Αντε και το καλοκαίρο 2012 θα σας κατεύω Ελλάδα, να πάμε σε όποιο νησί θέλετε εσείς να αναδείξουμε τις κορμάρες μας!!!!!
Printable View
Αντε και το καλοκαίρο 2012 θα σας κατεύω Ελλάδα, να πάμε σε όποιο νησί θέλετε εσείς να αναδείξουμε τις κορμάρες μας!!!!!
Ναι,πρωτη ξαπλωστρα πιστα θα ειμαστε!Χαμος!!
Δεν με χαλάει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!! Και στα κιλά που είμαι τώρα πρώτη ξαπλώστρα μπροστά μπροστά παίρνω, και δεν θα πάρω τότε? χαχαχα
Καλημέρα καλημέρα καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πέμπτη σήμερα, 24 Φεβρουαρίου!!! Σε ακριβώς μια βδομάδα, τέτια μέρα και ώρα θα περιμένω να με παν στο χειρουργείο!!!!! Αχ τί χαρά!!!!! Ανυπομονώ να ξαπλώσω στο "κρεβάτι του πόνου"!!!!
Μου έχουν μείνει μόνο 2 εργάσιμες μέρες στη δουλιά, εκτός από την συμερινή και αυτό με κάνει ακόμα πιο χαρούμενη!!! Φυσικά αυτό έχει κάνει τα αφεντικά να βρεθούν σε κατάσταση πανικού, αλλά πιος νιάζετε? χαχαχαχα
Πωλινάκι αν και δεν τα έχουμε ξαναπεί θέλω να σου ευχηθώ τα καλύτερα και να σου δώσω την δικιά μου θετική ενέργεια για το χειρουργείο σου.Θα πάνε όλα τέλεια θα δεις , πείσμα θέλει η όλη ιστορία και βγαίνεις νικητής!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:;)
Οντος δεν τα εχουμε ξαναπεί!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!!!! Αχ το ξέρω πως όλα θα πάνε πιο καλά και από το τέλεια!!! Το λέει και η υπογραφή μου, αν θα γίνει, από μένα εξαρτάτε!!!!!! και εγώ είμαι ετοιμη για ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:
Η θετική σκέψη πάντα βοηθάει και είναι η αρχή όλων!!!
:shocked2::shocked2::shocked2:...Πρεπει να σαι πολυ δυνατη κοπελα :thumbup:
Απλά ζω την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελυταία, και μου αρέσει να ρισκάρω ξέροντας πως έτσι η επόμενη στιγμή θα είναι ακόμα πιο όμορφη!
Πάει κιαυτό το βράδυ..... άλλα 6 βράδυα μου έχουν απομείνει για να κοιμάμε παρέα με ολόκληρο το στομάχι μου και τον κολλητό του τον δακτύλιο.... Μετά από τόσα χρόνια, θα πάρουνε επιτέλους το διαζύγιο!!!! Αντε γιατι σαν πολύ κράτησε αυτή η σχέση που δεν οδηγούσε πουθενά!!!!!
ʼντε άντε τι έμεινε?Μια χαρά...
Polinaki μεσα από την καρδια μου καλη επιτυχια!!!! να σκεφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν. Οι σκεψεις μου θα είναι μαζί σου.Να προσεχεις το εαυτουλη σου πολυ πολυ!!!
Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου!!!!!
Πωλινάκι μου σου εχω στειλει μνμ...:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll ::roll::roll::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smi legrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin ::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Πωλινάκι μου πώς πέρασε ο καιρός!! Πωπω.... σαν νερό! Όλα θα πάνε καλά!! Όντως δεν οδηγούσε πουθενά αυτή η σχέση!! Κοίτα να περάσεις καλά τα τελευταία βράδια με το παλιό στομαχάκι και να το αποχαιρετήσεις ομαλά!!! Από την άλλη εβδομάδα θα αισθάνεσαι σούπερ!!!
Καλησπέρα κορίτσια!!!! Λούνα μου, περνάω όσο μπορώ καλύτερα με το μεγάλο μου στομάχι. Θα φύγει ευχαριστημένο πιστεύω!!!!!!!!
polinaki, πωπω περασε ο καιρος, φτανει η μεγαλη μέρα!
μπηκα για να σου ευχηθω ολα να πανε κατ ευχην (τελευταια σας διαβαζω μονο που και που στα κλεφτα),
να εχεις γρηγορη αναρρωση και γενικα ο,τι καλυτερο !
υ.γ. εγω ειμαι στα ιδια οπως τα ηξερες, και απο αποψη κιλων, αλλα και γενικοτερα...
φιλακια :)
Καλημέρα!!! Ντορετούλα μου σε σκεφτόμουνα προχτές!! Βρήκα και μια συνταγή για κεικ που είχες ποστάρει στο συνταγες της παρέας και λέω τι να κάνει αυτή η ψυχή, χάθηκε. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Σου εύχομαι σύντομα να φτιάξουν και το θέμα της δουλιάς και το θέμα των κιλών.
