Originally Posted by
Giannisss
Καταλαβαινω τι προσπαθεις να μου πεις, αλλα αυτο ακουγεται σαν μια αμερικανικη ταινια και οχι σαν την πραγματικοτητα. Δεν την μισω με την εννοια που νομιζεις, ισα ισα πολυ ουδετερα συναισθηματα εχω για αυτον τον ανθρωπο, ουτε μισος αλλα ουτε αγαπη, συγνωμη που το λεω. Ειναι απλα η μανα του παιδιου και οπως κανενας μας δεν θελει να του "βριζουνε" την μανα του ποτε δεν θα το κανα και εγω. Αν μιλουσαμε για 100 ευρω πανω και 100 κατω, πιστεψε με θα τα δινα για να χω το κεφαλι μου ησυχο. Τιθεται απλα πλεον θεμα να προστατεψω την δικια μου υπαρξη με αυτην την ιστορια. Στην ουσια οπως το περιγραφεις μου λες εγω να δινω οτι ζηταει αυτη με προσχημα το παιδι, εγω να μην εχω να φαω, να μην εχω λεφτα να παω να δω τον γιο μου και τα αλλα να μην αρχισω να την μισω αυτην την γυναικα που με εφερε σε αυτην την κατασταση; Ε δεν νομιζω να γινεται αυτο που λες, γιατι πολυ απλα αυτη η γυναικα θελει μονο λεφτα χωρις να με υπολογιζει εμενα καθολου. Δεν με ρωτησε ποτε, ποσα μπορω να δωσω, μου ανακοινωσε απλα οτι θελει 1000 ευρω. Και οταν της ειπα οτι δεν εχω την δυνατοτητα να βρω τοσα λεφτα, μου λεει οτι με μισθο εξωτερικου ολα γινονται και μου το κλεισε. Δηλαδη εγω να ειμαι ταπι, να της δινω οτι εχω και δεν εχω, να μην εχω κακη γνωμη για αυτην, να ψοφαψ στην πεινα. Και το παιδι οταν μεγαλωσει τι θα πει για μενα; Δεν θα ντρεπεται για τον πατερα του; Και καλα του κανες θα λεει στην μανα του. Δεν υπαρχει συμβιβασμος απο την μερια της. Θα ημουν διατεθειμενος και κατι παραπανω απο το "normal" να πληρωσω, απλα κοιταει τον κωλο της η κυρια...Και οπως το λες το παιδι θα την πληρωσει επειδη εχει τετοια μανα...