-
Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε?
Ευτυχία μου, με ενοχλεί, σιγουρα όταν βλέπω τη ζυγαριά να ανεβαίνει, ιδιαιτερα τωρα που παίρνω τα ανρισυλληπτικά και από την κατακρατηση υγρων μπορεί να με δειξει μεχρι και 2 με 3 κιλά παραπάνω, αγχωνομαι, αλλά επισης σκεφτομαι τι κερδισα κανοντας διαιτα και μετα πεφτοντας στην ανορεξία? ενα μεγαλο ΤΙΠΟΤΑ!! κοιμόμουν νηστική και ζαλιζόμουν συνέχεια, οποτε αν έχω την περιοδο δεν με πειραζει ας με δειχνει και 5 κιλά παραπάνω
-
Μαγδαλένα μου καλημέρα,
προσπαθώ να διαβάσω κάτι που μου απάντησες αλλά δεν μπορώ να μπω στην τελευταία σελίδα.
Είμαι καινούρια στο forum και ίσως κάτι κάνω λάθος..
-
οκ τώρα το βλέπω..ευχαριστώ..
Εγώ δεν έφτασα σε στάδιο ανορεξίας (αν και έχει διάφορες ερμηνείες αυτό)
αλλά αυτό που με ενοχλεί περισσότερο και με τρελλαίνει είναι η κατακράτηση..που μονίμως είμαι πρησμένη..ακόμα και κιλά όταν έχασα, στην κοιλιά ήμουν συνεχώς έστω και λίγο πρησμένη..αυτό βέβαια οι δικοί μου δεν το έβλεπαν, αλλά εγώ το ένοιωθα..
Νερό πίνω και φουσκώνω.. είναι άδικο..αυτό με έχει τσακίσει..αυτές οι συνεχείς μεταβολές στο σώμα..σαν μπαλόνι, φουσκώνει, ξεφουσκώνει..κουράστηκα..
-
καλημερα ευτυχια μου! διαβαζα τα μηνυματα σου και καταλαβα τι ψυχωση εχεις με το να παρεισ εστω και 1 κιλο.. σε καταλαβαινω απο τη μια γτ κι εγω τρωω τετοια κολληματα απλα πλεον εχω ξεκαθαρισει καποια πραγματα στο μυαλο μου που καλο θα ηταν να το κανεις κι εσυ.. αν θελεις να βοηθησεις την ψυχολογια σου, τη διαθεση σου,το σωμα σου, την υγεια σου ολοκληρη γενικοτερα θα βαλεις προτεραιοτητες.. προεχει να εισαι καλα παρα να εχεις ενα αδυατο σωμα με πρησμενη κοιλια, και ειναι φυσικο να ειναι πρησμενη λογω διατροφης. το εχω ψαξει αρκετα το θεμα, με λιγα λογια απλα θα σου πω οτι προκαλειται σηψη(σαπισμα) της τροφης στα εντερα. αυτο γινεται για διαφορους λογους, οι κυριοτεροι ειναι η καταναλωση νερου μαζι ή μετα το γευμα, οπως επισης και η προκληση εμετου. επισης προκαλειται και κυτταριτιδα με αυτον τον τροπο..! και γενικοτερα εαν δεν τρεφεσαι σωστα, να παιρνεις ουσιες και θρεπτικα συστατικα απο ολες τις ομαδες τροφιμων, τα οργανα του σωματος ενα-ενα αρχιζουν να εκδηλωνουν ασθενειες. οσο πιο πολλα κυτταρα ζωντανα εχεις στον οργανισμο σου τοσο πιο νεα και υγιης θα εισαι. και τα κυτταρα για να επιβιωσουν χρειαζονται και υδατανθρακες και πρωτεινες και μεταλλα και ολες τις βιταμινες.. σε παρακαλω,,προσπαθησε να ξεδιαλυνεις καποια πραγματα στο μυαλο σου. να ξερεις οτι το σωμα σου θα ειναι πιο ομορφο αν τρως νορμαλ. απο τα παντα (δεν εννοω να πεσεις με τα μουτρα στα τηγανητα και στα γλυκα!) , σε μικρες ποσοτητες, και καθε 3-4 ωριτσες. δεν θα εχεις πρηξιματα, τυμπανισμους και αερια,η περιοδος σου μεσα σε λιγους μηνες θα επανελθει και η διαθεση σου θα ανεβαινει καθε μερα και περισσοτερο!
