Μπραβο σε ολες!!!
Printable View
Μπραβο σε ολες!!!
Θα σε βρασουμε ολες μαζι,ειμαι σιγουρη!
Εχεις παρει φορα!!:thumbup::thumbup:
Ποτε βγαινουν οι εξετασεις σου;
Ελενη εχεις και εσυ θυροειδη?
Για κοιταξε το!
6/11/2010=== 72.700 kg
6/12/2010=== 68.900 kg
-3.800 kg
κλικλίκω ξεκινάω και όπου με πάει...::)
;Oxi, ρε Ζωούλα και όπου...προς τα κάτω να σε πάει!ʼντε, μανάρι,καλή αρχή!
σε ευχαριστώ tidekpe μου αλλά δεν ξέρω....έχω αρχίσει πολλές φορές και τζίφος...θυμάσια από πότε...κάνω λίγο καιρό και πάλι προς την ανηφόρα τραβώ...βλέπω 75+ και πάλι πίσω...τί να σου πω...
βέβαια το έχω πάρει ζεστά...αλλά και πάλι δεν ξέρω:smilegrin:
Παρ'το εσύ και μη φοβάσαι..αρκεί να το πάρεις!!!!!!!!!
Ρε Ζωούλα, εδώ εξακολουθώ να το παίρνω εγώ που από αποτελέσματα τζίφος...και παρόλο'αυτά δεν παραιτούμαι! Τώρα μπήκα στο τρυπάκι και όποτε κάνω σραβή σεν το συνεχίζω..λέω, εντάξει, έγινε-τέλος!
Διατριοφής συνέχεια...
ʼν καταλάβεις τι γράφω θα σε πάρουν για αποκρυπτογράφηση γραμμικής Α (έχω αλλάξει πληκτρολόγιο,βιάζομαι κιόλας και τα αποτελέσματα..ευδιάκριτα!)
Μαράκι μου δίκιο έχεις...αλλά να σου πω και την αλήθεια δεν πεθαίνω....Δηλαδή
η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από τα κιλά...απλά θέλω να χάσω βαρός...και ναι
το έχω παρει ζεστα...δεν πτοούμαι αγάπη μου εγώ!!!
Ε, όχι και να πεθάνεις...είπε, η κυρά-Μάρω της οποίας την ψυχολογική ανάταση και την απεξάρτηση από τα νούμερα των κιλών έχουν αναλάβει επιφανείς του φόρουμ...(πρβ.Νατάλι..)
ααα το Ναταλάκι κάνει την δουλειά...έλά ρε Μαρία η ευτυχία δεν είναι νούμερο....
και να σου πω την αλήθεια όσο μεγαλώνω τόσο πιο πολύ η ζυγαριά δεν με απασχολεί τόσο...
βεβαια δεν το λες και καλό....γιατί μπορεί να ξεφύγω εντελώς....αλλά οκ!!!!
Πιτσοκόριτσο,σε χρίζω βοηθό εκπληρώσεως μου,καθώς η άτιμη παλιρροια,βλέπω,
δραστηριοποιείται σε τόπικς,όπου δε βολτάρω.Καλά το πας!Δείχνεις να την έχεις υπό έλεγχο!
Αφήνω ένα βλέμμα μου κι εγώ να αιωρείται η απειλή του...
καλημέρα Ναταλάκι μου,
εννοείται ότι είμαι βοηθός σου...η Μάρω που έχει την οικογένειά της,τα παιδάκια της,
τον άντρούλης της-που πολλοί θα ήθελαν αυτό το πακέτο με τα διπλά της κιλά- και η κουρία κάθεται και
χαλιέται για πιτσονούμερα:P...ΕΛΕΟΣ!!!
Καλημέρα...
αναγκασμένη να δίνω λόγο και στον επιστάτη(κοινώς χαφιέ) της Νάταλι, προσθέτω στην εικόνα της κυρά-Μάρως που έχει την οικογένειά της, τα παιδάκια της, τον αντρούλη της (και να τονίσω ότι ως τώρα περιγράφεις το ίδο και το αυτό πράγμα)
προσθέτω λοιπόν και τα διπλοσάγονα, τις δίπλες (και όχι τις Χριστουγεννιάτικες), τα διπλόμπρατσα και τον νόμο της βαρύτητας που όλα αυτά της τα τραβάει πεισματικά προς τα κάτω...η κουρία χαλιέται με΄αυτά...Μα δεν ντρέπεται! Που ακόμη και για να φάει μια απλή πίτσα, όπως η Ζωή, κλείνει ραντεβού μέρες πριν (έτσι που σου χάνεται κι η όρεξη)Κι αυτή γκρινιάζει!!!Τσ, τσ, τσ!
XAXAXAXA καλημέρα κουρία μου!!!!!Γκρίνια.....πρώί πρωί:punk:
Tριτη 21 Δεκεμβριου 2010Quote:
Originally posted by click
Tεταρτη 11 Αυγουστου 2010
97,3 κιλα
Κυριακη 12 Σεπτεμβριου 2010
90,7 κιλα
Κυριακη 17 Οκτωβριου 2010
86,0
Παρασκευη 19 Νοεμβριου 2010
80,3
77,6
Ρε συ κλικ!!!!!! 20 κιλα σε 4 μήνες!!!!!!! Μπράβο σου κούκλα μου!!!!! Πόσο είναι ο στόχος σου?
click πραγματικα σου αξιζει ενα τεραστιο μπραβο.κυρίως γιατί χάνεις κιλά σταθερά,με το σωστό τρόπο...