Φιλούθκια πολλά κούκλα μου
Hello Pauline.
Η ερχόμενη Πέμπτη είναι μία ωραία μέρα και για τους 2 μας :)
Εύχομαι να μας παν όλα καλά και το καλοκαίρι να πίνουμε χυμό σε καμιά ωραία καφετέρια στον εναέριο. :P
Φιλούδια στον μικρούλη σου.
Πωλινακιιιιι 4 μερες!
Σαν ψεμα μου φαινεται,πως περναει ο καιρος..
Πρεπει να νιωθεις κατι παραπανω απο χαρουμενη..
Αντε,μετραμε αντιστροφα!!!
η μεγαλη μερα φτανει πολινακι μου!!!!αντε κοριτσαρα μου κ ολα θ απανε σουπερ....:smilegrin:
ανυπομονω να σε "διαβασω" μετα το χειρουργειο.....:bouncy:
:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Στοπα ότι θα χειρουργηθούμε μαζί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιούπηηηηηηηηη!!! Πόσο χαίρομαι που τελείωνει η ταλαιπωρεία και των δύο μας και θα ξεκινησει μια νέα ζωή για μας!!!! Μαζί θα τον πείνουμε τον χυμό? Αχ τί ωραία!!!!!!Quote:
Originally posted by PM79
Hello Pauline.
Η ερχόμενη Πέμπτη είναι μία ωραία μέρα και για τους 2 μας :)
Εύχομαι να μας παν όλα καλά και το καλοκαίρι να πίνουμε χυμό σε καμιά ωραία καφετέρια στον εναέριο. :P
Φιλούδια στον μικρούλη σου.
Αντε καλή επιτυχία στα χέρια των γιατρών μας !!! Θα περιμένω νέα σου!!!
Αμμα σου φαίνεται σαν ψέμα, φαντάζεσε για μένα πως φαίνεται΄!!!!!!!!! Εχω γίνει υπερκινητική να σου πω την αλήθια!!! Σαν σίφουνας τρέχω να προλάβω τα πάντα!!!!!!!Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Πωλινακιιιιι 4 μερες!
Σαν ψεμα μου φαινεται,πως περναει ο καιρος..
Πρεπει να νιωθεις κατι παραπανω απο χαρουμενη..
Αντε,μετραμε αντιστροφα!!!
Είμαι κατενθουσιασμένη και ανυπόμονη πολύ!!!! Θελω τόσο πολύ να βγω από το χειρουργείο και να ακούσω "Πολύμνιά μου πήγαν όλα περίφημα!!!!!"
3 κιαπόψε λοιπόν για την εισαγωγή!!!!!!
Το μόνο που με απασχολεί είναι το τί θα κάνω χωρίς εσάς τόσες μέρες!!!! Θα τρελλαθώ ειδικά που δεν θα μπορώ να μειραστώ την χαρά μου!!!!
Κι εγώ ανυπομονώ να σας "γράψω" μετά το χειρουργείο!!!!! Αλλά το κακό είναι ότι θα μου πάρει μια βδομάδα, και πώς θα το αντέξω? Πως θα αντέξω να μην μειραστώ την χαρά μου αμέσως μαζί σας?Quote:
Originally posted by Maria Hope
η μεγαλη μερα φτανει πολινακι μου!!!!αντε κοριτσαρα μου κ ολα θ απανε σουπερ....:smilegrin:
ανυπομονω να σε "διαβασω" μετα το χειρουργειο.....:bouncy:
:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Νομίζω θα τρελλάνω στα τηλέφωνα την Ναταλή, την Γιάννα, την Αδαμαντία, την Αλμα και ολες όσες έχω τα τηλέφωνα τους!!!!!!!!
:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:: smilegrin:
Θα σε ταραξουμε εμεις πρωτα polinaki σιγα μην μεινουμε με την αγωνια .......... Θα ειμαστε απο το πρωι εκει διπλα σου νοερα και θα σου συμπαραστεκομαστε ..............
Ολα θα πανε καλα και μολις συνελθεις θα φλυαρισουμε αρκετα ...........Δεν θα βαρεθεις καθολου !!!!!:):):):):yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::y es::yes::yes::yes:
Ε αν με πέρνετε την Πέμπτη μάλλον με την μαμά μου θα φλυαρίσετε και όχι εμένα!!! είναι ικανή να σας πει όλη ιστορία από την ώρα που ήρθε στο νοσοκομείο, με φίλησε, μου είπε καλή επιτυχία, της είπα να το ευχιθεί αυτό στον γιατρό και όχι σε μένα, πήγα μέσα, ήπιε 15 καφέδες, έφαγε τον αγλαίορα κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ μέχρι να φτάσει στο ότι έγινε το χειρουργείο και είναι όλα καλά!!! χαχαχαχα
Συνενοηθείτε, αν είναι να πάρετε, ας πάρει μόνο μια, και οι υπόλοιπες την Παρασκευή!!!!!