-
Καλημέρα Αγγελάκι μου, sorry για χθες δεν τα κατάφερα να σου στείλω.
Δίκιο έχεις σε γενικές γραμμές, αλλά εγώ κάνω αρκετά υγιεινή διατροφή, σαλάτες, λαχανικά, φρούτα, δημητριακά, κρέας.
Δεν έχω φτάσει ποτέ σε σημείο πρόκλησης εμετού, δεν είχα τέτοια θέματα. Και αυτό με το πρήξιμο πάλι υπάρχει. Η ψυχολογία όντως πρέπει να είναι καλή.
Aπλά κουράστηκα κορίτσι μου..αλλά δεν τα παρατάμε έτσι?
-
η ζωη ειναι πολυ ομορφη για να τα παρατησουμε! προφανως εχεις κουραστει επειδη ολη σου η ζωη πλεον ειναι το τι θα φας,αν ειναι υγιεινο, να μην παχυνεις.. απελευθερωσου απο αυτο το βασανο, ειναι πολυ δυσκολο,το ξερω. κι εγω συνεχεια θελω να τρωω σπιτι, τα υγιεινα, δε θελω να βγω γιατι ολα εξω ειναι μαλακιες και τετοια.. ομως ειναι πιο "υγιεινο" κατι που θα σε κανει να ζεις πιο χαρουμενη παρα το "υγιεινο" που εχεις στο μυαλο σου. ο οργανισμος σου παντως δεν πρεπει να νιωθει και πολυ υγιης..εξου και η αμηνορροια..
-
Καλημέρα Μαγδαλένα μου τι κάνεις? Πως είσαι?
-
Γεια σου Ευθυμία μου!!
μια χαρα κοπέλα μου, εσυ? καλά σε γενικές γραμμές.. συνεχίζω τα αντισυλληπτικά κανονικά, εσυ τι κάνεισ? διατροφικά πως εισαι?
-
Ποια αντισυλληπτικά παίρνεις? Σου τα δίνει γυναικολόγος? Γιατί εμένα που με παρακολουθεί ενδοκρινολόγος είναι αρνητικός για την λήψη τους με βάση τις εξετάσεις μου. Θεωρεί πως δεν είναι καλό να παίρνουμε ορμόνες. Μου δίνει κάποια οιστρογόνα για να την προκαλούμε. τα cyclacur. Αλλά έχουν και αυτά τα συμπτώματα τους. τώρα που τα τέλειωσα πονάω, είμαι πρησμένη έτοιμη να εκραγώ, και περιμένω να έρθει..
-
θα ερθει ευτυχία μου.. να εισαι ηρεμη και να μην αγχωνεσαι.. παιρνω τα yasmin μου τα εχει δωσει η γυναικολόγος, δεν μου προκαλουν καμια παρενέργεια εκτος απο την κατακρατηση υγρων που ειχα τους 3 πρωτους μηνες, αυτος ο μηνας ειναι ο τεταρτος και ολα καλυτερα πανε, δεν πρηζομαι τωρα πια τοσο..να σου πω την αληθεια, μονο θετικα πραγματα εχω δει απο τα αντισυλληπτικα μεχρι τωρα.. παρα αρνητικα.. το βαρος σου πως εχει τωρα
-
Καλημέρα..
