καλη αρχη ελενα! δυστυχως ετσι βγαινουν γι αυτο εγω προτιμω τα μαφινς:wink1:
Printable View
καλη αρχη ελενα! δυστυχως ετσι βγαινουν γι αυτο εγω προτιμω τα μαφινς:wink1:
Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου! :) Θα δοκιμάσω και τα μάφινς τότε και βλέπουμε!
Εγω φτιαχνω τη κρεπα.Κοριτσια ειναι απαιχτη.
Μονο που αυτο το τυρι δεν βρηκα.Πηγα Carrefour και δεν το βρηκα.Τι γραφει ακριβως πανω?
fromage frais 0% ή καπως ετσι... βρισκεται στα ραφια με τα γιαουρτια και περισσοτερο με γιαουρτι μοιαζει... αν υπαρχει βεβαια συνηθως ειναι σε ελλειψη.
Ούτε εγώ το βρήκα το τυρί που έψαξα! Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν κοίταξα στα γιαουρτάκια...
Στα τυρια κοιτουσα......
Οκ θα ψαξω και στα γιουρτια.Ευχομαι να το βρω!!!
σ ευχαριστω κοπελα μου...ασε πως νοιωθω..δεν περιγραφεται...ειμαι συνεχεια ορθια....χαχαχαχαχα...Quote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
καλημερα!!!!
μιγκ εισαι μια ανασα πριν το 2ψηφιο! μπραβο!!!!
πως νιωθεις που εχεις διωξει ηδη εναν ανθρωπο απο πανω σου?
κοριτσια εγω χρησιμοποιω στα γλυκακια οχι τυρι αλλα γιαουρτι 0%...το ιδιο ειναι....
Kαι γω γιαουρτι βαζω αλλα πεθυμησα να φαω λιγο τυρακι για σνακ, γιαυτο το ψαχνω πιο πολυ!!
υπαρχει ενα στα Lidl που λεγεται linesse 2%..στην αναγκη βαζε λιγο απο αυτο...αυτο το fromage των καρφουρ μοιαζει πιο πολυ με γιαουρτι παρα με τυρι
Οκ ευχαριστω πολυ!!
εμενα να σου πω δεν μου λειπει καθολου το τυρι..περιεργο γιατι δεν ζουσα χωρις τυρι και φετα...χαχαχαχα
Γεια σας και απο μένα!!
Εγώ κορίτσια ξεκίνησα στις 5/5 την Ducan και κράτησα για 7 ημέρες την πρώτη φάση! Τώρα διανύω την δεύτερη και μάλλον για πολύ ακόμα!!
Ξεκίνησα 92 κιλά, τώρα είμαι 85.7 και συνεχίζω μέχρι τα... 68 :Ο
Ταυτόχρονα, παίρνω και Lipotox πριν από κάθε γεύμα ώστε να με συγκρατεί λίγο και να μην πεινάω, αλλά μπορώ να πω ότι δεν πεινάω ιδιαίτερα.. ακόμα τουλάχιστον! Ενθουσιάστηκα με όλες αυτές τις συνταγές του πίτουρου βρώμης!
Ερώτηση! Εγώ μέχρι τώρα έτρωγα κουάκερ, αλλά κάπου είδα ότι δεν είναι το ίδιο! Που μπορώ να προμηθευτώ πίτουρο βρώμης??
γεια σου αμαντα και καλη αρχη...απαγορευεται το κουακερ...το πιτουρο θα το βρεις σε μαγαζια που εχουν βοτανα και υγιεινες τροφες...μια χαρα η απωλεια σου μεχρι τωρα...
Εγώ ξεκίνησα 2/5 κράτησα 7 μέρες την πρώτη φάση και έχασα 4 κιλά σε 12 μέρες. Δεν την κάνω υστερικά όμως αλλά με κουάκερ και πίτουρο σιταριού, κοτατζ της ΦΑΓΕ(4,5%) και μία φορά την ημέρα 1/3 κουταλάκι ζάχαρη στον καφέ. Γλυκά δεν έκανα καθόλου γιατί φοβάμαι τα γλυκαντικά σε υψηλές θερμοκρασίες. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κολλάει το στόμα μου αν και πίνω πολύ νερό. Γενικά χάνω πολύ δύσκολα ίσως λόγω δυσκοιλιότητας η οποία έχει παραγίνει...
amanda25 ,agepa , πολυ καλα αποτελεσματα αν και χωρις πιτουρο βρωμης δεν ειναι ντουκαν... ο γιατρος ειναι καθετος σάυτο.
ψαξτε και βρειτε πιτουρο αξιζει τον κοπο. καλη συνεχεια!
