Quote:
Originally posted by angel79
Badgirl γλυκό,
Αρχικά καλημερες!!!
Χθες είχα μια συζητηση με την κυρα Δεσποινα (την μανούλα μου) γιατι μετα την εγκυμοσυνη δεν εχω καταφερει να μπω σε προγραμμα (και είναι 4,5 μηνες). Αυτο λοιπόν γιατι απλά με τον αντρουλη μου εχουμε τεράστεια οικονομικά θεματα και ο μπεμπης όσο μεγαλώνει, τόσο ζητάει... αλλιώς όπως καταλαβαίνεις τα είχαμε υπολογίσει, αλλιώς μας ήρθαν. Anyway καταφερα και βρήκα μια διαιτολόγο κοντά στο σπίτι και την δουλειά μου με την οποία συμφωνησα ενα ποσό στο οποίο μπορώ να ανταπεξέλθω, γιατι η αφεντια μου δεν μπορεί χωρις παρακολούθηση. Επίσης επειδή εχω παραδείγματα κακά μεά από εγκυμοσυνες (τις δύο ξαδερβες μου οι οποίες εχουν γίνει τεράστειες και ενω εχουν θεμα δεν κάνουν τιποτα) δεν θέλω να βρεθώ στην κατάστασή τους...
Γιατί στα λέω αυτά??? για να δεις ότι ότι και να συμβαίνει δεν πρεπει να αφήνουμε τον εαυτό μας, γιατί αν δεν είμαστε καλά με τον εαυτό μας τοτε δεν μπορουμε να είμαστε καλά με κανέναν. Πως θα βοηθήσεις αυτή την γυναίκα η οποία ενδεχομένως αυτή την περιοδο να χρειαζεται να είσαι κοντά της όταν αφηνεσαι?
Σκεψου το λιγο....
φιλια πολλά