Φυσικά και έχει αυξηθεί με τα χάπια, είναι και χειμώνας οπότε υπάρχει πάντα μια διαφορά με το καλοκαίρι. Το ξέρω Μαγδαλένα μου πως θα έρθει αλλά λόγω χαπιών. Το θέμα είναι να έρθει μόνο της..Πότε θα γίνει αυτό? Φοβάμαι να ξεκινήσω αντισυλληπτικά, και ο γυναικολόγος μου αυτά μου πρότεινε αλλά το σκέφτομαι.
Το ψυχολογικό με έχει τσακίσει..Έχω αλλάξει πολύ, ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο. Ειδικά όταν παίρνω βάρος με τα χάπια, ενοψιν περιόδου..
Εσύ πως το αντιμετωπίζεις?
-
η γυναικολόγος λεει οτι ειναι απο τα κορυφαια αντισυλληπτικα αυτα παντως.. αν ειναι για καλο μη φοβασαι τιποτα..τωρα δεν με ενοχλει.. εχω βαλει ενα στοχο, να ξανακερδισω την περιοδο μου οποτε το βαρος και τη ζυγαρια την εχω αφησει στην ακρη..
-
Απλά με επηρεάζει ο ενδοκρινολόγος μου που πιστεύει πως πρέπει να έρθει απο μόνη της, χωρίς ορμόνες.
Μαγδαλένα εμένα αυτό που με τσακίζει (ντρέπομαι που το παραδέχομαι, αλλά αυτή είναι η αλήθεια, δεν οφελεί να κρύβομαι) είναι η αλλοίωση του σώματος μου, η αλλαγή των κιλών μου, το πρήξιμο ιδιαίτερα..μου μειώνει και την αναπνοή, μου προκαλεί δύσπνοια..
-
με αυτα που γραφεις πιστευω οτι εισαι πολύ αγχωμένη και αυτό σε εμποδιζει να σκεφτεις πιο ηρεμα,πιο χαλαρα!
με 2 ή 3 κιλάκια που σου προσθετουν τα χαπια λόγω της κατακράτησης και του πρησμενου στηθους δεν φαίνονται καν..εμενα ούτε στα ρουχα μου, πιστεψε με.. μην εχεις δισταγμό για τα αντισυλληπτικά..κανε ότι σου λενε οι γιατροί και κυρίως χαλαρωσε και σκεψου ότι δοκιμασίες ειναι αυτες και θα περασουν!!
σε λίγο καιρο θα το συζηταμε και θα γελάμε!!
-
Mακάρι Μαγδαλένα μου..να γελάμε..
Πότε όμως θα έρθει αυτή η μέρα? 2,5 χρόνια τώρα περιμένω να έρθει μόνη της αλλά τίποτα..
Μακάρι..
-
επειδή το αφησα ενα χρόνο πιστευοντας ότι θα ερθει από μονο του και τίποτα, εχω καταλήξει ότι δυσκολα επανερχεται χωρίς βοήθεια αρχικά.. ξεκινας με αντισυλληπτικό που εχει ορμόνες ετσι για υποστηριξη και μετα επανερχεται στη σειρα του..αυτα ειναι τα λεγόμενα της γυναικολόγου μου!!
-
Εγώ πάλι ξεκίνησα με αραιομηνόρροια μέχρι που πήρα 6 μήνες τα gynofen ακριβώς για να το φτιάξουμε όπως είπε ο τότε γυναικολόγος μου. Μετά το πέρας του εξαμήνου μην την είδατε..ποτέ ξανά απο μόνη της, πάντα με πρόκληση. και πλέον με παρακολουθεί όπως σου είπα ενδοκρινολόγος και παίρνω οιστρογόνα..
-
εγω ειχα κανονικό κυκλο και κόπηκε απότομα βεβαια τοτε εκανα αυστηρη διατροφή που μερα με τη μερα ετρωγα λιγότερο.. ο τελευταίος μου κύκλος ήταν 29 ημερων μετα μου κόπηκε τελείως.. όμως η πρωτη θεραπεία ειναι αυτη που κανω με τα χαπια και μου ηρθε με την πρωτη προσπάθεια.. ας ειμαστε αισιοδοξοι.. και γιατί ειχες αραιομηνορροια..τι σου ειπε ο τοτε γιατρός?λόγω πολυκυστικών μήπως?