Αχ μακάρι να είσασταν και σωματικά εδώ κοντά μου και όχι μόνο νοερά κούκλα μου!!!!!!!
Πωλινάκι ειλικρινά και εγω θα το ήθελα !!!!!
Δεν πειράζει, να κανονίσουμε πιο μετά να ρθείτε όλες μαζί για κανά 3ήμερο να περάσουμε τέλεια!!!!! Σπίτι έχς τεράστιο, δεν θα έχουμε πρόβλημα που να μείνετε!!!!
Εισαι γλυκά , ευχαριστώ ........
Καλησπέρα φίλοι μου.
Πάει κι αυτός ο μήνας. Αυριο μπαίνουμε στον Μάρτιο. Ο πρώτος μήνας την άνοιξης, ο πρώτος μήνας και της καινούριας μου ζωής!!!
Κατ'αρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους όσοι ήσασταν δίπλα μου αυτούς τους 4μιση μήνες που πέρασαν με χαρές, με λύπες, με στεναχώριες, με πλάκες και γενικός για όλα όσα περάσαμε μαζί. Πραγματικά σας νιώθω σαν οικογένειά μου κιας μην σας ξέρω προσωπικά, κιας μην ξέρω καν την φωνή κάποιων από σας. Μου αρκεί που νοιαστήκατε και είσασταν εδώ να με διαβάσετε όταν χρειαζόμουν κάπιον πραγματικά δίπλα μου.
Ηρθε λοιπόν η ώρα που, με την βοήθεια του θεού, θα ξεκινήσει και εμένα το όνοιρό μου να γίνετε πραγματικότητα.
Αυριο ξημερώνει μια μεγάλη μέρα για μένα. Η μέρα της ετοιμασίας, τοσο των πραγμάτων μου και των εκρεμοτήτων μου όσο και της ψυχής μου. Πρέπει να με ετοιμάσω ψυχολογικά για αυτή την μεγάλη αλλαγή που πρόκειτε να συμβεί.
Τετάρτη πρωί θα γίνω εισαγωγή στο νοσοκομείο, και Πέμπτη το χειρουργείο μου. Αχ Παναγίτσα μου, δώσε δύναμη και χάρισμα στα χέρια του γιατρού μου να πάνε όλα καλά.
Σας φιλώ γλυκά και σας καληνυχτήζω
Πωλινάκι
Πω λινακι αν και νεα στην παρεα θα σου ευχηθώ όλα να πανε τελεια, να αναρωσεις συντομα και να επανέλθεις δρυμιτερη.... Η ανοιξη αυτη να γίνει η δική σου ανοιξη και το καλοκαιρι να σε βρει όπως ονειρευεσαι!
σε φιλώ γλυκά γλυκα!!!
Πωλινάκι, οι ευχές μας θα σε συνοδεύουν στην προσπάθειά σου! Θα μαθαίνουμε νέα σου από τις κοπελιές που έχουν το τηλέφωνό σου. Ηρέμησε, οι δύσκολες ώρες της αναμονής επιτέλους περάσανε, τώρα ήρθε η ώρα που θα ξεφορτωθείς το μαρτυρικό δακτύλιο και το μεγαλύτερο μέρος από το στομαχάκι σου! Καλή επιτυχία, και χωρίς πόνο!
Καλή επιτυχία και γρήγορα να έχουμε νέα σου!
Πωλινακι, ολα καλα θα πανε κουκλα μου!
Με το καλο η νεα σου ζωη!!!
Καληνυχτα Πωλινα!
Καλη επιτυχια
Θα τα ξαναπουμε συντομα :thumbup:
pωλινακι,
ποσα διαφορετικα συναισθηματα σε ποσο λιγο χρονικο διαστημα ε?
περιεργα που τα φερνει η ζωη....
καλη δυναμη κ καλη επιτυχια σου ευχομαι :)
να πανε ολα ΤΕΛΕΙΑ κ να μας γραψεις πολυ συντομα τα πιο φανταστικα νεα (σου) :)
φιλιουθκια :love:
Πωλινάκι μας καλή επιτυχία!!! Σε περιμένουμε σύντομα κοντά μας και με λεπτομερείς περιγραφές!!!! :thumbup:
Ηρθε η μεγαλη στιγμη!Οι θαυμαστες σου κ το φαν κλαμπ σου περιμενουν για ΑΠΟΘΕΩΣΗ!!!!
Πωλινάκι με το καλο αύριο να μπεις στο νοσοκομείο !!! Αρχίζει η αντιστροφή μέτρηση!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!