εννοω οτι εχω τα πιο πολλα κιλα απο ολες
Printable View
εννοω οτι εχω τα πιο πολλα κιλα απο ολες
Γιατί Καλλιόπη μου πόσα κιλά είσαι αν επιτρέπετε?
157
μια χαρα εισαι καλλιόπη μου και προσεχώς καλύτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και το τικεράκι σου θα κατεβαίνει σφαίρα θα δεις .........
Και γιαυτό ανχώνεσε καλή μου? Είχαμε και μέλη με πιο πολλά κιλά και τώρα βλέπουμε το τικεράκι τους και το χαιρόμαστε!!!!
Τόσο μεγαλύτερη λοιπόν θα είναι η χαρά σου όταν δεις το 99, το 89 και πάει λέγοντας καλή μου!!!!
Τί στόχο έχεις βάλει του εαυτού σου?
Σληβ θα κάνεις από ότι κατάλαβα?
Εγώ πάλι αν προσέξεις είμαι το άτομο με το σληβ και την λιγότερη απώλεια σε έναν χρόνο.
Καλησπέρα σε όλες και από εμένα !!!
Εχθές είχα ραντεβού με τον γιατρό μου και μου έδωσε γνωμάτευση για να την καταθέσω στο ΙΚΑ!
Πήγα σήμερα στο ΙΚΑ της περιοχής μου και μου είπαν εάν θέλω να τα καταθέσω μόνη μου στο ΙΚΑ (Πλατεία θεάτρου 18) για πιο γρήγορα , εάν τα έστελναν αυτοί υπηρεσιακός θα χρειαζόταν να περιμένω 2 μήνες για να περάσω επιτροπή.
Έτσι και έκανα μου τα ετοίμασαν σήμερα και τα κατέθεσα μόνη μου στο ΙΚΑ (Πλατεία θεάτρου 18).
Εκεί μου ζήτησαν και άλλο ένα δικαιολογητικό από την διαβητολόγο μου (γνωμάτευση ότι δεν μπορώ να χάσω κιλά και ότι στην εγκυμοσύνη είχα ζάχαρο και ότι τώρα είμαι οριακά και είναι απαραίτητο να κάνω την επέμβαση). Πήρα την γιατρό μου και σήμερα το απόγευμα θα μου το έχει έτοιμο.
Μαντέψτε..... αύριο .... ναι αύριο περνάω επιτροπή !!!!!!!
Και αυτό γιατί κατέθεσα τα χαρτιά μου εγώ η ίδια στα κεντρικά !!!!
Η επιτροπή συστήσετε μόνο Παρασκευές.!!!. :starhit::thumbup:
ναι σληβ θα κανω
στοχο δεν εχω ακριβως οσο πιο λιγα τοσο καλυτερα παντως κατω απο 85 δεν ειμουν ποτε
και εγω μονη κατεθεσα τα χαρτια και περασα πεμπτη τοτε ηταν αλλα πολυ κοσμο βρε παιδι μου
Μπράβο Marymary. Είναι τέλεια τα νέα σου!!! Καλή επιτυχία αύριο στην επιτροπή. Με το γιατρό όλα εντάξει, είσαι ευχαριστημένη;
Με το καλό και η έγκριση marymary μου!!!
Καλλιόπη μου, το σώμα σου θα σταματίσει εκεί που πιστεύει το ίδιο πως είναι καλύτερα. Εγώ ήμουνα κολλημένη στα 92 και κάτι εδώ και αρκετό καιρό και ο γιατρός μου το είχε εξιγήσει πως ήταν επειδή δεν ήμουνα ποτέ στην εφηβεία μου και στην ενήληκη ζωή μου κάτω των 100, και το σώμα μου θεωρούσε πως ήταν ανορεξικό πια. Τώρα αυτές τις μέρες είναι που έχασα αυτά τα 2 και κάτι κιλά, και είμαι και έγκυος.
Γιαυτό μην σε ανυσυχεί τίποτα, όσα και να φτάσεις και εσύ αλλά και όλοι μας, σίγουρα είναι πολύ καλυτερα από τα αρχικά μας.
Σωστά marymary η κυρία που είναι στο ικα στην πλατεία θεάτρου ειναι πολύ εξηπυρετική εγώ επειδή ειμαι απο επαρχία πηρα τα χαρτια απο το ικα τησ περιοχήσ μου για να τα καταθεω μόνη μου και λέω δεν παίρνω ενα τηλέφωνο πριν καλου κακού να δώ τι ώρες ή μέρες πρέπει να πάω . και μου είπε η κυρία οτι δεν χρειάζεται να πάω να της στείλω φαξ την γαστροσκόπηση (και κάτι άλλο δεν θυμάμαι ) και θα με καλέσει για ημερομηνία , όταν όμως παω να έχω μαζίμ ου και τα πρωτότυπα.