-
Ξεκίνησε μετά απο ένα διάστημα έντονης στενοχώριας και άγχους (χωρισμός και προετοιμασία για ΑΣΕΠ) σε συνδυασμό με τη δουλειά. Απο τη στενοχώρια δεν έτρωγα καλά και έτσι έχασα κάποια κιλά, οπότε άρχισαν οι καθυστερήσεις. Όλο και μεγαλύτερες. Αλλά ερχόταν. Μόλις άρχισα τη θεραπεία με τα αντισυλληπτικά και καλά για να το φτιάξουμε, ερχόταν ρολόι. Όσο τα έπαιρνα, γιατί μετά το τέλος της θεραπείας και ενώ ο γιατρός περίμενε πως θα πήγαιναν όλα καλά και θα ερχόταν απο μόνη της περίμενα 7-8 μήνες χωρίς αποτέλεσμα. Το θέμα είναι πως μετά και εγώ το άφησα λίγο γιατί με κουραζε και με στενοχωρούσε. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα τραβούσε τόσο.
Εμένα όμως τα χάπια μου έφεραν πολλά.
-
Ευτυχία μου, τι κανεισ? Συγνωμη που δεν σου απάντησα χθες αλλά δεν τα καταφερα να βρω ελευθερο τον υπολογιστη στο τσπιτι για να μπω!! Τον ειχε ο αρραβωνιατικός μου παρει κατ' αποκοπή, όπως λένε!! χαχαχ!!!!
Ο καθε οργανισμός δεχεται διαφορετικά τα αντισυλληπτικά.ετσι λένε.. και το πιστευω.. δηλαδη τι παρενεργειες σου προκαλουσαν? Ειχα ακουσει ότι σε μια κοπέλα της προκαλουσαν φοβερό εκνευρισμό, ειχε γίνει αλλος ανθρωπος
-
Καλημέρα Μαγδαλένα μου,
δεν πειράζει και μένα μόνο στο γραφείο με βολεύει να μπαίνω.
Εκνευρισμό, πονοκεφάλους, πρηξίματα και κιλά.
ʼκουσα αργότερα πως τα gynofen είναι τα πιο ισχυρά, καμμία σχέση με τα τρίτης γενιάς όπως τα δικά σου
-
ευτυχια εγώ τα πήρα τα gynofen. Ο γιατρός μου ειπε οτι ειναι τα πιο δυνατά και αποτελεσματικά. Στο θεμα βάρους δεν ειχα προβλημα. Μου προκαλούσαν όμως φοβερό εκνευρισμό. Αδιαθετούσα κανονικά αλλά η ληψη τους μου φερνε τρελά νεύρα. Τώρα τα χω σταματήσει και περιμένω μπας και ερθει φυσιολογικά. Απο βδομάδα θα ξαναπάω πάλι να δω πως θα κινηθώ.
-
Καλή επιτυχία Μαράκι μου.
Εγώ δεν είχα τύχη με αυτά. Εκνευρισμό και πόνο και κιλά.
Μακάρι με σένα να πετύχει. Πόσο καιρό τα πήρες?
-
6 μηνες ευτυχια μου. Αδιαθετούσα κανονικά αλλά τωρα τα χω σταματήσει δύο μήνες αλλά περιοδος δεν ήρθε ακόμα φυσιολογικά. Βεβαια οταν επαιρνα τα χάπια να σημειώσω οτι οι συνθηκες ήταν εντελώς διαφορετικές. Βρισκόμουν σε τραγική ψυχολογική κατάσταση λογω προσωπικών προβλημάτων, εκανα σκατοδιατροφή. Θα μουν ηλιθια να περιμένω να ρθει με το που τα διέκοψα. Εδώ και 3 μήνες ειμαι κυρια στα πάντα. Ευελπιστω οτι επιτελους θα ρθει. Πάνε τρια χρόνια πια.
