Originally Posted by
Antonis8
Δεν είναι θέμα θυμού αποκλειστικά, είναι η αδικία που μου έγινε. Την αποκάλεσα βλήμα, αλλά απάντησα σε μία ειρωνεία της για την υγεία μου πάλι, και είναι υποτίθεται η ίδια η διαχειρίστρια. Και εκείνη μου απάντησε "είσαι ηλίθιος" άρα με έβρισε και αυτή κι όμως μου επέβαλε ποινή. Είμαστε φόρουμ λίγων ατόμων, δεν είχαμε καν κανόνες, γράφουμε 15 άτομα συνολικά. Και με τη συγκεκριμένη είχαμε υποτίθεται "φιλική σχέση" της είχα στείλει δώρα, έχει διαβάσει το βιβλίο μου κλπ. Και αντέρασε έτσι λόγω θυμού και τώρα συνεχίζει να με σχολιάζει από ότι μαθαίνω και δεν έχει αναγνωρίσει το λάθος της. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που βρίζει, είμαι ανθρωπος που προβάλει επιχειρήματα. Αλλά είμαι σίγουρος πως στα επιχείρηματά μου θα απαντήσουν με ειρωνείες.
Αυτό που λες όντως ισχύει, οι περισσότεροι έχουν πιο ευρύ κοινωνικό κύκλο, αλλά στο εκεί φόρουμ, όλοι φερόμασταν σαν μια παρέα, με δυο μέλη είχα γνωριστεί από κοντά, υπήρχε ένα πιο "οικογενειακό" κλίμα. Και μόλις έπαθα ορισμένες δυσκολίες στη ζωή μου με τις κρίσεις πανικού και επειδή δεν ήθελα να πάρω αντικαταθλιπτικά με τη μία, άρχισαν τις ειρωνείες. Και πλέον έφτασα σε ένα σημείο που ο γιατρός μου υποπτευεται αιματολογική κακοήθεια, μιλάμε δηλαδή για κάτι που δεν είναι ψυχοσωματικό και ακόμα με χλευάζουν με την παραμικρή ευκαιρία.
Εγώ δεν τους βλέπω ως φίλους, μόνο με δυο τρία μέλη με συνδέει συμπάθεια, μου άρεσε να συζητάω, να εκθέτω απόψεις, αλλά οι περισσότεροι χρήστες καταφεύγουν σε ειρωνείες.
Και μόνο τρία άτομα είπαν ότι δεν συμφωνούν με το μπαν, οι υπόλοιποι δεν το σχολίασαν, ενώ πρώτη φορά εφαρμόζεται τέτοια ποινή στο φόρουμ μιας και δεν είχαμε βάλει ποτέ κανόνες. Αλλά μάλλον έχεις δίκιο, θα απέχω γενικα, δεν ξερω αν έχω τη διάθεση να ξαναγράψω. Σκέφτομαι μήπως εντέλει δρα όντως ως υποκατάστατο. Δεν είμαι άτομο που ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για φιλίες, αλλά μήπως το να γράφω στο εκεί φόρουμ παίρνει κάπως την ενέργεια που θα έβαζα για να κάνω νέους φίλους; Και αν τα μέλη (πχ με τη μία κοπέλα έχουμε μεγάλη ιστορία, της έχω στείλει ένα σωρό δώρα, είχα ταξιδέψει για να βρεθούμε, έπαιζε ένα φλερτ κλπ) δεν είπαν πόσο άδικο ήταν όλο αυτό, μήπως εντέλει η σύνδεση που θεωρούσα πως είχαμε ήταν μόνο στο μυαλό μου; Άρα τι ωφελεί να ξαναμπώ αφού όλο αυτό ήταν άκρως επιφανειακό;
Αν δεν είχα την ορθοστατική θα μου ήταν πιο εύκολο να πάω πχ σε καμιά θεατρική ομάδα που μου αρέσει, αλλά με την ορθοστατική δεν μπορώ. Και τώρα με τον ιό δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα.