πάλι στα κιλά μου, στα 80 δηλαδή..και μετά υπόσχομαι πως από δω και πέρα θα μαι καλό κορίτσι!
βρε μπιζελι μου ποσο να παχυνες? ανεβα να ξερεις τι σου γινεται...
θα δεις οτι αντε νασαι 82 κ αυτο θα φυγει με τη μια...
οσο για την κοιλια παιζει ρολο κ τι ετρωγες,
συνηθως οι βλακειες δεν πρηζουν αλλα παχαινουν κ πιστεψε με οχι μονο στην κοιλια!
αρα δεν θα ηταν πολυ εμφανης η διαφορα εκει.
βαζω στοχο μεχρι την παρασκευη να συμμαζευτω διατροφικα ωστε να ακολουθησω το μπιζελι μετα :D
ε κ αν χασω κανενα κιλο δε με πειραζει!
Τελικά ζυγίστηκα πριν λίγες μέρες και η ζυγαριά έδειξε 1 1/2 κιλάκι παραπάνω σε συνδυασμό με το οτι αδιαθέτησα μια μέρα μετά.Το θέμα είναι οτι εδώ και 3-4 μέρες ενώ είχα αρχίσει να προσαρμόζομαι στη σωστή διατροφή και πάλι μετά τις διακοπές, έχω χάσει τον έλεγχο.Με έχει πιάσει λύσσα κυριολεκτικά και δε μπορώ να το σταματήσω.Ντρέπομαι και μόνο να πω τι έχω φάει σήμερα..ελπίζω αύριο να ναι μια καινούργια μέρα γιατί αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πολύ άσχημα με τον εαυτό μου και νοιώθω πως ξανακατρακυλάω στις κακές συνήθειες..Quote:
Originally posted by xontrompizeli
Γυρίζοντας απτις διακοπούλες μου παρατήρησα τη κοιλίτσα μου να χει φουσκώσει επικίνδυνα...Αλλά επειδή διστάζω ακόμη και να ανέβω στη ζυγαριά, θέτω ως μικρό στόχο τη Παρασκευή 20/08 να είμαι και πάλι στα κιλά μου, στα 80 δηλαδή..και μετά υπόσχομαι πως από δω και πέρα θα μαι καλό κορίτσι!
Είμαι πολύ χαρούμενη, ζυγίστηκα σήμερα και επανήλθα στα κιλά μου!ʼντε πάμε να δούμε και το 7αράκι τώρα..:DQuote:
Τελικά ζυγίστηκα πριν λίγες μέρες και η ζυγαριά έδειξε 1 1/2 κιλάκι παραπάνω σε συνδυασμό με το οτι αδιαθέτησα μια μέρα μετά.Το θέμα είναι οτι εδώ και 3-4 μέρες ενώ είχα αρχίσει να προσαρμόζομαι στη σωστή διατροφή και πάλι μετά τις διακοπές, έχω χάσει τον έλεγχο.Με έχει πιάσει λύσσα κυριολεκτικά και δε μπορώ να το σταματήσω.Ντρέπομαι και μόνο να πω τι έχω φάει σήμερα..ελπίζω αύριο να ναι μια καινούργια μέρα γιατί αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πολύ άσχημα με τον εαυτό μου και νοιώθω πως ξανακατρακυλάω στις κακές συνήθειες..Quote:
-500 γρ μεχρι την Τρίτη
να είμαι 93,5 μέχρι τη Δευτέρα 25-10
καλημέρα μου αρέσει το θεματάκι μέχρι λοιπόν ..
μέχρι 05-11 να είμαι 49!!!
Σημερα Δευτερα 18/10... 74,5
Στοχος: Δευτερα 25/10... 73,5
Σήμερα 18/10 79,8
στις 25/10 78,8
Ax vre pedia..... ti na po ke egw pou ime 125? stoxos mou ine mexri ta xristougenna ta 100.... (fisika tha ipovlithw se epemvasi sleeve). Alla tha ton petixw?
Polinaki γειά σου!
25 κιλά σε 2 μήνες είναι πάρα πάρα πολλά...
Εκτός του ότι δεν κάνεις καθόλου καλό στον οργανισμό σου,δεν θα είναι και πραγματική απώλεια λίπους που είναι και το ζητούμενο.
Μη θέτεις τόσο μεγάλους στόχους σε τόσο μικρό διάστημα γιατί θα απογοητευθείς.
Τα 10 κιλά όμως πως σου φαίνεται?δεν είναι καθόλου λίγα!