Quote:
Originally posted by migg
υπαρχει ενα στα Lidl που λεγεται linesse 2%..στην αναγκη βαζε λιγο απο αυτο...αυτο το fromage των καρφουρ μοιαζει πιο πολυ με γιαουρτι παρα με τυρι
ΣΤΟ LIDL ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ LINESSE ME 0,2%.
ΑΝΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 099 ΕΥΡΩ
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ. ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ DUKAN ΑΠΟ TH ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ 10-5-2011.
ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ 10 ΗΜΕΡΕΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ 105 ΚΙΛΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 2,5 ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 75.
ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΤΟ (ΒΟΤΚΑ-ΛΕΜΟΝΙ) ΣΥΝΟΛΙΚΑ 4 ΠΟΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΨΩ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!
Κορίτσια καλημέρα!
Χθες προμηθεύτηκα πίτουρο βρώμης, την κάνουμε που την κάνουμε, να γίνεται σωστα!
Τα κιλά μου παραμένουν τα ίδια βέβαια αλλά δεν απογοητεύομαι, περιμένω να αδιαθετήσω όπου να ναι οπότε υποψιάζομαι ότι αυτό φταίει!
Πηγα χθες Lidl.Ειχε διαφορα τυρια με μαρκα Linesse αλλα κανενα δεν εγραφε 2% οποτε δεν πηρα τπτ.Ειχε ενα cottage cheese,ενα γκουτα light και ενα τσενταρ νομιζω.Quote:
Μηπως ηταν το κοτατζ ή καποιο αλλο?
Τι τυρι ειναι αυτο?Τσενταρ,γκουτα?Γραφει πανω 0,2%?Πηγα χθες και δεν ειδα κατι να γραφει 0,2%Quote:
Originally posted by ploussia
ΣΤΟ LIDL ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ LINESSE ME 0,2%.
ΑΝΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 099 ΕΥΡΩ
ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΠΛΑΚΕ ΚΟΥΤΙ
migg, γιατι απαγορευεται το κουακερ;Quote:
γεια σου αμαντα και καλη αρχη...απαγορευεται το κουακερ...το πιτουρο θα το βρεις σε μαγαζια που εχουν βοτανα και υγιεινες τροφες...μια χαρα η απωλεια σου μεχρι τωρα...
Tο κουακερ ειναι βρωμη επεξεργασμενη-αποφλοιωμενη. το πιτουρο βρωμης ειναι ο εξωτερικος φλοιος της βρωμης.
Σε ευχαριστω, δεν το ηξερα. Μηπως γνωριζεις την διατροφικη αξια του πιτουρου; Στη γευση πως ειναι; Στην πιτα με τα ασπραδια που φτιαχνω λογικα δε θα εχει μεγαλη διαφορα με το quaker ε;
Για πες για τη πίτα με τ'ασπράδια fae!_prits_:p !!!
Ούτε εγώ το ήξερα, φαντάζομαι το πίτουρο θα είναι φουλ σε φυτικές ίνες λογικά.
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100g
Ενεργεια 353kcal
Λιπος 7.1g
Πρωτεΐνες 11.7g
Υδατάνθρακες 60g
Λιπαρά οξέα 5.37g
Φυτικές ίνες 17g
Βιταμίνη Α 0.001mg
Βιταμίνη Β1 0.65mg
Βιταμίνη Β2 0.5mg
Βιταμίνη Β3 18mg
Βιταμίνη Β5 2,5 mg
Βιταμίνη B6 0.73mg
Βιταμίνη Β7 0.044mg
Φολικό οξύ 330mg
Βιταμίνη Ε 2.7mg
Ασβέστιο 76mg
Κάλιο 1390mg
Μαγνήσιο 590mg
Φωσφορος 1288mg
Νάτριο 28mg
Σιδηρος 12.9mg
Ψευδαργυρος 13.3mg
H κρεπα που φτιαχνουμε και μεις ειναι με 2κσ πιτουρο και αυγο.Απλα βαζουμε λιγο γλυκαντικο απο πανω οταν ψηθει.Μονο του ειναι λιγο αγευστο.Προσωπικα προτιμω το κουακερ(σαν γευση)αλλα το πιτουρο εχει λιγοτερους υδατανθρακες και πολλες φυτικες ινες.
Φιλιππε, 4 ασπραδια ή 3 και ενα ολοκληρο αυγο, 4 κουταλιες της σουπας βρωμη, ολα στο μπλεντερ και μετα στο αντικολλητικο. Φτιαχνω δυο πιτακια, το ενα το συνοδευω ή με γαλοπουλα ή με cottage και το αλλο ειτε με μηλο, ειτε με μπανανα και κανελα :) Ενταξει αν με εβαζαν στην ηλεκτρικη καρεκλα δεν θα ηταν το τελευταιο γευμα που θα επιθυμουσα, αλλα την κανει την δουλεια του μια χαρα :D
sourkouna εισαι αστερι, ευχαριστω πολυ!