-
Κορίτσια Χρόνια Πολλά!!! Μας εύχομαι τα καλύτερα.
Ελπίζω αυτά τα Χριστούγεννα να μας φέρουν το καλύτερο και μεγαλύτερο δώρο!
-
Χρόνια πολλα ευτυχία μου.. παρεπιπτοντως εχεις υπέροχο όνομα, καλές γιορτες να εχουμε και ας ελπίσουμε να μας φερουν ομτι επιθυμεί η καθεμία από εμας!! πως παει η προσπάθεια?καποιο θετικό αποτελεσμα?
-
-
Ακόμα προσπαθώ Μαγδαλένα μου, και δυστυχώς χάνω χρόνο..αλλά ελπίζω πως δεν θα αργήσει..
Αυτό που με ενοχλεί πολύ είναι πως επηρεάζει, όπως συμβαίνει σε όλες, την ψυχολογία μου. Εσύ κανένα νέο?
-
Καλησπέρα και πάλι! συνεχιζω τα αντισυλληπτικά yasmin, για 2 μηνες ακομα θα τα παιρνω, ελπίζω να τα σταματησω όμως, το μόνο ευχαριστο ειναι ότι τωρα αυτό το μηνα, δεν πρηζομαι και τόσο πολύ από τη ληψη των χαπιων.. μην το βαζεις κάτω, κανε την προσπαθεια σου και όπου βγει..
-
έχω πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ και θυμάμαι ότι παλιά είχα αναφερθεί στο πρόβλημα με την περίοδο μου. Ίσως πέρασε πάνω από ένας χρόνος κι ακόμα την χάνω κατα καιρούς. Την τελευταία φορά που σταμάτησε ήταν Ιούλη μέχρι πριν 1μισι μήνα, αυτό το μήνα πάλι τίποτα. Γιατρό δεν πήγα ποτέ γιατί έχω κάποιο γέροντα πολύ κοντά μου, και μου λέει συνεχώς πως ούτε πολυκηστικές έχω, ούτε κάποιο άλλο πρόβλημα, ότι είναι νευρολογικό και φταίει η συναισθηματική μου κατάσταση, άγχος κλπ. Πάντως είναι ΤΡΟΜΕΡΟ σπάσιμο, κάποιες μέρες θέλω να σκοτώσω όποιον βρίσκεται στο οπτικό μου πεδίο από τα νεύρα, γίνομαι κυκλοθυμική, η όρεξη μου μπάχαλο... Σήμερα παραμονή της παραμονής και είμαι στην τσίτα πάλι! Χάπια αγόρασα αλλά δεν τα πήρα ποτέ, δεν έχω καλές σχέσεις με φάρμακα...
-
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!!!
Εύχομαι ότι καλύτερο για τη νέα χρονιά.
Fuxia κάνε υπομονή, δυστυχώς είναι δύσκολο θέμα, μας επηρεάζει πολύ και μας κάνει τα νεύρα κρόσια. Αλλά πρέπει να αντέξουμε, να αντισταθούμε και να το πολεμήσουμε. Εγώ ταλαιπωρούμαι περίπου 4 χρόνια τώρα. Έχω δει γιατρούς, έχω κάνει εξετάσεις (όλες καλές), έχω πάρει χάπια..Μέχρι τώρα τίποτα σταθερό. Μόνο με πρόκληση καταφέρνω και έχω.
Ελπίζω και δε θέλω να τα βάλω κάτω..
Τις μέρες που περιγράφεις τις ξέρω καλά. Τις βιώνω συχνά. Αλλά προσπαθώ πολλές φορές χάνοντας την υπομονή μου. Και το κουράγιο μου. Φυσικά αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ είναι η μεταβολή της ψυχολογίας μου κάθε φορά.
ΕΛΠΙΔΑ...
-
κορίτσια καλή χρονιά να εχουμε όλες..τι κανετε?
-
βοηθεια!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ Α ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ Κ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ..