Σκέψου ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχεις χάσει κάπου στα 35 κιλά αν έχεις μία τέτοια απώλεια!
O logos pou evala san stoxo ta 25 kila se 2 mines ine epidi tha ipovlithw se epemvasi, sto sleeve.... tora an den ta piasw mexri to telos tou dekemvri ta 25 tha diksi parakato..... toulaxiston na ksefigw apo afto to 120kati.... mouxi stripsi, oti ke na kanw den ginete tipota...... ekana 3 mines diatrofi apo diatrofologo, tin akolouthousa pista, ke apotelesma? apo 126,5 epesa sta 125 ke emina ekei.... ine i teleftea mou elpida i epemvasi gia na me voithisi na pesw kiallo.....
πωλινακι νομιζω οτι με το μανικι, με -18 κιλα τους πρωτους 2 μηνες θα εισαι οκ, βαζε εφικτους στοχους, ειναι πολυ σημαντικο.
και λιγοτερο να ειναι, η απωλεια ειναι απωλεια! και πρεπει να χαιρομαστε και να συνεχιζουμε
Επομενος δικος μου στοχος
17/11/'10 να ειμαι 81,5
Μη στεναχωριέσαι και μη σκας!Θα τα καταφέρεις σίγουρα!Δεν γνωρίζω με τι ρυθμό χάνονται τα κιλά με κάποια επέμβαση.Κάτι περισσότερο θα ξέρεις σίγουρα.Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι υπομονή επιμονή και πείσμα και όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις!;)
Σας ευχαριστώ πολύ, απλά έχω τόσο πόλύ απογοητευθεί από τα κιλά μου.... που ότι και να κάνω μένουν εκεί, που έχω κουραστεί πια.....
πωλινα πρεπει να χαμογελας σε ολη την πορεια, η ζωη ειναι ωραια (καποιες φορες) οσα κιλα κι αν ειμαστε.
καλο κουραγιο!
επομενος στοχος μου (αφου κ σταθεροποιηθηκα για τα καλα στα κιλα τα προηγουμενα που ειχα προ μηνων)
ειναι να κρατησω τον θερμιδικο κυκλο των 4 ημερων για αλλες 2 φορες χωρις να πισογυρισω.
3 μερες 1850 θερμιδες
1 μερα 2250 κ ξανα μανα.
polinaki1983 καλή επιτυχία , εύχομαι να σου πάνε όλα καλά ....
και να πιάσεις όλους τους στόχους σου!!
Quote:
Originally posted by karamela
-500 γρ μεχρι την Τρίτη
-2200 :smilegrin: μη αναμενομενο και με φοβιζει λιγακι αυτη η απώλεια αλλα οκ
Τρίτη 26/10 στοχευω στα 118,9 -1200
Πωλινα μην γινεσαι ετσι χαλια βρε κοριτσι μου επιμονη και επιμονη θελει και πανω απο ολα καλη ψυχολογια:wink2:
αντε να πω κι εγω τα δικα μου!ειμαι 69 και για αρχη θελω να πιασω τα 65..μεχρι τελος νοεμβριου...τελικος στοχος τα 58 αλλα δεν τρελαινομαι!γυμναστηριακι και ολα θα πανε καλα...
118,5 δηλ -1600 σήμερα πιο πολύ απο τον στοχο μου κατα 400 γρQuote:
Τρίτη 26/10 στοχευω στα 118,9 -1200
Επόμενος στόχος 2/11 -1200 στα 117,3
Αμ δε... Τεταρτη 27/10... 75,5, αντι να χασω 1 κιλο, πηρα 1...Quote:
Originally posted by brazil
Σημερα Δευτερα 18/10... 74,5
Στοχος: Δευτερα 25/10... 73,5
Στοχος Δευτερα 1/11... 74,5
Quote:
Επόμενος στόχος 2/11 -1200 στα 117,3
Σήμερα ήμουν 116,5 800 γρ πιο κατω απο τον στόχο μου τον εβδομαδιαιο :D
Eπόμενος στόχος 9/11 -1200 στα 115,3
Μπράβο καραμέλλα μου!!!!!!! Αυτά πρέπει να βλέπουμε μερικές σαν εμένα και να πέρνουμε δύναμη!!! Μπράβο κούκλα μου, και σύντομα με τον τελικό στόχο σου εύχομαι.
Πωλίνα χαιρομαι πραγματικα αν εστω και λιγο σου δινω δυναμη πραγματικα