Δεν κανει τπτ!!Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
sourkouna εισαι αστερι, ευχαριστω πολυ!
Λοιπον, αντιγραφω απο τη συσκευασια του κουακερ:
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100g
Ενεργεια 356kcal
Λιπος 8g
Πρωτεΐνες 11g
Υδατάνθρακες 60g
Φυτικές ίνες 9g
Πολυ μεγαλη διαφορα στις φυτικες ινες.
Σχεδον διπλασια!!Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Πολυ μεγαλη διαφορα στις φυτικες ινες.
απαντησε η surkuna για το κουακερ...φτιαχνω πολυ ωραιες συνταγες παντως με το πιτουρο βρωμης και σταριου και ξεγελαω τον ευατο μου σχετικα με ψωμι και με γλυκα..βγαινουν πολυ ωραια...φτιαχνω κεκακια,γαλετα,ψωμι,ποριτζ και διαφορα αλλα τετοια...τη βρωμη μπορεις να την βαλεις και στο μπιφτεκι σου αντι για φρυγανια...
καλημερα !!! αλλαξα δεκαδα! 79,8!!! ειμαι πολυ χαρουμενη! και ειλικρινα πρωτη φορα χανω κιλα τοσο απολαυστικα!!! ευχαριστω dukan!!!!!!!!!!!!
μπραβο κουκλα μου..συγχαρητηριαααααααααα αααα......ειναι οντως απολαυστικη διατροφη...
Γεια σας, επειδη σας διαβαζω καιρο και θαυμαζω τις επιτυχιες σας, θα μπορουσατε να μου γραψετε τι τρωτε μια τυπικη μερα της πρωτης φασης??? Γιατι δεν εχω ιδεες για μονο πρωτεινη?? Ας πουμε πρωινο τι τρωτε? Βραδυ??
καλημερα βρazil...θα σου δωσω μια δικη μου μερα....πρωι τρωω muffns με γιουρτι,ή φτιαχνω γαλλετα με γαλοπουλα..το μεσημερι αν ειναι μερα PP τρωω πρωτεινη συνηθως κοτοπουλο ή ασπραδια με λιγο μουσταρδα ντιζον...το απογευμα γαλοπουλα και το βραδυ ή θα φαω παλι σκετο κοτοπουλο ή θα φαω γιαουρτι με ζαχαρινη και κακαο που ειναι το αγαπημενο μου....αν η μερα ειναι pv τοτε πρωινο απογευμα ειναι το ιδιο με μερα pp μονο που το μεσημερι και το βραδυ θα φαω ντοματα με κοτοπουλο ή μπιφτεκι...παντως υπαρχουν πολλες συνταγες που μπορεις να φτιαξεις απλα προτιμαω να φαω πιο απλα για να μην αγχωνομαι το τι θα φτιαξω...
Λετε να ξεκινησω κι εγω?? Το μονο που σκεφτομαι ειναι μηπως δεν εχω ιδεες για το τι να τρωω καθε μερα! Εσεις που βρισκετε τις συνταγες????
μπαινω σε ενα site και ενημερωνομαι..ειναι ευκολη διατροφη παντως και συμφωνα με τα δικα μου τα γουστα....δες εδω..http://www.greekmasa.gr/index.php?op...topic=7589.495
εγω παντως ειμαι πολυ πιο καλοπερασακιας! τις μερες πρωτεινης παιζω μεταξυ μπουκιτσες κοτοπουλο στο αντικολητικο σβησμενες με γαλα-μουσταρδα για να γινουν πιο ζουμερες και ψαρι στο φουρνο με μαιντανο σκορδο λεμονι μουσταρδα (μιαμ-μιαμ) οσο για τις μεικτες μερες εκει γινονται οργια! γιουρβαλακια χωρις ρυζι, λαχανο με κιμα αυγολεμονο, πα******κια, μοσχαρακι με αγγιναρες πρασο αυγολεμονο, γεμιστα με κιμα-μανιταρια κι αλλα λαχανικα και δεν συμαζευεται!!! κι εννοειται μαφινς καθημερινα με γιαουρτακι και ζαχαρινη θεικο γλυκακι...
καλημέρα σε όλους και σε όλες!Επιτέλους μετά απο 7 μέρες είδα αλλαγή στη ζυγαρια μου!Δε βλέπω την ώρα να δω το 6_ στο τικεράκι μου!