εγω εχω αρχισει παλι τα επεισοδια (βουλιμια και εμετος μετα) και νιωθω πολυ χαλια.. ενω ξερω τοσο καλα τι καταστροφικη συνηθεια ειναι συνεχιζω να την κανω. γιατι?δεν μπορω να καταλαβω.. σταματησα να πηγαινω στην ψυχολογο που πηγαινα γιατι ενιωσα οτι μπορω και μονη μου να το ξεπερασω, δεν ηθελα να επιβαρυνω και επιπλεον τους γονεις μου αλλα τελικα τα θαλασσωσα παλι.. οι γονεις μου εχουν φρικαρει..με πιανουν τα κλαματα κατευθειαν..τωρα που γραφω παλι κλαιω..στα λογια ειμαι πρωτη αλλα στην πραξη δεν τα καταφερνω.. η περιοδος δεν μου ξαναηρθε,χθες ξαναπηρα duphaston.. πειτε μου κατι να βοηθηθω,, κραξτε με δεν ξερω τι βοηθαει.. νιωθω σαν τα junkia που ενω ξερουν οτι η πρεζα σκοτωνει συνεχιζουν να τη ζητανε..
-
Αγγελάκι, καταρχην ηρεμησε και σκεψου ότι τιποτα δεν λύνεται ευκολα..όλα θελουν το χρόνο τους.. το ξερεις ότι τα βουλιμικά επεισόδεια και οι εμετοί δεν φερνουν το αποτελεσμα που θέλουμε όμως γιατί κάποιες φορες το κάνουμε αυτό? ας σκεφτουμε καλύτερα πως μια ειναι η ζωή αξίζει να την καταστρέφουμε? και μια κοπέλα που εχει παραπάνω κιλά πιστεψε με μπορεί να νιωθει καλα με τον εαυτό της αν περναει όμορφα και ειναι ευτυχισμένη..θελω να καταλήξω ότι δεν εχει σημασια η εξωτερική ομορφια αλλα η αγαπη που δινυμε και μας δίνουν οι αλλοι,
-
Έχεις απολυτο δικιο, ουτως η αλλως με τους εμετους το μονο που καταφερα ειναι να χαλασω τελειως την ψυχολογια μου και το προσωπο μου. το λεω καθημερινα,οτι δεν με πειραζει κι αν βαλω και μερικα κιλακια, αλλα οι τυψεις μου τρελαινουν το μυαλο.. νιωθω παντα εκεινη τη στιγμη οτι δεν υπαρχει καμια λογικη, οτι προτιμω να φαω και να ευχαριστηθω για λιγο, λες κι εχω ξεχασει που με εχει οδηγησει ολη αυτη η συμπεριφορα..εντωμεταξυ επειδη δεν κανω τιποτα και νιωθω τελειως αχρηστη η ψυχολογια μου γινεται ακομη χειροτερη..δεν τελειωσα ακομα τη σχολη μου,με πηγε πισω πολυ η φαση, και δεν εχω καμια ορεξη για διαβασματα.. μονο 5 μαθηματακια εμειναν εντωμεταξυ και η διπλωματικη..φοβαμαι οτι αν γυρισω εκει που σπουδαζω θα ειμαι και πιο ευαλωτη αλλα και παλι εδω δεν κανω κατι κι αυτο δεν ειναι καλο. ηθελα να πω επισης οτι για χρονια επινα χορτο, τωρα πλεον πολυ λιγο..( αλλη μαλακια που δεν μπορω ευκολα να κοψω...) και ειμαι σιγουρη οτι επειδεινωσε την κατασταση μου,τοσο ψυχλογικα οσο και βουλιμικα..γενικα στη ζωη μου ολο λαθος επιλογες εκανα στα παντα,στα αγορια, στο τι θα κανω , σε ολα.. ευχομαι αν τα διαβασει καποια κοπελα στην ιδια φαση να ξυπνησει μια ωρα αρχιτερα..και ποτε δεν ειναι αργα. στο χερι μας ειναι να ειμαστε καλα:yes:
-
Aγγελακι μου, οι ανθρωποι που σε αγαπουν θελουν να σε βλεπουν να γελας και να εισαι ευτυχισμενη,