μακαρι να ξερα ρε πωλινακι.
αρχικα ελεγα 65, μετα 70(με συσφιξη ομως!!)
τελικα ιδεα δεν εχω.
[deleted]
απο το ποσο θα βοηθησει το γυμναστηριο σε μπουτια, μπρατσα και κοιλια θα εξαρτηθει ποσα κιλα πρεπει να φτασω. εχω μπερδευτει.
(η φωτο ειναι παραπλανητικη, εκτος απο προσωρινη)
εισαι πανεμορφηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!� �ι υψος εχεις?
στον τοιχο που μετρηθηκα με μεζουρα και στυλο εδειξε 1,66
φαινεσαι διμετρη στη φωτο γι αυτο ρωτησα :)
:shocked2::shocked2: 2μετρη my ass :P
ελληνιστι του κωλου
Είσαι πολύ όμορφη!!!!!! και πιστευω (βλέποντας τις φώτο) πως το σώμα σου έχει ωραίες αναλογίες!!!! ακόμα λίγα κιλάκια και θα εισαι θεά!
σε ευχαριστω πωλινακι :) να μαζευτουν τα μπουτια και κατα ταλλα οκ, ευχαριστημενη ειμαι.
ντρεπομαι βεβαια μεχρι αηδιας τη φαση στο τζυμ, αλλα πιστευω θα συνηθισω. το ελπιζω ενυγουεη
Καλέ τί έχεις να ντραπείς!!!! πήγαινε και θα δεις τι καρατσολιά κυκλοφορούν και το παίζουν θεές!! Θα σου φύγει το βλέφαρο μιλαμε!!!!
ειμαι φουγαρο και αγυμναστη, στο 10λεπτο θα μου βγαινει η ψυχη και ειχα συνηθισει ναμαι σπιτι οταν κανω γυμναστικη, οποτε δε με ενοιαζε και να τραγουδαω και να βογκαω και να ιδρωκοπαω, στο γυμναστηριο θα ειναι πολυυυυυυυυυ διαφορετικα.
Θα το συνιθίσεις!!! Δεν θα είσαι η μόνη που θα ιδρωνει, βογκάει, τραγουδάει!!! Ξέρεις πόσοι παν με τα mp3 τους και κανουν "συναυλίες" στα γυμναστήρια? χαχα
ααααααααααα καλη φαση!!! :smilegrin:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Θα το συνιθίσεις!!! Δεν θα είσαι η μόνη που θα ιδρωνει, βογκάει, τραγουδάει!!! Ξέρεις πόσοι παν με τα mp3 τους και κανουν "συναυλίες" στα γυμναστήρια? χαχα
καλε τι ντρεπεσαι????????Quote:
Originally posted by click
ντρεπομαι βεβαια μεχρι αηδιας τη φαση στο τζυμ, αλλα πιστευω θα συνηθισω. το ελπιζω ενυγουεη
ο μονος λογος για να ντρεπεται καποιος ανθρωπος (κατα την ταπεινη μου αποψη) ειναι οταν δεν τηρει τους στοιχειωδεις κανονες σωματικης υγιεινης
Μπραβο κλικακι!
Δεν χρειαζεται να πω οτι τα πας τελεια,το ξερεις απο μονη σου!
Αλλα εγω φωτο δν βλεπω..Για λιγες κ καλες την εβαλες κ εμεις τπτ ε?? :mad:
Χ Α Ζ Η εσυ ειδικα εχεις δει πολυ περισσοτερες!!!
Π Α Ν Χ Α Ζ Η :P
Μωρε ναι,αλλα να μην γκρινιαξω δλδ λιγο???
Ένας μήνας διατροφής και τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά.. Το μοναδικό λάθος ηταν οτι δεν ειχα ζυγιστει στην ιδια ζυγαριά τις 2 πρώτες εβδομάδες. Μπορεί να ήμουν και 90+.. Anyway! Σήμερα είμαι 83,2 :D
ʼντε να φεύγουν τα πρώτα!!!
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θυμάσε πριν 2 βδομάδες που μου στεναχωριόσουνα? μπράβο κουκλίτσα μου, έτσι να βλέπω τα νουμεράκια να πέφτουνε και η ψυχολογία να ανεβένει!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Gilda
Ένας μήνας διατροφής και τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά.. Το μοναδικό λάθος ηταν οτι δεν ειχα ζυγιστει στην ιδια ζυγαριά τις 2 πρώτες εβδομάδες. Μπορεί να ήμουν και 90+.. Anyway! Σήμερα είμαι 83,2 :D
ʼντε να φεύγουν τα πρώτα!!!
μπραβο! να γραφω & εδω το μηνιαιο ζυγισμα λετε?
Καλη αρχη & σε σενα polinaki!
27/12/10 95.1...
Σε ευχαριστώ dim95!!! Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμά μου, το ότι δηλαδή διατηρούμαι εδώ κε κάτι μήνες στα 125 κιλά. Καλή αρχή και καλή κάθοδο!Quote:
Originally posted by dim95
μπραβο! να γραφω & εδω το μηνιαιο ζυγισμα λετε?
Καλη αρχη & σε σενα polinaki!
27/12/10 95.1...