Ετσι και έγινε Παρασκευή της έστειλα το φαξ και Τρίτη με πήρε τηλέφωνο για να παω την επόμενη ΠΑαασκευή ετσι ξεμπέρδεψα σε μια εβδομάδα .
Όποιος θελει το τηλέφωνο το έχω διαθέσιμο.......
Αντε με το καλο και η ημερομηνία του χειρουργίου .
Καλλιόπη το να έχει κόσμο για την επιτροπή είναι ταλαιπωρία μεν αλλά είναι το λιγότερο γιατί εγώ πέρυσι κατέθεσα μόνη μου τα χαρτιά μου στα Μελίσσια που ήταν τότε η επιτροπή, πλήρωσα και 30 ευρώ ταξί πήγαινε έλα και περίμενα και ενάμιση μήνα για να περάσω. Οπότε ευτυχώς τώρα που την έφεραν την επιτροπή στο κέντρο της Αθήνας και που απλοποίησαν τη διαδικασία ώστε να περνάει ο κόσμος γρήγορα.
marymary προσοχή αν εχεις ΙΚΑ sos sos sos
το βιβλιαριο μας ειναι θεωρημένο έως την 29/2/2012 πρεπει οπωσδήποιτε να πας να το θεωρήσεις στο ικα της περιοχής σου στο μητρώο νομίζω για ακόμη ενα χρονο ,αν εχεις τα ένσημα βεβαια , διότι στο χαρτί της έγκρισης γραφουν οτι η επέμβαση πρεπει να γίνει εως την ημερομηνια που είναι θεωρημένο το βιβιλάριο
Όλα καλά μέχρι τώρα, καλός μου φάνηκε (σου στελνω u2u)Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Μπράβο Marymary. Είναι τέλεια τα νέα σου!!! Καλή επιτυχία αύριο στην επιτροπή. Με το γιατρό όλα εντάξει, είσαι ευχαριστημένη;
ΤΟ έχω ανανεώσει μέχρι το 2013.....:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by marleokar
marymary προσοχή αν εχεις ΙΚΑ sos sos sos
το βιβλιαριο μας ειναι θεωρημένο έως την 29/2/2012 πρεπει οπωσδήποιτε να πας να το θεωρήσεις στο ικα της περιοχής σου στο μητρώο νομίζω για ακόμη ενα χρονο ,αν εχεις τα ένσημα βεβαια , διότι στο χαρτί της έγκρισης γραφουν οτι η επέμβαση πρεπει να γίνει εως την ημερομηνια που είναι θεωρημένο το βιβιλάριο
Σας ευχαριστώ... φεύγω τώρα πάω να πάρω την μικρή από το σχολέίο....
Είμαι και λίγο άρρωστη με αντιβίωση... οι αμυγδαλές μου έχουν γίνει τούμπανο.... ελπίζω να είμαι περδίκι όταν θα με καλέσουν για την επέμβαση.
Φιλία σε όλους τα λέμε αργότερα.. :thumbup::thumbup::thumbup:
Γεια σας σλιβατοι..τι κανετε? marymary χαιρομαι που ολα καλα.κ εγω ηθελα να σε ρωτησω αν ολα καλα με το γιατρο..αντε σε λιγο καιρο θα μετραμε τις κατηφορες μαζι..marleokar σε ευχαριστω ..ομολογω κ για μενα ηταν απιστευτο..αφου δεν χοροπηδαγα απο τη χαρα μου παλι καλα:tumble::tumble:.
καλλιοπη που θα κάνεις την επέμβαση ???Quote:
Originally posted by καλλιοπη
ναι σληβ θα κανω
στοχο δεν εχω ακριβως οσο πιο λιγα τοσο καλυτερα παντως κατω απο 85 δεν ειμουν ποτε
και εγω μονη κατεθεσα τα χαρτια και περασα πεμπτη τοτε ηταν αλλα πολυ κοσμο βρε παιδι μου
monadiki1 πολύ θα το ήθελα να μετράω και εγώ κατηφόρες αλλά προς το παρον είσαι εσύ προνομιούχα ....!!!! Θα έρθει και σε εμένα η ώρα μου ... που θα πάει
:thumbup:
marymary μου "κοντος ψαλμος αλληλουια" οπως λενε κ αν το εχεις ακουσει..που σημαινει αν δεν ξερει καποιος οτι ερχεται κ η δικη σου η σειρα..ολα θα πανε κατ'ευχην κ συντομα θελω να πιστευω.
Αυτό ελπίζω και εγώ αλλά δεν το βλέπω για καμια 12καριά μέρες ακόμα. Είμαι με αντιβίωση. Έχω τις αμυγδαλές μου και πυρετό. Οπότε και να θέλανε να με βάλουν στο χειρουργείο δεν γίνετε !!
στο ιπποκρατειο μεχρι τις 16/3 ελπιζω να την εχω κανει
ετσι μου ειπαν οτι θαμε καλεσουν πριν ληξει η εγκριση του ικα
Από πότε περιμένεις να σε καλέσουν ??? Πότε πήρες έγκριση ?:smirk:Quote:
marymary περαστικα κ καλη αναρρωση.ευχομαι κ στις 2 τα καλυτερα.φιλια κοριτσια
Φιλάκια και σε εσένα monadiki1 !!!
Τα λέμε αργότερα
;)
στις 16/12/ 2011 πηρα εγκρισηQuote:
Originally posted by marymary
Από πότε περιμένεις να σε καλέσουν ??? Πότε πήρες έγκριση ?:smirk:Quote:
απο πλατεια θεατρου και εγω !
περιμενω απο την δευτερα που τελειωσα τον προενχειριτικο ελενχο
(εκανα τις εξετασεις στο ικα και οχι εκει γιατι ηθελε το νοσοκομειο 130 ε) αλλα τωρα αλαξανε συστημα λεει μπαινεις μια μερα νωριτερα και τις κανεις εκει
Καλλιόπη να τους παίρνεις συνέχεια τηλέφωνο και να τους ρωτάς. Ας λένε ότι θα σε καλέσουν εσύ να τους ενοχλείς συνέχεια! Κι εμένα είχαν πει ότι θα με καλέσουν και περίμενα 3,5 μήνες ώσπου πήγα μόνη μου στο Ιπποκράτειο και μίλησα με μία ειδικευόμενη χειρούργο στο γραφείο των ιατρών λέγοντάς της ότι είχαν αργήσει πολύ να με καλέσουν κι αυτή σημείωσε το όνομά μου και με κάλεσαν την επόμενη εβδομάδα. Γι'αυτό σου λέω μην τους αφήνεις. Είχα πληρώσει κι εγώ πέρυσι 120 ευρώ για τις εξετάσεις και μετά τα πήρα από το ΙΚΑ και μου κράτησαν το 20%.
εγω ευτυχως επεσα πανω στην αλλαγη του ικα και τισ εκανα εξω πληρωσα μονο συμετοχη και σχετικα γρηγορα σε 2 μερες ειχα τα αποτελεσματα αν τισ εκανα μεσα στο ικα ακομη ουτε ραντευου δε θα ειχα κλεισειQuote:
Καλλιόπη να τους παίρνεις συνέχεια τηλέφωνο και να τους ρωτάς. Ας λένε ότι θα σε καλέσουν εσύ να τους ενοχλείς συνέχεια! Κι εμένα είχαν πει ότι θα με καλέσουν και περίμενα 3,5 μήνες ώσπου πήγα μόνη μου στο Ιπποκράτειο και μίλησα με μία ειδικευόμενη χειρούργο στο γραφείο των ιατρών λέγοντάς της ότι είχαν αργήσει πολύ να με καλέσουν κι αυτή σημείωσε το όνομά μου και με κάλεσαν την επόμενη εβδομάδα. Γι'αυτό σου λέω μην τους αφήνεις. Είχα πληρώσει κι εγώ πέρυσι 120 ευρώ για τις εξετάσεις και μετά τα πήρα από το ΙΚΑ και μου κράτησαν το 20%.
ο γιατρος οταν του ειπα οτι ληγει η εγκριση μου ειπε οτι μεχρι τοτε θα με εχουν καλεσει θα δουμε απο τριτη πια αν δεν παρουν θα παρω εγω να δω τι θα μου πουν
Καλησπέρα και απο μένα. Τελικά όλοι στο Ιπποκράτειο θα χειρουργηθούμε? Γιατί και εγώ εκεί θα την κάνω. Περιμένω τηλ απο την γραμματεία και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα.
Αυτό κατάλαβα και εγώ... το μόνο που δεν ξέρω είναι εάν όλοι πάμε με τον ίδιο γιατρό !!!
Πάντως το μικρό Ιπποκράτειο το Παράρτημα δηλαδή που γίνονται οι βαριατρικές επεμβάσεις δε θυμίζει σε τίποτα δημόσιο νοσοκομείο, είναι πολύ περιποιημένο, το νοσηλευτικό προσωπικό είναι πολύ καλό και εξυπηρετικό και το σημαντικότερο οι χειρούργοι είναι επίσης πολύ καλοί.
ναι συμφωνω δεν το περιμενα καθολου ετσι
λες και εισαι σε ιδιωτικη κλινικη ειναι
Καλλιόπη είναι όρος σε αυτό το φόρουμ να μην αναφέρονται τα ονόματα των ιατρών. Μπορούμε να αναφέρουμε ονόματα μόνο στα προσωπικά μηνύματα u2u που στέλνουμε.
μπραβο polinaki με το καλο και το μωρακι σου οτι καλυτερο σου ευχομαι !Quote:
Originally posted by polinaki1983
Με το καλό και η έγκριση marymary μου!!!
Καλλιόπη μου, το σώμα σου θα σταματίσει εκεί που πιστεύει το ίδιο πως είναι καλύτερα. Εγώ ήμουνα κολλημένη στα 92 και κάτι εδώ και αρκετό καιρό και ο γιατρός μου το είχε εξιγήσει πως ήταν επειδή δεν ήμουνα ποτέ στην εφηβεία μου και στην ενήληκη ζωή μου κάτω των 100, και το σώμα μου θεωρούσε πως ήταν ανορεξικό πια. Τώρα αυτές τις μέρες είναι που έχασα αυτά τα 2 και κάτι κιλά, και είμαι και έγκυος.
Γιαυτό μην σε ανυσυχεί τίποτα, όσα και να φτάσεις και εσύ αλλά και όλοι μας, σίγουρα είναι πολύ καλυτερα από τα αρχικά μας.
εγω παλι οταν εμεινα εγκυος στην κορη μου ειμουν 120 και οταν γεννησα 110
στο γιο μου παλι δεν ειχε καταλαβει κανεις οτι ειμουν εγκυος απλα ολοι ξαφνιαστικαν οταν με ειδαν με το μωρο εμεινα εγκυος 125 και οταν γεννησα και βγηκα ειχα φτασει 105 ( εχανα σε ολη την εγκυμοσυνη κιλα + το μωρο ) ειναι και τα 2 υγειεστατα και κουκλια ( κουκουβαγια εεε) αν και μεγαλωσανε πια !
Τον ίδιο γιατρό έχουμε. Εμένα πάντως μου πρότεινε μια παραλλαγή της sleeve. Δηλαδή Sleeve και μερική παράκαμψη. Καινούρια μέθοδος με καλύτερα αποτελέσματα.
οκ απλα γιατι ειχε γινει αναφορα στο ονομα απο την αρχη νομιζω η katerina_iero το ανεφερε οποτε δεν καταλαβα οτι υπαρχει αυτος ο οροςQuote:
Καλλιόπη είναι όρος σε αυτό το φόρουμ να μην αναφέρονται τα ονόματα των ιατρών. Μπορούμε να αναφέρουμε ονόματα μόνο στα προσωπικά μηνύματα u2u που στέλνουμε.
συγνωμη για την αναφορα θα κανω edit
και σε μενα το ιδιο επειδη εχω πολλα κιλα λεει θα εχει πιο καλο αποτελεσμαQuote:
Originally posted by grizzly
Τον ίδιο γιατρό έχουμε. Εμένα πάντως μου πρότεινε μια παραλλαγή της sleeve. Δηλαδή Sleeve και μερική παράκαμψη. Καινούρια μέθοδος με καλύτερα αποτελέσματα.
δες το u2u
αχ παιδιΑ συγγνώμη!!!! δεν ήξερα οτι δεν έπρεπε να πω το όνομα του γιατρού!!!!!!!:no:
Καλησπέρα σε όλους,
πέρασα από επιτροπή σήμερα και πήρα την έγκριση. Θα πάρω και την γραμ/α να την ενημερώσω για να με βάλει στην αναμονή.
Το κακό είναι ότι είμαι με αντιβίωση μέχρι την Πέμπτη για τις αμυγδαλές μου (τώρα βρήκαν και αυτές να γίνουν τούμπανο???)
Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα.
καλλιοπη οπως βλεπεις στο τικερακι μου στα ιδια κιλα ξεκινησα και 7,5 μηνες μετα...
Συγχαρητήρια marymary αντεμε το καλό και η ημερομηνία του χειρουργειου σου .