Quote:
Originally posted by Άκης
Πρώτη Μαρτίου 2015! Άνοιξη! Μηνιαίο ζύγισμα στα 129.600!! Η απώλεια συνεχίζεται συστηματικά, οι αλλαγές είναι πια ορατές ακόμη και σε μένα που αρνούμαι ακόμη να τις δεχθώ, ίσως γιατί δεν είμαι ακόμη έτοιμος να συνηθίσω την εικόνα του σώματός μου σε νέα δεδομένα. Ο Φεβρουάριος πέρασε με πολλά αντικρουόμενα συναισθήματα αναφορικά με την παχυσαρκία, με όλα όσα με οδήγησαν στο να αποφασίσω την επέμβαση και με όλα όσα την ακολουθούν. Η εμπειρία μετά την επέμβαση παραμένει επική, καθοριστική, περισσότερο από οποιαδήποτε δίαιτα ή προσπάθεια έκανα ποτέ (και έκανα πάρα πολλές και ηρωικές). Προχωρώ, παράλληλα με την εξωτερική αλλαγή σε συστηματική καταγραφή και θεραπευτικό μοίρασμα όλων όσων νιώθω, ένιωθα ή θα ήθελα να νιώσω μέσα από την μεταμόρφωση αυτή. Νιώθω για πρώτη φορά σα να ανθίζει ένα μικρό χορταράκι στις άκριες της καρδιάς μου, θυμητάρι μιας άνοιξης που τόσο πολύ άργησε, αλλά που έρχεται πια να γεμίσει ελπίδα για την πορεία της ζωής μου. Μια μικρή χλόη που στέκεται τρυφερά και περιμένει να την αγγίξω για να πω επιτέλους ότι "Ναι, ήρθε η άνοιξη και στη δική μου ζωή". Μεγάλη εμπειρία η παχυσαρκία, ανυπέρβλητο το βάρος της και ο πόνος της αλλά και άφατη η αίσθηση από τη λύτρωση. Πολλή γυμναστική (4 χιλιόμετρα την ημέρα), πολλή περισυλλογή και παράλληλη θεραπεία, αλλά και προσοχή στην προσλαμβανόμενη τροφή. Αυτά με κρατούν γερά γύρω από τον πυρήνα της επέμβασης. Και ναι, είναι δύσκολη η εμπειρία, είναι όμως η πιο όμορφη ιστορία της ζωής μου. Καλό Μήνα σε όλους και όλες. Καλή Άνοιξη!
Άκη καλή άνοιξη σου εύχομαι, με υγεία και καλές απώλειες!! Είναι μεγάλη η αλλαγή στην ζωή σου, και έπονται πολύ καλύτερες μέρες! Η ζωή σου ανήκει.. Η χαρά σου ανήκει! Πικράθηκες, πληγώθηκες αλλά τώρα καρπώνεσαι τους καρπούς της προσπάθειάς σου! Πήρες την καλύτερη απόφαση..