και εγω δεν ειμαι και στα καλυτερα μου,, ο αδερφος μου προχθες μου ειπε οτι εχω παχυνει και με πειραξε τοσο πολύ.. τωρα ειμαι καλύτερα πιο γερη και στεκομαι στα ποδια μου.. μακαρι να ερθει η ωρα να ειμαστε τελειως ξεπερασμενες απο αυτό
-
Κοριτσάκια μου γλυκά, γεια σας και από 'μενα... πείτε μου, ενώ μας έχει δωθεί ένα τόσο όμορφο δώρο που μας λέγεται ζωή, γιατί να το πετάμε στα καλάθια των αχρήστων; Επίκεντρο της ζωής μας το ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ. Όλα κινούνται γύρω από αυτό και αν έστω και μια φορά παραστρατήσουμε τα βάζουμε με τον εαυτό μας... μα είμαστε άνθρωποι, αλίμονο αν είμαστε τέλειοι. Η λέξη "τέλειος" είναι παράγωγο της λέξης "τέλος". Και εν τέλει σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι..
aggelaki, σε παρακαλώ μην τα βάζεις με τον εαυτό σου. Μπορεί να έπεσες αλλά θα ξανασηκωθείς.. είναι ο κύκλος της ζωής.. ας μάθουμε από τα λάθη μας ώστε να μην τα επαναλαμβάνουμε.
Magdalena μου, από ότι έχω διαβάσει αναφορικά με την ιστορία σου υπήρξες ανορεξική άρα η φράση " πάχυνες" ίσως και να αποτελεί κομπλιμέντο για 'σενα, σημαίνει "φαίνεσαι πιο υγιής". Αν και καλό θα ήταν τέτοιες εκφράσεις να αποφεύγονται σε άτομα υπό ανάρρωση και ειδικά από πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος μας. Κατά την άποψη μου, θα ήταν εποικοδομητικό αν έκανες μια συζήτηση με τον αδερφό σου επί του θέματος..
Δείτε και αυτό, αξίζει τον κόπο:
http://www.youtube.com/watch?v=4FRgZ...el_video_title
-
Απίστευτο κομμάτι..Το μόνο που μένει τώρα κορίτσια είναι να βρούμε τον τρόπο..το μονοπάτι..για να 'αγαπήσουμε τον εαυτό μας'..
Το αξίζουμε όπως όλοι οι άνθρωποι.
Πρέπει να βρούμε τη δύναμη και να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις οι οποίες μας ρίχνουν..
ʼλλωστε μην ξεχνάμε πως πάντα δυστυχώς υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα....που όμως αντιμετωπίζονται με μοναδικό τρόπο..όπως
http://www.youtube.com/watch?v=6F8zK...eature=related
-
καλα ο τυπος ειναι απιστευτος.. δειτε ποσο χαρουμενος ειναι!! εμεις αρρωστησαμε μονες μας τους εαυτους μας, ειναι πραγματικα για γελια.. !! και γιατι.. επειδη φαγαμε κανονικα το παραμυθι του αδυνατου σωματος. ας αλλαξουμε λοιπον τροπο σκεψης, μιας και ειναι τοσο λαθος.. νους υγιεις εν σωματι υγιη που λεγανε.. αν δεν εχεις υγιες σωμα ουτε η ψυχη σου ουτε το μυαλο σου ειναι καλα.. η ψυχη υποφερει και το μυαλο σκεφτεται με λαθος τροπο! ευχομαι το γρηγοροτερο δυνατον να ξεπερασουμε ολες μας τα θεματα μας..:starhit: ευτυχια μου με περιοδο τι εγινε??
-
Υπέροχα video και τα δύο μπράβο!:thumbup::thumbup::thumbup: